Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-22, 15:07   #3421
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a jak koncert jamioroquai'a? troche zaluje, ze mnie nie bylo
Nijak, mnie na nim nie było bo w ogóle go nie znam.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No marne, marne, az nie moglam uwierzyc ze tylko tyle.
Ja tak samo. Leżeliśmy sobie z eksem na dachu..
On: I co, to już?
Ja: Nie no, na pewno nie, to był pewnie tylko początek..

Cytat:
[kiedys wysmarowalam sie bodyszopowa satsuma i pol nocy nie spalam, zapach byl tak intensywny, ze spowodowal migrene z mdlosciami, nawet po zmyciu utrzymywal sie na skorze ].
Ja kiedyś wysmarowałam się jakimś balsamem Kolastyny. Śmierdziałam starym kościołem, nie dało się tego zmyć..

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
w H&M są śliczne pojedyncze cienie w kolorze mocnoniebiesko-turkusowym z brokatem Miałam wziąć jeden, ale mi takie kolory nie pasują ).
Widziałam je, świetnie by pasowały do mojej nowej sukienki.. Ale ja cieniom mówię zdecydowanie STOP.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W nagrodę za udaną sesję i średnią 5,20 (będzie stypendium ) chciąłam coś kupić fajnego, ale niestety ani nic kosmetycznego ani butowego ani ciuchowego nie znalazłam
Ja zawsze tak mam, że jak chcę sobie kupić coś w nagrodę, to nie nie mogę znaleźć.
Stary 2008-06-22, 15:10   #3422
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ja z zielonym? hm.. ja sobie kojarzę się z trzema kolorami: białym (skóra), czarnym (ciuchy i włosy teraz) i czerwonym (włosy kiedyś i trochę ciuchow)
zielony to kolor nadziei, tak?
Dla mnie to kolor Cmoksi A czy Hosenka ma imie na litere "k"? Bo ona z kolei kojarzy mi sie z czyms na k....i nie sa to kosmetyki

Cytat:
nie wąchałam, bo ja ogólnie słodkich zapachów nie lubię to jest melon, mango i liczi ale ja i tak mam totalnie niewrażliwy nos
A to buba bo ja chcialam czegos co pachnie liczi..W sensie dokladnie jak owoc.Jakis czas temu bylo liczi z YR i zaluje ze nei kupilam wiecej bo mam jedna buteleczke ktora sie kiedys skonczy..Jakby pachnialy jak liczi to bym bardzo chciala

Cytat:
Umieram...
Mam dziś jakiś kiepski dzień, egzamin mi nie poszedł; potem w G.Krak. nie dotarłam do Mango, bo mi się nie chciało jakoś chodzić po sklepach - kupiłam tylko szybko średnią beżową torebkę w RE i 2 łańcuszki w H&M(btw. w H&M są śliczne pojedyncze cienie w kolorze mocnoniebiesko-turkusowym z brokatem Miałam wziąć jeden, ale mi takie kolory nie pasują ).
Potem grzązłam godzinę w busie, w któym szyberdach był jakiś badziewny, bo nic nie wiało a ludzi w busie napchane do pełna Cudem dojechałam bez omdlenia.
Jak pomyślę jeszcze o tej jutrzejszej rozmowie o pracę to....
Nie mam siły na nic dziś już
Isa

Cytat:
Wczoraj skończyłam sesję Kolejna piąteczka (tym razem z testu z prawa administracyjnego). W nagrodę za udaną sesję i średnią 5,20 (będzie stypendium ) chciąłam coś kupić fajnego, ale niestety ani nic kosmetycznego ani butowego ani ciuchowego nie znalazłam Już na upartego chcialam kupić w Reserved czerwoną bokserkę, ale S byla za duża, a XS akurat z tego modelu nie było wogóle ....)
Hosenko gratuluje i zazdroszcze jeszcze bardziej..wlasnie ucze sie to strasznie trudnego egzaminu i juz mam dosc

