![]() |
#2731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Yoona, polecasz "Kochanice króla"? A ja właśnie słyszałam, że jakoś bez emocji się ogląda, choć nieźle zagrane, znacznie lepszy ma być serial "Tudorowie" (serial znam, a "Kochanice" pewnie i tak zechcę obejrzeć dla Erica Bana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedzieć, bo też się wybieram
![]() A co do meczu, to kibicuję Rosji jednak. Holendrom nie należy się zwycięstwo w dzisiejszy meczu. Rosja gra pięknie i z fantazją. Holendrzy na razie tylko faulują.
#2733 | ||
Zakorzenienie
|
Znalazła się, ktoś ją zobaczył i zaniósł do kasy. Rany jak się cieszę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od tamtej pory nie podchodzę do koni - chociaż wiem, że to nie było specjalnie. odwołana ... Hecate - buty fajne ..ale ... ale Ty masz noooogiiiiiiii !!!! łaaaaał ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Czekam na Ragnarok
|
irkax - czekam na PW
![]() Co do kotów ![]() Dzisiaj była (i chyba jeszcze będzie) wyprzedaż w Bershce, więc polazłam, naprzymierzałam się i kupiłam tylko jedną czarną bluzkę za 15zł (była jeszcze fajna bombka, ale bokserkowata, a potrzebuję rękawków). Bardzo tanio teraz tam jest. Wyprzedaż jest też w Zarze (jutro pójdę) i Pull & Bear (czy jakoś tak?). To tak w czasie mojej pracy ![]() Mam ochotę na spodnie i torebkę. No i ładną narzutę na bluzkę. I klapki do pracy. Może coś mi się jutro trafi. I nie chce mi się wstawać jutro znowu o 6:00 :/ I wracać o 21:30. Co do Kochanic Króla - już z miesiąc temu pisałam, że polecam, dobry film ![]() Asia - śliczny wilczurek. Ja osobiście też nie rozumiem, jak można nie lubić futrzaków. Jeszcze komary, pająki rozumiem, ale takie śliczne futerkowce? Nie rozumiem. Węże i nietoperki też lubię, gady, płazy, ptaki - ogólnie bardzo lubię zwięrzęta, od małego się interesowałam, rodzice oglądali z nami programy przyrodnicze. Mało osób obecnie rozumie moje zamiłowanie, uważają, że to bzdura, że zwięrzętami nie można się interesować. A ja mogę się interesować, kochać i opiekować. Zwierzęta nie kłamią i nie robią krzywdy psychicznej. Osobiście utożsamiam się z Wilkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() no widze wlasnie...
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Spoko bedzie
![]() Dziekuje ![]() Ciesze sie, ze Ci sie podobaja ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Urocze
![]() ![]() Nasze kciuki działają ![]() Dzięki ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
S. Sssss. SSSSS.
|
aparat mi sie zepsul
![]() ![]() edit: ale ta sukienka nie jest krociutka, normalna sukienka tyle, ze w rozmiarze XXS ![]()
#2740 |
Zakorzenienie
|
Favkes - to ze sie torba znalazla to cud! i bardzo dobrze, ze trafiliscie na kogos uczciwiego! ciesze sie
![]() Za mile slowo bardzo dziekuje ![]() Paulinka - aaaa jako mi sie skojarzylo, ze mega krotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Miałam kiedyś faceta, który usprawiedliwiał wiele swoim "męskim honorem". Do dziś na wspomnienie tego zwrotu mna trzepie ![]() Aaa, już miałam dłuższą odpowiedź napisaną, ale jednak wykasowałam. Boję się pisać na forum takie rzeczy o sobie. Nie chcę być osądzana. A to, co napisałabym nie świadczyłoby zbyt dobrze o mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Właściwie to przeforsowałam zakocenie. M. był początkowo bardzo niezadowolony, obraził się na mnie. Gwoździem do trumny była jego reakcja alergiczna. Męczył się z miesiąc chyba, a potem całkowicie mu przeszło. Niedawno M. powiedział, że moja decyzja o kotach, mimo że nie była też jego decyzją, wyszła na dobre. I że cieszy się, że oba czarnule są u nas. Bardzo mi miło było słyszeć te słowa, bo zwierzaki często były wcześniej punktem zapalnym. A kłaki, pawie (rzadziej), odbite na jasnej ścianie łapki (zamalowywane kilka razy), wywalone kwiatki, włamywanie się do kosza na śmieci itd. jest czasem baaaardzo wkurzające. Ale wkurzenie mija ![]() Wypiłam cztery kieliszki wina i jeszcze całkiem prosto siedzę ![]() ![]() ![]() Edit: Hecate, Ty to zawsze jakieś sexy buty zanabędziesz (te to już wyjątkowo wow są). U mnie same płaskie ostatnio. Ale mam silne postanowienie kupienia sobie sandałków albo zakrytych czółenek na fajnym nie za dużym obcasie. A potem nauczę się w tym chodzić, taa. Zawsze mam straszne skurcze stóp w takim obuwiu. To mnie wnerwia i zniechęca.
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Ale brama !!!!!
