|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
...mam babcię Jankę ale mojemu nie bardzo przypadło do gustu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#3363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już mam dosyć analizowania, wybierania...już marzę żeby wszystko było gotowe i tylko czekać...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
Rany, wyszłam tylko na zakupy i kawe z koleżanka, a tu 39 nowych postów
- przebrnęłam ![]() Lidka śliczne imię (brałam je pod uwagę jak jeszcze nie znałam płci). Laura też ładne ![]() Dziewczyny, jak ja się wnerwilam! Wspominałam ostatnio o przebojach z pocztą... No i tym razem nie mogło być inaczej! Zamówiłam w zeszłym tygodniu na olx ubranka od 3 kobiet. Jedna przesyłka przyszła wczoraj - oczywiście nerw. Siedziałam w domku, zadzwonił dzwonek, wstałam, z łazienki chwyciłam szlafrok i podeszłam do judasza - ujrzałam tylko oddalające się plecy. Szybko otworzyłam drzwi i co?! Listonosz! Już miał awizo wypisane!!! Ale dzisiaj to przeszli samych siebie! Dwa razy wychodziłam dzisiaj z domu, czyli 4 razy sprawdzałam skrzynkę. Nie było żadnego awizo. Siedziałam sobie w mieszkanku, moj był na silce i wrocil po 17. Powiedział, że spotkał listonosza przy skrzynkach i zapytał czy ma cos do nas. To ten, ze nie. Zapytał go czy może pod nasz nr wkładał awizo. Listonosz na to, ze nie. No i po 18 wychodziłam spotkać się z koleżanka i cos mnie tknęło żeby sprawdzić skrzynkę. I co?! Dwa awiza!!!! ![]() ![]() Poszłam od razu na poczte (bo jest w bloku obok) ale tam milion osób. Jutro do nich pójdę i mam zamiar złożyć oficjalna skargę. Po 1 byłam w domu, po 2 moj pytał listonosza czy cos ma do nas albo czy zostawił awizo (klucz od skrzynki mam tylko ja, dlatego nie sprawdził od razu)... Nienawidzę poczty!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3365 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
córka ma 1,5 roku i wszędzie jeździmy razem była już z nami w kilku spa, dwa razy w górach, w Rzymie. Uwielbiam to i cieszę się że mogę Jej pokazywać świat.gdyby nie obecna ciąża w przyszłym roku lecielibyśmy do Stanów ❤️Cytat:
Ja wole bawełnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My też nie są typy, ostatnio chodzi namCiagle po głowie Tobiasz ale ostatecznie zdecydujemy po porodzie |
||||||
|
|
|
#3366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mi się to podoba i tyle a poza tym obawiam się, że jak mój zrobi zdjęcia, o ile sobie przypomni , to będą niecenzuralne jak któraś nie widziała to polecam wyszukać w necie...jak dla mnie super pamiątka...no ale niestety...cena zabija, tutaj ok 1000 eurasów w Polsce podobnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#3368 |
|
luckygirl
|
Allofkowa mam nadzieje, ze bedzie mega
![]() Sesja porodowa? O takiej jeszcze nie słyszałam ale cena konkretna
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|
#3370 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Alloffkowa i Tobiasz super imie - zapomniałam dodać ![]() Mi sie podoba jeszcze Tymoteusz - Tymek zawsze mi sie podobało tez Antoni, Jakub - ale Jan jest poza konkurencja ![]() A jak byłam młodsza to podobało mi sie Alan i Olivier - ale to jakos w gimnazjum |
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdalena Ty to masz przejścia z tymi przesylkami!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś też byłam na poczcie, straszny młyn ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Więc mu grzecznie odpowiedzialam że ja zapłaciłam za paczkę z dowozem do domu a nie na poczte i że chętnie mu wytłumaczę jak dojechać do mnie...no co za ludzie!Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No tak... XXI wiek i brak nawigacji. Nic nie poradzisz 🧐 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak taki ktoś może pracować jako kurier? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kogo oni zatrudniaja?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój listonosz raz przeszedł samego siebie. Zostawił ni przesyłkę - uwaga - NA WYCIERACZCE! (Byłam wtedy w domu, usłyszałam dzwonek do drzwi, otworzyłam, a tam paczka na wycieraczce )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tylko kilka firm co chcą podpis. Ale przeboje macie z tymi listonoszami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3382 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry !
![]() Dziewczyny tak mnie wczoraj wieczorem dopadła myśl, co wkładacie do wózka ?? Ja mam środek biały i napewno chcialam kupic prześcieradło bawełniane do gondoli. A jakiś podkład/ochranicz pod te prześcieradło tez ? No i jakiś komplet pościeli do wózka macie cZy cos ? No wiadomo na spacerki teraz w zimie to mody w zimowym kombinezonie, okryty ciepłym kocykiem i jeszcze ta nakładka od wózka co jest. |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Dziewczyny , proszę was dziś o mocne kciuki , o 10 mam komisję lekarską z córką ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daj znać po wizycie
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3386 | |
|
luckygirl
|
Małpka
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Ja bede miała śpiworek na chłody. Nie kupuje zadnej pościeli. Wiadomo prześcieradełko bedzie mam akurat dwa na zmianę
|
|
|
|
|
#3387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ostateczna decyzja i tak czekam do stycznia chociaz mam poczucie, ze tam wlasnie Klara siedzi.Cytat:
Co do kurierow.. Przesylke z gemini dostalam po 3-4 dniach lezakowania u mnie w miescie. Na dodatek obok naklejkj "nie rzucac" (tego kieliszka), byla dziura na cala wysokosc kartona. Oczywiscie kurier podal mi karton w taki sposob zebym tego nie zauwazyla i szybko sie zmyl. Cale szczescie, ze nic nie wypadlo. Chociaz i tak mi sie wydaje, ze octenisept i krem nivea im wypadl, bo byly zapakowane w taka foliowa koperte firmy kurierskiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie ta paczka była super zapakowana, więc to raczej nie po stronie gemini problemMalpka, zawsze to jakaś pomoc, po coś się płaci te podatki
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie miałam zadnych przescieradel do wozka, po co to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Co ciekawe dla chłopca mamy imię od początku pierwszej ciąży
...mam babcię Jankę
ale mojemu nie bardzo przypadło do gustu 

05.07.2008
W ogole to juzjestem zniecierpliwiona tym przygotowaniem do narodzin dziecka. Denerwuje mnie to, ze tylko to mi zaprzata glowe a i tak nie mam o niczym pojecia.
i tylko czekać...
- przebrnęłam 
(brałam je pod uwagę jak jeszcze nie znałam płci). Laura też ładne
Ale dzisiaj to przeszli samych siebie! Dwa razy wychodziłam dzisiaj z domu, czyli 4 razy sprawdzałam skrzynkę. Nie było żadnego awizo. Siedziałam sobie w mieszkanku, moj był na silce i wrocil po 17. Powiedział, że spotkał listonosza przy skrzynkach i zapytał czy ma cos do nas. To ten, ze nie. Zapytał go czy może pod nasz nr wkładał awizo. Listonosz na to, ze nie. No i po 18 wychodziłam spotkać się z koleżanka i cos mnie tknęło żeby sprawdzić skrzynkę. I co?! Dwa awiza!!!!
córka ma 1,5 roku i wszędzie jeździmy razem 

ale mi się to podoba i tyle
, to będą niecenzuralne
w Polsce podobnie

Tylko jak taki ktoś może pracować jako kurier?
)
Z ostateczna decyzja i tak czekam do stycznia chociaz mam poczucie, ze tam wlasnie Klara siedzi.
u mnie ta paczka była super zapakowana, więc to raczej nie po stronie gemini problem