Jak jeszcze troche pocytam o pierwiastku Pałubicznym to chyba oszaleje..a musze.Wrrrrrrrrr.
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 15:14   #3423
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
A czy Hosenka ma imie na litere "k"? Bo ona z kolei kojarzy mi sie z czyms na k....i nie sa to kosmetyki
Stary 2008-06-22, 15:18   #3424
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A czy Hosenka ma imie na litere "k"? Bo ona z kolei kojarzy mi sie z czyms na k....i nie sa to kosmetyki
Ano ma na K

Wole nie wnikać w to z czym na K Ci się kojarze

Cytat:
Hosenko gratuluje i zazdroszcze jeszcze bardziej..wlasnie ucze sie to strasznie trudnego egzaminu i juz mam dosc

Jak jeszcze troche pocytam o pierwiastku Pałubicznym to chyba oszaleje..a musze.Wrrrrrrrrr.
Dziękuję

Dasz rade napewno - kto jak nie Ty!!?? - to moje motto przewodnie - Kto jak nie ja??!! - naprawde dodaje mi to powera

Nudzi mi się - pierwszy raz od niepamiętnych czasów... ChybaTZ nie ma - jest w drodze do Greece, nie mam więc z kim posmsowac ani na piwko sie wybrać, dobrze ze przed wyjazdem dodał nowe zdjęcie na NK (wkońcu wyraźne ) i mam się w co wpatrywać Z tego wszystkiego chyab skrobnę pare recenzji

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 15:22   #3425
Estella
Zakorzenienie

Mam okresowe problemy z cerą, na szczęście udało mi się je jakoś zasmarować, mam nadzieję, że do jutra sie zmniejsza:/
Zamówiłam w aptece takie cudo Ziołolek, Linoderm Acne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...derm-acne.html
Zużywam kosmetyki, całkiem nieźle mi to idzie. Staram się pozbyć dużej ilości próbek, bo mi się chyba same rozmnażają

Dziewczyny poszukuję dobrego kremu do stóp, możecie coś polecić?
Cytat:
Dziekuje za opinie Estellko Jak dobrze ze ten zel pod prysznic niefajny jest
Żel niefajny, za to maseczka jest ok, a balsam do ust świetny
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
na stronie Bielendy pojawiły się te nowe produkty http://www.bielenda.pl/
miałam ochotę na zieloną/białą glinkę, ale strasznie jej mało.. dwie saszetki po 5ml, chociaż za 5zł można spróbować
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie ta woda termalna od demakijażu również obie glinki, algi do mycia ciała i zabieg wyszczuplający
Mnie też, mama ma miód do ciała - bardzo fajny, mam też próbki kremu do twarzy wodorosty i torf oraz kuracji antycellulitowej torf i borowina - wąchałam ją na festiwalu, bardzo ostro pachnie. Za to krem przyjemnie.
Cytat:
nigdzie nie ma mojej wymarzonej satynowej zielonej tuniki plażowej <klik> <klik> tzn w żadnym H&Mie już kilka osób pisało, że są i owszem, nawet czarne, a ja nie mogę znaleźć
dałoby radę żeby któraś z Was, gdyby ją znalazła, mi ją kupiła? tylko nie wiem jaki rozmiar, bo one podobno duże są... ważne żeby min. 110cm w biuście miałaogu ja chyba ze wzgledu na tego bloga poszukam jakiegos kursu fotografii

A sprawdzałaś w Arkadii? Ja je tam jakiś czas temu widziałam. Zresztą pisałam chyba o tym.
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Mnie nie do konca TBS zachwyca,wlasciwosci takie sobie a wiekszosc jest bardzo naladowana skladnikami zapachowymi ze tez mnie to drazni Wyjatkiem jest grapefriut ktory idealnie komponuje sie z perfumami Clarinsa Par Amour Toujours
Ten skladnik nie jest do konca taki zly,chyba ze kogos notorycznie zapycha to wtedy...
O tak, grapefruit TBS jest cudowny mam resztkę masełka, zostawiałam do wąchania
Cytat:
Skusilas mnie efektem biszkopcika Jk przetestuje to dam znac bo poki co siedzie i sie ucze i nie mam kiedy sie pomalowac...swoja droga widzialam w ksiazeczce czekowej taki sliczny nowy puder yria na lato i..i jest cudny
Też mi się podoba ale mam bambuska, który też jest herbatnikowy, więc niepotrzebny mi kolejny puder w tym odcieniu:/
Cytat:
Skusiłam się na zieloną glinkę - 4,55zł reszta -w promocji- 19,99 (normalnie coś koło 24zł)
A gdzie się skusiłaś?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 15:25   #3426
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

