|
|
#2851 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II
Cytat:
A czemu tak szybko miałaś tą glukozę? W poprzedniej ciąży miałaś cukrzycę? Myślałam że ja mam szybko ale 8 tydzień? Tego na pewno bym nie przetrwała ![]() Cytat:
![]() Nam w październiku stuknęło 11 lat.---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
W labo mieli tylko zwykłą glukozę a nie chciało mi się szukać po aptekach. Niektórzy dodają wyciśniętą cytrynę ale ja wole mieć niczym nie zafałszowany wynik.
|
|||
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym dołaczyć, czytam Was od wczoraj, fajnie mieć z kimś tyle wspólnych tematów. Jestem w 14t5d, brzuchol rośnie! I jestem na tym samym etapie co wiekszość tu - test pappa wykonany, winiki widziałam, ale czekam na wizyte u prowadzacej w pt z interpretacją. Zaczynam nie mieścić się w swoje ciuchy więc też szukam fajnych leginsów ![]() Zazdroszczę strasznie tym które już znają płeć, ja jestem tego tak mega ciekawa!!! |
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Ok też mi się wydawało, ze to jakoś później jest ale skoro miałaś wskazania to rozumiem ☺
U mnie rozpoczął się w srode 15 tc Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś więcej. Ile masz lat, która ciąża i czy długo się staraliscie? ![]() Dziewczyny kupujecie jakiś specjalny proszek do prania dla niemowląt? Jaki najlepszy? Wczoraj kupiłam pierwsze ciuszki dla małej i chciałabym to wyprać. Zastanawiam się w jakim proszku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
19.12 ja mam wizytę i możecie mnie dopisać na 1 stronie ☺dzięki
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Olanzapinka, wyszła mi glukoza na czaczo 5,19. Mój lekarz strasznie panikuje w tej ciąży (przez to ze bliźniacza) i jeśli cokolwiek jest odrobine poza norma to zleca dodatkowe badania. Na szczęście po próbie obciążenia glukoza okazało sie, ze nie mam cukrzycy i dzięki Bogu, bo id 8 tygodni żywię sie głównie drożdżówkami
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o proszek to ja stosowalam Dzidziuś. Dopral mi nawet tłuste plamy z oliwki na beciku.
Koleżanka miała niby taki reklamowany yelp ale bez porownania moj byl lepszy a tez tanszy. Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 34 lata, to moja druga ciaża - pierwszą straciłam w 11tc jakieś 1,5 roku temu. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem (chyba poronienie miało na nas większy wpływ niż sobie zdawaliśmy sprawę) a z nowym TŻ staraliśmy się... no cóż... jeden cykl. , ale jestem przeszczęśliwa. Najbardziej z tego powdu, że zaczął się juz drugi trymestr i wszystko wygląda dobrze.Acha i TP to u mnie 06.06.2018 z USG Z proszków to chyba JELP najbardziej znany, fajne jest kupowanie ciuszków co?
|
|
|
|
|
#2859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomnij dzień wcześniej albo w dzień wizyty i my będziemy Ci kibicować trzymać kciuki Niedługo będzie nowy wątek i ktoś przejmie prowadzenie.Cytat:
Obyś tylko nie musiała powtarzać za jakiś czas.
|
||
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
dlatego kupię jakiś do niemowląt... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takich sytuacja zawsze myślę, że nic nie dzieje się przypadkiem. Może musiałaś trafić na właściwego mężczyznę żeby się udało Znasz już płeć ? Ja oczywiście zachwycam się ciuszkami dziecięcymi, ale do tej pory nic nie kupiłam. Myślę, że mam na to jeszcze czas. Poza tym wolałabym znać płeć. Wiadomo, że można kupić 'neutralne' ciuszki ale do czerwca na prawdę jeszcze daleko
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze że jesteś teraz szczęśliwa ![]() Masz jakieś przeczucia co do płci? Kupowanie ciuszków super. Teraz będąc w sklepie zamiast za ciuchami dla siebie, patrzę na dział dziecięcy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
ostatnio czytalam, że przeczucia matki co do płci sprawdzają się w 71% ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2863 |
|
Konto usunięte
|
