|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Bloody_ super że wizyta udana, gratulacje dla was 😊 o a zdjęcie cud miód, hmmm jak dorosnie to jej pokażesz jak wam zapozowala pieknie 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
Lelowa, współczuję złamania w takim miejscu, na pewno kłopotliwe :/
Jedyne co mnie martwi po dzisiejszej wizycie to że mała znowu zaliczyła obrót i leży posladkowo. W ogóle leży tak dziwnie że ciągle mam krzywy brzuch. Mam nadzieję że się jeszcze obróci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
Trochę poczytałam o tym i niby do 34 tc powinna się obrócić.
Oglądam po nocach Black Mirror, coś czuję że będę miała dziwaczne sny przed 9 nikt mnie z łóżka nie ściągnie jutro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
jutro pochwalę się wózkiem... dziś mam dość wszystkiego, zamiast na imprezie ponad 6h bawiłam się na pogotowiu
na szczęście skończyło się głównie na strachu o lubego, bo to on był gwiazdą wieczoru, wszystkie najgorsze rzeczy wykluczyli :/ padam na twarz, jestem głodna i zestresowana.Jedno co moge powiedzieć, to ekipa w tym szpitalu jest spoko i jak taka sama jest na porodówce, mogę tam jechać za 11 tygodni
|
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale okaże się na usg Cytat:
ale mnie po nocy akurat trochę przechodzi wiadomo, co się w ogóle z kręgosłupem dzieje? |
||
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obudziłam się dzisiaj z gula pod żebrami, właściwie tak bardziej z boku.. Ciekawe czy to wzdecia, czy może mała obróciła się i teraz leży poprzecznie mimo wszystko dalej czuję jakieś kopniaki na szyjce dawać mi już to usg! Wczoraj odstawiala takie dzikie harce, że tz siedział zdziwiony i macał mnie po brzuchu z pół godziny
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Bloody gratuluje wizyty. Sąsiadce syn w 38 tyg się obrócił a mój gin od USG mówił że miał przypadku że dziecko obróciło się w drodze z IP na salę porodowa! Pytałam się czy moje się jeszcze będą obracać. A jeden się obrócił a ja wcale nie czułam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma jeszcze czas na ustawienie sie do porodu ![]() Koma - jeszcze troche i ulzy Ci Moj maly lezy glowka w dol ale ogolnie to po skosie na prawa strone... Chyba na ostatnia wizyte chcial pofiglac ze mial glowe do gory, ale zaraz wrocil i tak non stop tez czasami mam krzywy brzuch
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj rajd po Ikei i pobliskich galeriach. Do domu wróciliśmy ok 20 i padłam od razu. Dziś już mąż zabrał się za skręcanie. Kupiliśmy komode i fotel. W końcu coś mamy! Zrobiłam tez zamówienie w c&a a dzisiaj mam zamiar zaatakować h&m online jeszcze.Powiedzcie, ile na początek tych ubranek potrzebnych jest? Mam głownie body na razie i zastanawiam się co jeszcze kupować? Wczoraj coś ucho mnie zaczęło boleć. Modlę się żeby to nie było zapalenie ucha - wtedy zawsze dostaje mega silne leki przeciwbólowe a teraz to by chyba zostało gryzienie ścian z bólu. Oby mnie to ominęło - dzisiaj jakoś lepiej. Idę Was nadrabiać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2532 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Pierwsza noc w tym tygodniu przespana... i nawet obudziłam się bez bólu kręgosłupa. Ostatnio to normalnie ani nie mogłam wysiedziec ani poleżeć... od rana aktywnie- piekę paszteciki do barszczu na sylwestra- drożdżowe z mięsem i ala kruche z pieczarkami i solo paluszki z makiem. Pewnie pół zjem po wyjęciu z piekarnika
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Nadrobilam! Mieliśmy zamkniecie roku w pracy i dużo się działo. Ale od 3 stycznia idę na L4 i mam nadzieje że będę bardziej na bieżąco Przedwczoraj zamówiliśmy wózek i fotelik! Jesteśmy bardzo zadowoleni bo zapłaciliśmy sporo mniej niż zamawiając na necie. I nadal jestem zakochana w tym wózku - świetnie się go prowadzi ![]() Wczoraj dotarliśmy ze znajomymi na sylwestra. Wracamy w poniedziałek. Pewnie będzie mnie znów mało. Miłego dnia dla Was i dzieciaczków! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zrobiłam 3 małe zamówienia w c&a
jeśli jak ja macie problemy ze snem, to często około 3 wrzucają na stronę pojedyncze rzeczy z wyprzedaży jedno zamówienie już w drodze, ciekawa jestem jakości tych ubranek zamówiłam też jakiś przejściowy kombinezon coccodrillo, te "narciarskie", to jednak wydają mi się mało praktyczne i jednak mam nadzieję, że wiosna szybko przyjdzie jutro mąż jedzie po fotel i komodę więc po nowym roku biorę się za porządkowanie ubranek, wtedy ogarnę, co mi jeszcze potrzebne |
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja wczoraj kupiłam płyn do prania dla małej. W nowym roku biorę się do roboty z ogarnianiem rzeczy małej.
Wczoraj odebraliśmy śpiworek do wózka i mufkę Byliśmy u znajomych, mieszkają na parterze, ktoś walnął taką petardą, że, aż podskoczyłam. Mało fajne :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pies też już przeżywa te petardy. Wczoraj na spacerze ktoś walnął niedaleko i jak by pies nie był smyczy to by mi zwiał
na szczęście tylko wybiegl na środek ulicy po której nic nie jechało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2537 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2538 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się trochę oswoiłam z myślą, że się nie obróci Jak jej coś przeszkadza siedzieć głową w dół, to niech jest tak, jak jej wygodnie. Ale też czuję, że jeszcze ma miejsce (30t1d), bo teraz często jest poprzecznie Spanie, na którymś z boków odpada, bo jej coś ugniatam wtedy i się wkurza, ale się oczywiście nie przełożyCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja umiwilam sobie wizyte na usg 3 trym na 11 stycznia, tez sie dowiem jak lezy i czy zostala dziewczynka
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
Cześć w sobotę 😊
Współczuję bolacych kregoslupow 😐 i ciężkich przez to nocy. Robinsonka to co to się działo? Dobrze w wykluczone najgorsze... zdrowia dla męża. Alley to już trochę jesteś spokojniejsza że coś masz zakupione. Co do ubranek, jak masz body to jeszcze te polspiochy musisz dokupić i spiochy, i pewnie pajacow kilka. I to jest glowna moda niemowlaków. 😜 Ogólnie to z tego co pamiętam, jak był temat ciuszkow, to dziewczyny pisały że nie ma co szaleć z ilością tych najmniejszych bo nie wiadomo jakie się bobo urodzi duże 😉 powodzenia w dalszych zakupach 😊 Dziś mam wyjazd do brata w planach, będę "termosic" jego 2 letniego syna. 😎 i jeszcze moja siorka ma tam przyjechać że swoim roczniakiem, więc będzie głośno i wesoło i na kolanach pół dnia 😉 Miłej soboty dla was ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Nas dzisiaj jeszcze czekają zakupy na Sylwka i wypad do kina
a partner śpi w najlepsze a ja już pomału głodna... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Jolinko dokładnie! Czuję się trochę spokojniejsza chociaż to i tak kropla w morzu ale od czegoś trzeba zacząć
mam nadzieję że teraz jakoś pójdzie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
My w drodze do teściów
żeby tylko nie było szwagierki na szczęście wieczorem wracamy, jutro pewnie odchoruje wyprawę.
|
|
#2544 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim zakupów
Alley myślałam wczoraj wieczorem o tym, czy Wam się zakupy udały Oglądaliście wózki?A co do ubranek to ja mam na razie bodziaki, pajace, półśpiochy i ze trzy bluzy/sweterki żeby ewentualnie na wierzch zarzucić. Marcia miałam już o to dawno spytać bo jestem ciekawa: czy Ty będziesz miała CC? Bo się zastanawiam, czy w przypadku bliźniaków to tak z automatu robią CC? U mnie w rodzinie też mają być bliźniaki tyle że jednokomówkowe i tam było odrazu zaplanowane CC. Cytat:
Cytat:
Szczególnie na tym "świętym" lewym boku. Tylko się obrócę i zaraz bombardowanie. I z tego względu ostatnio ciężko mi się śpi...---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
To ja juz nie moge na wznak spac, myslalam, ze mnie ominie to co kiedys bo juz tak dlugo moglam lezec ale jednak nie, powtorka z rozrywki, raz, ze krzyz wtedy boli jak cholera i nie moge wstac, dwa - czuje, ze odlatuje, ciemno przed oczami i szum w uszach.
Wiec u mnie zostaly tylko boki do spania co tez komfortowe nie jest bo bola mnie kosci po dlugim lezeniu na ktoryms z bokow. Ale jeszcze troche i wszystko minie Pobudki mam ze 4 wiec juz koncertowo przyzwyczajam organizm do wstawania na karmienie nocne ![]() Torrence o widzisz, to sobie poogladamy, oby same dobre wiesci na nas czekaly Babka chciala mnie na 2 stycznia wpisac no ale nie chcialam. A 12 mam wizyte na nfz.
|
|
|
|
#2546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam nadzieję że teraz to już zmian nie będzie Tak na początku się dziwiłyśmy że sami chłopcy na wątku ale może są wcześniej rozpoznawani bo później się wyrównało Cytat:
Wczoraj jedna z invitrówek urodziła bliźnięta właśnie SN ![]() Wczoraj byłam załatwić skierowania na kolejną wizytę - morfologię i mocz zrobię od ręki ale echo serca niestety jest na 16. stycznia a wizytę mam 12. :/ Czyli sobie mój ginek poczeka do jeszcze kolejnej wizyty - poprosił żebym poszła ze względu na to posypianie do 13 i brak sił po wykonaniu różnych czynności na stojąco, mówi że to może mieć znaczenie przy dobieraniu znieczulenia do cc Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2017-12-30 o 10:28 |
|||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez mam nadzieje, ze sie juz nie zmieni, juz sie przyzwyczailam, ze bedzie dziewcze ;-) |
|
|
|
|
#2548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja 12 mam wizytę u prywatnej Więc i podglądamy razem i wizytujemy razem
|
|
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mąż poszedł po świeże bulki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.

przed 9 nikt mnie z łóżka nie ściągnie jutro
na szczęście skończyło się głównie na strachu o lubego, bo to on był gwiazdą wieczoru, wszystkie najgorsze rzeczy wykluczyli :/ padam na twarz, jestem głodna i zestresowana.

mimo wszystko dalej czuję jakieś kopniaki na szyjce
dawać mi już to usg!
tez czasami mam krzywy brzuch
Zrobiłam tez zamówienie w c&a a dzisiaj mam zamiar zaatakować h&m online jeszcze.

na szczęście tylko wybiegl na środek ulicy po której nic nie jechało.

na szczęście wieczorem wracamy, jutro pewnie odchoruje wyprawę.

13.03.2008