Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-30, 10:43   #2551
lelowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Ja się trochę stresuję bo od połowy października nie miałam usg...
A ja 12 mam wizytę u prywatnej Więc i podglądamy razem i wizytujemy razem
Ja tak samo jak ty, ostatnio mialam polowkowe w pazdzierniku. I to tyle z usg. Wiem, ze 12 tez mi zrobi ale dobrze wiem, ze nic konkretnego tam nie zobacze.
Moze nie bedzie takiego stresu jak przed polowkowym ale jakis napewno.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 11:09   #2552
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A 2. stycznia idziesz jeszcze podomykać sprawy i oddać jakieś rzeczy czy masz urlop ? Cieszę się że trafiłaś na dobre ceny

Dopisane Ale mam nadzieję że teraz to już zmian nie będzie Tak na początku się dziwiłyśmy że sami chłopcy na wątku ale może są wcześniej rozpoznawani bo później się wyrównało

Jak dzieci są obrócone główką to można próbować SN - nie wiem jak to zależy od kosmówki bo może jednojajowe zawsze są przez CC Wczoraj jedna z invitrówek urodziła bliźnięta właśnie SN

Wczoraj byłam załatwić skierowania na kolejną wizytę - morfologię i mocz zrobię od ręki ale echo serca niestety jest na 16. stycznia a wizytę mam 12. :/ Czyli sobie mój ginek poczeka do jeszcze kolejnej wizyty - poprosił żebym poszła ze względu na to posypianie do 13 i brak sił po wykonaniu różnych czynności na stojąco, mówi że to może mieć znaczenie przy dobieraniu znieczulenia do cc
Ooo czyli to wszystko może mieć znaczenie przy cc. U nas w szpitalu podobno jest ogromny problem z anestezjologami...tzn.za bardzo ich nie ma 😑 tak samo miejsc na porodowce, bo rozwoza dziewczyny bez skierowania po jakichś szpitalach powiatowych...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 12:06   #2553
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję wszystkim zakupów

Alley myślałam wczoraj wieczorem o tym, czy Wam się zakupy udały Oglądaliście wózki?
A co do ubranek to ja mam na razie bodziaki, pajace, półśpiochy i ze trzy bluzy/sweterki żeby ewentualnie na wierzch zarzucić.
Kupiliśmy mniej niż zamierzaliśmy a i tak prawie 2000 puściliśmy
Ale obwodówka Marek faktycznie bajeczna Teraz to można jeździć ! Chociaż kolejny raz się przekonałam, że nie lubię Warszawy - te wszystkie korki i tłumy wszędzie to nie na moje nerwy
Pewnie jeszcze jedna wyprawa nas czeka do Ikeii.
Kupiliśmy żółty fotel i białą komodę
Chcieliśmy jeszcze dywan - ale nic ciekawego nie było.
No i jakieś pierdoły typu pościel, rzeczy do kuchni ale to już dla siebie
Byliśmy i w CH Targówek, które polecałaś i w Świecie dziecka pooglądać wózki i łóżeczka. Ceny łóżeczek kosmiczne . Z wózków nic mnie nie zachwyciło, ale paroma pojeździłam

Cytat:
Ja się trochę stresuję bo od połowy października nie miałam usg...
A ja 12 mam wizytę u prywatnej Więc i podglądamy razem i wizytujemy razem
Na pewno jest wszystko dobrze

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Uuuu, ta słynna na naszym wątku sukienka ze Stradivariusa jest przeceniona na 49,99. W ciąży nosi się idealnie - mam nadzieję że po też będzie mi służyć. Lecę dzisiaj po jeszcze jeden kolor Będzie na jutro na sylwestra

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 12:43   #2554
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzien dobry,

Pomału ogarniam sprzątanie
Robinsonka, mam nadzieje, ze z mężem ok?
Koma, jakby mnie przy porodzie wywieźli do jakiegoś szpitala na zadupiu to bym chyba zawału dostała. Z tym że ja patrzę przez pryzmat szpitali u mnie w województwie oczywiście.
Co do spania też nie mogę wylezec na plecach od kilku dni. Brakuje mi oddechu wtedy. Najlepiej mi się śpi na lewym boku. Chociaż nieraz mała jakoś tam się ułoży i wierci się bardzo, bo pewnie ją przygniatam.
Ja wizytuje 3.01 ale idę na luzie, bo w szpitalu miałam usg 2 razy i ktg codziennie.

