|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Kobietki co to się dzieje na forum, nie było mnie z dwa dni a tu już się rozdwajacie, nie moge za wami wogóle nadążyć.
Rusałko wilekie gratulacje córeczki, jest śliczna. Ale jestem przerażona bo to już się zaczeło a ja nie ejstem wcale przygotowana na malude. dopiero mam ciuszki a co dalej. normalnie wystraszyłam się. Ale może wkońcu wezme sie w garść i nie będę myślaąl o durniu, który mnie zwodzi tylko pomyśle wkońcu o Małej. Normalnie w szoku jestem. u mnie bez zmian. Ojciec dzidzi w czwartek napisałą, ze mnie nadal kocha, ale chwile późnije spytał się czy mam moze już pieniązde na koncie. On chyba myśli, ze mu będę przelewała kase. Wczoraj był slub mojego brata. Było super, ale nogi mi starsznie spuchły i o 12 się zwinełam do domu bo nie mogłam bólu wytrzymać.
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Załącznik 1554642
a tak wyglądałam wczoraj, na slubie mojego brata, 32 tydzień ciąży.
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
dorbRQ wyglądałaś pięknie, brzusio duuuużżżży
ale ślicznie wyglądaciea andy chyba zgupiał że pieniądze mu będziesz przelewać ![]()
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Rusałko jest cudna!
tak ciepło trzeba ubierać bobasa? ja zwyrodnialec ubrałabym w krótki rękaw ![]() no naprawdę uwierzyć nie mogę, że taki człowiek mi się tam hoduje wiem nienormalna jestem ale jakoś to przerasta moją wyobraźnię ![]() Dorbar wyglądałaś super, bania dorodna
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka jest boska. imię też mi się bardzo podoba
![]() Rusałko jak ci idzie karmienie bo chyba nic nie pisałaś. zakładasz już wątek na odchowalni cze czekasz na następną laskę ? ![]() dziś rzeczywiście upał, ale u mnie w domu całkiem przyjemnie więc chyba też wykorzystam koszulki na długi rękaw i śpiochy
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie może gorąco nie jest ale i tak siedzę przy waitraku, inaczej nie umiem, tak mi gorąco...
najbardziej chce mi się śmiać w nocy, bo ja niczym się nie przykrywam, tak mi gorąco, a mój tz przykryty po szyję kołdrą. Ja nie wiem jak on tak wytrzymuje... już chciałam wiatrak zaciągnąć do sypialni, ale on by ode mnie uciekł tak zimno by mu było
|
#3457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzidzia jest peikna normalnie. Jeszcze raz gratuluje ! |
|
|
|
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamusie.
Czy można jeszcze do was dołączyć? jestem Agnieszka, termin kalendarzowy na 2 sierpnia, a wg moich obliczeń i USG będzie to raczej 10, podobno dziewczynka |
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
jasne natoha, witamy serdecznie
imię już wybrane ?lista nas wszystkich jest na pierwszej stronie wątku, jeśli masz ochotę to Anisia cię tam wpisze. |
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne![]() Kochane mnie tak bolą kości między nogami, że wstałam poszłam do kuchni, chciałam coś jeszcze porobić, ale walnęłam się spowrotem na fotel. Czuję się jakby mnie stado pawianów dopadło...
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe przyjęcie, chętnie zawisnę na tej liście.
Propozycji imienia tyle, że czekamy aż się urodzi i sama nam powie ![]() Poza tym ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze tyle czasu... |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
ja też musiałam poleżeć normalnie bo już nawet pozycja siedząca mnie męczy
idę zaraz zdjąć pranie, to zawsze jakaś rozrywka ![]() dziś rano się z siebie uśmiałam. oglądaliśmy "dzień dobry tvn" jak zwykle przy śniadaniu w łóżku i zorientowałam się, że to ostatni odcinek zdaje się. no i zaczęłam krytykować tv, że wakacje się zaczęły więc teraz będą już tylko powtórki seriali, programów, powtórki powtórek itp. na co mój mąż trzeźwo "misiu, ale my mamy zajęcie na wakacje że hoho" a ja na to, "no taaaak! zapomniałam" bo serio zapomniałam no
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowa mamcie
![]() dzizas, a u mnie w tv znow MUSI leciec mecz w tle, a TZ czyta gazete... co za maślak...
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Witaj Natoha!A ja zmobilizowana po wczorajszym melduje sie z trawnikiem skoszonym (mowilam o nogach ).Rusalko, alez sliczna jest ta mala Lenka, napatrzec sie nie moge i zycze, aby dzisiejsza noc minela juz bez kolki .A u mnie w koncu temp. zelzala..z 40° na 32°.. o tej porze. Trzeci raz wlasnie bralam prysznic.. no i znowu szukalam czopa .Dorbarku, Andy chyba na glowe upadl.. jako kochajacy ojciec dziecka to chyba on powinien wyslac Wam pieniadze. Cudnie wygladasz! i przesliczna ta bluzeczka
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ślicznie