gayenka skoro to mój kolor to muszę się przeprosić z moimi zielonymi cieniami

Estella 3 razy tam sprawdzałam ale jak jutro zdążę to w akcie desperacji jeszcze raz tam pojadę tym razem ze zdjęciem w ręku
Stary 2008-06-22, 15:33   #3427
isa666
Zakorzenienie

Ufff...wyszłam sie trochę poopalać....wysiedziałam 15 minut Żar, skwar i upał, to nie dla mnie taka pogoda

Wlaśnie sobie przypomniałam, że na sobotę muszę napisać(tzn. dokończyć) pracę z Technik biurowych, ma być na minimum 4 strony a ja mam na 3 Tylko, ze nie wiem co jeszcze mogę napisać tam w tym projekcie biura I tak żeby miejsce zapełnić na jednej stronie wkleiłam przykładowe zdjęcie szafy na akta

Hosenko ja też sobie takie motto powtarzam: kto ma sobie poradzić jak nie ja?
Tylko nie zawsze działa.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 15:36   #3428
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff...wyszłam sie trochę poopalać....wysiedziałam 15 minut Żar, skwar i upał, to nie dla mnie taka pogoda

Wlaśnie sobie przypomniałam, że na sobotę muszę napisać(tzn. dokończyć) pracę z Technik biurowych, ma być na minimum 4 strony a ja mam na 3 Tylko, ze nie wiem co jeszcze mogę napisać tam w tym projekcie biura I tak żeby miejsce zapełnić na jednej stronie wkleiłam przykładowe zdjęcie szafy na akta

Hosenko ja też sobie takie motto powtarzam: kto ma sobie poradzić jak nie ja?
Tylko nie zawsze działa.
Sprawdza się powiększenie czcionki i zwiększenie odstępu między linijkami Można też zwiększyć marginesy - takie małe oszustwo

Instagram

Stary 2008-06-22, 16:08   #3429
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdza się powiększenie czcionki i zwiększenie odstępu między linijkami Można też zwiększyć marginesy - takie małe oszustwo
Czcionki nie mogę zmienić, ma być 12 Ale może na odstępach coś oszukam, choć kilka mm
Dopisałam parę zdań, teraz pokombinuję z tymi ustawieniami

A, jeszcze apropos H&M, widzialam też ładne brokatowe eyelinerki - już miałam brać srebrny, ale odłożyłam na rzecz złotego wisiorka z rybką
Stary 2008-06-22, 16:16   #3430
zizou
Zakorzenienie

cudna pogoda moglabym miec takie upaly na codzien
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 17:09   #3431
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ano ma na K

Wole nie wnikać w to z czym na K Ci się kojarze
Ajajajaj Mamo ona mnie bije!
z kwiatuszkiem,a z czym innym

Cytat:
Dasz rade napewno - kto jak nie Ty!!?? - to moje motto przewodnie - Kto jak nie ja??!! - naprawde dodaje mi to powera
Musze zastosowac te taktyke

Cytat:
gayenka skoro to mój kolor to muszę się przeprosić z moimi zielonymi cieniami
koniecznie
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-22, 17:09   #3432
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Skusiłam się na zieloną glinkę - 4,55zł reszta -w promocji- 19,99 (normalnie coś koło 24zł)
właśnie, w jakim sklepie?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nijak, mnie na nim nie było bo w ogóle go nie znam.

