|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj jest spoko, a karmilam prawie rok, nadal jest w dobrej formie.
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo ![]() powinnyśmy chyba stworzyć ranking na największego kalafiora ciążowego ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cześć dziewczyny ![]() widzę, że mamuśki zwalniają na wizażu, wszystkie są chyba wyprawką zajęte ale nie dziwię się - ja też zaglądam od czasu do czas, czasem coś napiszę, a czasem 2 dni się nie odzywam ![]() U mnie wkońcu waga chyba zwolniła 3 tygodnie temu miałam + 1,5 przez tydzień, 2 tygodnie temu +0,8, tydzień temu +1,0 kg. Dzisiaj mam 0,4 kg od zeszłego tygodnia. Trochę mi ulżyło, bo myślałam, że dobrnę do +30 kg Ale jakby się uprzeć to idę "książkowo" - najwięcej przyrostów miałam w 6 mc, a od 7 mc waga zwolniła oby już tak zostało ![]() Suma sumarum mam +8,5 kg od początku ![]() Moje dziecko chyba wdaje się powoli w tatusia... Wcześniej wstawał po każdym posiłku, a teraz przebudza się jak ojciec - wstaje jak ja wstaję (gdzie teoretycznie powinnam go kołysać w brzuchu i powinien spać ), potem zobaczy, że się nic nie dzieje, przewraca się na drugi bok i idzie spać dalej nawet przebudza się jak idę w nocy do toalety, ale też się obróci i idzie dalej ze mną spać W ciągu dnia się przebudza, powariuje (czasem nawet z pół godziny) i dalej w kimę ![]() Strasznie Wam współczuję, że cierpicie na taką bezsenność A my Sylwestra spędzamy na domówce u znajomych z całą naszą paczką ![]() No to miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dospałam 3h aczkolwiek snem to ciężko nazwać.. coffee time ❤
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj przy sniadaniu mowi mi: wiesz, jak juz bedzie pil z kubeczka to jak ja bede pil wino to jemu bede dawal sok winogronowy i bedziemy sobie razem pili ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to lekarz musi sie do tego wyniku odniesc i pokierowac dalej, być może skieruje Cie do diabetologa albo zaleci tylko diete. Hej Dziś dzień porzadkow, w poniedziałek ostatnio prezenty musze jeszcze kupić ale dziś wole do sklepów nie wchodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mąż mówi, że jak jego syn dorośnie to razem z nim na siłownię będzie chodził, a potem na dziewczyny ![]() powiedziałam, że w tym wieku to może w domu posiedzieć bo nie sądzę, żeby udało mu się jeszcze jakiś ciężar podnieść a z dziewczynami... Cóż. Takie stare pryki to już TV+kapcie+gazeta, a nie za dziewczynami się oglądać
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
A ja cały rok czekam na te święta a tu jakoś tak jak co roku... szybko to leci, śniegu ani grama ehh.. czy chociaż raz mogłoby być biało przed świętami i na samą wigilię ?
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chyba dość, ciągle pod górkę. Pocieszam się, że skoro nie jem słodyczy to może dla organizmu był szok z którym sobie nie poradził ;(
posiew moczu też muszę zrobić jeszcze raz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez musialam wypic kawe, normalnie spie na stojaco. Mala tez zle spala, troche katar ja meczy. Do tego moje wstawanie na siku 4-5 razy w nocy, a tak bylo fajnie niedawno, wstawalam tylko 1-2 razy.
W koncu wczoraj kliknelam koszyk na gemini. Niby nic, a koszt niezly no ale wszystko przydatne. Zamowilam sobie juz ta herbate z lisci malin i wieska oraz ten olejek do masazu krocza, przekonana nie jestem ale sprobuje
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Selina, musiałabyś sobie przypomnieć co jadłaś na ostatni posiłek i o której, bo to mogło zawyżyć ten wynik. Ale macie sny Ja niby śpię długo, ale czuję, że płytko, przekładam się często itd. Mam zatkany nos w nocy i mąż już nie pyta "jak ci się spało" tylko "jak ci się chrapało"? Nie mówię już o tym, że też mi gorąco, najlepiej jakby się w nocy do mnie nie zbliżał![]() Idziemy dziś w te kolejki postać
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
ZNÓW Was zamęczę głupimi memami
Odnośnie naszych zamówień internetowych IMG_20171216_104107.png Cytat:
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast jedzenie lub nie jedzenie slodyczy nie ma nic do rzeczy, o to tez juz pytalam bo ja tez nie jem ani przed krzywa ani teraz. |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałabym dać za taką poduszkę więcej niż 40zł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj sie na zapas, czekaj cierpliwie co lekarz odpisze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj musialam zrobic rundke na poczte i do paczkomatow i odebrac paczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunak - ja ostatnio kupowalam 2 staniki w esotiqu w serenadzie. Trafiłam na -50% na wszystko na otwarcie galerii wiec kupilam je za grosze. A Pani bardzo pomagała w doborze rozmiaru
