Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-23, 09:06   #1951
gabriellao0
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
A mi teraz tylko pozostaje czekać Zobaczymy może się udało, choć nie mam wielkich nadziei.
Jak tak patrzę jak kolejne dziewczyny fasolkują to chyba zaczyna do mnie docierać że mi to nie jest pisane 9 miesiąc starań i nic? Takiego doła to jeszcze nie miałam, mam ochotę usnąć i obudzić się za pół roku
Wiem o czym mówisz Olivka
Ja wczoraj wróciłam z pracy i siadłam sobie z moim A. na drina (przy kompie) i czytałam nadrabiając zaległości Wasze rozmówki. A. siedział obok i czytał ze mną. W końcu zapytał "a Ty to który cykl"? (tak jakbym to ja sama to dziecko robiła) i aż mi łezki w oczkach stanęły jak sobie pomyślałam, że wszystkim sie udaje w III cyklu czy szybciej no najpóźniej w VI a My???
Dobra tamten rok spiszmy na straty ale w tym od marca to już będzie jakoś też IV czy V i co? i nic
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 09:08   #1952
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passionfruit Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Dziękuję za gratulację
Mówię, że Wam też się uda! Tylko trzeba wyluzować. I nie wypatrujcie objawów. Ja cały czas mam tylko jeden objaw - brak @. Piersi w normie, mdłości brak, innych anomalii brak.
Wielka buźka dla Was.

jakoś chyba przegapiłam
ale opowiadaj (może być nawet po raz setny) jak to sie stało ze się udało (ale rym)
Stary 2008-06-23, 09:15   #1953
Aliszcze
Zakorzenienie

a mnie coraz bardziej jajniki bolą, czuję jakby kłucie, czasem skurcze zaczynam się martwić, czy to znowu torbiele się nie pojawiły na szczęście jutro idę do gin, to się przekonam

Gabi, Olivko nie smućcie się, choć wiem, że to nie jest łatwe, sama w tej chwili popłakuję sobie ale cały czas mam nadzieję, że nasze starania przyniosą rezultat. Zobaczycie, że wkrótce oznajmimy na forum, że mamy dwie kreseczki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 09:22   #1954
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
a mnie coraz bardziej jajniki bolą, czuję jakby kłucie, czasem skurcze zaczynam się martwić, czy to znowu torbiele się nie pojawiły na szczęście jutro idę do gin, to się przekonam

Gabi, Olivko nie smućcie się, choć wiem, że to nie jest łatwe, sama w tej chwili popłakuję sobie ale cały czas mam nadzieję, że nasze starania przyniosą rezultat. Zobaczycie, że wkrótce oznajmimy na forum, że mamy dwie kreseczki
Mówiłaś że byłaś u gina i torbieli nie było to ich tam nie ma!!! Jak tak sobie nawmawiasz to się zrobią więc proszę tu nie przyciągać czarnych mysli!!! Pomyśl Alcia ile masz szczęścia w życiu, jak ładnie Ci sie wszystko układa... Od razu będzie lepiej
Tylko ile można się z nadzieją starać o fasolkę??? Ja już powoli przestaje chyba wierzyć....
Stary 2008-06-23, 09:32   #1955
asienka240
Rozeznanie

halo?????? odpisze mi ktos?
asienka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 09:39   #1956
Aliszcze
Zakorzenienie

Torbieli nie było, ale to było zanim wzięłam clo. A teraz jestem po clo i mam kłucia w jajnikach dodatkowo strasznie zaczęłam bać się obrony mgr i przez to wszystko chodzę taka jakaś "struta", czasem włącza mi się agresora czasem zaczynam ryczeć. Mam ochotę zasnąć, niczym Olivka tylko, że obudzić się trochę wcześniej bo 1 lipca

W sumie wiara niepotrzebna do zrobienia dzidzi, grunt, to seksić się także Gabi, nawet jak brakuje wiary to po prostu trza poszaleć z TŻ Mój mąż przeczytał harcach w przymierzalni i zaczął mnie wczoraj molestować, że on też by chciał w jakimś "egzotycznym" miejscu poza tym dowartościował się, jak przeczytał, że niektórzy z facetów są zbyt zmęczeni na figlowanie i z dumą oznajmił, że on mi nigdy nie odmówiłjak to łatwo faceci potrafią się dowartościować

