|
|
#3031 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar IV
Powiedziałam, ze do Ciebie przyjdę - nie przyszłam (ale net mi w domu nawalił)
Gratulejszyn, Wasza Wysokość! Cytat:
![]() Cytat:
A kupić nic nie kupiłam, umówiłam się do fryzjera i plany są takie, jak w załączniku (pomijając kolorystykę makijażu). Muszę tylko tę własnoręcznie przycinaną grzywkę nieco zapuścić...
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielki Imperator Wacików Eenax Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-06-24 o 11:34 |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znamy świetne zresztą Staszek wiele fajnych rzeczy robi ![]() wszystko mi z rąk leci masakra normalnie...a ja z moim zwrotem to nawet za dwórkę dwórki od prania skarpetek się nie załapię idę sobie popłakać w kąciku...
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze w domu z zapaleniem pluc
Ale bylem w stanie niewazkosci wiec pewnie dlatego
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3035 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3036 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Teza, dużo zdrówka
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3038 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Oj, żebyś wiedziała - na starcie egzaminów było 11 (słownie - jedenaście) ![]() Pomna ostrzeżeń nie obejrzę "Gwiezdnych wojen" ![]() Czepiasz się ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
widzialyscie?
http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html ale wstyd,ranyyy. chociaz nie wiem czemu,wcale mnie to nie dziwi
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
no jasne ze nie.
ale ja i tak uwazam ze Polska nie jest przygotowana na taka impreze. |
|
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
rany julek, spokojnie! dopiero przyjechałam.
w realu prezentuje się lepiej, jest śliczny. poza tym jestem głodna, zmęczona, spuchnięta i szczypią mnie oczy. dlatego zdjęcie takie nietego trochę (; /edit; załącznik się nie chce dodac... /edit; już jest
|
#3043 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3044 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() nie jest i nie bedzie. dostalismy ogromną szanśe, szkoda, ze nie potrafimy jej wykorzystać
|
|
#3045 |
|
BAN stały
|
Witajcie
przez te burze.Wszystkim zainteresowanym oświadczam, ze zaraz dostane w łapki tĘ bluzeczkę z allegro. Aha i robiłam m-c temu zamówienie z katalogu otto i wreszcie dotarło, ciuszki są prześliczne, tylko 1 bluzka nie przyszła. |
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na koncert The Police za dwa dni
W pracy zapieprz, że szkoda gadać. Nawet powizażować nie mam kiedy
|
#3047 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przy smażeniu racuchów z jabłkiem i wanilią. Teraz siedzi. ![]() Mnie też nie. Nie w loterii czy czymś w ten deseń. Ale zdarza mi się zakładać z kimś, kiedy pewna jestem odpowiedzi i zdarza mi się startować w konkursach wiedzy o "czymś konkretnym". Dotychczas mam 100% skuteczność, to znaczy zawsze kiedy startuję - wygrywam. ![]() ![]() Cytat:
Ooo... Pewnie. Nawet Dziecięcą Cesarzową (choć chyba w troszkę innym sensie niż ta poprzednia). ![]() Cytat:
Pokażesz? No. Choć powtarzalne mocno, niestety. Cytat:
No to poważnie Cię złapało. ![]() Ale z tego, co czytam- było warto. ![]() Cytat:
![]() Dużo. Bardzo dużo. Najwięcej miałam w sesji 9. Tym bardziej gratulacje Ci sie należą. I wyrazy uznania. I podziwu. I w ogóle wyrazy. ![]() Az tak się moimi ostrzeżeniami nie przejmuj. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kolczyk boski.
|
|
#3048 |
|
BAN stały
|
Dobra mam bluzke, ładna ale kurka mogłam o 1 rozmiar większa zamówić, bo w ramionach przyciasnawa, no ale teraz już po herbacie i musi zostać taka jaka jest.
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, wróciłam z wielkich zakupów z Katowic. Musiałam jechać aż tam, po bluzkę na rozdanie dyplomów, bo bliżej mnie niczego nie uświadczę. Rozmiarówka kończy się na 38 a bluzki delkatnie mówiąc - są obciachowe. Na szczęście nie musiałam szukać długo, bluzka ustrzelona w obniżonej cenie i na dodatek w rozmiarze o jeden mniejszym niż zazwyczaj noszę, co mnie podniosło na duchu
W SuperPharm zostałam zasypana próbkami płacąć za rachunek niecałe 40 zł. A na koniec tata, w ramach imienin zaprosił nas na kawę i lody. Dzień udany i miły, ale jak zwykle wracam z takich zakupowych wojaży z mgreną![]() Agnysko - przejeżdżałam dziś koło twojego domku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chwal sie bluzką
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik - nie mam aparatu. Bluzka czarna, wciągana, w okolicach bioder ma gumkę i na dole taką falbankę, bluzka ma szerokie ramiączka, materiał coś jak satyna, tylko nie świecący a raczej lejący się. Taki model tunikopodobny. Elegancka ale bardzo dziewczęca, a nie zbyt poważna - nie chciałam takiej zbyt klasycznej i poważnej. Gryxiu - nie chcesz być moim paziem? Nie wiesz co tracisz ![]() Kupiłam też dziś karmę dla kotów - Animondę w puszkach i suchy Hills
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3053 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() ale mi smaku narobiłas, czuję, ze w czwartek usmażę Cytat:
![]() Cytat:
Pokażę z przyjemnością i też mam nadzieję, ze efekt będzie wart pokazania ale to za jakieś dwa tygodnie, jak podhoduję grzywkę. Jeszcze do tego oprawki od okularów sobie wypatrzyłam ![]() A poza tym to niech szlag trafi Pocztę Polską
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-06-24 o 20:06 Powód: dopisałam jedno zdanie |
||
|
|
|
#3054 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3055 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu z efektem peelingu.To jest zwrot. Pensje nam rozliczali osobno w 2 progach podatkowych a podatek rozliczaliśmy sie z mężem razem i tak jakoś wyszło. Ja tam na tym sie nie znam bom ekonomiczna noga moja siostra kombinowała i wykombinowała najkorzystniejsze rozwiązanie. Za to za rok jeszcze do tego dojdą odliczenia wiec zwrotu mam nadzieje będzie jeszcze o wiele więcej. Cytat:
W drugiej kwestii trzeba zatrudnic nadworną praczke. W koncu sporo Nas sie juz znalazło. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Razem z moim P. zbieramy wszystko co wymyśliła głowa Monderka. Cytat:
Mi tez jeżeli była to wygrana losowa. Natomiast wygrywałam w konkursach zależnych od mojej wiedzy lub umiejętności. Jedna z zabawniejszych wygranych to konkurs kręcenia Hula-Hop 3 lata temu. Wielki Imperator to brzmi DUMNIE. Cysarzowa też fajna. A opcja mojego P. brzmi: Hrabina Gburia Furia. Cytat:
Rekordową ilość egzaminów miałam 12. Cytat:
Ja nistety jestem za bardzo niewymiarowa.
|
|
#3056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cz bolało...? Hm, trudno powiedzieć, w zasadzie to było raczej takie dziwne uczucie niż ból. Śmieszne takie. ![]() Mame poinformowałam wcześniej, zachwycona nie jest ale powiedziała, że okej. ![]() Tata nie wie, nie zorientował sie ;p Cytat:
![]() dzięki ![]()
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Lea - sliczny vertical.
Nie wymigruje? Zapisalam sie na prawko - 5 lipca zaczynam jazdy... jupi ;/ |
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
Będzie jeszcze śliczniejszy jak wymienię kolca na krótszy i zmienie kuleczki na mniejsze.
Czyli jakieś 1,5 miesiąca.Nie powinien wymigrować. Jest dobrze zrobiony, będę dbała i powinno być ok
|
#3059 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam taką nadzieję, obciach by był jak diabli
![]() Zabawianiem dam i królowej i szlachcianek i .... w ogóle to fajnie ma ![]() Cytat:
mniam .... ![]() Jak bym swojej Matki słuchała ( czytała ) Cytat:
Cytat:
buuu |
|||
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz. A jeszcze musiałam teraz odrobić zadanie domowe
Małe wypracowanko z niemieckiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

masakra normalnie...
Ale bylem w stanie niewazkosci wiec pewnie dlatego
Foty dawaj

)

Grzeczne dziewczynki o tym wiedzą