Ja tak samo. Leżeliśmy sobie z eksem na dachu..
On: I co, to już?
Ja: Nie no, na pewno nie, to był pewnie tylko początek..
JA też na koncercie nie byłam choć zahaczyłam bo kilkanaście minut przedłużyli i faktycznei nagłośnienie kiepskie bo siedzielismy od strony Salwatoru i prawie nic nie było słychać
Tez nie dowierzałam, że ot juz koniec, mój film trwa 30 sekund bez ogni bo ja naprawdę myślałam że to nie oniec
Cytat:
A mnie wkurza, że taka pogoda jest tylko w niedziele

Estell- ten krem ziołoleku ma parafinę
kupię sobie może jutro oliwkę Hipp i miniaturke oliwiki babydream i spróbuję na twarz

Moja sesja letnia to jeszcze 2 egz- ta środa i przyszły wtorek i nie wiem jak załatwię ten wtorek bo od poniedziałku mam już praktyki wszpitalu i raczej mnie nie zwolnią A potem mam nadzieje, że tylko 1 egz we wrześniu mnie czeka

Obżarłam się włoskimi lodami z kubła, karmelowe i zaraz mnie coś peknie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 17:12   #3433
Hosenka*
Zakorzenienie

Poczta sobie w kulki leci ... - strajkują, moje dokumenty wysłane na oferte pracy gubią (dobrze, że udało się to załatwić i mogłam przyjść na rozmowe) i jeszcze podnoszą ceny od lipca http://www.pocztapolska.pl/

Instagram

Stary 2008-06-22, 17:36   #3434
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A gdzie się skusiłaś?
Cytat:
właśnie, w jakim sklepie?
W supermarkecie Leclerc dziś przetestuję, jak mi się spodoba kupię więcej
innych produktów się trochę bałam.. głównie zapachu

Podejrzewam, że te większe sklepy wcześniej będą miały całą serię niż np. Rossmann, gdzie na razie jest kilka rzeczy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 17:47   #3435
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estell- ten krem ziołoleku ma parafinę
Wiem, ale ma niezłe opinie, mnie raczej kremy nie zapychają, chociaż ostatnio od tego upału strasznie mi się pozapychały - na brodzie, w okolicach ust i skrzydełek nosa.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-22, 22:51   #3436
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mocno mocno bede trzymac kciuki
I ja, i ja Wiem jak to jest z szukaniem pracy, więc i Tobie mocno kibicuję, isa.

Cytat:
Hhihihihi a moze jednak lista sie powiekszy jeszcze?
Oj, wątpię. Kupuje się łatwo, lekko i przyjemnie, zwłaszcza, jak się płaci kartą Tylko ktoś to potem będzie musiał pospłacać...

Cytat:
Noooo szkoda,tez liczylam,ze zdasz bardziej obszerna relacje ale wazne ze kupilas ten,ktory byl odlozony no kto tu teraz szaleje ciuchowo,co???? a wczesniej na mnie bylo
Ano kiedyś trzeba uzupełnić szafę, noo. Kupiłam to, co mi niezbędne i co i tak planowałam niebawem kupić, czyli jeansy długie, jeansy 3/4, pasek do spodni, japonko-sandałki, na które chorowałam od roku albo i nawet dwóch, parę koszulek, bo naprawdę miałam mało... Bielizny tłumaczyć chyba nie muszę a biżuteria to tak przy okazji No i torebki też, bo w końcu dwie kupiłam, ale jedna za 3 funty, druga za 5, więc normalnie jak za darmo

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
ojej.. farbka do ust.. i ja nie wiem o co chodzi?? Brzmi świetnie...Masz może jakieś zdjęcie ?
Zdjęcia nie mam, bo jeszcze jej nie kupiłam. Dziś z racji weekendu i dzikich tłumów w sklepach i nie tylko, odpuściłam shopping. Jutro dopiero poszaleję

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Widzę ,że szalejesz :ciuchy bransoletki ja wczoraj poszalałam.. Chociaż raz w tym miesiącu
nabyłam piękną chabrową bluzkę a la gorset(25 zl) , torbę w kolorze musztardy i klapeczki białe(i to za caałe 39 zl )

