![]() |
#2761 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() może chociaż Hiszpania ![]() Hecate, aaaaaaaale noooooogi..... piękne ja to takie buty mogłabym sobie ... przy łóżlu postawić jedynie ![]() edit: a ten film z teningiem Włochów to był żart ? tak mi właśnie powiedział mój M naiwna jestem do kwadratu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Niemców to była moja subiektywna ocena, jakoś nie mogę się do ich futbolu przekonać. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, nie miałam takiego zamiaru. No i jestem rozgoryczona mocno, moje serce jest pomarańczowe i dziś zostało zranione na wskroś, niezależnie czy Holendrzy zasłużyli czy nie zasłużyli itp. W tej sytuacji piękna gra Rosjan jakoś mnie nie wzrusza, nad czym sama ubolewam. edit: Taka, o tym pomarańczowym sercu to chyba na raz pisałyśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Ale może jakieś demeterkowe "machniom"... ![]() Trudno powiedzieć. Wnioskując po stylu gry raczej nie. A przynajmniej nie dały się na takich szopkach złapać. ![]() Cytat:
To znaczy wiem, co ja myślę. Dla mnie to jest forma oszustwa, nieuczciwość. Brzydzą mnie takie zachowania w sporcie (i nie tylko w sporcie). Cytat:
Ale pisałam już, że choć ich nie lubię - podziwiam waleczność Turków i imponuje mi ich kondycja psychiczna. Cytat:
![]() Cytat:
Mierzyłam takie (od kumpeli) i efekt jest powalający. Jak widać na zdjęciach. ![]() ![]() Ja akurat węże kocham miłością namiętną i wielką. Pewnie miałabym hodowlę, ale niestety, nie jestem w stanie przejść etapu, kiedy młodego węża trzeba karmić żywymi gryzoniami. ![]() W każdym razie, choć lubię węże, szczury i pająki - nie będę dziwiła się ludziom, którzy ich nie lubią. Cenię różnorodność. Także pod tym względem. ![]() Cytat:
Zastanawiam się, jaki wpływ na grę Holendrów miał fakt, o którym wspomnieli komentatorzy na początku meczu (słyszałam tylko końcówkę wypowiedzi) - podobno jednemu z nich umarło dziecko i dlatego Holendrzy grali dziś z czarnymi opaskami. Któraś z was "dosłuchała" dokładnie o co chodziło? Cytat:
Przyznanie się do błędu wymaga wielkiej odwagi i silnego charakteru. Z resztą... Sama wiesz. ![]() Cytat:
Myślę, że niepotrzebnie (i niesłusznie) oceniasz się tak ostro. ![]()
![]() |
#2767 |
Wtajemniczenie
|
Ależ niedźwiedzią przysługę wyświadczyli mi moi kochani znajomi wyciągając mnie na wspólne oglądanie dzisiejszego meczu do knajpy
![]() To miało być celem poprawienia humoru po wczorajszej katastrofie w Wiedniu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
No teraz to się poryczałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz dopiero uświadomiłam sobie, że przy takich nieszczęściach, to przegrana, lub wygrana w piłkę nożną nie mają żadnego znaczenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=92319
`·.(¨`·.·´¨) ` ·.,.·´ Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2008-06-21 o 23:22 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nawet jednak jeśli jest to fake, to nieźle im idzie. ![]() I ten zbiorowy ryk bólu przy tarzaniu się po murawie. ![]() Ja też chyba. ![]() edit: Irko, dziękuję za wyjaśnienie. Tak właśnie sądziłam, że nieszczęsny tatuś nie dograł do końca... ![]() Szczerze, to nie wiem, czy zmusiłabym się do wyjścia na boisko po takim ciosie. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-06-21 o 23:23 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabb dostałaś PW ? Bo wczoraj jakieś cuda się działy z wizażem i nie wiem czy doszło. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
A skąd wiadomo? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Koperkiem na młodych ziemniakach ![]() ![]() No właśnie, jakie wieści z odwykowego frontu? ![]() U mnie 19 dzień czystości ![]() (coś tam zawsze majstruję zębami, ale nie obgryzam ![]() ![]() A u Ciebie, Blonde? Mój irracjonalny lęk przed pająkami kazał mi wieczorem potraktować laczkiem czarne cholerstwo, siedzące sobie jakby nigdy nic na moim parapecie ![]() Zdjęcia zwierzaków cudne ![]() ![]() Hecate - odważne obuwie ![]() _________________________ Popijam sobie właśnie kawę zbożową ![]() ![]() Lubicie? (tak sobie rozmowę zagajam) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Czekam na Ragnarok
|
Spać mi się chce!!!