Stary 2008-06-23, 09:41   #1957
passionfruit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość

jakoś chyba przegapiłam
ale opowiadaj (może być nawet po raz setny) jak to sie stało ze się udało (ale rym)
Heh...mogłabym powiedzieć "samo się stało"
A tak powaznie to WYLUZOWALIŚMY!
Jedyne co to po przytulankach leżałam kilka minut z pupą wyżej.
Teraz panikuję czy mogę jechać na wakacje! Za 3 tygodnie wyjeżdżam na południe Europy i nie wiem czy mogę!
Stary 2008-06-23, 09:44   #1958
asienka240
Rozeznanie

wszyscy mnie olali ... dzieki
asienka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 09:49   #1959
passionfruit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
wszyscy mnie olali ... dzieki
Asieńko, nie gniewaj się ale nie możesz oczekiwać że wszscy na wątku czekają tylko na Twoje pytanie i mają gotową odpowiedź. Oczekujesz, że Ci powiemy że "tak, to może być ciąża", czy "nie, raczej nie ma szans". Jeśli masz watpliwości to zrób test ciążowy i będziesz wszytsko wiedziała.
Życzę szczęśliwej kreseczki na tescie.
Stary 2008-06-23, 10:02   #1960
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Torbieli nie było, ale to było zanim wzięłam clo. A teraz jestem po clo i mam kłucia w jajnikach dodatkowo strasznie zaczęłam bać się obrony mgr i przez to wszystko chodzę taka jakaś "struta", czasem włącza mi się agresora czasem zaczynam ryczeć. Mam ochotę zasnąć, niczym Olivka tylko, że obudzić się trochę wcześniej bo 1 lipca

W sumie wiara niepotrzebna do zrobienia dzidzi, grunt, to seksić się także Gabi, nawet jak brakuje wiary to po prostu trza poszaleć z TŻ Mój mąż przeczytał harcach w przymierzalni i zaczął mnie wczoraj molestować, że on też by chciał w jakimś "egzotycznym" miejscu poza tym dowartościował się, jak przeczytał, że niektórzy z facetów są zbyt zmęczeni na figlowanie i z dumą oznajmił, że on mi nigdy nie odmówiłjak to łatwo faceci potrafią się dowartościować
Są wakacje Ala śpij ile wlezie a magisterką sie nie przejmuj, taka zdolniacha da rady bez problemu ;P
No ja wczoraj ze swoim szalałam do jakiejś 5 rano, mama mia wszystko mnie teraz boli No mój A. też szczęśliwy, że "on zawsze ma siłę i nie odmawia i wiesz w Aquaparku i w lesie i nad rzeką i w parku w środku miasta i mówi, że długo by tak wymieniał" taki wiesz chwalipięta

Passionfruit chyba śmiało możesz lecieć na wakacje na południu Europy tez kobiety chodzą w ciąży Odradzałabym tylko Egipt czy Afrykę ogólnie, bo to już extremalnie inny klimat a tak to chyba nie ma przeciwskazań.
Jak długo sie straliście?
Stary 2008-06-23, 10:03   #1961
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Sukienka sliczniusia. Na slub bardziej seksowna to chyba odpada. W koncu bedziesz druzba wiec jak by to wygladalo gdybys stala godzine przed oltarzem w mega dekolcie?
Przypuszczam ze jest dopasowana do ciala wiec bedziesz wygladac w niej elegancko i kobieco. A zreszta co tu gadac, zakladaj ja to zaraz ocenimy.

dziekuję, dokładnie myślę tak samo my będzimy stać przed ołtarzem, więc źle bym się czuła w bardziej "seksownej". Jak dla mnie ta już jest sexi.

Cytat:
Widzę kolejną falę fasolek, super

sukienka jest śliczna, bardzo mi sie takie podobają ale z chęcią obejrzałabym Ciebie Domi w niej

Wczoraj znów widziałam małego Mateo, jest śliczny! Jak go zobaczyłam, to po prostu najchętniej bym tam poleciała i ukradła go mojemu bratu oj, coś czuję, że będzie z niego przystojniak za kilkanaście lat Trochę też przykro mi się zrobiło, że mi tak ciężko jest o dziecko męczy mnie trochę to, że jest wielka radość,jak widzę bratanka ale tez mały smutek się zakrada

a żeby nie być gołosłowną co do urody bratanka to wrzucam fotkę
Fotki dam na naszą klasę

Ojej ale słodki Twój Mateo ja chce go zjeść

Cytat:
Wiem o czym mówisz Olivka
Ja wczoraj wróciłam z pracy i siadłam sobie z moim A. na drina (przy kompie) i czytałam nadrabiając zaległości Wasze rozmówki. A. siedział obok i czytał ze mną. W końcu zapytał "a Ty to który cykl"? (tak jakbym to ja sama to dziecko robiła) i aż mi łezki w oczkach stanęły jak sobie pomyślałam, że wszystkim sie udaje w III cyklu czy szybciej no najpóźniej w VI a My???
Dobra tamten rok spiszmy na straty ale w tym od marca to już będzie jakoś też IV czy V i co? i nic
Cytat:

Moje smutaski, Gabi, Anetka i Ala na Was też przyjdzie kolej, zobaczycie Ja strasznie trzymam kciuki, wiem, że moje kciuki nic nie sprawią, ale wierze, że się uda. Temat wątku brzmi "Planujemy zajść w ciąże w 2008 roku (czyli jescze mamy pół roku). Mówię Wam do końca tego roku jż wszystkie będziemy zafasolkowane. No chyba, że z wjątkiem mnie, bo ja bedę miała najmniej czasu na zafasolkowanie, zaczynając dopiero w jesieni

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 10:21   #1962
gabriellao0
Zakorzenienie

A JA CHCE JUŻ BO JA CHCĘ DZIDZIĘ NAJPÓŹNIEJ W CZERWCU 2009 URODZIĆ!!! I cieszyć się bobasiakiem na wakację i trafia mnie jak widzę dziewczyny z podstawówki np że chodzą w ciąży a ja nie Dzieci tak bardzo na mnie nie działąją ale "koleżanki" w ciąży a szczególnie te w moim wieku to masakroza
Stary 2008-06-23, 10:22   #1963
passionfruit
Zakorzenienie

Cytat:

Passionfruit chyba śmiało możesz lecieć na wakacje na południu Europy tez kobiety chodzą w ciąży Odradzałabym tylko Egipt czy Afrykę ogólnie, bo to już extremalnie inny klimat a tak to chyba nie ma przeciwskazań.
Jak długo sie straliście?
Ja nie lecę, tylko jadę samochodem

A staraliśmy się....trudno poiedzieć. W styczniu odstawłam plastry, ale o jakiś inetensywnyc starankach na początku trudno mówić. Tak na serio zaczęliśmy w marcu.
Stary 2008-06-23, 10:23   #1964
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dziekuję, dokładnie myślę tak samo my będzimy stać przed ołtarzem, więc źle bym się czuła w bardziej "seksownej". Jak dla mnie ta już jest sexi.

Fotki dam na naszą klasę

Ojej ale słodki Twój Mateo ja chce go zjeść

Moje smutaski, Gabi, Anetka i Ala na Was też przyjdzie kolej, zobaczycie Ja strasznie trzymam kciuki, wiem, że moje kciuki nic nie sprawią, ale wierze, że się uda. Temat wątku brzmi "Planujemy zajść w ciąże w 2008 roku (czyli jescze mamy pół roku). Mówię Wam do końca tego roku jż wszystkie będziemy zafasolkowane. No chyba, że z wjątkiem mnie, bo ja bedę miała najmniej czasu na zafasolkowanie, zaczynając dopiero w jesieni
Domi fajnie że trzymasz kciukasy
Obawiam się że nie starczy mi sił na kolejne miesiące starań
Staram się nie nastawiać ale ledwo zakuje mnie jajnik jak np teraz to zapala się iskierka nadziei a boję się że będzie bardziej bolało jak @ przyjdzie

Gabi ja jak ostatnio byłam u gina to przyszła taka laska mniej więcej 7 miesiąc i nie miałam na bank więcej niż 18 lat jak sobie pomyślałam że ja chodzę jak ta głupia co drugi dzień na monitoring i całe nasze życie podporządkowaliśmy starankom to mnie szlag chce trafić

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 10:27   #1965
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Witam Dziewczyny, nie wiem jak to sie stalo ale wszystkie moje posty lacznie z avatarem poznikaly. Moze mnie tu w ogole nie bylo w piatek? Juz sama nie wiem? Nie mam tez zadnych kontaktow ojj kiepski ze mnie "komputerowiec".
Passionfruit wielkie gratulacje och jak ja Ci zazdroszcze....
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 10:33   #1966
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny, nie wiem jak to sie stalo ale wszystkie moje posty lacznie z avatarem poznikaly. Moze mnie tu w ogole nie bylo w piatek? Juz sama nie wiem? Nie mam tez zadnych kontaktow ojj kiepski ze mnie "komputerowiec".
Passionfruit wielkie gratulacje och jak ja Ci zazdroszcze....
W piątek wszystkie nasze wiadomości powywalało, zniknęły Twoje wypowiedzi i nasze nawet wiadomość w moim profilu od Ciebie zniknęła

Stary 2008-06-23, 10:38   #1967
agatka20
Raczkowanie

GG do agatka20

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry
oj @ się zbliża, bo jak się kładłam wczoraj spać lekko pobolewała mnie głowa, a w nocy rozbolała bardziej i jak się przebudziłam nie mogłam usnąć. Na szczęście miałam apap to wzięłam, bo tak bez tabletek nie przeszłoby do rana i nie wiem jakbym szła do pracy. Piersi bolą już jak chodzę, czyli jak podskakują. Brzuch mnie nie boli (jeszcze) ale @ to kwestia max dwóch dni. Prawdopodobnie dostanę jutro, planowo.
To może dziwne, ale zanim usnęłam zaczełam się zastanawiać na tym wszystkim, i chwilami myślałam że jestem w ciąży tak czułam wewnętrznie a za chwilkę wątpiłam w to i wiedziałam, że moje objawy są na @. Ogólnie źle się czuję, jakoś dalej czuję się jakbym była osłabiona, i faktycznie więcej bym spała. No ale trudno się mówi żyje się dalej.

przed chwilą wstałam od kompa i tak mi nie dobrze się zrobiło. Cały czas mnie mdli. Boże jak ja do pracy dojadę i w pracy będę funkcjonowała. To chyba przez ten nocny ból głowy.
Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
źle się cały czas czuję, może jakby @ przyszedł to by mi wszystko przeszło. No a tu jeszcze jeden długi dzień.
dodatkowa obserwacja czasem mnie pierś swędzi, ale rzadko.
Ja miałam identyczne objawy i też tak jak Ty miałam nadzieję, ale następnego dnia przyszła@ Bardzo słaba jest, tzn. w sobotę leciało ostro wczoraj już prawie nic a dzisiaj zero. Po tych tabletkach to jakaś masakra. Najpierw się spóźnia, robi nadzieje, i kończy się po jednym dniu.
Już nie mogę się doczekać czwartku, aż wyjedziemy na upragnione wakacje i zaczniemy staranka

Cytat:
A mi teraz tylko pozostaje czekać Zobaczymy może się udało, choć nie mam wielkich nadziei.
Jak tak patrzę jak kolejne dziewczyny fasolkują to chyba zaczyna do mnie docierać że mi to nie jest pisane 9 miesiąc starań i nic? Takiego doła to jeszcze nie miałam, mam ochotę usnąć i obudzić się za pół roku
Olivko nie smutać mi się tu Ja wierzę że rosną w Tobie dwie śliczne fasoleczki Jeszcze parę dni temu byłaś taka szczęśliwa, a tu ... głowa do góry, będzie dobrze.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i za siebie oczywiście też
agatka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 10:43   #1968
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Post Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
W piątek wszystkie nasze wiadomości powywalało, zniknęły Twoje wypowiedzi i nasze nawet wiadomość w moim profilu od Ciebie zniknęła
Uff a ja myslalam ze ze mnie taki balwanek ze nic nie umiem na kompie zrobic) Ciesze sie a jednoczesnie mialam wczoraj takiego dola bo brzuch mnie wieczorem bolal tak jak na zblizajaca sie @. Ryczalam prawie caly wieczor moj Misiek nie wiedzial jak mnie pocieszyc a dzis oczy podpuchniete jakby mi ktos przylozyl w nocy) Mam strasznie zmienne nastroje. Ech sam juz nie wiem.
Stary 2008-06-23, 10:45   #1969
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka20 Pokaż wiadomość
Ja miałam identyczne objawy i też tak jak Ty miałam nadzieję, ale następnego dnia przyszła@ Bardzo słaba jest, tzn. w sobotę leciało ostro wczoraj już prawie nic a dzisiaj zero. Po tych tabletkach to jakaś masakra. Najpierw się spóźnia, robi nadzieje, i kończy się po jednym dniu.
Już nie mogę się doczekać czwartku, aż wyjedziemy na upragnione wakacje i zaczniemy staranka

Olivko nie smutać mi się tu Ja wierzę że rosną w Tobie dwie śliczne fasoleczki Jeszcze parę dni temu byłaś taka szczęśliwa, a tu ... głowa do góry, będzie dobrze.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i za siebie oczywiście też
Staram się nie smutasić ale chyba jakiś kryzys przechodzę. W nocy spać nie mogłam, w ogóle na te upały to cały weekend popołudniami przesypiałam chyba podświadomie chę przespać do 2 lipca.
Oj ciężko ciężko się nie nastawiać, dodatkowo podkręcają mnie nowiny że kolejnym wizażankom się udaje no i te moje pobolewania jajników.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-23, 10:49   #1970
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Olivka_7 nie smutkuj masz ogormne szanse wiec nastawienie pozytywne musi byc!! Sama zobaczysz ze tym razem bedzie dobrze. A co nastrojow to sama wiesz ze tak to juz bywa czasem zmieniaja sie jak w kalejdoskopie. Nie smutaskuj tylko usmiechnij sie a zobaczysz ze wszystko bedzie tak jak zapragniesz
Stary 2008-06-23, 11:30   #1971
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Olivka_7 nie smutkuj masz ogormne szanse wiec nastawienie pozytywne musi byc!! Sama zobaczysz ze tym razem bedzie dobrze. A co nastrojow to sama wiesz ze tak to juz bywa czasem zmieniaja sie jak w kalejdoskopie. Nie smutaskuj tylko usmiechnij sie a zobaczysz ze wszystko bedzie tak jak zapragniesz
Obiecuje że spróbuje się poprawić w sumie jajniki mnie cały czas pobolewają i czasem podbrzusze może jeszcze coś z tego będzie tak szczerze mówiąc wczoraj rano tylko się staraliśmy wieczorkiem sobie odpuściliśmy, nic na siłę a poza tym skoro owu była w czwartek lub piątek to co mam być to już się stalo. Gin niby kazał do poniedziałku ale też bez sensu 2 razy dziennie jak się nie ma ochoty.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-23, 11:41   #1972
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Post Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Cytat:
Obiecuje że spróbuje się poprawić w sumie jajniki mnie cały czas pobolewają i czasem podbrzusze może jeszcze coś z tego będzie tak szczerze mówiąc wczoraj rano tylko się staraliśmy wieczorkiem sobie odpuściliśmy, nic na siłę a poza tym skoro owu była w czwartek lub piątek to co mam być to już się stalo. Gin niby kazał do poniedziałku ale też bez sensu 2 razy dziennie jak się nie ma ochoty.
Ja Cie nawet rozumiem. Jak tak sie starac tylko po to by zafasolkowac no ok jasne wszystkie chcemy ale tak jak mowisz "na sile" to nie bardzo. Lubie jak jest romantycznie i po prostu spontanicznie. Wiem ze czasem sie nie daje ale co robic
Stary 2008-06-23, 11:58   #1973
domi7ks
Zakorzenienie

Olivka parę dni temu taka radosna, a dziś sie smuci...Mam nadzieję, że to tylko przez to, że poniedziałek Główka do góry

Stary 2008-06-23, 11:59   #1974
Aliszcze
Zakorzenienie

ech dziewczyny, dziś mam dzień płaczu makabra, nie znoszę takich dni potem wkurzam się na samą siebie, że taka beksa ze mnie

Olivko, ja myślę, ze już @ nie pojawi się u Ciebie przez kolejne 9 miesięcy jesteś dobrze prowadzona przez gin, gdyby nie było szans w tym cyklu na fasolkę to na pewno gin by powiedział o tym, a jak kazał się seksić i to robiliście to ja widzę dwie kreseczki na teście u Ciebie wkrótce