No i zakupy "ciuchowo-dodatkowe" zaliczone. następne pewnie pod koniec sierpnia hahahaaaa

u mnie takie zakupy zdarzają się raz na jakiś czas... częściej nogi mnie do drogerii noszą , niedobre

A jaką bluzkę sobie kupiłaś...wrzucaj zdjęcie i pochwal się...uwielbiam fiolet
Szaleję póki jest okazja. Wcześniej chyba z miesiąc-dwa nic nie kupowałam, więc teraz sobie odbiłam
A bluzka taka normalna, bawelniana koszulka na ramiaczkach, nie-bokserka ale na takich szerszych ramiączkach, nie cieniutkich. Za całe 4funty w H&M. U nas takich nie widziałam, sama mam już taką szarą z wyprawy z Niemiec i baardzo je lubię, bo sa naprawdę z porządniej, mięsistej bawełny. A u nas to w większości takie szmatki

Cytat:
Jak go kupisz (Black Honey) to chyba umre z zazdrosci a tak powaznie, to baw sie dobrze i obkup sie za wszystkie czasy.
Ciągle się zastanawiam czy go chcę już teraz czy może poproszę o niego siostrę w sierpniu. Teraz i tak nie ma żadnej promocji, noo chyba, że wybiorę sobie coś jeszcze z pielęgnacji, to wtedy dostanę taką dużą kosmetyczkę pełną mini-produktów, które wcale takie mini nie są, bo po 50-75ml nawet.

Cytat:

nigdzie nie ma mojej wymarzonej satynowej zielonej tuniki plażowej <klik> <klik> tzn w żadnym H&Mie już kilka osób pisało, że są i owszem, nawet czarne, a ja nie mogę znaleźć
dałoby radę żeby któraś z Was, gdyby ją znalazła, mi ją kupiła? tylko nie wiem jaki rozmiar, bo one podobno duże są... ważne żeby min. 110cm w biuście miała

do tego jeszcze mam drugi problem - wszystko małe
Problem zamałości i ja znam z Pl, dlatego tu sobie pozwoliłam na małe szaleństwa. Tu mieszczę się w środku rozmiarówki a w Pl czasem jej brakowało Chociaż w sumie, jeśli chodzi o koszule, to i tu jest problem. Znalazłam jedną świetną w Primarku, za całe 5f, ale niestety na biuście się trochę rozchodzi, a większych już nie ma
A o tej tunice zapomniałam, ale chyba jej jutro tutaj poszukam. W sumie kolekcje tu te same z tego co widziałam. Noo, może z taką tylko uwagą, że mam wrażenie, że tu jest wszystkiego więcej.

Cytat:
MagJa: baw się dobrze w Londynie i obkup za wszelkie czasy Potem sie pochwalisz a my bedziemy zazdrościć
Obkupić się obkupiłam, ale ciuchowo póki co. Kosmetycznie nie chcę za bardzo szaleć, bo i nie mam za co i specjalnie nie mam co kupować. Nie chcę robić niewiadomo jakich zapasów, coś tam sobie kupię, wiadomo, ale bardziej obczaję co tu ciekawego jest i w razie czego będę prosić siostrę W końcu czasem siostrzyczkę i rodziców w Pl odwiedza

Cytat:
Nudzi mi się - pierwszy raz od niepamiętnych czasów... ChybaTZ nie ma - jest w drodze do Greece, nie mam więc z kim posmsowac ani na piwko sie wybrać, dobrze ze przed wyjazdem dodał nowe zdjęcie na NK (wkońcu wyraźne ) i mam się w co wpatrywać Z tego wszystkiego chyab skrobnę pare recenzji
No, no, widzę, że kolega z przedszkola awansował na ChybaTŻ Trzymam kciuki za kolejny awans
Cytat:

O tak, grapefruit TBS jest cudowny mam resztkę masełka, zostawiałam do wąchania
Mówicie o Pink Grapefruit, nie Mnie też się straaasznie ten zapach podoba, jako jedyny chyba z tych owocowych. Noo jeszcze kokos, ale kokosa nie traktuję w kategorii owoc, a orzech Orzechowe aromaty lubię, za owocowymi nie przepadam.