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 12:57   #2555
julietta83
Zakorzenienie

moje ostatnie usg to też koniec października, teraz dopiero 22.01., ale jakoś specjalnie się nie stresuję, tylko jestem ciekawa jaki dzieć duży
bardziej martwiłabym się, jak nie mieściłby się w określonych widełkach, bo wiadomo, jak dzieci różnie przybierają

byłam w biedronce, co za masakra, wszystkie kasy czynne, a kolejki do połowy sklepu
czuję się dobrze, więc spokojnie czekałam, a potem dostałam ochrzan od kasjerki
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 13:02   #2556
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry,

Pomału ogarniam sprzątanie
Robinsonka, mam nadzieje, ze z mężem ok?
Koma, jakby mnie przy porodzie wywieźli do jakiegoś szpitala na zadupiu to bym chyba zawału dostała. Z tym że ja patrzę przez pryzmat szpitali u mnie w województwie oczywiście.
Co do spania też nie mogę wylezec na plecach od kilku dni. Brakuje mi oddechu wtedy. Najlepiej mi się śpi na lewym boku. Chociaż nieraz mała jakoś tam się ułoży i wierci się bardzo, bo pewnie ją przygniatam.
Ja wizytuje 3.01 ale idę na luzie, bo w szpitalu miałam usg 2 razy i ktg codziennie.

To mi spędza sen z powiek...że wyląduje w karetce, wywioza mnie 50 km od domu do jakiejś wiochy i kaza rodzic naturalnie.... Co prawda chciałam rodzic sn, ale tak mnie lekarze nastraszyli komplikacjami, że chyba bym ich pogryzla, gdyby ten najczarniejszy z czarnych scenariuszy miał być realny...

Stary 2017-12-30, 13:02   #2557
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
ale idę na luzie, bo w szpitalu miałam usg 2 razy i ktg codziennie.
U was to wizyta u fotografa, a nie gina
Przyznam się, że ja teraz idę w podobnym celu. Chcę zobaczyć, czy Mała już trochę tego brązowego bobasowego tłuszczyku złapała I może buzię bardziej pokaże.

Ciekawi mnie też jej położenie, ale to jeszcze ruchoma sprawa i w razie czego już pogodziłam się z cc.

Podziwiam Waszą cierpliwość, bo ja jestem rozczarowana usg tylko raz w miesiącu.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 13:43   #2558
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Ale się umęczyliśmy z Mężem; opróżniliśmy 2 regały w trzecim pokoju i wynieśliśmy na pawlacz wszystkie zgromadzone dla synka ciuchy. Teraz na środku pokoju stoją popakowane kartony z książkami ale to przynajmniej Mąż na raz przestawi do salonu jak będzie malowanie. Nie ma jak odgruzowywać składzik w trzecim pokoju

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 13:53   #2559
Domi_001
Raczkowanie

Hej dziewczyny my wczoraj kupiliśmy wózek fotelik i jeszczr sporo mniejszych rzeczy. Wydalismy miliony monet Ale jestem najszczesliwsza na świecie nie mogłam się już doczekac A teraz nie moge się napatrzec na ten wozek i wyobrazam sobie w nim naszego misia
W ogóle ruchy od dwoch dni czuje takie intensywne bardzo mały się rozpycha aż mi skory brakuje nie raz i brzuch mnie pobolewa ale to myślę że pewnie malenstwo uciska. Też tak macie?

Lece was dalej nadrabiac. Widziałam że były wizyty wiec gratuluje. Jakie duże już te okruszki

Domi_001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 14:03   #2560
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Domi_001 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny my wczoraj kupiliśmy wózek fotelik i jeszczr sporo mniejszych rzeczy. Wydalismy miliony monet Ale jestem najszczesliwsza na świecie nie mogłam się już doczekac A teraz nie moge się napatrzec na ten wozek i wyobrazam sobie w nim naszego misia
W ogóle ruchy od dwoch dni czuje takie intensywne bardzo mały się rozpycha aż mi skory brakuje nie raz i brzuch mnie pobolewa ale to myślę że pewnie malenstwo uciska. Też tak macie?