![]() ![]() Jak miałam długie do pasa to było lepiej, mimo że wtedy się rozdwajały. |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Nie nadrobię chyba wątku
![]() W piatek przyszła wyczekiwana przeze mnie bardzo paczuszka, a w niej Wish i Piąta Aleja ![]() ![]() W każdym razie nowe nabytki nie cieszą mnie tak, jak powinny, bo zrobiły mi się na twarzy dwa ogromne pryszcze i nieco psuje mi to humor od dwóch dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pryszcze może spróbuj Polipirynowy plasterek ![]() Ja daje kropelkę wody na tabletkę, kładę patyczkiem na syfka jak się rozpuści i przyklejam plasterek. ( Zwykle robię to na noc - szybciutko się goi ). Wogóle jak mam zaogniona skórę - tzn. widzę, że grozi mi pryszczowatość wulkaniczna - w okolicach okresu - to robię sobie tonik z polipiryny i przemywam nią twarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Skandal,jak Holandia mogła przegrać z Rosją
![]() ![]() Znowu dziś do pracy muszę.Zdechnę tam z nudów-pierwszy raz mam tak że nie ma z kim z personelu pogadać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wish klasyk moim zdaniem to zupełnie inna bajka, niż Pure Wish czy turkusy i pinki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I to jak ! A ja węży i pająków. Cytat:
![]() Cytat:
Wow, jakie buty, very sexy ![]() Super ![]() Trzeba przyznać, że są zdecydowanie lepsi niż ich pomarańczowi przeciwnicy. Ja się wypiszę jak odpadie moja Italia, albo jak Hiszpania (w przypadku ewentualnego pokonania Włochów) przegra z Rosją. Cytat:
![]() Też mam wrażenie, że sędzia sprzyjał pomarańczowym i podobnie jak TY - od samego początku spotkania byłam pod wrażeniem gry Rosji. Cytat:
Nie ma co płakać nad rozlanym melkiem, bo wczoraj ewidentnie wygrała lepsza drużyna. Ialia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Favkes, przecież niedawno kibicowałaś Włochom, co się stało, że tak nagle zmieniłaś zdanie ? Cytat:
Nie ma drużyny, która nie fauluje, nie ma zawodników, którzy nie próbują wymuszać karnych i wolnych, po prostu nie ma. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
niecnotliwa dziewica
|
Oj, tam, czy praktyczne! Boskie są i tyle, chętnie bym takie miała dla samej przyjemności posiadania
![]() ![]() Cytat:
Spałam chyba ze 16 godzin pod rząd, głowa mnie boli jak na cieżkim kacu, nawet na słońce mi się niespecjalnie chce wyjść, mimo, że tak pięknie od rana...
![]() |
#2785 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Ehhh nadal nie wierze, ze Holandia odpadła ![]()
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętasz ? Południowcyrulezz ![]() Włochy, Hiszpania, Portugalia ... ![]() Nie wiem sama komu będę kibicować jak w finale będą i jedni i drudzy - chyba się rozdwoję ![]() Chociaż, przy tych mistrzostwach zaczynam patrzeć troszkę inaczej - mniej sentymentalnie ( ale jeszcze nie do końca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1214081000
Te drugie zdjęcie zabójcze.Od zawsze podobały mi się owczarki,nigdy jednak nie myślałam,żeby mieć takiego .Jakieś półtora roku małż postawił mi ultimatum,że robię prawo jazdy(chyba nigdy się nie odważę) albo zmieniam pracę ze względu na spotkania ze złodziejami itp w drodze do pracy. Wtedy zaświtał mi w głowie pomysł :Pies obronny,oczywiście owczarek. Tż nigdy się nie przyznawał,że boi się dużych psów,widać było jednak jego obawy jak mały niedżwiadek rósł jak na drożdżach a on tylko mówił,że już większa chyba nie będzie,bo chociaż suka ale jest duża i grubej kości.Pukał się w czoło jak można psa całować i tak rozpieszczać. W Prima Aprilis wydało się jak pies zawładnął sercem mojego tż,bo powiedziałam mu,że ktoś zauroczony moją Ninką chce mi zapłacić za nią 2 tyś. i zastanawiam się czy jej nie sprzedać a na te miejsce kupić szczeniaka i jeszcze ile kasy zostanie.Wieczorem dowiedziałam się jakie komentarze na mój temat miał,nie nadają się do powtórzenia,ale jego decyzja mnie zaskoczyła bo stwierdził,żebym się nie ważyła jej sprzedać ,a on mi da te pieniądze. Pomimo tych wszędobylskich kudłów,wymazanych ścian ,piaskownicy ,nie wspominając już o przewróconym kwietniku z moim ulubionym skrzydłokwiatem(kota drapiącego fotel trzeba przecież przywołać do porządku) nie wyobrażam sobie nie mieć w domu tego kudłacza.Kotka już stara,ale też kochana. Co do pająków i innych robali to zastanawiam się jak to możliwe ,że można czuć paniczny lęk przed czymś tak małym ale to już mi chyba nie przejdzie.Jak ktoś wcześniej napisał:mogą sobie chodzić byle nie po mnie.Myszy i inne stworzonka nie wzbudzają we mnie żadnego lęku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie gapa - właśnie mnie Ciachulec uświadomił, że to dzisiaj muszę się rozdwoić .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem z polopiryna uwazaj ![]() ![]() ![]() Co do nowych pryszczy to moze cos zmienilas w swojej diecie, nieraz jednorazowe zjedzenie czegos nowego powoduje taki wlasnie niezidentyfikowany wysyp. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.