|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Hmm 5 miejsce Roberta też świetnie
niby stracił pierwsze miejsce w klasyfikacji ogólnej ale nadal jest drugi czyli w czołówce trzymam kciuki za to co dalej. A jeśli chodzi o Massę to tak średnio za nim przepadam.
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy? Ja lubię Felippe, bo jest taki pocieszny
. Jedyne pocieszenie to takie, że Ham już jest zdenerwowany tą całą sytuacją i mam nadzieję, że go stres będzie zżerał do końca sezonu
|
#2853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze dziewczyny czy tylko dlatego że ktoś wygrywa sie go nie lubi ?? Felipe dobrze pojechał to wygrał, to jego jakaś wina przepraszam bardzo ? Angel, co Ci Maki zawinili, co Ci Heikki zawinił wola walki, troche szczęścia i mega zdolności czy tylko Robert/Kimi MUSI wygrywać ja myślałam że Formuła 1 to taki sport który ogląda sie dla emocji, dla tego wszystkiego co mu towarzyszy a nie dla zawodników ... jasne, kibicowanie swoją drogą ale to chyba nie jest w tym wszystkim najważniejsze skąd tyle nienawiści do Lewisa czy Felippe ![]() co do wyścigu: - wielki szacun dla Jarno, wreszcie punktowane miejsce i podium ![]() - jeszcze większy dla Heikkiego, wierzyłam że mimo złej pozycji dobrze pojedzie, co więcej miał szanse na 3 miejsce, troszke zabrakło szczęscia ale to i tak wspaniała robota no i powrót, bo przecież po paśmie porażek podniósł sie i to tak wysoko - szkoda mi Lewisa i Roberta, ale ktoś musiał być lepszy - rozśmieszył mnie Jarno, za bardzo nie wiedział co ma robić, później do tego zdjęcia(?) stanął z szampanem i nagrodą
|
|
|
#2854 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakiej nienawiści ?? po prostu jednych sie lubi innych mniej, i trudno czasem powiedzieć dlaczego. Ja nie mówię że go nie lubię tylko że średnio przepadam tzn specjalnie mu nie kibicuje ale na pewno nie dlatego że wygrał. Wygrał bo dobrze pojechał, należało mu się
.
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
do Lewisa da sie zauważyć nienawiść ...
nie wiem, może za mocne słowa pisze ale nie rozumiem tego wszystkiego
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie nie lubię Massy od tego wyścigu. Jakoś od tego sezonu mi nie podchodzi. Probowałam go polubić, dostrzec w nim coś fajnego, ale nie potrafię. Styl w jakim jeździ też mi się nie podoba. Nie jestem jakoś antymassowo nastawiona, po prostu mi facet nie podchodzi.
A Lewisa lubię bo pocieszny facet jest. ![]() Piquet za to mnie pozytywnie zaskoczył, myślałam, że sie da Makom przy pierwszym podejściu. A chłopak dzielnie walczył. I ma fajne piegi.
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Nelsona też szacun wreszcie chłopak coś działa
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Luna, ja Hamiltona nie lubię za to, że go wszyscy faworyzują i robią wokół niego wielkie halo, zresztą zapewne wiesz o co mi chodzi. Ale dobrym kierowcą jest i tego mu nikt nie odbierze. Odrobina pokory by mu nie zaszkodziła, bo jest strasznie w siebie zapatrzony.
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze zgodze sie co do pokory ale taki już ma charakter a my tego nie zmienimy więc po co sie na niego wkurzać
po co sie denerwować przez coś na co nie mamy wpływu
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I darzy się kogoś wiekszą sympatią
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
... a między brakiem sympatii i nienawiścią jest cienka granica ...
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Luna!
Gdzie jest Twój avatar z Jarno posądzanym o puszczenie bąka?
