|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
![]() lece do urzędu bo moj plastyczek ..
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jaki mi się głupi sen śnił! normalny ładny dzień, a ja wyciągam kartkę z portfela: egzamin 15 lipca 18.30. patrze na kalendarz: 15 lipca! godzina:18! i przerazenie, bo jak to, przeciez nie moglam zapomniec! a jednak... i musialam isc na egzamin bez zadnego przygoptowania. co bylo dalej nie wiem, nie wytrzymalam i sie obudzilam.
a wieczorem jak zasypialam tak mi sie smutno zrobilo... boje sie...
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To tylko nerwy dają o sobie znać, nie ma sie co przejmować. Mi sie regularnie śniło, że nie zdążam, nie docieram, nie znam znaków (albo ich całe tablice). Po prostu podświadomie sie denerwujesz.I niech Ci nie będzie smutno. Nie masz powodów. O tamtym egzaminie już zapomnij i myśl o sukcesie.
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Jak się skończył mój egzamin we śnie nie widziałam, natomiast baaardzo się ucieszyłam że byłam w tym śnie na mieście i potraktowałam to jako dobrą wróżbę że na miasto wyjadę (bo za pierwszym razem mi się nie udało).Na miasto wyjechałam i zdałam .To poprostu podświadomie już się denerwujesz, tak jak Ci dziewczyny napisały. Nie denerwuj się, zapomnij o poprzednim egzaminie. Teraz będzie dobrze |
|
|
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7968540]
Wrocilam, cala i zdrowa i autko rowniez nikt nie przeszkadza, nie marudzi [/quote]chyba nie jestem w temacie ![]() gdzie byłaś?
|
|
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7968540]
Wrocilam, cala i zdrowa i autko rowniez nikt nie przeszkadza, nie marudzi [/quote]IR super ,Ja na razie czekam na taką możliwość
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7968604]IR super
,Ja na razie czekam na taką możliwość [/quote]Spokojnie, tez bedziesz ja miala ![]() Jechalam na wiejska zabawe ![]() 40km w jedna strone
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Żelkożerca
|
Cytat:
Albo jadę L-ką sama i nie wiem jak spowrotem trafić pod ośrodek, jestem zawalidrogą, instruktor ucina mi jazdę po kwadransie, wyzywa i pokazuje jak się powinno jeżdzic. Takie koszmarki ![]() Cytat:
![]() Pędź i jak będzie kolejka to się wpychaj na chamca [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7968540]To ja jzu szykuje kciuki powodzenia [/QUOTE]A wogóle to mam pytanie: gdzie się świecą tylne światła przeciwmgielne i cofania? Ktore jest po lewej, ktore po prawej. |
||
|
|
|
#2981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poszukaj tutaj w linkach na początku tego wątku (na pierwszej stronie) swojego samochodu - tam będą światła i co gdzie pod maską
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Żelkożerca
|
Ok to już patrzę.
Chyba nie zdam na światłach. Jaki wstyd |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7968630]
Jechalam na wiejska zabawe ![]() 40km w jedna strone [/quote]łoł, no to gratuluję ![]() ![]() życzę częstych samodzielnych wyjazdów wtedy człowiek najlepiej oswaja się za kierownicą :P
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
to widzę, że nie tylko mnie dręczą samochodowe koszmary
![]() zawsze przed ezaminami mam takie sny, że się spóźniam, że oblałam itp. a w nocy budzę się kilka razy i patrze, czy trzeba już wstawać
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa, to już jutro!
Idę zaraz jeszcze testów trochę potrzaskać, to byłby wstyd nie zaliczyć teorii
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mija 10 dni od egzaminu, byłam w wydziale komunikacji, prawka jeszcze nie ma. Pieniądze mogę wpłacić przed lub w dniu odebrania prawa jazdy, przy odbiorze muszę zostawić dowód wpłaty. Mam telefon do tego wydziału, więc będę dzwonić, zanim tam pójdę.
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Ja też, ja też, ja też jutro mam egzamin!
Więc proszę wcześniej wstać (8:30) i wspierać mnie duchowo w trudnych chwilach ![]() Miałam dzisiaj ostatnią jazdę. Pojechałam do Siedlec z moim instruktorem i koleżanką która też jutro zdaje, coby jeszcze trochę się obeznać, w końcu to dla mnie obce miasto. No i traf chciał, że wypadła moja kolej na powrót do naszej mieściny (ok.50 km). Trasa wiedzie drogą uczęszczaną przez TIRy. I wchrzaniłam się w sam środek tego strajku kierowców TIRów. Normalnie masakra, przez jakieś 15km nie mogłam rozwinąć prędkości większej niż 10km/h. I jeszcze ten upał. Max pisał kiedyś po jakiejś jeździe w upale, że jest sobie w stanie wyobrazić piekło. Teraz rozumiem co miał na myśli, myślałam, że wypłynę stamtąd
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dziś przełożyć egzamin... I.......
Mam termin na piątek!!! Godzina: 9:45 (będzie spory ruch bo wtedy jest rynek, czyli dużo ludzi idzie na zakupy, ale co tam )Byłam w szoku jak zobaczyłam termin ![]() Proszę o dopisanie mnie do listy - 27.06
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta! Prawko do odbioru
Z samochodu nici, mam dość i przestaję szukać. Rozpuściłam wici i czekam.
