|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam tylko nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo całą noc lało... ![]() Dziewczyny, byłam wczoraj zaszaleć na przecenach... i nie kupiłam nic... skandal po prostu, bo nie zdarza mi się to często przymierzyłam chyba z 1000 par butów i z każdą było coś nie tak
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, ja za to wydałam kupę kasy, głównie w Mango. Wór koszulek i topów, jeansy, buty. I w tym miesiącu kupiłam chyba z 15 lakierów do pazurów
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
ta wizyta wczoraj nie byla taka zla
wtrynilam sie w kolejke ludziom ale dalo sie zeba zrobic. co prawda zostala moze 1/4 ale zawsze lepiej gryzc tym niz dziaslem![]() do tego zrobilam przeglad i mala konsultacje w sprawie jedynek i... nic nie zaplacilam zawsze mi glupio w takiej sytuacjiale i tak musialam sie zapisac bo mam 4 do zrobienia...smialysmy sie ze jak przyjde to juz hurtem jest roboty
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zrobilam zakupy kosmetyczne i sie spłukałam... W tym miesiacu nie odwiedzam już żadnych sklepów ![]() L_V ja też nie mam czarnego kota... Ba, ja w ogole nie mam kota ale bardzo chce mieć i też na pewno jakiegoś przygarne jak juz bede miala swoje mieszkanie. Zresztą coś czuję że na jednym kocie sie nie skończy, bo mój Ukochany ubóstwia koty i pewnie będę musiala go powstrzymywać żeby nie przygarnal kazdego napotkanego przybłędy
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobity!
Nie mam czasu nadrabiać, przeczytałam tylko piąte przez dziesiąte. Jestem juz w domu. Ostatecznie i na stałe Wczoraj była mega przeprowadzka, tony kurzu unoszącego sie w lepkim powietrzu. I lody z Natalą, oczywiście w Mc Byłam wczoraj u konstruktora z tym amfiteatrem. Pomyśleliśmy trochę, coś mi tam zaproponował, ale nie był przekonany, czy to optymlne rozwiązanie, więc myślę dalej ![]() Dziś znów do Gliwic Tym razem z przyjaciółką do kina, na "Kochanice króla" (seans na 13 ). Poszukamy też prezentu dla drugiej kumpelki, bo dawno temu miała urodziny Zahaczymy jeszcze o ośrodek rehabilitacyjny ( M. musi tam chodzić). Generalnie czasu coraz mniej do spotkania, muszę się jakoś dostać do kumpeli (z przesiadką), a ja nadal daleko w polu, z ręcznikiem na głowie ![]() Kapturku, wszystkiego najlepszego! Oby Wam się wszystko pięknie układało ![]() A propos zwierzątek, zauważyłam, że im jestem starsza, tym mam większy do nich szacunek i "sentyment". Rozczulają mnie nawet wróbelki ![]() Kiedyś nie przepadałam za kotami, nie lubiłam ich za fałszywość. Nie będę tu wchodzić w szczegóły Teraz teściowa ma kota, jest kochany Szkoda tylko, że mam alergię na te zwierzęta i nie wiem, jak długo wytrzymam, mieszkając u TŻ ![]() Miałam kiedyś królika, przeżył 10 lat (Poemi, weterynarz musiał mu obcinać pazury i zęby ).Idę ię malować Miłego dnia! (pewnie jeszcze tutaj zajrzę dzisiaj).
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam czarnego kociaka w białych skarpetkach. Mieszka u TŻ-a, ale jest MÓJ! To chyba kot. Wabi się Nosferatu
![]() TŻ wczoraj powiedział, że się bał naszego spotkania. Przez telefon się odgrażałam, byłam niemiła itp., a jak przyszedł to nasmarowałam mu plecki i władowałam się na kolana
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedys miałam krolika "miniaturkę" tylko jakis taki mega duzy sie zrobił
wasze też takie są??
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze a ja jak nigdy, po przecenach nie łażę a wczoraj Tż przytaszczył dwie koszule z Reserved dla siebie , nawet fajne za śmieszne pieniądze...i pytam dlaczego mi nic nie kupił - a on z Twoim gustem ![]() Ja zamiast przecen przynoszę do domu tony kosmetyków- wczoraj zakupiłam w Kryolanie fixer i puder matujący robiony wg. japońskiej receptury jakiejś tam mąki ryżowej - dzisiaj już tę mąkę zaaplikowałam na face- i o dziwo powiedziałam sobie w lustrze- o rany jak ładnie ![]() Jeszcze został mi zakup fluidu,bazy pod makijaż, tuszu, cieni...więc końca nie widać ![]() Ciuchy odpuściłam chwilowo, zresztą nakupiłam tego wszystkiego tyle, a chodzę ciągle w tym samym, czyli rybaczki i coś do nich, a spódniczki, sukienki leżą odłogiem ![]() Dostałam już perfumy, na szczęście oryginał, są naprawdę fajne, ale myslałam że będą delikatniejsze, cóż goście będą musieli wytrzymać
|
||
|
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Desperacko potrzebuję butów Cytat:
i kocham go najbardziej na świecie |
||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ło, a ja się tak boję obcinania zębów od wczoraj. Ta babka tak o tym mówiła . Dzisiaj królik już dostał suchą bułkę.
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trzeba się trochę znać żeby się nie dać oszukać. Siostra TŻ-a kupiła siostrzeńcowi "miniaturkę", a teraz "miniaturka" jest 2x taka jak mój Vincent i żyje na dworze wraz z psami i kurami
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi no własnie mój Killer tez taki był. i sie zraziłam potem bo miałam przeczucie, ze wszytskie te "miniaturki" na takie bydlaki wyrosną
|
|
|
|
#2505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie imię!Cytat:
Nie, butki z Zary. |
|||
|
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poemi czytam te Twoje posty i brechtam sie jak glupia. Dzięki za poprawę humoru ![]() To obcinanie zębów tez mnie przeraziło Biedne kroliczki.Cytat:
![]() Jakoś mi się to wszystko odwdziało. ![]() Cape WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ..ale Wy to chyba juz mieliscie na to czas Czyzby po slubie zrobiło sie zupełnie inaczej?![]() Czekam na zdjątka z niecierpliwością. A rodzinka jak zadowolona, afer nie robiła? Smutno mi bo maż dziś leci do Brukseli...i wraca dopiero w sobotę . całe szczęscie mam net w domu więc będę na 2 zmianie
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie masz?Jakie?
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Po moim ulubionym bohaterze filmowym
![]() Cytat:
![]() Mnie też to przeraziło (chociaż wcześniej wiedziałam, że tak się robi, ale myślałam, że to taka norma)... Szczególnie, że pani vet sama była przerażona
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2511 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Babeczki!
Alez mam grobowy nastroj! Tz mnie wkurza i koniec. Nie chce mi sie z nim gadac, a on dzisiaj sie zachowuje milutko, co mnie jeszcze bardziej wkurza. Nie chce sie w dawac w szczegoly, bo zremy sie o drobiazgi, tzn zaczyna sie od drobiazgow, a potem od slowa do slowa, robi sie wielka awantura. Nic to, zawsze bylismy nietypowi, wiec docieramy sie teraz, bo 9 lat wczesniej bylo za malo, kruca bombka. Rodzinka zachowywala sie przyzwoicie, ale TZ bardzo sie staral, zeby milo spedzili czas, wiec trudno, zeby nie byli zachwyceni. Ja mam lekki niedosyt jako panna mloda, bo zamiast skupic sie na sobie, musialam/chcialam na rodzince. |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cape może stres przedślubny z Ciebie/Was wyłazi ???? ![]() A nie możesz odpuścić, skoro mówisz sama że o głupoty, szkoda nerwów ? Może jakiś mały wyjazd we dwoje, choć na weekend ? Pokaż zdjęcia
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe. Właśnie to samo wydumałyśmy z hanią. Dorinka, masz już pomysł i "sprzęt" do makijazu ślubnego? |
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odkryłam ten post. Mam wujka - identyczne gabaryty i tez dumnie wyprowadza swojego Yorka. ba, nawet mówi o niej "moja córeczka" (ma 3 synów). Nosi ją tak jak niemowle.
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu ale to niedługo, ważne że weekend spedzicie razem ![]() Cytat:
, chyba nie widziałaś .Ale de facto zaparłam się na kryolana - od kiedy ten fixer zrobił na mnie atkie wrażenie to zaczęłam drążyć temat. Więc wczoraj zakup fixera i pudru matującego wg. receptury japońskiej. Wyglada jak mąka, a jak nałożyłam na twarz to wygląda to naprawdę nieźle.Cały czas nie ma decyzji co do fluidu, tuszu, ewentualnych cieni ![]() Zalezy mi tylko na ładnym wyglądzie twarzy i podkreśleniu oczu super tuszem, którego nadal nie znalazłam , błyszczyk na usta i po makijażu- nie chcę być przerysowana bo sukienkę mam bogatą więc starczy. Zresztą taki makijaż preferuję, więc na ślub nie chcę się jakoś zmalować bo będe się źle czuć.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

przymierzyłam chyba z 1000 par butów i z każdą było coś nie tak 
ale dalo sie zeba zrobic. co prawda zostala moze 1/4 ale zawsze lepiej gryzc tym niz dziaslem
Byłam wczoraj u konstruktora z tym amfiteatrem. Pomyśleliśmy trochę, coś mi tam zaproponował, ale nie był przekonany, czy to optymlne rozwiązanie, więc myślę dalej 

- dzisiaj już tę mąkę zaaplikowałam na face- i o dziwo powiedziałam sobie w lustrze- o rany jak ładnie 

Biedne kroliczki.
wygląda to naprawdę nieźle.