Dziś sobie zrobiłyśmy z siostrą spacerek po Londynie połączony z wylegiwaniem się na trawce nad Tamizą. Faaaajnie tak Błogo, beztrosko i leniwie. Normalnie mogłabym tu siedzieć nie tydzień, a miesiąc, żeby wszystko zdążyć w spokoju zwiedzić i obejrzeć. Tylko kasy trzeba by mieć trochę, bo za dużo tu kuszących rzeczy w sklepach. Całe szczęście, że większość muzeów i galerii jest za free, choć wstyd się przyznać, jeszcze żadnej nie odwiedziłam. Miałyśmy niby dzisiaj iść, ale stwierdziłyśmy, że w weekend to są dzikie tłumy i dopiero jutro pójdziemy się odchamiać do galerii
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 23:20   #3437
zizou
Zakorzenienie

Mag ale ja Ci zazdroszcze tego krotkiego urlopu. ja juz mam tak dosc, tak marze o wakacjach
Stary 2008-06-22, 23:22   #3438
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nawet nie wiedzialam ze wczoraj byla świętojańska noc Dowiedziałam się ok 24 kiedy to zobaczyłam sztuczne ognie (byłam na parapetówie u wujka i cioci - dom mają już gotowy, w śrdoku urządzony więc zaprosili na imprezkę w ogrodzie - niestety coraz mniej podoba mi się fakt, że mam prawo jazdy - od 17 do 1 siedziełam o "suchym pysku" , a jakby etgo było mało, gdy wracaliśmy brakło nam benzyny musieliśmy czekać na kuzyna z dostawą ... Byąłm tak wymeczona, ze ledwo się położyłam a już spałam)
Ja tam się nigdy nie zgadzam na to, żeby być kierowcą. Chyba bym zwariowała, chyba za bardzo lubię się od czasu do czasu napić.

Cytat:
Hosenko dzięki za kciuki
Zazdroszczę zakończenia sesji, ja jestem dopiero w połowie Ostatni egzamin mam 19 lipca A w takie upały jak dziś nie da się na żadnym egzaminie myśleć, mimo że w budynku klima działa
19 lipca? Współczuję. Ja ostatni mam 30 czerwca (września nie uwzględniam).

Cytat:
Dziewczyny poszukuję dobrego kremu do stóp, możecie coś polecić?
LRP Lipikar Podologics.

Cytat:
Wspaniale było dzisiaj. Jeszcze jak po 23 wracałam do domu w cienkiej bluzce i mini to było wspaniale gorąco.

Muszę powiedzieć, że to był w ogóle udany weekend.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2008-06-23 o 08:21
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 23:25   #3439
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Wspaniale było dzisiaj. Jeszcze jak po 23 wracałam do domu w cienkiej bluzce i mini to było wspaniale gorąco.
ja niedawno wrocilam z ogordka, gdzie sie wylegiwalam w trawie i obserwowalam gwiazdy i nietoperze jak mnie jutro beda bolec plecy to ebde miala za swoje. a wieczor faktycznie cieply, noc tez - bede spala przy oknach otwartych na osciez, najwyzej rano obudzi mnie dzieciol

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-23, 07:03   #3440
isa666
Zakorzenienie

Boże dziewczyny, ja chyba nie dojadę na tą rozmowę dziś Ledwo oddycham, żyły mi strasznie na rękach powychodziły od upału. Nie denerwuję się rozmową, ale boję się tej pogody strasznie Wiem, że tam jest klima itp. ale nim dotrę na tą Zakopiankę to będę cała mokra i zgrzana. Najchętniej bym poszła w stroju kąpielowym a tu trzeba się na elegancko wystroić
Coś i tak czuję, że nie przystaną na moje warunki, bo ja bym raczej chciała 1/2 etatu(a nawet nie napisali na jaki etat szukają) żeby mi studia nie kolidowały z pracą i jeszcze cały lipiec w weekendy mam egzaminy i raczej nie będę wtedy dyspozycyjna do pracy
Mimo wszystko dziękuję za kciuki i wsparcie
BTW. Dziś tylko marzę o tym żeby szybko wrócić z tej rozmowy do domu i położyć się na łóżku w chłodnym pokoju...
Stary 2008-06-23, 07:08   #3441
Estella
Zakorzenienie

