|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
mała, a jak tam Twoje domysły? Sprawdzałaś już?
|
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze chyba za wczesnie ale i tak sie troche boje sprawdzic
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i życzę byś była z niej bardzo zadowolona![]() Cytat:
Znasz cene usługi? Ja za swojego płacę 800 zł, niedużo porównując do innych dziewczyn, ale to są ceny z małego miasta, najdroższy kamerzysta u nas w mieście chce 1000 zł za filmowanie.W sobotę miałam absolutorim kurcze ale fajnie było, nasz profesor- dyrektor instytutu tak nas ładnie pożegnał, że aż się nam żal zrobiło, że skończyliśmy studia. Pięknie było naprawdę, mamuśka zapłakana, ja za nią A w togach było strasznie gorąco także polecam skąpe ubranie pod
|
||
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ano niestety u nas nie ma...
musze sie pochwalic ze skonczylam prace, juz nanioslam wszytko.. teraz drukowac, bindowac (bo sobie pani recenzent niezyczy oprawiania) i we wtorek oddac do dziekanatu a za 2 tygodnie obrona i bedzie po wszytskim
|
|
#2288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item386145893_kwiaty_koty liony_dla_rodzicow_swiadk ow_nowosc.html Z tymze nie musialam placic za przesylke tylko odebralam osobiscie, wiec mi sie bardzo oplacilo. No i wczesniej byl tylko kolor pomaranczowy i rozowy, wiec wzielam rozowe. Teraz to chyba wzielabym kremowe, ale za pozno. Chociaz TZ moi, ze te rozowe to jemu najbardziej sie podobaja. ![]() Ja juz wiem, ze zaproszenia robie sama. skoro maja mnie kosztowac 40 groszy to po co mam przeplacac? mala, w koncu dostalas te skierowanie. ![]() mam dla rodzicow, TZ i swiadka + jedna dodatkowa (swiadkowej nie przypne; nie bede jej kreacji niszczyc ). Ale tak sie zastanawiam, czy wogole to bedzie mialo sens, skoro i swiadek i TZ beda miec butonierki. A ta przypinka jest dosc spora. Wiec jesli juz mi ten pomysl z tymi przypinkami dla TZ i swiadka sie odwidzi to przypne je dla mego i TZ brata.
|
|
#2289 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama taki miałam jescze pół roku temu. ale przefarbowałam na brąz i schodze do nauturalnych, bo postanowiłam troszke odżywić włoski i zamierzam ich nie farbować aż do samego ślubu, tzn wiadomo troche przed ślubem ale nie powiem bo bardzo mi się taki kolor podoba i może jeszcze kiedyś do niego wróce ![]() Cytat:
![]() a zaproszenia też będe robiła sama tzn. ja i TŻ bo on bardzo zdolny jest jeśli chodzi o takie rzeczy, tzn zmysł ma plastyczny i wogóle wyczucie zresztą jego mama była florystką (zrobi mi wiązanke ślubną ja sie tam ciesze
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
dawno tu nie byłam
jest teraz sezon ślubów i w tym tygodniu brały ślub 4 koleżanki i słucham od wszystkich rad dot. wesela jedna koleżanka myślała że po obiedzie pójdzie się gdzies schować i zaśnie tak była zmęczona i śpiąca mówiła że wyszło ich to 28000 za całość, a w prezencie dostali 19000 choć to mnie najmniej interesuje w tym wszystkimale jak tak mówią to już się boję a z drugiej strony to nie umiem sie doczekać
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Baja a ty miałas juz wreczenie dyplomów?? bo u nas tak bedzie na wręczeniu dyplomów (w grudniu podobno dopiero) bedziemy w togach i na koniec bedziemy rzucac czapeczkami jak na filmach hehe
|
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też było wręczanie dyplomów w togach-bardzo fajna wzruszająca uroczystość,ale czapeczkami nie rzucaliśmy.....a pewnei fajnie to by wyglądało
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
nam pani prodziekan (mój recenzent) po obronie powiedziala, ze bedzie tez rzucanie czapeczkami
kurcze koniecznie bede musiala wrocic z HOlandii nie moge tego ominąc
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Żałujcie dziewczyny, że nie macie absolutorium, bo to naprawde super uroczystość, wszyscy jesteście razem, po raz ostatni w komplecie, wyczytują was i idziecie odebrać swój dyplom, ludzie biją brawo, a rodzice pękają z dumy
Tata nagrał w aparacie jak mnie wołają po dyplom mam super pamiątkę No i na końcu absolutorium, gdy już sztandar i całe najważniejsze grono, w postaci rektora, prorektorów i dyrektorów instytutu wyjdzie jest hasło "birety w górę" bardzo wesoły to moment, na to właściwie wszyscy czekają to też mi tatuś nagrał No cóż już nie mogę się doczekać jak będą wyczytywać nie panią licencjat tylko panią magister
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
baja to ja wlasnie bede miała cos takiego w grudniu. jak juz sie wszyscy obronia z mojego roku
u mnie tytuł mgr beda wolac
|
|
|
|
#2296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
strippi w poniedzialek za tydzien mam zakonczenie przedszkola i dzieci beda mialy atrakcie - przyjada konie i kucyki - dzieci beda jezdzic.. i pewnie standardowo wsadza na konia i mnie.. daj jakas rade co zrobic zeby uda mnie potem tak niebolaly jak ostatnio...