Przeszłam przez 3 rozmiary zanim trafiłam na swój Ojoanna - też tak miałam w nocy. Ale kupilismy nawilzacz powietrza i juz jest dużo lepiej ![]() Kasia - mi zostało 8 dni w pracy... Ale powiem szczerze że nie do konca mnie to cieszy... Szkole właśnie osobę na moje miejsce ale czarno to widzę... Selina - trzymam kciuki żeby było jak najlepiej i żeby lekarz szybko odpisal Ja po całym tygodniy dosłownie padam... Ale jestesmy juz spakowani. Teraz tylko musimy przewieźć resztę rzeczy i sie rozpakowac Właśnie mam chwile odpoczynku. TŻ postanowil zrobić mi prezent i wynajal Pania do posprzatania mieszkania wiec przynajmniej to mam z głowy. Chociaż i tak dziwnie się z tym czuję że ja leżę a Pani sprzata moje mieszkanie... Ale muszę troszkę odpoczac. Weekend dopiero się zaczyna a pracy jeszcze sporo przed nami... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
poduszki z motherhood są teraz w empiku za 55 zł
|
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
A pozniej syn bedzie w przedszkolu opowiadał, ze z tatą winko pije ![]() Juana, dzięki za info. Przejde sie w tygodniu. Wczoraj juz nie miałam sił mierzyć kolejnego. Ja na kaloryfer daje mokry ręcznik zeby nawilżyć powietrze. Z tym, ze u nas wszystko na full odkręcone, bo mnie zimno Mecassie, ja tez chce snieg Mężu po moich wczorajszych gorzkich żalach zabiera mnie na obiad do miasta I chyba mi wybaczył zmianę planów i brak wizyty u znajomychWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie, oczywiście wróciła moja ulubiona przyjaciółka infekcja
oprócz luteiny rano i wieczorem mam jeszcze dodatkowe globulki na środek dnia na szczęście poza tym wszystko ok, anemii nie ma, ale żelazo jeszcze zostaje, szyjka średnia ale daje radę, serduszko ładnie bije. Ciekawe czy mi się mała przekreci, bo od dłuższego czasu jest głową do góry.Jakie plany na dzisiejszy obiadek?
|
|
#1044 |
|
Rozeznanie
|
Przekonałaś mnie 😎 😁
Dziewczyny myślicie że warto w tą premium inwestować czy spokojnie zwykła starczy? Premium chyba wieksza, co nie? I te obicia mają inne... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Can't wait to meet you Edytowane przez _Dolly Czas edycji: 2017-12-16 o 12:00 |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z lumpeksu gdzie kupiłam ciążowe spodnie za te rozwalone z H&M. Chyba ciążę mam już ewidentną bo w tramwaju przepuścil mnie młody chłopak a w lumpeksie ekspedientka. W pierwszym przypadku zaczął na mnie marudzić stary dziad że sobie siedzę a on 70 lat stoi a w drugim dziewczyna w moim wieku że przecież jest jedna kolejka
Dlatego człowiek się wstydzi sam dopominać....Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę już wizytę tak bardzo... zaczynam się martwić że mało czuję ruchy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wydalam w biedronce 250 zł Nie wiem czemu, ale ptaki notorycznie za przeproszeniem sraja nam na okna... czy to może byc od tego ze tamci wlasciciele je karmili a.my tego teraz nie robimy? Nie mam pomyslu na obiad. Jutro idziemy na wystawę kotów rasowych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zostawiali śmieci na balkonie. Gołębie poczatkowo wiecznie siedziały na balkonie (pewnie czekały na smieci...). Nawet gniazdo próbowały wić... Wyobrażacie sobie jak tam wyglądało 😒 Trochę nas to cierpliwości kosztowało, ale przegoniłam drani. Nie cierpię gołębi 😉Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mas dziś na obiad chyba... chińczyk W lodówce jest tylko swiatlo W zamrazarce też. A w szafkach tylko garnki i talerze przygotowane dla naszego nowego lokatora.Dziwnie tak opuszczać nasze gniazko...To bylo nasze pierwsze wspolne mieszkanie. Mam nadzieję, że niedlugo kupimy kolejne i że w naszym nowemu lokatorowi będzie się dobrze mieszkać P.S. Wczoraj właściciele mieszkania nad zakupem ktorego sie zastanawialiśmy dzwonili do męża. Zeszli trochę z ceny. Ale w tym momencie im powiedzielismy ze po świętach ogladamy jeszcze 2 mieszkania wiec odezwiemy się początkiem stycznia Jakby od razu się zgodzili na taka cenę pewnie mieszkanie byłoby nasze. A teraz zobaczymy jak będzie, może kolejne beda fajniejsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Choinka ubrana
20171216_123150.jpg20171216_123738.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

Mogly byc na pierwszej stronie umieszczone ale teraz to juz sie nie oplaca, prawie wszystkie sa po glucie

A on tak się ucieszył, że w pierwszej chwili to aż chyba nie wierzył że to ja.

Moj jest spoko, a karmilam prawie rok, nadal jest w dobrej formie.
Dziś też przypomniałam sobie że zostało mi jeszcze sporo ręcznie robionych lukrowanych pierników do rozdania i niestety zostawiłam je na lodówce gdzie zazwyczaj trzymam większe deski do krojenia i tortownicę. I te wszystkie rzeczy składałam na te biedne pierniczki kilka dni bo to wysoko i nie widziałam :/ oczywiście kilka się połamało i do wyrzucenia 

3 tygodnie temu miałam + 1,5 przez tydzień, 2 tygodnie temu +0,8, tydzień temu +1,0 kg. Dzisiaj mam 0,4 kg od zeszłego tygodnia. Trochę mi ulżyło, bo myślałam, że dobrnę do +30 kg 

wczoraj musialam zrobic rundke na poczte i do paczkomatow i odebrac paczki 
13.03.2008