Proszę o trzymanie kciuków o 15, mam ciężki egzamin:/

Cytat:
W supermarkecie Leclerc dziś przetestuję, jak mi się spodoba kupię więcej
innych produktów się trochę bałam.. głównie zapachu
Nigdzie blisko nie mam Leclerca:/ no trudno, muszę zużywać glinki, które mam w łazience
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dziś sobie zrobiłyśmy z siostrą spacerek po Londynie połączony z wylegiwaniem się na trawce nad Tamizą. Faaaajnie tak Błogo, beztrosko i leniwie. Normalnie mogłabym tu siedzieć nie tydzień, a miesiąc, żeby wszystko zdążyć w spokoju zwiedzić i obejrzeć. Tylko kasy trzeba by mieć trochę, bo za dużo tu kuszących rzeczy w sklepach. Całe szczęście, że większość muzeów i galerii jest za free, choć wstyd się przyznać, jeszcze żadnej nie odwiedziłam. Miałyśmy niby dzisiaj iść, ale stwierdziłyśmy, że w weekend to są dzikie tłumy i dopiero jutro pójdziemy się odchamiać do galerii
Zazdroszczę baw się dobrze
Cytat:
LRP Lipikar Podologics.
Zapamiętam, miałam próbkę, byłam z niego zadowolona.
Może ktoś jeszcze coś poleci?

Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-23, 08:26   #3442
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

Nigdzie blisko nie mam Leclerca:/ no trudno, muszę zużywać glinki, które mam w łazience
kciuki oczywiście trzymać będę

ja mieszkam na Bielanach, więc mam blisko

Truskawka znowu kusi :
http://us.strawberrynet.com/800/sbon...sSpecials.aspx

dla samej torebki chyba watrto http://us.strawberrynet.com/800/spro...cials&goChar=C

miniaturki Biotherm za 35 zł http://us.strawberrynet.com/800/spro...cials&goChar=B

i wiele wiele innych
Double with me?
Stary 2008-06-23, 08:41   #3443
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Truskawka znowu kusi :

dla samej torebki chyba watrto http://us.strawberrynet.com/800/spro...cials&goChar=C

miniaturki Biotherm za 35 zł http://us.strawberrynet.com/800/spro...cials&goChar=B

i wiele wiele innych
Organzzo Czy ty musisz tak z rana z poniedziałku kusić ?

Estella, trzymam kciuki !

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-23, 09:01   #3444
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Może ktoś jeszcze coś poleci?
Estello, trzymam kciuki za egzamin , a do stóp polecam moje ostatnie odkrycie - balsam do ciała AA z mocznikiem.

Wczoraj spędziłam cały dzień na rowerze i mimo badzo wysokiego filtra oraz jazdy w cieniu mam na plecach opaleniznę w kształcie koszulki-bokserki . Za to nogi blade i pokiereszowane.

A propos wyjazdu- w sobotę nie dojechaliśmy do Dinoparku - zalegliśmy po drodze u znajomych , ale najstarsze na świecie szczątki dinozaura widziałam wczoraj. W trakcie zwiedzania wykopalisk odpadłam na widok laluni, która dołączyła do naszej grupy zwiedzających w ogromniastych czerwonych szpilkach i wieczorowej małej czarnej , zagłuszając przewodnika opowieściami przez komórkę nt. swojego wyjazdu do Japonii. Trzeba mieć fantazję, no .

Dziewczyny, ma któraś jakiś sprawdzony sposób na szybkie pozbycie się siniaków?

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 09:09   #3445
isa666
Zakorzenienie

Zachmurzyło się u mnie Może spadnie deszcz, to nie będzie takiej duchoty już.

