|
|
#3061 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Wielka Imperator (Gburia Furia) podoba mi sie najbardziej, no ale sa 2 głosy na Cesarzową i jeden na Wielką Imperator.
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
buahhaha.
alez mam glupawke. dzisiaj jak sie uczylam to mialam wrazenie ze czytam po chińsku. nic,NIC z tego nie rozumiem,a wydawac by sie moglo ze taki prosty temat. olalam sprawe, ide na zywiol. |
|
|
|
#3065 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Han mnie śmieszył - zawsze. Luke wymoczkowaty, ale nic to. Obi Wana kochałam do obejrzenia 3 części (czyli tej najnowszej), kiedy to rozwalili mi wizję Obi Wana Szlachetnego. Zostawienie Młodego w gorącej lawie było okrucieństwem. Nieusprawiedliwionym. Ale lubię bardzo, a najbardziej Imperium Kontratakuje ![]() Cytat:
Jak wygląda kombinezon zintegrowany z kaskiem? A, to dlatego tak Cię lubię (Mój TŻ to Panna takoż).![]() Cytat:
Zapalenie przejdzie, wspomnienia zostaną ![]() Kolczyk jak kolczyk, ale ten kolor włosów Cudo...Cytat:
![]() W moim przypasku obstawianie to intuicja. W przypadku TŻ - to prawie jak na giełdzie - analizy, jakieś systemy. Ale ja się na tym nie znam i jakoś nie ciągnie mnie, by poznać. Cytat:
Pierścień i róża ![]() Poczta zniszczyła mi przesyłkę ![]() Przyszedł atomizer w perfumami - wszystko zalane. Jeszcze nie odebrałam - czekam na zdanie adresatki - odebrać, czy nie. Jakoś dotąd nie zdarzyło mi się, żeby aż tak źle było... Ech...
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
|
#3067 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak się cieszyłam z tej naszej wymianki, a tu |
|
|
|
|
#3069 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie każ mi tylko w rajtuzach chodzić ![]() Cytat:
Nie powiesz - nie zauważą ![]() Na angielskie prawko? Kierownica po prawej stronie i te sprawy? ![]() Podziwiam i trzymam ![]() Zabawianiem powiadasz? ![]() Dobrze, że z testu ergonomii stanowiska komputerowego wyszło mi, że jedyną przypadłością, jaka mi nie grozi, jest impotencja ![]() Cytat:
Zu welchem Thema? ![]() ![]() ___________ Jutro rano 6 stopni u mnie Lekka przesada ![]() Aha! Miętowy Carmex w sztyfcie jest super ).No i zamawiam na jutro, na 9
|
|||
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
no dokładnie!
![]() tata chyba by zauważył jakąś zmianę dopiero jakbym się na łyso obcięła... ![]() trzymam
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu- takie tam wypracowanko o tym, jakie czynności się wykonuje przygotowując imprezę, co się robi w trakcie imprezy, co robi po imprezie. Chodzi o ćwiczenie budowania zdań w czasie teraźniejszym, konstrukcja z "man + 3os lp".
Nagminnie muszę się pilnować i pamiętać o świętej zasadzie , że czasownik zawsze stoi na drugim miejscu. Bo jak na pierwszym miejscu stoi coś innego niż podmiot, to mnie nagminnie korci wstawiać podmiot na drugie miejsce. Silna skłonność
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3072 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Smacznego.
![]() Cytat:
W sumie bez chodzenia do fryzjera efekt też był niezły. Widziałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mój? Ach... Wiem już. Przecież mam nie tylko głos, ale i Głos. ![]() Cytat:
![]() Poza Darthem Maulem może... ![]() Ale pomysły typu spapranie Mocy mierzeniem jej w midichlorianach... I kolejny raz się zgadzamy. ![]() Cytat:
To kask w całości, bez odkrytej części twarzowej i bez ruchomej, podnoszonej brody. Najbezpieczniejszy. No, jeśli mogę coś radzić... Cytat:
Grrr...
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
Zuziuniu, ta bluzeczka na trzeciej fotce jest prześliczna
Mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić, gdzie ją upolowałaś? Zakochałam się w niej
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
No, z Twoim głosem, czy tez Głosem nie ośmielę się nawet konkurować WMS.
|
|
|
|
#3075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę się zebrać do łóżka, bo jutro o 6:40 pobudka...
|
|
#3076 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich całkiem podobnie jak Taiwa:
Cytat:
i mam tylko jedno pytanie: Jak to jest możliwe, że Holandia grała tak słabo? CO IM SIĘ, KURRRRRTECZKA, STAŁO?!? Przecież oni grali jak... jak... my. TŻ zauważył przytomnie, że w tej ich obronie mogliby grać Jop z Bąkiem i nie byłoby różnicy. Grali, jakby poprzedniego dnia ostro zapili. Po 10 minutach meczu wyglądali na wykończonych. Wiem, że Rosja jest świetna, ale żeby AŻ TAK ich ogrywać? Bo przecież gdyby nie świetny Van Der Sar, różnica strzelonych bramek na pewno mocno przekroczyłaby dwie... Właśnie: Cytat:
Rezultaty pozostałych meczów dochodziły do mnie w postaci maminych wrzasków sprzed telewizora. I dobrze, bo kibicowałam Chorwacji i Portugalii a 120 minut teatralnych min i jęków turlających się Włochów tylko by mnie wnerwiło. Przyszłam tylko na karne. ![]() Cytat:
Nie lubię kotów, bo FAŁSZYWE. Ciekawe, czy takiego delikwenta jednego z drugim jakiś kot oszukał finansowo, czy co... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ManU nie wpuszcza do bramki Kuszczaka, na Euro podbiera Borucowi tytuł najlepszego bramkarza turnieju Cytat:
Jak grała Polska, na zmianę chichroliłam się i było mi wstyd. ![]() Cytat:
Swoją drogą, dziwne, że w takim dniu wystawili chłopa do meczu. Cytat:
ale widać w tym względzie bardzo, bardzo mocną przewagę niektórych... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale u Ciebie na zdjęciu podoba mi się.
|
|
#3077 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
W Empiku?
![]() Żwirek od Muchomorka. Kreskówka mojego dzieciństwa.
|
#3079 |
|
Wiedźma
|
To był żart.
Wszyscy wiedzą, że Żwirek kręci z Muchomorkiem.
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Ajaj, a ja pamiętam odcinek, jak koło ich domku przyplątały się dwie zwiewne nimfy. rusałki czy jak im tam, głodne i zziębnięte - i Żwirek z Muchomorkiem zaprosili je do swojego domku na zimę.
![]() Nieźle się urządzili chłopaki.
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie było tak źle. ![]() Kochane moje, jadę do Darłowa, wracam dopiero w poniedziałek, więc wybaczcie, jeśli nie będę pisać. Nie wiem jak będzie tam z netem, więc... ![]() trzymajcie się ciepluchno
|
|
#3082 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3083 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko zamawiałabym o rozmiar większą niz w aukcji. |
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
I całe szczęście
Inaczej byłabym bez szans Oby tylko z Muchomorkiem Cytat:
ps. głupawki mam ciąg dalszy |
|
|
|
|
#3085 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
niestety wiem co to znaczy... ;/nie wiem czy o tym pisałyście, nie mam czasu na nadrabianie barowych zaległości ale nasza cudowna PP podnosi ceny usług od 1.07 ;/
|
|
#3086 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Edit: mam na pewno, 8 stron w pdf-ie, jak ktoś sobie życzy, moge podesłać na @
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-06-25 o 10:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3087 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Przekopałam się
![]() Cytat:
Ale mi od dawna tak włosy lecą, a teraz się to bardzo nasiliło. Biorę Silicę, ale efektów narazie nie widzę. Zostawiam włosy wszędzie gdzie się pojawię.Cytat:
Teza - uważaj na siebie, zapalenie płuc to poważna sprawa :/ Ja miałam 3 razy i za każdym mogłam już z tego nie wyjść (mała słaba dziewuszka). Lea - a jak teraz będziesz malowała usta? W centrach handlowych są duże wyprzedaże, więc w poniedziałek po pracy (bo miałam wyjątkowo tylko 6h pracy) poszłam na zakupy. Standardowo w oko wpadają mi tylko czarne bluzki i o dziwo tylko w nich ładnie wyglądam, ale oprócz dwóch dałam radę kupić jedną "morską", czarne spodnie 3/4, szarą koszulkę piżamkową w Oysho (z napisem Love Me Or Leave Me... idealny na teraz) i 3 pary gaci (naturalnie tych z najmniejszą ilością materiału ). No i prześliczną granatową bluzo-bluzkę w Pull&Bear (czy jak to tam), rękaw do łokcia, kaptur, kieszeń kangurka, dekolt (mmm... całe cycki prawie widać ).Po wypłacie muszę jeszcze poszukać bluzek z rękawem 3/4, do pracy, żeby zakryć tatuaże. Właśnie był u mnie bardzo niemiły paczkonosz i przyniósł mi paczkę z Lucky!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę, ale z drugiej strony jestem zła, bo ten baran kazał podpisać i położył paczkę na wycieraczce przed drzwiami i wyszedł bez słowa. Takie trochę niekulturne zachowanie, zawsze dostawałam paczkę do łapy. Może się mnie wystraszył, koszulka WKS-u, tatuaże, tłuste włosy (dopiero wstałam i jeszcze jestem przed kąpielą ) ![]() ![]() ![]() A i jeszcze jedno napiszę Pogoda do |
||
|
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#3089 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No bosko - znow dostałam Sephorowego SMS-a "-20% na wszystko" - co z tego kiedy nie mam kasy? Nie mogli to poczekać do 30-go?
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Ale bylem w stanie niewazkosci wiec pewnie dlatego
Cudo...

Tak się cieszyłam z tej naszej wymianki, a tu 

Lekka przesada 

Bo przecież gdyby nie świetny Van Der Sar, różnica strzelonych bramek na pewno mocno przekroczyłaby dwie... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)