|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Chyba 3 dzień chodzi za mną ten smak 😭😭😭
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Juana, krętacze jacyś z nich
w ogłoszeniu jedno, przez telefon drugie a jakbyś sie jeszcze raz jako ktoś inny z nimi mowila to pewnie to samo co Wam by powiedzieli, że wszystko zabierają i dopiero od marca. Pewnie liczą, ze znajda kogoś takiego co sie zgodzi.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
A my zamówiliśmy
![]() Dziś totalnie nic mi się nie chciało robić po pracy. Czuję się wypompowana po tym tygodniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo niezadowolona. Moja nie miała czasu przed świętami więc poszłam do innego no i już żałuję. nie chciała mi nic z grzywką zrobić bo mówiła że "jej się nie widzi i ona by w ogóle zahodowala" więc zostawiła jak jest co prawda włosy mi podcieła sporo i na tym mi zależało bo już mi ciężko było i to tyle co zrobiła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie macie poduszki do karmienia?
My dzis do kina idziemy Mialam masakryczny tydzien w pracy, sroda i czwartek po 10h i sie ledwo ruszam
|
|
#965 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, będe obserwować w weekend i się oszczędzać... nie chcę panikowac i mam nadzieję, że już sie nie powtórzy i brzucho przestanie boleć :/
|
|||
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi sie spac zachcialo... juz prawie codziennie po poludniu mam takie spadki formy jak w pierwszym trymestrze- godz. 17-18 a ja moglabym isc spac przy czym przesypiam cala noc... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam!!!! Nie wierze!
Witam nowa Mamusie! Czarodziejka - bedzie dobrze! Co do sylwestra to ja się wylamie - jedziemy ze znajomymi, 14 osób, wynajelismy duzy domek a raczej dworek i mam nadzieje ze będzie super. Jedziemy w piątek, wracamy w poniedziałek! To ostatni taki sylwester w najbliższym czasie ![]() Paaaadam... Ale lece pakować się dalej. Jutro o 10:30 przychodzi Pani sprzątać mieszkanie (zamówiliśmy gruntowne sprzątanie żeby nie męczyć się samemu) wiec czasu nie zostało dużo ![]() Miłego wieczoru! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-12-15 o 19:47 |
|
|
|
|
#969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#970 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), ale rzeczywiście zgodnie z tą kampanią marketingową działają.Cytat:
Najważniejsze, że wychodzisz do domu, do swoich chłopaków ![]() Cytat:
Cytat:
Na wątku chyba jesteś rekordzistką, jeśli chodzi o ilość usg w ciąży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam coraz mniejszy żołądek, nawet się objeść nie można, bo potem się trawi jak wąż. A taka miodzio suróweczka z kiszonej kapusty mi wyszła ![]() U nas też już wariactwo na mieście, dobrze, że prezenty raczej mamy pozamawiane (dwa, którymi zajmuje się mąż wiszą w otchłani ). Po żywieniówkę będę próbowała o 8-9 rano startować, może uniknę tłumów.
Edytowane przez parapet Czas edycji: 2017-12-15 o 19:53 |
||||||||
|
|
|
#971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od kiedy widać brzuch to jeszcze nie stałam w kolejce w rossmanie 😊 ale tylko tam się z tym spotkałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dzisiaj stałam w kolejce, nikt mnie nie zawołał, a ze czułam się ok i chciałam popatrzeć co tam jeszcze mają na półkach w drodze do kasy to nic nie mówiłam
![]() Strasznie ciężkie te chusteczki z samą wodą, w porównaniu do babydream albo hippa gigantyczna różnica aż mam ochotę je otworzyć i pomacać Kupiłam ten stanik do karmienia w lidlu i już go noszę wzięłam 80d (normalnie kupowałam 65e w esotiq) i mimo zapięcia na ostatnią haftke ciśnie ciekawe jak będzie później..
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ani w rossmanie ani nigdzie indziejWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super Byliśmy na jasełkach, jak zobaczyłam mojego synka to naprawdę nie mogłam przestać płakać, normalnie fontanna z oczu. Prawie nic nie widziałam przez to A on tak się ucieszył, że w pierwszej chwili to aż chyba nie wierzył że to ja. Jutro jedziemy po choinkę, może w końcu poczuje ten świąteczny klimat, bo w tym szpitalu to mi się dni mieszały Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Mi się ten rossmann raz trafił
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Ale happy end na koniec tygodnia
|
|
|
|
|
#978 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzis u mnie początek 30 tygodnia. Aplikacja mi mówi że teraz bedzie mi szybciej rosnal brzuch. Da się szybciej ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#979 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