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj, współczucia!:P to musiała być istna masakra.. a jutro powodzenia! ![]() Cytat:
![]() jednak opłaca się czasami przejść i spróbować przełożyć egzamin.. no, no do piątku już bliziutko Cytat:
![]() wszystko tylko nie 'mam dość'!
|
|||
|
|
|
#2992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, nie zdążę się zestresować Wiem, że będę się bała ruszenia samochodem, bo a nuż znów sobie nie poradzę... ale za to nie będę obawiać się egzaminu jako nowości, bo już raz przez to przechodziłam Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
|
|
#2994 |
|
Wtajemniczenie
|
14 lipca, godzina 19:00 - teoria na Odlewniczej.
Trochę głupio zrobiłam, bo można się zapisywać na egzaminu do godz.16:00 bodajże, więc będę musiała jechać na drugi dzień, no ale już trudno. 14. mam też wyniki rekrutacji na studia i nie wiem, jak będzie z serwerem, więc może bym się na 14:00 nie wyrobiła.![]() W każdym razie - już zapisana, teraz pozostaje mi powtórzyć niektóre wiadomości.
|
|
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia wszystkim dziewczynom, które zdają
. Dacie radę. A ja czekam na plastik...
|
|
|
|
#2996 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
.A samochód też się trafi - nic się nie przejmuj Cytat:
- ale termin jak na teorię długi .Najpierw będizemy trzymać kciuki za teorię, potem za praktykę incognito_girl, glam_star, alcatella, NatQa1988 dziewczyny trzymam jutro kciuki za powodzenie na egzaminie ![]() ![]() : kciuki:![]() Dacie radę, nie denerwujcie się |
||||
|
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
hejo
![]() nadal czytam ten Wasz wątek, mimo że już jakiś czas temu zdałam, ale ten czas leci, 3 miesiące już! Widzę że Dusia wszystkich dzielnie podtrzymuje na duchu, brawo ![]() Co do moich poczynań na drodze, jeżdzę trochę sama, tzn prowadzę, ale sama jeszcze nie jeździłam zostałam juz parę razy obtrąbiona ale dzielnie uczę się dalej ![]() Dusia rozumiem Cię co do rad taty, ale widzę że sobie radzisz, jednym uchem wlatuje, drugim wylatuje, ważne rzeczy zostają. Tylko tak dalej. pozdrawiam dziewczynki i trzymam kciuki za egzaminy, a tym co już zdały, za naukę bo to dopiero teraz zaczyna się zabawa
|
#2998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak miło Cię widzieć tutaj na wątku . No czas leeeci - Ty już trzy miesiące prawko, ja za chwilę miesiąc po zdaniu egzaminu, a 2 tygodnie z plasticzkiem .Ja staram sie tutaj pomagać innym, ale inni też mi pomagali przed egzaminem i teraz w ubiegłym tygodniu - tak że jest to grupa wzajemnego wsparcia .Co do nauki jazdy: to Ty też dalej w towarzystwie, no ja też w towarzystwie, ale IR wczoraj zadebiutowała solo i swietnie jej sie jeździło .Ty też tak masz jak z kimś jeździsz, że słyszysz prawie cały czas co i jak robić? No ja teraz staram się już jeździć zwracając uwagę tylko na te istotne kwestie, bo na początku to troszke tak dziwnie się jechało bez instruktora, ale teraz juz mi go nie brakuje .Teraz zdecydowanie jestem na etapie nauki samodzielnej jazdy - to jednak różni się od jazdy w czasie kursu Tobie życzę żeby udało Ci się zadebiutować samodzielnie za kierownicą, bo podobno tak jest fajniej jak pisała IR . No i udanych wakacji - bo sesję już może skończyłaś .Wpadaj tutaj na wątek i na pewno pochwal się jak już będziesz miała za sobą jakąś samodzielną jazdę ![]() Trzymaj się i powodzenia |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ten czas straaaasznie szybko leci;-) U mnie nie długo będzie 5 miesięcy od zdanego egzaminu W między czasie zostałam tylko raz obtrąbiona;] Ale to było podczas mojej pierwszej jazdy;-) I ze dwa razy bym w drugie autko walnęła Raz, gdy wracałam z Gdańska z uczelni.. Chciałam skręcić na lewy pas- popatrzałam w lusterka i nic nie było a okazało się, że w martwym polu był czarny samochód! Chłopak obok powiedział: uważaj! a tamten musiał ostro hamować ups:P A drugi raz to było w drodze do castoramy:P Czekałam aż łaskawie ktoś mnie przepuści w końcu ktoś mnie przepuścił, ja wjeżdżam przed niego i chciałam odrazu na drugi pas wjechać i w tym czasie słyszę swojego chłopaka: stój! to ja stoję, nie wiem co sie dzieje a się okazało, że na ten pas co chciałam wjechać jechało auto z niezłą prędkością.. Że też go nie zauważyłam.. No ale cóż zdarza się;-) Ale jeszcze cała jestem:P
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7972363]
cu.Kinia świetnie że się już zapisałaś - ale termin jak na teorię długi .Najpierw będizemy trzymać kciuki za teorię, potem za praktykę incognito_girl, glam_star, alcatella, NatQa1988 dziewczyny trzymam jutro kciuki za powodzenie na egzaminie ![]() ![]() : kciuki:![]() Dacie radę, nie denerwujcie się Dusia, dziękuję. I tak czekam nieco krócej niż za pierwszym razem, ale jak na Warszawę to mniej więcej takiej długości są terminy. ![]() Dziewczyny, powodzenia! Jak najmniej pieszych, tramwajów, whateva. ![]() A jak tam Mneme? Czekamy na relacje! martini, ja powiedziałam, że jak zdam prawko, to zaczynam grać w Audiotele, żeby wygrać samochód, co Ty na to? Może popróbujemy obydwie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Idę zaraz jeszcze testów trochę potrzaskać, to byłby wstyd nie zaliczyć teorii