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
będzie będzie
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
No, nie wybaczyłabym Ci gdybyś z niego tak po prostu zrezygnowała.
|
#2865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Massy to wczesniej byl mi obojetny, ale od pewnego czasu zaczelam darzyc go sympatia Zauwazylam, ze on jest kierowca, u ktorego widac radosc z wywalczonego miejsca no i ma taki smieszny akcent jak mowi po ang i przez to jest taki pocieszny ![]() Natomiast jesli chodzi o Lewisa to... hm... Jakos sie tak stalo, ze zaczelam czuc do niego niechec, czyli wtedy jak Alonso jezdzil dla Mc i zauwazylam, ze w tym teamie kierowcow nie traktuje sie na rowni, co z reszta bylo w pewnych momentach b.widoczne. A tak poza tym to Lewis jak dla mnie zrobil sie wielka gwiazda, a ja nie przepadam za tego typu osobami. Ale trzeba przyznac, ze jest b.szybkim kierowca co juz udowodnil wielokrotnie. Jednak czasem irytujace jest dla mnie to jakie glupie bledy potrafi popelniac podczas wyscigu, np dzis... I co do tego, ze napisalas, czy tylko Robert albo Kimmi musza wygrywac, to wiesz niedokonca tak jest, chociaz pewnie wiekszosc polskich kibicow wolalaby gdyby to Robert byl za kazdym razem na 1szym miejscu, ale wiadomo, ze narazie jest to nierealne. A co do Kimmiego to lubie go, bo jak dla mnie jest podobnym kierowca jak Robert, tzn podchodzi chlodno do wyscigu, bez wiekszych emocji i nie robi z siebie gwiazdy. Ale szkoda, ze nie mowi zbyt wiele i nadodatek niewyraznie, wiec czesto ciezko jest mi zrozumiec co powiedzial Ale nawet dzis przez moment zobaczylam u niego malenki usmiech na twarzy, a to jest rzadkim zjawiskiem ![]() Cytat:
![]() A Heikki ladnie pojechal Jeszcze troche, a wyprzedzilby Trulliego. Lunka co Ty z nim zrobilas, ze tak dobrze pojechal, hmm? ![]() Jarno pewnie rzadko mial okazje stanac na podium wiec byl troche zagubiony Ale na konferencji widac bylo jak chlopak sie cieszyl ![]() Niedlugo meczos Ja kibicuje moim kochanym Hiszpanom Do boju chlopcy!A wy komu kibicujecie? Czy moze jest wam obojetne kto wygra? Mi w sumie zle wychodzi kibicowane, bo jak narazie druzyny, za ktore 3malam kciucki odpadly... Ale mam nadzieje, ze dzis bedzie inaczej
|
||
|
|
|
#2866 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszukam rodziców Kimasa, gdzieś miałam Cytat:
![]() No i w sumie dobrze, że sobie pogadałyście i wyjaśniłyście co nieco, a ślub za 2 lata to jeszcze duuużo się może stać ![]() Ja myślę, że pewnie siedzą na wątku Euro 2008, pewnie z piłką są bardziej zżyte ![]() Cytat:
Pocieszny był strasznie ![]() Ja się nadaję, na Rodżerową żone (a duże cycki to też brazylijki? )Ja za nim już od dawna nie przepadam. Śmieszą mnie o nim teksty "dziecko z twarzą zabójcy" Cytat:
![]() Aha... Nie oglądałam wyścigu Nie wiecie o której powtórka? Pewnie w czasie meczu ![]() Chociaż z tego co widzę, nie działo się zbyt wiele? Tzn o ile w F1 może się neiwiele dziać ![]() A ja nie widziałam, dawaj bączura ![]() Dziewczyny czuje się jak raczek buraczek, tak się spaliłam Ale ekscesowy dzień miałam
|
|
|
#2867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, ze po wyjedzie z pit lane cos mu tam zle zadzialalo i Heikki tak szybko go wyprzedzil, chociaz wlasciwie dzis bylam za jednym i za drugim Moze teraz przestana juz plotkowac o odejsciu Piquet'a z Renault. No a tak poza tym to on jest sliczny
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
ależ nieeee, zaraz go dam
![]() Cytat:
![]() ja lubie wszystkich, tak samo jak drużyny na EURO ![]() kurcze no jaki Lewis jest taki jest i tyle. ale popatrz, każdy ma prawo wygrywać do Kimiego nic nie mam ![]() ojj, to ta Majorka i moja obecność tak na niego podziałała i takiego speeda dostał nom rzadko, ale to takie słodkie było kibicuje Włochom bo Hiszpania mnie nie pociąga
|
|
|
#2869 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wyscig byl momentami nudnawy, ale ogolnie bylo troche wyprzedzania, no i Kimi zaczal w pewnym momencie wolniej jezdzic, bo urwala sie rura wydechowa i Massa go wyprzedzil A powtorka niestety konczy sie za kilkanascie min na Polsacie Sport...Cytat:
Ale za to jaka opalona pozniejsz bedziesz A co takiego sie dzialo, ze mialas ekscesowy dzien?