No niestety na nfz przysluguja 3 tylko. Do tej pory mialam 4 w tym 1 prywatnie.
Cytat:
![]() Cytat:
super!
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-12-15 o 21:26 |
||
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula my chyba jesteśmy w tej samej ciąży bo odkąd pamiętam mam takie objawy jak ty
to cofanie jedzenia jest O.K.R.O.P.N.E najczesniej jak się po coś schylę...Ja załapałam się na ostatnia już promocję Rossmann z tą trzecią kartą ale żeby nie było łatwo to na kasie nie chciało mi zaliczyć tego i pani zapytala faceta z tyłu czy ma apke (myślę sobie taaa pewnie facet i apka rossmann i to jeszcze rossnę) a ten że jasne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam do domu i zdycham, jestem utuczona ze do lozka to sie chyba bede turlac....
Bylam dzis w rossmanie i rozpielam kurtke zeby bylo widac brzuch ale nie musialam go wykorzystywac bo kolejki nie bylo akurat
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet milo zrobil, gorzej jak zona bedzie chciala skorzystac a on powie ze proko na dzieci juz wykorzystal bedzie sie srogo tlumaczyl ![]() Kilka dni temu mialam chyba zaczatki zgagi. Takie uczucie pieczenia w przelyku, zupelnie inne niz kiedykolwiek. Po chwili przeszlo ale pomyslalam ze to moze byc zgaga. Poki co to byl jedyny incydent. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#984 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mecassie dusza człowiek! Takie drobne gesty a ile pozytywnej energii dookoła ![]() (odezwała byś się w klubie, chociaż zdawkowo, bo się serio martwię) Czarodziejka cudownie że udało Ci się dotrzeć! Przynajmniej nie musisz się martwić i przeżywać tego, że Cię nie było z synkiem Reszta też się ułoży!---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
To chyba dobrze zobrazuje:https://www.youtube.com/watch?v=5wfJ1wwp8lQ
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fasolke z Motherhood
![]() Cytat:
no i dobrze ze w domu juz jestes |
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Czarodziejka super że udało sie być na.jasełkach u synka
![]() Asiula tak, to zgaga. Oby to było jednorazowe, ja sie strasznie meczylam z nia pod koniec pierwszej ciąży, nie spałam po nocach Mnie nigdzie nie wywolali z.kolejki jeszcze nigdy, nawet w I ciąży Lelowa nie kus ta pizza chodzi za mna te niezdrowe jedzenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kolejek dzisiaj wywołali mnie dwa razy tzn raz dziewczyna z innej kolejki zaproponowała żebym podeszla przed nią ale ładnie podziękowałam jako że byłam ze zwrotem i wiedziałam że to potrwa. A i zapomniałam dodać że też jadłam pizzę dzisiaj ale taką z Biedry Torrence Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2017-12-15 o 22:37 |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis zrobilam na obiad tortille a na deser chlebek bananowy z kakao bo mialam dwa banany i balam sie ze same wyjda z mieszkania
wyszedl przepyszny i udalo mi sie go nie zepsuc swoim kalafiorem zamiast mozgu ![]() Przyszlo do mnie serum do twarzy ktore zamowilam- o masakra, jak pieknie pachnie... wyglada jak kupa bo jest weglowe ale zapach jest nieziemski i teraz leze i sie nim relaksuje (plus zapachem oliwki do ciala i kremu do rak zielona herbata- mieszanka wybuchowa) mam nadzieje ze nie bede miala jutro uczulenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ech 4 sery z Biedronki
Ja przeglądam sukienki do karmienia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

w ogłoszeniu jedno, przez telefon drugie a jakbyś sie jeszcze raz jako ktoś inny z nimi mowila to pewnie to samo co Wam by powiedzieli, że wszystko zabierają i dopiero od marca. Pewnie liczą, ze znajda kogoś takiego co sie zgodzi.
nie chciała mi nic z grzywką zrobić bo mówiła że "jej się nie widzi i ona by w ogóle zahodowala" więc zostawiła jak jest
Mialam masakryczny tydzien w pracy, sroda i czwartek po 10h i sie ledwo ruszam

bedzie dobrze! 

Choc z tym spaniem to troche racja, od drugiego trymestru pierwszej ciazy wyspalam sie porzadnie tylko kilka razy. Stawiam, ze jeszcze ze 3 lata to bedzie trwalo, ale 12 lat to pewna przesada, no chyba, ze ktos planuje bardzo duza rodzine

Najważniejsze, że wychodzisz do domu, do swoich chłopaków 

). Po żywieniówkę będę próbowała o 8-9 rano startować, może uniknę tłumów.

aż mam ochotę je otworzyć i pomacać 
najczesniej jak się po coś schylę...
chodzi za mna te niezdrowe jedzenie
13.03.2008