|
|
#4861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
u nas będą cukierki na podziękowanie gościom, no i jeśli zostanie jakieś ciacho to po poprawinach też pewnie rozdamy trochę
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
LilStar Ty też Marta?
![]() My nie mamy kotylionów, a teściowa mhm zero zaangażowania, zero własnego wkładu, zero pomocy. Na stole przy talerzykach każdy z gości dostanie słodki upominek .
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co dziewczyny, od rana nie ma wody
dobrze, że chociaż mam co pić
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wogole to dopiero znalazlam to forum, chociaz juz czasu niewiele zostalo ale biore sie za czytanie, moze znajde jakies ciekawe pomysly co by mozna wykozystac...![]() Jeszcze nie mamy pomyslu na prezent dla rodzicow w ramach podziekowania... i jest to dla mnie teraz spory klopot, bo chcialabym zeby bylo to cos oryginalnego, ale jednoczesnie przydatnego...
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
agas -pieknie wygladalas
![]() katey-fajne te tablice smieszne i ladniutkie ![]() gosiunia22 gratuluje fasolki niech rosnie zdrowo pod Twoim serduszkiem kasienka1985 kozko nasza mloda jestes w wieku mojej siostry.a na slub sie pieknie wymalowalas my tez nie mamy klotylionow...wczoraj koledzy TZ oficjalnie poinformowali mnie ze nas ,,odprowadza"hodnami do kosciola i pod sale....nie wiem...TZ ma banana na cala buzie a ja sobie mysle ok ale zeby nie gazowali tylkko niech jada spokojnie... ale dzis byla u mnie burza..teraz duszno... |
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole to chcialam sie przywitac
Jeszcze nie bylam na tym forum wiec witam wszystkie tegoroczne Panny Mlode
|
#4867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomyślałam że Panie, które udekorują Nam stoły obok każdego miejsca-torebeczka z podziekowaniami i migdałkami
|
||
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas też tak będzie, że słodkości będą już czekać na gości (już kiedyś pisałam o tym)
|
|
|
#4870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Upominki dla gości w postaci cukierków czy czekoladek są genialnym pomysłem jak dla mnie. Cytat:
Przydałyby mi się jakieś profesjonalne kosmetyki żeby zakryć te pryszczydła. ![]() Mój puderek nie dał rady. A tak poza tym to każdy miał ocenić fryzurę, a słyszę tu o jakichś młodych kozach lub o makijażu! Hehehehehe A Ty moja droga <jeśli 83 to Twój rocznik> jestes w wieku mojego mężusia Pewnie powiecie mi tu zaraz,że wygląda na trzydziechę.
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
hehe bardzo chetnie
![]() niestety w tym durnym swiecie bez pieniedzy ani rusz ![]() Kasienko, zobaczylam zdjecie z wesela, ale z Ciebie slicznotka
|
|
|
|
#4872 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My cały czas myślimy nad podziękowaniami-coraz bardziej przychylam się ku drzewkom Bonsai-w fajnej doniczce i z grawerem na tabliczce ![]() Cytat:
fajnie z tymi hondami-super ![]() na pewno przyszaleją kawałeczek![]() i bez sensu mój TŻ ma służbę w weekend i nie przyjedzie a mieliśmy po garnitur jechać![]() edit: ma się tyle latek na ile się czuje ![]() kasienka a fryzurka twarzowa-ładnemu to we wszystkim ładnie
|
|||
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Och Ty moja mysiu pysiu! Dziękować
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
alez na prawde nie ma za co, na takie pieknotki to az milo popatrzec
![]() kurcze ostatnio sie jakos przymiarki sukni nie moge doczekac, znow mi sie wszystko zaczelo snic po nocy, a juz spokoj mialam przez jakis czas ![]() powinna byc w pierwszej polowie lipca a w ta srode jak mi sie uda, to wpadne do salonu na buty zapolowac i zobacze od razu jaka maja bizuterie, to podpytam od razu o moja kiecke
|
|
|
|
#4875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam się ![]() ![]() i nawet mi się rymło-doniczce-tabliczce ![]()
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Lilstar ale masz ekstra avatarek
, aniolek
|
|
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Kochana-tak z przekory bo na mnie Diabełek wołają-ciekawe czemu![]() a Dzidziuś taki słodziak że nie mogłam się powstrzymać![]() a kupujecie poduszeczkę na obrączki? |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze ze mamy cos wspolnego ![]() Ja sie nie stresowalam slubem za mocno bo sesja sie dopiero skonczyla, nie mialam na nic wiele czasu ale teraz kiedy uswiadomilam sobie ze to juz tak niedlugo... a tyle jeszcze trzeba zalatwic... ![]() Ale milo sie na duszy zrobilo ze są osoby które mnie doskonale zozumieją bo jednak to co sie przezywa to wie tylko ten, kto przezywa to samo a jak Wasze nastawienie?Ja sie boje ze poplacze sie na slubie, po slubie , na weselu przy pierwszym tancu, przy podziekowaniu dla rodziciw... ciekawe czy wogole przestane chociaz slyszalam ze na swoim slubie to inaczej sie do tego podchodzi i moze udaloby mi sie tego uniknac, a bardzo bym chciala bo jak to tak... trzeba sie cieszyc a nie