|
||
|
|
|
#2870 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajny Mnie odwrotnie, pociąga Villa, Torres, Casillas Espania! [a skoro im kibicuje to pewnie przegraja, bo tak samo jak u Kasi ostatnio nie mam szczęścia do tego..]Cytat:
Ale już dorwałam tate i mi wszystko ze szczegółami opowiedział (ale aby tylko o BMW i Makach, + coś o Toyocie i Renault, bo wg niego o Ferrari nie ma co mówić, oni są oczywiści, a ja wolałabym posłuchać coś o Kimim ) i co nieco wiem, żałuje strasznie że nie oglądałam To pierwszy wyścig chyba od 2004 roku, który przepuściłam ![]() Później to wiesz, mnie teraz boli Wchodze do łazienki, patrzę w lustro a tu taka twarz jak nie ja Jeszcze te wielkie białka w oczach i w ogóle jakie zęby mi się białe zrobiły od tej opalenizny A dzień ekscesowy, bo wycieczke rowerową sobie urządziłyśmy z koleżanką, nad wodę Z tym, że nad tą wodą to krótko byłyśmy, ale treściwie .. W sensie taki jeden chłopak był, zagadał do nas itd, ale ja głupia go spławiałam
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() trochę mnie nie było bo EGZAMINY ![]() kurcze, wkurzona trochę jestem, nie zaliczyłam takiego prostego egzaminu! aż w twarz sobie pluję!!! najgorsze to, że na 99% będę miała zaliczony NAJGORSZY EGZAMIN ROKU, który był naprawdę cholernie trudny, pilnowali gorzej jak na maturze i w ogóle... i taki trudny zaliczę a ten prosty zawaliłam nie mogę no, jak ja to zrobiłam???i za tydzień mam poprawkę ![]() aj! zła jestem a poza tym, co się dzieje z postami? nie widzę paru, które wcześniej były ![]() no i nie mogłam oglądać F1 w niedzielę ![]() wszystko do |
|
|
|
#2872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też sie ciesze ![]() ajjj, nie ładnie, przecież można i tu i tu być ![]() to może jakiś casting na tą żone zrobimy ![]() miło mi że sie zgadzasz ja wiem, można kogoś nie lubić ale jest jakaś granica ![]() dla mnie działo sie wiele, bo Heikki ciągle kogoś wyprzedzał Cytat:
przyznaje, ładny jest ![]() Cytat:
no właśnie nie wiem uhhhh, to ja wogóle nie moge patrzeć na Hiszpanów, nie moje typy ![]() ale zawsze coś tam sie dowiedziałaś ![]() eee, to też szalejesz ![]() Cytat:
![]() awaria była, już pisałam
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś facet sie zapytał co mi jest tym bardziej żałuje bo niepotrzebnie wcześnie wstałam do tego po nie przespanej nocy ![]() a co do meczu - szkoda Azzurrich, karne są strasznie niesprawiedliwe ale przyjdą Niemcy i wszystkich zmiotą ![]() o jescze mi wygwiazdkowało
|
|
#2874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, że przynajmniej Twoim wpisem koleżanka się zajmie ![]() a noc to miałaś rzeczywiście niezłą kurcze, współczuję. mogłaś wcześniej wypróbować ten preparat na małym odcinku skóry i zobaczyć jak działa
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, takie coś jest straszne, ja jedynie raz miałam tak na kole że niby łatwe, wszystko ekstra napisałam każdy 4 lub 5 a ja tylko 3 ale czasem tak bywa ![]() nom całe szczęście ![]() dzięki ale ja ten środek stosuje od ok. 2 miesięcy i nigdy nic dopiero pierwszy raz coś takiego miałam nie wiem czemu tak
|
|
|
#2876 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2877 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To chyba sobie ściągne wyścig aż ![]() Za to dobrze, że chociaż w sprawie Holendrów się zgadzamy że ładni Bo wiesz, ze mną to tak jest, że ja nie mam swojego typu, ja biorę co da życie E tam, szaleje No właśnie nie wiem czemu go nie chciałam, teraz żałuje Może mnie odnajdzie Cytat:
A co do antidralu to pewnie musiałaś mieć podrażnioną skóre, bo ja też tego używałam i nigdy mi nic nie było, a raz się posmarowałam i nie mogłam wytrzymać, bo to na alkoholu chyba jest i drażniło skórę jeszcze bardziej. Ale po jakimś czasie znów zaczęłam tego używać przez chwile i znów nic nie było, więc może masz tak jak ja miałam Ja już nie wiem na kogo mam stawiać w tym Euro ![]() Cytat:
Dziewczyny, nie mogę się ruszać, tak mnie nogi pieką, pozatym to mi nic nie jest, nawet nie jestem czerwona, bo na mnie to tak nie widać, chociaż buźke mam jakąś spaloną. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zaraz musze iść na miasto kupić tacie prezent na dzień ojca, a taki gorunc, że chyba pomre po drodze. A dziś w ogóle mam 8nastke i też chyba będę siedzieć i zamulać, bo nogi mi zaraz odpadną
|
|
|
#2878 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pierwszy raz na tym euro wygrywa drużyna, którą kocham. I mój Iker, sialala. Wiedziałam, po prostu widziałam, że będzie dogrywka i karne, Czekałam tylko na to, żeby mój Iker mógł sobie pobronić i pokazać jaki z niego ziom. Szukaj, szukaj! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja za to siedzę w domu cały czas. Przyjaciółka się obraziła, jedna koleżanka nigdzie nie wychodzi bo jej mama nie pozwala, druga nie wychodzi bo ona sobie lubi siedzieć w domu. Żyć nie umierać, wakacje 2oo8. Cytat:
![]() Jak to? Komu się nie podoba? Dawać mi go tu! ![]() Pewnie tym dwóm co na avie obok Jarna stoją? Przecież Hiszpanie są najbardziej pociągający na świecie. Sam Iker jest bardziej pociągający niż cała 11 Włochów. Mi też nie. Ale lubię jego piegi. Cytat:
![]() Cytat:
też używam tego Antidralu, ale aż tak bardzo mnie nie szczypie. Może miałaś jaką rankę, albo użyłaś od razu po goleniu? ![]() A z dziwnych sytuacji na ulicy to stałam ostatnio na przystanku, dostałam sms od koleżanki i zaczęłam się śmiać na głos. Ludzie sie na mnie dziwnie zaczeli patrzeć to sie skapnęłam, że przecież sama stoję i spaliłam buraka i tak sobie stałam dalej.
|
|
#2879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja za ja za ! nom dobrze ale nie, ja mam podobnie to mi sie wszyscy podobają ![]() nom to czekaj cierpliwie ![]() a mi pierwszy raz uciekł ![]() być może że mam podrażnioną bo strasznie czerwona teraz jest ![]() chyba przestane używać przez jakiś czas i zobacze czy to coś da ![]() ja kibicuje Turcji ![]() oj biedna może niedługo przejdzie ![]() Cytat:
haaaa, no pewnie a pozatym to ta Majorka ... brawo Espania ![]() ![]() dopiero sie zaczynają co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz ![]() na wątku o ocenianiu avów a im pewnie też ![]() a widziałaś jak van den Vaart puścił bąka na ławce rezerwowej ? ![]() najbardziej dla mnie to jest pociągający Heikki a Włosi tez niczego sobie ![]() dzieki a właśnie że ani nie goliłam ani żadnej ranki bywa łaaaa zmykam bo burza lezie
|
|
|
#2880 |
|
Żelkożerca
|
Witam
![]() Ech, nie oglądałam wczoraj wyścigu. Robert dopiero piąty, ale cieszę się ze zwycięstwa Massy. On taki sympatyczny Za to Hamilton coraz gorzej jeździ. Szkoda, chociaż dla innych kierowców to lepiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

niby stracił pierwsze miejsce w klasyfikacji ogólnej ale nadal jest drugi czyli w czołówce 

. Jedyne pocieszenie to takie, że Ham już jest zdenerwowany tą całą sytuacją i mam nadzieję, że go stres będzie zżerał do końca sezonu

czy tylko dlatego że ktoś wygrywa sie go nie lubi ?? Felipe dobrze pojechał to wygrał, to jego jakaś wina przepraszam bardzo ? Angel, co Ci Maki zawinili, co Ci Heikki zawinił 

Gdzie jest Twój avatar z Jarno posądzanym o puszczenie bąka?
Ale nawet dzis przez moment zobaczylam u niego malenki usmiech na twarzy, a to jest rzadkim zjawiskiem 
(a duże cycki to też brazylijki? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i co nieco wiem, żałuje strasznie że nie oglądałam