jakiej grubości są te ciązowe rajstopy z lidla?
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płci nie znam, ale aż mnie skręca z ciekawości. I też już nie mogę doczekać się zakupów, urządzania pokoju itd... dziś przyjedzie do mnie pierwszy ciążowo-dzidziusiowy zakup - poduszka rogal ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;7965417 6]jakiej grubości są te ciązowe rajstopy z lidla?[/QUOTE] Też je chciałam ,ale u mnie już w poniedziałek wyprzedane.
Edytowane przez Rosalyn Czas edycji: 2017-12-13 o 11:56 |
||
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz napewno zadowolona ![]() Skoro siostry maja synów to stawiam u Ciebie przekorny los i dziewczynkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie zazdroszczę mega, że już wiesz że to dziewczynka. Macie już imię wybrane? |
|
|
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od rana tak bardzo boli mnie odcinek lędźwiowy, że zaraz chyba zacznę gryźć ściany, nie wiem jak sobie mogę pomóc ból jest nie do wytrzymania
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czuję, że w brzuszku jest córeczka. I mam nadzieję, że nic się nie zmieni w tym temacie, bo bardzo chcemy mieć dziewczynke ![]() Co do imienia, będzie Nadia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widzę że Twój mąż bardzo kreatywny jest w robieniu prezentów 😁 dokładnie jak mój...
|
|
|
#2870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
A więc na szybko po UG
Parametry wszystkie ok, duże dzidzi 7,5 cm, machalo rączkami i nóżkami😍😍 Przeziernosc karkowa 2,6 mm, na szczęście pod górna linią normy...ufff😊 nosek widoczny, także lekarz kazał się nie martwić, bo norma jest😊 No i na 80% ale lekarz był raczej pewny że będzie MICHALINKA😍😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Michalinki ![]() ![]() kolejna dziewczynka na wątku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zazdroszczę znajomości płci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem zła że ta przeziernosc taka na granicach, ale nic nie czytam w necie,pokazał mi lekarz wykres nt do crl jest norma więc musi być dobrze🙂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę miała za tydzień wyniki z naniesionymi danymi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Pacia, Triolka - gratuluję udanych wizyt na ug!
![]() triolka - cieszycie się, że dziewczynka? witam też nową koleżankę ![]() Mnie niestety też prawdopodobnie czeka test obciążenia wcześniej, więc... nastawiam się już psychicznie
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest podobnie, obydwoje czujemy dziewczynkę, ale ostatnio babcia i koleżanka zaczeły siać we mnie ziarno wątpliwości, bo twierdzą, że na twarzy jestem wyrażniejsza i one wróżą nam chłopca ![]() Kto tam się nie chowa, najważniejsze, żeby był zdrowy, i tak będzie nasze i kochane No i dla chłopca prędzej mamy imiona niż dla dziewczynki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Chyba mi same sukienki zostają...
Maz mi robił komórka Live streaming a ja płakałam jak bóbr ze wzruszenia
Wczoraj miałam jakiś mega dobry dzien... nic nie rzygalam. Nawet dostałam jakiegoś przypływu sił i upiekłam chleb i ugotowałam obiad. I akurat zadzwonił mój szef i zapytał kiedy wracam. I na tej jednodniowej fali dobrego samopoczucia mu obiecałam ze od 2 stycznia wroce do pracy. A dziś co? Oczywiście rzygam od rana i nie mogę wyjąc z łóżka 

Nam w październiku stuknęło 11 lat.
a nie chciało mi się szukać po aptekach. Niektórzy dodają wyciśniętą cytrynę ale ja wole mieć niczym nie zafałszowany wynik.

, ale jestem przeszczęśliwa. Najbardziej z tego powdu, że zaczął się juz drugi trymestr i wszystko wygląda dobrze.
Przypomnij dzień wcześniej albo w dzień wizyty i my będziemy Ci kibicować trzymać kciuki
Niedługo będzie nowy wątek i ktoś przejmie prowadzenie.
dlatego kupię jakiś do niemowląt... 

najważniejsze że jesteś teraz szczęśliwa
ostatnio czytalam, że przeczucia matki co do płci sprawdzają się w 71%