Estella
Stary 2008-06-23, 09:13   #3446
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Truskawka znowu kusi :

i wiele wiele innych
Ktoś tu chyba ma odwyk?

Estell, trzymam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-23, 09:17   #3447
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Organzzo Czy ty musisz tak z rana z poniedziałku kusić ?
tzn. mam to napisać jeszcze raz tylko że jutro?

w sumie to niby kuszące, ale jakoś nie do końca jak dla mnie
za to przejrzałam Joy'a i kusi mnie intensywnie nawilżający krem koloryzujący Soin Teinte Ultra Hydratant SPF 20, Dior

po tym opisie nawet bardzo kusi http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrAction.html
tylko cena mniej
Cytat:
ja wyszłam tylko na pocztę, a wróciłam zmasakrowana , ledwo się oddycha, parno strasznie jeszcze mi pod oknem koszą trawę i hałas jak nie wiem

Cytat:
Ktoś tu chyba ma odwyk?

nic nie kupię tak tylko popatrzę
wahałam się między Lucidity 06, a 01 01 zniknął z tru, więc rozumiem, że moim przeznaczeniem jest 06 mam nadzieję, że ten nie zniknie jak mi się odwyk skończy
Double with me?
Stary 2008-06-23, 09:28   #3448
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ja wyszłam tylko na pocztę, a wróciłam zmasakrowana , ledwo się oddycha, parno strasznie jeszcze mi pod oknem koszą trawę i hałas jak nie wiem
Mi też. Nienawidzę tego koszenia.

Jestem zupełnie wypompowana - chyba się w moim przypadku sprawdziło powiedzenie, że najlepsze imprezy są w sesji - w zasadzie od soboty do wczoraj "balowałam" (tzn. wczoraj statycznie, piwko o zachodzie słońca i te sprawy) - teraz nie mam siły się ruszać, a muszę jechać na uczelnie sprawdzić co z moim podaniem.

Potem muszę kupić prezent tacie, bo nie mam jeszcze nic i iść z reklamacją do CCC. Rozpadły mi się wczoraj japonki (mam je niecałe 2 tygodnie), wracałam wczoraj w jednym bucie z drugą stopą bosą, wyglądałam jak idiotka, a czułam się jeszcze gorzej. Dobrze, że byłam obok domu koleżanki, ona była na rowerze, więc skoczyła i pożyczyła mi buty (rozmiar za małe).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-23, 09:44   #3449
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Potem muszę kupić prezent tacie, bo nie mam jeszcze nic i iść z reklamacją do CCC. Rozpadły mi się wczoraj japonki (mam je niecałe 2 tygodnie), wracałam wczoraj w jednym bucie z drugą stopą bosą, wyglądałam jak idiotka, a czułam się jeszcze gorzej. Dobrze, że byłam obok domu koleżanki, ona była na rowerze, więc skoczyła i pożyczyła mi buty (rozmiar za małe).
to dziś? zupełnie mi z głowy wyleciało

miałam dokładnie taką samą sytuację z japonkami mogliby je porządniej robić :/

Który krem lepiej wziąć?
http://allegro.pl/item386814162__lan...lair_50ml.html
czy może to:
http://us.strawberrynet.com/800/spro...67353&goChar=L
Double with me?
Stary 2008-06-23, 09:48   #3450
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś jakiś sprawdzony sposób na szybkie pozbycie się siniaków?
Hmm ja po ostatniej wywrotce miała poodbijane rączki kierownicy rozmiary 5krotnego na obu udach a akurat to był czas, że intensywnie się pilingowałam i masowałam balsamem/oliwką i zeszły szybciutko bo w jakieś 10 dni a u mnie zqwsze trwało to miesiącami tylko teraz mam takei żółte plamy i wygląda to jak brudne i nie mogę chodzić w krótkich spodniach

Cytat:
byłam na rowerze w rossmannie i z powrotem myślałam, ze zemdleję w połowie drogi straszny zaduch
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości