|
|
#3091 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar IV
Kasiu - 26-29 czerwca
Zasadniczo to nie mam żadnych pilnych potrzeb kosmetycznych, ale może by mnie tak coś skusiło...
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym przetestować wody (zwłaszcza Sephora, Insoumise? Vanille Caramel, która może spodobałaby się mojej mamie' podoba jej się L de LL) Asortyment Douglass a Sephory trochę w moim odczuciu przynajmniej różny. Ungaro Apparition udało mi się przetestować dopiero w krakowskiej Sephorze. Na moje 22 lata (i pół ) dane mi było odwiedzić Sephorę 2 razy W Douglass też nie częściej bywam, mimo że mam najbliższy 50km od miejsca zamieszkania to byłam może z 20-30 razy. Wcześniej miałam opory żeby tam wchodzić Teraz nadrabiam, jednak powoli brakuje flakonów do poznania, bo większość udaje mi się przetestować dzięki próbkom.
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mam go właśnie na rzęsach i to jeden z naprawdę bardzo udanych strzałów w ciemno
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo mnie namawiac nie trzeba bom się prawie zdecydowała ![]() Ja w perfumeriach tego nr nie widziałam U nas jest z onyxa tylko 014 strass - taki szaro czarny z drobinkami. Ładny jest ale doszłam do wniosku, że jednak za bardzo karnawałowy ![]() Teraz nie wiem czy brać 011 w ciemno z allegro...? |
|
|
|
|
#3096 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
tzn. chodzi mi o efekt wizualny, bo w dotyku rzęsy są miękkie, naturalne i absolutnie nie posklejane.Nie wiem, jaka jest cena Sephorowa, nawet ze zniżką, ale jeśli masz na myśli np. taki jak ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=383029692 to ja bym brała bez zastanowienia O, tu widzę jest taniej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=387545556
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-06-25 o 12:36 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Małgosiu
|
|
|
|
#3098 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko czy nasza ukochana PP też potłukł Ci buteleczkę? I pewnie nic nie można w tej sprawie zrobić ?
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam nadzieję,ze może InPost utrze trochę nosa PP,ale okazuje się,że ich punktów ubywa zamiast przybywać, a przesyłka też idzie po parę dni. |
|
|
|
|
#3101 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
bylam z tym na poczcie ale oczywiscie nic nie da sie zrobic...
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio też dostałam zmiażdżoną próbkę
To jakaś seria? Nie pisałam wcześniej, machnęłam na to ręką - wiadomo, wypadki się zdarzają , a zawartość prawie cała została cudem w próbce, ale tak była zmiażdżona i pokruszona od góry.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co ja z nimi ostatnio przeżywam, to jest po prostu SKANDAL. Przesyłka nadana 13 czerwca, rejestrowana ekspresowa. Nadawcy powiedziano, że będzie szła 3, max 4 dni. Dostałam od nadawcy numer przesyłki, żebym mogła sobie śledzić gdzie się znajduje w danym momencie. Przez pierwsze dni, w ogóle nie da się nic sprawdzić, bo cały czas wpis, że nie ma takiej przesyłki. 15 wpis, że została przyjęta w sortowni w mieście, w którym została nadana. Dopiero 18 czerwca przesyłka otrzymuje wpis, że została doręczone do miasta docelowego, czyli do Krakowa. Myślałam, że 19 ją dostanę, ale gdzie tam. Ciiisza 20 czekam, myślę, dzisiaj na pewno będzie..gdzie tam.. ciiiiisza. Dzwonię więc do centrali, która jest z resztą w Krakowie. Nikt nie odbiera. Dzwonię na infolinię - nikt nie odbiera. Piszę maila na wszystkie 3 krakowskie adresy - zero odzewu. Pomyślałam, że poczekam do poniedziałku. W poniedziałek oczywiście ciiisza. Zero odpowiedzi na maile, dodzwonić nie można się na żaden numer podany na stronie ![]() Wtorek to samo ![]() Dzisiaj już nie wytrzymałam !!! Po kilkunastu próbach dodzwonienia się do nich i wysłaniu 3 kolejnych maili na 3 krakowskie adresy zadzwoniłam do ich biura prasowego. Byłam już tak wściekła, że jak baba odebrała, to nie zostawiłam na nich suchej nitki. Wiem, że to nie była jej wina, że ona tylko biuro prasowe, ale nich oni się wreszcie dowiedzą, co ja o nich myślę. Łaskawie dostałam od babki numer, pod którym ktoś się odezwał. Kazano mi podać numer przesyłki i co? I babka powiedziała mi dokładnie to, co ja już wiem !! czyli, że przesyłka od 18 jest w Krakowie.. też mi nowość ![]() Doprosiłam się o numer placówki w Krakowie (jest ich u nas ze 20), w której przesyłka powinna się znajdować. Dzwonię tam i co się dowiaduję ??? Owszem przesyłka jest u nich. - " Ale dzisiaj listonosz nie chodzi w tym rewirze" ![]() - Od 18 nie chodził w tym rewirze??? - "yyyyyy" - A kiedy mogę się spodziewać swojej przesyłki? - "Może jutro" ![]() - Może? Ja nie chcę może, ja chcę NA PEWNO!!! Czekam na nią prawie 2 tygodnie, a to ekspres miał być. - " Dobrze, to ja przekażę listonoszowi" - ![]() Cycki mi opadły ![]() NIE POLECAM NIKOMU !!!! To ja już wolę pocztę polską. Ciekawe czy dostanę jutro tą przesyłkę. Dodam, że jest to przesyłka wysokiej wartości i na której zawartość czekam nie tylko ja
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale olewka klienta - szok! I oni chcą być konkurencją dla PP?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem w szoku i pluję sobie w brodę, bo to ja nalegałam na sprzedającego, żeby wysłał InPostem. Never ever again !!!
Najbardziej wkurzyło mnie to, że nie można się z nimi nijak skontaktować. Nikt nie odbiera, nikt na maile nie odpisuje. A jak się już skontaktowałam to się okazuje, że przesyłkę mają, ale w sumie to nie spieszy im się z doręczeniem, może jutro, a może nie ![]() A wrrrrrrrr
|
#3106 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3107 |
|
BAN stały
|
Wróciłam z pracy i idę sie uczyć, jak ja sie boje tej obrony
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - będe trzymać kciuki
![]() Ja się dziś dowiedziałam, że za tydzień mam pisemny egzamin z niemieckiego - z racji tego, że nie będę go mogła zdawać ustnie w sierpniu. Sama prosiłam o inny termin, ale jak usłyszałam że za tydzień to ![]() . Gramatyka - ok, ale muszę gruntownie powtórzyć mnóstwo słówek, zwrotów - co ja mówię - to nie mnóstwo to ogrom z 4 miesięcy -
|
|
|
#3109 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
teraz tylko mam jakiegos pecha, bo ciągle cos sie wylewa z próbek, ktore dostaję ale to juz nie wina PP...
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie koniec sesji, teraz tylko oczekiwanie na wyniki:/ szlag mnie trafia,wszystkie wyniki po tygodniu.
wlasnie TŻ się dowiedzial ze jego najlepszy kumpel z uczelni zginal w wypadku samochodowym..
|
|
|
|
#3111 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jakoś się utożsamiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na pewno sobie poradzisz. Ja się dziś dowiedziałam, że zdaję egzamin trzy dni wcześniej niż myślałam Nie zdążę się przygotować, nie ma mowy!Cytat:
![]() Mój koniec sesji nastąpi szybciej niż myślałam ![]() No i jeszcze jedna zmiana, ale o tym na razie nie powiem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#3112 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho?
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3116 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwonilam dzis z glupa do polecanego stylisty, tak zapytac co, gzie i za ile. 10 minut gadalam z nim i widac, ze dla chlopaka wlosy to pasja, nie zawod. Normalnie wywarl na mnie tak pozytywne wrazenie, ze mam nadzeje, ze uda sie nam ustawic na postrzyzyny.
Np jutro. Chce cos zmienic, obciac i odciac...sie. Mialo byc post blue a jest raczej because I want you |
|
|
|
#3118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jest obojetne, ja chce strzepione i grzywke. Zobaczymy jaka on bedzie mial wizje
|
|
|
|
#3120 | |||
|
BAN stały
|
Będzie gites ![]() Cytat:
![]() Mała Mi jako jedyna z bajki miała jaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawostka z dzisiaj ![]() Na egzaminie miałem min. rozumienie tekstu, który dotyczył ogólnie rzecz biorąc młodzieńczego buntu dorosłej już dzisiaj kobiety. Wspomina w nim, że namiętnie używała wówczas perfum Patchouli, w strasznych ilościach, co sprawiało, że pachniała jak "zdegradowana hipisia komuna" ![]() No i w zadaniach było stwierdzenie (prawda/fałsz), że patchouli pachnie bardzo przyjemnie, na co odpowiedzieć musiałem "nie", i podać uzasadnienie z tekstu ![]() No i oczywiście od razu Scent Bar mi przyszedł mi do głowy ![]() PS. Mam nadzieję, że Germania wygra ![]() ...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

W Douglass też nie częściej bywam, mimo że mam najbliższy 50km od miejsca zamieszkania to byłam może z 20-30 razy. Wcześniej miałam opory żeby tam wchodzić 
U nas jest z onyxa tylko 014 strass - taki szaro czarny z drobinkami. Ładny jest ale doszłam do wniosku, że jednak za bardzo karnawałowy 

To jakaś seria? Nie pisałam wcześniej, machnęłam na to ręką - wiadomo, wypadki się zdarzają , a zawartość prawie cała została cudem w próbce, ale tak była zmiażdżona i pokruszona od góry.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)