Tęskniłyście za mną? Nie, no, żartuję ![]() Hihihi Taka sobie kochana, a wiesz mnie się do porodu śpieszy jak widzę takie cudowne maleństwa jak Rusałkowa niunia, wiem że my wszystkie się doczekamy i ani obejrzymy a ostatnia kobietka z wątku się rozdwoi bo czas tak pędzi, ale czasem mnie tak nachodzi. Poza tym natłok myśli, tysiące obaw, że będzie jednak później niż wcześniej, jak to będzie, czy wytrzymam i jakoś tak sama nie wiem czego chcę, coś na zasadzie chciałabym i boję się ale do 1 lipca to niech tam siedzi moja dziołcha zdecydowanie ![]() Dorbarku jesteś śliczna kobietą, a brzuszek cudny bardzo zgrabny Rusałko kochana... ja wiem, że wszystkie dzieci są ładne... ale Twoja niuśka to mnie na łopatki rozkłada nie mogę się napatrzeć taka jest piękna, a w jakich cudnych ciuszkach sobie leży
|
#3467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hey Kobietki
![]() Widze że zadna jeszcze sie nie rozdwoiła czyli nic mnie nie omineło![]() Rusałko Lena jest poprostu przecudna,nie idzie sie na nia napatrzec...jeszcze troche i kazda z nas bedzie miała takie cudowne maleństwo ![]() Cytat:
Cytat:
No i zawsze pozostaje kwestia taka że mała powinna posiedziec we mnie do 1 lipcaAnisiu to i tak masz lepiej bo mój TŻ z żywym zainteresowaniem oglada ten mecz
|
|
#3468 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorbar wyglądałas slicznie
![]() Marticia z "trawnikiem skoszonym"?Dobre,dobre : D![]() Ja dzisiaj tez swój skosiłam A no i rozstepów na brzuchu mi przybyło....póki co sa małe i tylko pare z jednej strony brzucha,na dole bardziej ale jeszcze 4 tygodnie do konca...kto we co bedzie ![]() o nic lece dziewczyny Miłej nocki zycze wszystkim
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w tle tvn, popatrzę potem na serial i pewnie klapnę.
mój mąż się piłką nie interere, ale głosi o tym wszem i wobec ![]() do mnie kolejna psióła dzwoniła, wykończą mnie tymi telefonami właściwie to mam wrażenie, że czekają wszyscy oprócz mnie bo mam jak Kasia "i chcę, i boję się"
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz, za 2h pobudka... jak ja nie cierpię trąbki
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tak siedze i mysle, ze czym pozneij urodze tym bedzie trudniej, a to z prostej przyczyny, ja jestem coraz bardziej zmeczona i wszytsko zaczyna byc na codzien coraz trudniejsze, wiec skad na koniec bede miala sily na porod ?
Bo taki porod to przeciez maraton dla ciala, a ja juz jestem wykonczona a nic przeciez takiego nie robie. A co bedzie za miesiac ???? Strach sie bac normalnie. Zero sil. Judi, mnie tez juz nawet siedzenie meczy, juz nie mam pozycji tzw. wygodnej.... w kazdej po 15 min jest mi niewygodnie....masakra. Brzuch jak bania.... ![]() I w ogole mnie boli brzuch od rana. Tak jak na okres. To juz chyba bol psychologiczny. Nie mam sily. Ale sobie ponarzekalam....
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Kurzoslawo ja siedze i ogladam mecz z mezem...tragedia normalnie, graja jak kaczki dzis
A z nozkami to sie nagimnastykowalam, bo lazienka mala i pod pryszicem musialam sie schylac, teraz dzidzia za to daje mi czadu, chyba nie lubi schylania sie .Ja tez nie moge sie doczekac porodu, ale jeszcze miesaiczek sobie poczekam, nie wiem jak ja wytrzymam wiedzac, ze wiekszosc z Was ma juz przy sobie skarby i cuda .Poulette podobno sily same przychodza nie wiadomo skad . Bedzie dobrze, my kobity jestesmy stworzenid rodzenia, wiec organizm sam sie tym zajmie. Ja tez dzis zadnej pozycji znalezc nie mge, bo po pierwse goraco i jestem prawie rozebrana, a po drugie plecy mi cos nawalaja i nozki puchna jak pierogi sie zrobily... wytrzymamy kochana ty to juz masz niedlugo
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Rusalko dzidzius naprawdę przepiekny cód miód cukiereczki normalnie do schrupania ![]() bylismy dzis w kinie na "zdarzeniu", pierwszy raz w ciązy w koncu poszlismy i taka chała ale przynajmniej nachosy byly jak zwykle pyszne ![]() wszystkie na cos narzekamy, ja np od jakiegos czasu mam straszne bóle żeber i nie wiem jak siedziec
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez zapomnialam wam napisac, ze wczoraj po raz pierwszy spuchly mi nogi w kostkach ! Masakra. To tez chyba z tego goraca ! Chyba musze jakis krem chlodzacy na to kupic. No i mam nadzije, ze te sily na porod jednak przyjda "nie wiadomo skad", bo jak nie, to czarno to wszytsko widze.... Ja chce juz rodzic ! |
|
|
|
|
#3475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co Andyiego, to tak jak dziewczyny pisza, on chyba na glowe upadl !!!! |
|
|
|
|
#3478 |
|
Rozeznanie
|
Widze ze nie jestem na bierzaco
![]() Rusalko moje gratulacje!!! Zazdroszcze ze juz jestes po ![]() Zycze duzo sil i cierpliwosci. A my dzis w lesie bylismy i sie w koncu fotki aktualnej dorobilam |
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ando piękne zzdjęcie....
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
Paulette - ja tez juz chce byc po...
A co do spania... to ostatnie chwile kiedy jeszcze mozna. Pewnie Rusalka juz cos moze powiedziec na ten temat :P Ale ja tez sie budze, i puchne, i ciąży, i żebra. I tez mam jeszcze miesiac do konca... (23.07) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

ale ślicznie wyglądacie

wiem nienormalna jestem 

No i zawsze pozostaje kwestia taka że mała powinna posiedziec we mnie do 1 lipca
właściwie to mam wrażenie, że czekają wszyscy oprócz mnie