Stary 2008-06-23, 12:08   #1975
domi7ks
Zakorzenienie

Ala nie wolno!!!!nie płacz tam. Będziesz chrzestną Mateo???To pomyśl, że już niedługo pojedziesz znów do Chile, masz teraz mnóstwo czasu i możesz spokojnie się starać o fasolke, skończyłaś studia i od razu znalazłaś prace same porządne perspektywy przed Tobą, więc nie ma co płakać. Już widze uśmiech na Twojej slicznej buźce

Stary 2008-06-23, 12:10   #1976
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
ech dziewczyny, dziś mam dzień płaczu makabra, nie znoszę takich dni potem wkurzam się na samą siebie, że taka beksa ze mnie

Olivko, ja myślę, ze już @ nie pojawi się u Ciebie przez kolejne 9 miesięcy jesteś dobrze prowadzona przez gin, gdyby nie było szans w tym cyklu na fasolkę to na pewno gin by powiedział o tym, a jak kazał się seksić i to robiliście to ja widzę dwie kreseczki na teście u Ciebie wkrótce
No dokladnie tak ma byc - dzieki wielkie dziewczeta za pomoc bo Ta smutkuje i smutkuje a to na pewno wina tylko poniedzialku
Stary 2008-06-23, 12:10   #1977
olivka_7
Zakorzenienie

ja też mam dziś dzień płaczu jak już zdążyłyście zauważyć, najgorsze że siedzę w pracy i nic mi się nie chce robić Wiesz niby sie staraliśmy ale już np wczoraj tylko rano i przedwczoraj też, myślę że raz dziennie starczy, dziś jeszcze jak będziemy mieć ochotę to powtórzymy wieczorkiem i tyle Nie mówię ze już do @ nic z tych spraw... ale już nie w celu zafasolkowania
Muszę jakoś przetrwać ten tydzień- intensywnie zabrać się za pracę mgr i 2 lipca teścik bo wtedy jest ostatni dzień kiedy mój gin przyjmuje więc zdążę do niego podskoczyć bo tak czy siak muszę się z nim skontaktować bo prosił o to. I powiedział że test nie zawsze jest wiarygodny i jeśli pokaże I krechę to nic jeszcze nie znaczy

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-23, 12:15   #1978
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam, dziewczynki od pocztaku cylku mierze tempke miałam zawsze 36,6 a 2 razy 36,55 a dzis spadła na 36,35 czy to oznaki że owulka się zbliża czy co??? dośc duży spadek dzis 10 dzien cylku i mam dzis ten monitoring na 17tą bo wczoraj za późno gin wrócił.
Grzecznie codzienie o 8 rano mierzę tempke i zobaczymy co to bedzie

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 12:22   #1979
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

ilonachem, passionfruit-gratulacje i cudownych 9 miesięcy

alkamor-trzymam kciuki, wiem że Wam się udalo...

olivka-ciesz się Słonko bo rośnie w Tobie nie jedna ale myślę, że dwie cudowne fasolki, masz fantastyczna opiekę i super lekarza, napewno Ci się udało

zanka, zuzia, blondynka-proszę nie popadać w depresję, nie ma @ jest nadzieje, a nasz organizm płata czasem figle; cos czuję, że fasolki nam się posypią i będzie owocna wiosna 2009

gabi-nie popadaj w żadne dołki i smutki; madzia mówi START to startujmy i staramy się...czerpiemy z tego radość i przyjemność, nic na siłę, aniołki wiedzą kiedy przyjść

domi-sukienka jest prześliczna, pięknie będziesz wyglądała

ala-mateo po prostu boski, taki do schrupania , oj będzie łamał serca...

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 12:23   #1980
Aliszcze
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za wsparcie to już nie pierwszy raz, kiedy mogę liczyć na Wasze słowa otuchy

Wątpię, czy będę matką chrzestną Mateo, raczej się nie spodziewam, nie wiem też, kiedy polecę do Chile, bo to są spore koszty, a my na razie zbieramy pieniądze na mieszkanie.

Idę sobie kawę latte zrobić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości