![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Tak Gryxiu - dla siebie. Z własnej, nieprzymuszonej woli. Miałam dosyć bezczynności i siedzenia w domiu ( bezrobocie psychicznie dobija - to wiadomo powszechnie). Zapytałam w UP czy nie mają kursów - no i mieli
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z UP, czyli za free jak rozumiem? Opowiadaj, jak to wygląda, kto Cię uczy i w ogóle co tam tylko wiesz ![]() ![]() Aha. Uczysz się od podstaw? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z UP czyli za free a nawet dostaję fundusz szkoleniowy i zwrot za bilety ![]() Jak mi się jeszcze coś przypomni, to napiszę. Mamy zajęcia z facetem - na oko po trzydziestce, jest ze szkoły językowej, która ma umowę z UP.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masakra, a nie konkurencja, ani ułatwienie ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybrałam się dziś na wyprzedaże. Rzadko kupuję ubrania, więc mam z deka kaca moralnego, ale nic, przejdzie ![]() Kupiłam... 5 bluzek ![]() ![]() ![]() A, i jeszcze Glam Shine Loreala - jakby któraś miała ochotę, to w Drogerii Europejskiej, koło kasy jest parę przecenionych (na pewno 99 i 101), które były tylko "na chwilę" i je wycofują - kosztują 25 zł.
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Jupi, Niemcy wygrali
![]() ![]() A sędzia do chrzanu. ![]() ![]()
#3126 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak często masz zajęcia? (jeśli Cię zamęczam pytaniami - powiedz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W razie czego można do Providenta zadzwonić ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do PP, to brak mi słów. Od 6.06 czekam na upragnioną przesyłkę z Kenzo Amour i pewnie się już nie doczekam. Ktoś teraz ładnie pachnie moimi perfumami...
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam wczoraj wieczorem finał "Britain's got talent" i jestem pod ogromnym wrażeniem zwycięzcy. Link ze zwycięskim występem dla chętnych:
http://www.youtube.com/watch?v=kyDnYeUnT7w Chłopak zakasował wszystkich, myślę, że nie tylko swoim ogromnym talentem, ale i determinacją- odrzucony w poprzedniej edycji wrócił w tym roku i pokazał na co go stać. Brawo. A propos fryzjerów- umówiłam się na dziś na 19, muszę trochę podciąć włosy, bo odrosły już tak, że kompletnie nie mają kształtu. No i końcówki się troszkę już strzępią. Na zakupy też bym się chciała wybrać, ale jakoś ostatnio po pracy jestem tak padnięta, że nie mam ochoty na chodzenie po sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też mieliśmy. Zajęcia 3 razy w tygodniu, trwają po 3 godziny Nie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Naszło mnie wczoraj na lakiery Inglota. Kupiłam przejrzysty róż (taki jak do frenczu) i turkusowy
![]() ![]() Patrzałam na te palety kolorów Inglota w poszukiwanie Waszych zieleni, ale nie było tam nic takiego. Jedynie turkus bardziej zielony, turkus bardziej niebieski i jakaś jasna zieleń (miętowa bodajże), wszystko metalik. A lakier różowawy jest w przepięknym odcieniu, ale do jasnej Anielki, ja się nie umiem tak umalować, żeby choć małych smug nie było ![]() Jadę dziś na ten koncert i zamiast się cieszyć, ja się zastanawiam, jak ja po nim do domu wrócę... Z dojazdem do TG nie powinno być problemu, ale na moją wieś ostatni autobus odchodzi przed 22:30, nie ma szans żeby zdążyć. I wybierz się tu człowieku gdzieś w wielki świat ![]()
#3131 |
Zakorzenienie
|
O, jak już jesteśmy przy Inglocie
![]() ![]()
#3132 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() http://drogeriaglamour.pl/index.php?...t&prod_id=2855 (ładny ten mleczno-kremowo-beżowy, nie wytrzymałam wczoraj i pomalowałam ![]()
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
niecnotliwa dziewica
|
#3137 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te palety, które Margot wkleiła różnią się na pewno od tych, które oglądałam wczoraj. Nie widzę tych turkusów i jeszcze jednego koloru, który chciałam kupić, ale aktualnie brakło (bordowo-czarny) ![]()
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() ![]() Dzięki za pomoc ![]()
#3140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też oglądałam niedawno bajecznie kolorowe Ingloty, piękny ten turkus, który kupiłaś ![]() mnie kusił seledynowy (z braku butelkowej zieleni), ale już nie chcę - miałam zamiar używać na stopach, ale widziałam kilka dni temu w Katowicach dziewczynę z jasnozielonymi paznokciami u stóp i już nie chcę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3142 |
rude jest piękne:)
|
Papuzinko blekitna
![]() ![]() Inglot nr 332 jest fajny ale kryjacy ![]()
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kryjące u mnie odpadają, nie lubię takiego efektu u siebie ![]()
![]() |
#3144 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tym bardziej, że już tylko jeden mi został
![]() ![]() A propos tekstu: chyba nie umiałabym z ręką na sercu powiedzieć, że paczula brzydko pachnie. Nawet ta z Etro mi się podoba ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() jak juz wszyscy wiedzą kosmetykow to ja mam duzo za duzo, lakierow do paznokci na pewno ponad 40 ![]() ale np. moja mama ma wszystkie mozliwe odcienie brązu z inglota, jak dla mnie to one wszystkie sa takie same ale ona twierdzi co innego ![]()
![]() |
#3146 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3147 |
S. Sssss. SSSSS.
|
tez prawda
![]() a w ogóle to się musze pochwalić, że poki co mój odwyk idzie świetnie ![]() ![]()
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i doszły wreszcie moje upragnione buty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Moja mama też jest monotematyczna - ma z piętnaście paletek szarych cieni, co jest dla mnie nie do pojęcia - po co tyle takich samych cieni ![]() ![]() Yoona, zdjęcia pliiiis ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.