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() W sobotę miałam dwa egzaminy - jeden masakryczny ale zdałam na 5 się zdziwiłam Widać nasz wątek piątkowych laseczek jest ![]() ![]() ![]() drugi miałam całkiem łatwy, ale sobie coś ubzdurała przy liczeniu zadań i oczywiśćie żle obliczyłam jedno zadanie ;] - bo po co i 4 jest. ale nie wiem czy sie załapię na stypendium pewnie znowu obetną tak, że będzie mi brakować 0,2 ech ;]No ale jeszcze dwa przede mną. A wczoraj były wyprawiane imieniny Brata Tż i urodziny jego córki ;] Siedzieliśmy na powietrzu i sie objadaliśmy !!!! zarówno pogoda jak i żarełko były pycha. Tylko jedna sałatka mi nie podeszła, się napaliłam, że z oliwkami - z pekińskiej kapusty z fetą. Ale oliwki były tak przeraźliwie słone, że wmusiłam lekko tą sałątkę. i do tego ta słona feta za dużo słonego ;]Od dziś gotowanie mnie czeka, aczkolwiek i tak będziemy jechać na arbuzach - letnia dieta.Bo generalnie stołujemy się w szkole - no ale od piątku są wakacje Już bym sobie ugotowałą moje cudowne leczo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś miałam zboczony sen
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe powiadasz zboczony sen.... ajajaj kobitki, co z wami jest ...
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
jakies niewyżyte
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia no to gratulacje
![]() oj tak niewyzyte hehe jak mi stres po obronie odszedł to teraz tylko jedne mysli w głowie
|
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to oliwek wogóle nie cierpie, za to leczo tak jak ty uwielbiam ... mniam ![]() wogóle to zdałam ostatni egzamin i już mam wakacje.. tzn jeszcze tylko wpisy ale to już mało ważne
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku przeczytalam dopiero 1 książę
chyba. mam takie zaległości że hej, i dodatkowo jestm wybredna co do literatury, a domu na półkach same S-F'y Tż'ta Czytałyście Cień Wiatru ? Carlos'a Ruiz'a Zafon'a ? polecam. Gruba ale warto
|
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rada to cwiczenia.. skakanka...rozciagajace przed jazda....no i polecam cwiczenia na schodach na klatce schodowej np...stajesz najszersza czescia stopy na krawedzi schodka i podnosisz stopy w gore i w dol...jak zaczna bolec lydki to znaczy ze pracuja miesnie :d
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
na placach sie staje na krawędzi tak?
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam pecha do stypendiów, ostatnio właśnie brakowało mi 0,1 no to jest już pech. Nie wiem czy w tym roku mi się uda, mam nadzieję, no bo mimo tego, że skończyłam studia to należy mi się stypendium za wyniki w nauce, tylko muszę dalej się uczyć Cytat:
możesz sobie odpocząćdobrze, że pomimo przebojów imprezka się udała
|
||
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh jak ten czas leci
mi zostalo do slubu 389dni
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak bardzo szybko
ale to dobrze
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Za rok o tej porze część z nas będzie już wklejać zdjęcia ze ślubu, a wśród innych zapanuje gorączka ostatnich przygotowań i ostra nerwówka
ale i tak sie tego popłochu doczekać nie mogę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

ale zdałam na 5
ale nie wiem czy sie załapię na stypendium