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my bedziemy miec chyba poduszeczke, ale pozyczamy od znajomej, jesli sie na nia nie zdecydujemy to i tak ksiadz trzyma obraczki na srebrnej ladnej tacy |
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak super wygląda w mundurze pozdrawiam Panią Wojskową![]() nie martw się, a jak sie zdażą łeżki to przecież to będą łzy szczęścia i wzruszenia
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
my nie będziemy mieć tej poduszeczki
![]() musisz zmienić nick na DIABEŁEK z tym drzewkiem muszę pomyśleć, bo pomysł nie głupi
|
|
#4882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram... facet w mundurze... nic dodac nic ujac...![]() Cytat:
, ze tren byl taki dlugi ze nie moglam chodzic... i mysli o tej sukience wygladaly tak----> ![]() ale juz po tej pierwszej przymiarce sie uspokoilam, zobaczylam na wlasne oczy ze jest biala wszystko lezy jak powinno i napewno bedzie dobrze. Z tydzien przed weselem zeby to wszystko przetrzymac to chyba pozostaje tylko jedno ![]() ![]()
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to uwielbiam sok pomidoraskowydzasta110 pomyślę pomyślę ale chyba wolę Lil...-
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedno pytanie, zastanawiam sie nad tym, na kiedy ustalic sesje zdjeciowa... czy tego samego dnia co wesele czy w innym dniu? Sa plusy i minusy, jesli tego samego dnia to o tyle dobrze ze naprawde odzwierciedlaly by stan faktyczny
ta fryzura i makijaz, wszystko tak jak w dniu slubu... sama nie wiem, co o tym sądzicie?
|
#4886 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, że Liluś jest ładniejsze
no a z tym mundurem to macie racje, a jeszcze taki galowy (czy jak to tam się mówi ) to mniam mniam...
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie fotograf będzie ze mna u fryzjera, w domku, w kościele i oczywiście na weselu-ponieważ sala jest nad jeziorkiem więc na pewno pójdziemy sobie zrobić zdjęcia w trakcie wesela ![]() ale prawdziwa sesja będzie po ślubie w zależności od pogody ![]() sesję zdjęciową mamy w prezencie od fotografa. bo to Przyjaciel rodzinkiwięc nasze zdjęcia będą mieszane-troszkę z TEGO DNIA i troszkę z późniejszych plenerków.nie chcę zpstawiać Gości i na kilka godzin i się denrwować że omija Nas własne wesele-a wiadomo że taka sesja musi potrwać ![]() dzasta110 kochanaa mundur właśnie taki galowy , chociaż taki codzienny to tez cud miód i orzeszki
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie jeszcze zastanawialam zeby takie zdjecia zrobic moze nie w trakcie wesela, bo faktycznie pewnie potrzeba na to troche czasu a przed weselem...? oczywiscie jesli pogoda by na to pozwolila...
|
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciagle się nad tym zastanawiam,bo mam niby w rodzince takiego małego gentelmena,co mógłby ją nieśc,ale pewnie decyzje podejmiemy przez samym faktem ![]() Co do podziekowań,to ja ma pewno nie zamierzam robić niewiadomo czego,bo wydaje mi się,ze sam fakt zaproszenia na uroczystośc jest wyrazem szacunku i uważania ![]() jedyne co mi się podoba,to jakieś słodkości typu cukierasy-->byłam na wesele,gdzie własnie były takie fajne cukiereczki włożone w kieliszki Widziałam,że gosciom się to spodobało,mi też,także jesli juz sie zdecyduje to chyba na cos takiego.Poza tym poprosimy fotografa,zeby zrobił nam zdjecia z poszczególnymi gośćmi,więc potem jak kazdemu damy ze zdjęcia z nami to tez bedzie jakiś taki prezencik
|
|
#4890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed ceremonią i weselem to wg mnie troszkę zły pomysł-stresik, nerwy, hasanie po łączce np w kiecce-i obawa czy coś się nie uszkodzi to nie dla mnie-a poza tym czas u mnie fryzjer na 8, makijaż 12.30 potem ubieranie i całe to zamieszanie błogosławieństwo i wyjazd do Koscioła.....nie było chwilki wolneja kilka dni przed..-też nie.chcę swoją suknie założyć dopiero w TEN DZIEŃ i żeby TŻ był zaskoczony ale oczywiście decyzja należy do Was![]() katia dobry pomysł z tymi zdjęciami i cały czas męczy mnie ta podusia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

.
dobrze, że chociaż mam co pić 

chociaz slyszalam ze na swoim slubie to inaczej sie do tego podchodzi i moze udaloby mi sie tego uniknac, a bardzo bym chciala bo jak to tak... trzeba sie cieszyc a nie 
pozdrawiam Panią Wojskową
kochana