Lece was dalej nadrabiac. Widziałam że były wizyty wiec gratuluje. Jakie duże już te okruszki

I na co się zdecydowaliscie? Od ręki tak dostaliście wózek??

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Ale się umęczyliśmy z Mężem; opróżniliśmy 2 regały w trzecim pokoju i wynieśliśmy na pawlacz wszystkie zgromadzone dla synka ciuchy. Teraz na środku pokoju stoją popakowane kartony z książkami ale to przynajmniej Mąż na raz przestawi do salonu jak będzie malowanie. Nie ma jak odgruzowywać składzik w trzecim pokoju
Zazdroszczę mobilizacji...ja muszę się za to zabrać też, ale chyba już jak skończy mi się sesja, bo od środy ruszam z egzaminami i zaliczeniami...wypadałoby się pouczyć 😑

Stary 2017-12-30, 14:04   #2561
alleyezonme
Zakorzenienie

Właśnie jaki jaki wózek?

Stary 2017-12-30, 14:24   #2562
Torrence
Wtajemniczenie

Chwilę mnie nie było a już tabun cytatów

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Moze nie bedzie takiego stresu jak przed polowkowym ale jakis napewno.
Dokładnie. Też się mniej stresuję bo czuję ruchy w całym brzuchu więc wydaje mi się, że Mała nie jest za mała i że ma się dobrze. Na każdej wizycie prywatna bada tętno, ostatnio powiedziała, że położniczo wszystko jest świetnie. Poza tym wszystko mam pozamykane, nic się nie leje ze mnie więc chyba nie ma co popadać w paranoję? :niewiem:
Niemniej dziękuję za wszystkie otuchy
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Kupiliśmy mniej niż zamierzaliśmy a i tak prawie 2000 puściliśmy
Ale obwodówka Marek faktycznie bajeczna Teraz to można jeździć ! Chociaż kolejny raz się przekonałam, że nie lubię Warszawy - te wszystkie korki i tłumy wszędzie to nie na moje nerwy
Pewnie jeszcze jedna wyprawa nas czeka do Ikeii.
Kupiliśmy żółty fotel i białą komodę
Chcieliśmy jeszcze dywan - ale nic ciekawego nie było.
No i jakieś pierdoły typu pościel, rzeczy do kuchni ale to już dla siebie
Byliśmy i w CH Targówek, które polecałaś i w Świecie dziecka pooglądać wózki i łóżeczka. Ceny łóżeczek kosmiczne . Z wózków nic mnie nie zachwyciło, ale paroma pojeździłam
No to się nieźle złaziliście! Ale fajnie że zakupy się udały
Świat dziecka to tylko do oglądania Już kiedyś wspominałam, że jest tam drogo. My pojechaliśmy tylko dlatego, że jest spora ekspozycja wózków
Dywanów, a właściwie dwóch, też szukamy i to już od dawna

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
byłam w biedronce, co za masakra, wszystkie kasy czynne, a kolejki do połowy sklepu
My wczoraj zrobiliśmy zakupy. Strasznie nie chciało nam się jechać ale dzisiaj wiemy, że to była świetna decyzja
Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie też jej położenie, ale to jeszcze ruchoma sprawa i w razie czego już pogodziłam się z cc.
Ja też
Cytat:

My też zrobiliśmy czarną robotę - posprzątaliśmy lodówkę. A już sodoma i gomora się tam działa Ale jest czyściutko i czeka na sylwestrowe żarełko

Cytat:
Napisane przez Domi_001 Pokaż wiadomość
Też tak mam, nic dodać, nic ująć
I gratulacje z powodu zakupów
Stary 2017-12-30, 14:30   #2563
Koma1002
Zadomowienie

Zamówiłam pierwszą część gemini...nie bez przygód. Część chciałam zamówić w melisie (zdaje się, że Brilliant ją polecala). I się wszystko zepsuło. Koszyk w melisie mi się anulowal po jakimś czasie i przepadly mi te wszystkie specyfiki...teraz nie pamiętam czy wszystko mam...chyba z godzinę zmarnowalam na odtwarzanie tych rzeczy, ale już w Gemini, bo tu przynajmniej mi nie ucieknie...