Rosja dzisiaj zachwyca !! edit: GOOOOL 3:1 ![]()
#2743 |
S. Sssss. SSSSS.
|
i po oranje
![]() ja sie wypisuje z tych mistrzostw ![]()
#2744 |
Zadomowienie
|
No i sprawdza się po raz kolejny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
Te mistrzostwa są tak pełne niespodzianek, że bałabym się cokolwiek obstawiać.
Ja już nie kibicuje żadnej drużynie, kibicuje dobremu futbolowi. A taki dzisiaj prezentuje Rosja ![]() I chciałam jeszcze dodać, że sędzia pomaga Holendrom. Nie podyktował kilku karnych, nie dał im kilku żółtych kartek. Tak się nie robi ![]() W ogóle sędziowanie na tych mistrzostwach woła o pomstę do nieba ![]()
#2746 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja teraz to chyba Turcji kibicuje... ![]() ![]()
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale staram sie nosic tak zamiennie - plaskie, male obcasy a tak od czasu do czasu te wysokie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do identyfikowania się - no cóż, wilki są przepiękne, ale chyba jednak upodobniłam się do kotowatych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz, u mnie było ciut inaczej - mieszkałam wcześniej na wsi, nie w W-wie, więc trzymanie kota w domu nie wchodziło tam w grę, nie tam i nie w tamtej epoce ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i do czego? Jakaś krótka spódniczka? Bo do spodni, to chyba się nie da?
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
A mi dla odmiany o wiele wygodniej jest na obcasach - jak chodzę na płaskim to szybciej się męczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wczoraj zobaczyłam moje obie dyrektorki, codziennie pomykające w płaskich butach, w pięknych sandałkach na obcasie około 5 cm to odpadłam. Pięknie ![]() Aragonte - całe szczęście moja mama bardzo lubi koty, jej ojciec był strasznym kociarzem i sama pamiętam jak zabierał do domu działkowe bidy ![]() ![]() ![]() Nasza psina większość czasu spędza w ogrodzie, dobrze że jest taka możliwość. Nie wiem, czy jest jej do końca dobrze, ale na pewno lepiej że myśmy ją wzięli, bo nikt inny jej nie chciał. Edit: W ogóle wszystkie zwierzęta lubię (co nie znaczy, że chciałabym mieć w domu). Parę dni temu wpadł mi wieczorem przez okno cudny zawisak (to taki nocny motyl-gigant) i musiałam ratować go przed pazurkami moich kotów. Od dziecka nie brzydzę się żadnymi żabami, dżdżwnicami itp. Moja mama też jest taka "przyrodniczka" i ona mnie tego nauczyła. Tylko przed pająkami mam jakis irracjonalny lęk. Chodzić sobie może, byle nie po mnie. Wtedy mam ciary i pająka wysyłam na ziemię, brr.
![]() |
#2752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jestem nieobiektywna, bo bardzo lubie ten watek w historii Anglii i poki co wszystko na ten temat mnie interesuje i mi sie podoba. A Eric ![]() Cytat:
tylko ja sie rozczulam i zachwycam i krzywo na mnie patrza. czasem czuje sie jak dziwaczka:/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, sa owszem niepraktyczne ale pod szerwsze spodnie ujda jako zwykle kozaki. Poza tym jestem w stanie wlozyc do nich rury i nie wygladaja tak... jak w polaczeniu ze spodniczka. Hm... krotka spodniczka i te buty wyglada ...tak jak wyglada. Budzac skojarzenia, moze za tydzien do knajpy (rockowej) zaloze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam, ze tylko ja w trakcie meczu sie rozmyslilam ![]() Rosja grala cuuuuuuuuuudnie! A Holendrzy... hm, przypominali mi dzisiaj polska reprezentacje ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A historię (i kostiumowce przeróżne) lubię jako taką, więc pewnie pójdę, jak już wspomniałam... Chodzi mi tylko o to, że będę miała pewne porównanie z serialem o Tudorach, który już wiedziałam, więc bez robienia zestawień zalet i wad się nie obejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękujemy ![]() ![]() ![]() i w ogóle co to za zespoły zostały? szalenie europejskie Turcja i Rosja, Niemcy (no comments) i jedyny normalny zespół ma szansę awnasować z czwartego ćwierćfinału, bo jest mi obojętne czy będzie to ES czy IT nie podoba mi się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sprobuj jakis obcasik moze 4-5 cm, tego sie tak nie odczuwa a ladnie wyglada. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z przyjemnością zatem Kochanice obejrzę ![]() Cytat:
![]() A do spódniczki, no może faktycznie budziłyby pewne skojarzenia. Ja to nie mam odwagi na takie obuwie ![]() No, ale nie mam też takich zgrabnych odnóży jak Ty ![]() Cytat:
![]() A Holendrzy rozczarowali i nie należało im się zwycięstwo. Ciekawe czy Hiszpania, którą obstawiałam na zwycięzcę jutrzejszego meczu, będzie w stanie podołać pokładanym w nią nadziejom. Ale jak widać wszystko się może zdarzyć ![]()
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pojechalas chyba. Czemu druzyna rosyjska, niemiecka czy turecka nie jest normalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.