Stary 2017-12-30, 15:00   #2564
alleyezonme
Zakorzenienie

O nie, a ja oczywiście dzisiaj na zakupy jadę jak to zwykle ja w największe tłumy

Stary 2017-12-30, 15:08   #2565
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
moje ostatnie usg to też koniec października, teraz dopiero 22.01., ale jakoś specjalnie się nie stresuję, tylko jestem ciekawa jaki dzieć duży
bardziej martwiłabym się, jak nie mieściłby się w określonych widełkach, bo wiadomo, jak dzieci różnie przybierają

U mnie o dziwo wszystkie kasy czynne i brak kolejek a byłam i w lidlu i w biedronce.
Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Zamówiłam pierwszą część gemini...nie bez przygód. Część chciałam zamówić w melisie (zdaje się, że Brilliant ją polecala). I się wszystko zepsuło. Koszyk w melisie mi się anulowal po jakimś czasie i przepadly mi te wszystkie specyfiki...teraz nie pamiętam czy wszystko mam...chyba z godzinę zmarnowalam na odtwarzanie tych rzeczy, ale już w Gemini, bo tu przynajmniej mi nie ucieknie...

Pokaż co tam w koszyku masz też chyba zrobię dziś zamówienie.

Domi pochwal się wózkiem i fotelikiem koniecznie

Ilsa i odebrałas te pieluszki w Rossmannie? Trzeba się upomniec czy Pani sama widzi jak kartę zeskanuje?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 15:10   #2566
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Koszyk w melisie mi się anulowal po jakimś czasie i przepadly mi te wszystkie specyfiki...teraz nie pamiętam czy wszystko mam...
Mi się tak zrobiło w gemini właśnie a miałam z 18 pozycji Nie pamiętam co odwaliłam że tak się stało
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
O nie, a ja oczywiście dzisiaj na zakupy jadę jak to zwykle ja w największe tłumy
Spróbujcie pojechać, o ile możecie, najpóźniej jak się da. My często zakupy robimy np. koło 20 Tylko nie wiem, czy akurat przed sylwestrem taka rada coś pomoże...
Stary 2017-12-30, 15:37   #2567
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja pojechalam wlasnie w obiad z mysla ze bedzie spokoj a tam wariatkowo a tylko kilka rzeczy mi zabraklo bo wczoraj pprzadne zakupy robilam. Za to w rossmanie jak bylam rano to oczywiscie nikt nienwidzial mojej ciazy jeszcze jedna pani wrabala mi soe do kolejki ale dzis to nie byl dzien u mnie na walczenieo kolejnosc

Cytat:
To chyba najgorsza robota a z drugiej atrony ile rzeczy mozna zmagazynowac w takim skladziku

Cytat:

To nie bylam ja

Dzis kupilam cos do mojej torby do szpitala: podklady w rosku byly za 4zl to moge isc rodzic

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Ale kupilam fajne wkladki na teraz z always. Zawsze mialam naturelle ale czasami nie dawaly rady nie wiem czy tez macie tyle sluzu.. Za to teraz mam jakies large i moge polecic
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 15:51   #2568
lelowa
Zakorzenienie

Briliant mojej ciazy tez nikt w rossku nie zauwaza, w kurtke praktycznie wcale nie widac, chyba trza sie rozpinac haha

W gemini ostatnio dodali mi gratis podklady poporodowe duze, herbatke z lisci malin i krem No ale za takie duze duze zamowienie to sie nalezalo Zeykle dawali jaies mniejsze gratisy.

Ooo wlasnie! Fajnie, ze piszesz, mi tez juz naturella nie starcza, wyprobuje te co polecasz

Edytowane przez lelowa
Czas edycji: 2017-12-30 o 15:53
Stary 2017-12-30, 15:51   #2569
Domi_001
Raczkowanie

Wózek bebetto holland wrzucam zdjęcie ze stronki bo nie ma mnie teraz w domu. Ale na żywo wydaje mi się dużo ładniejszy.I jest sporo ciemniejszy niż na tym zdjęciu. Bardzo fajnie się prowadzil lekko skladal i ogólnie przypadl nam do gustu. Mam nadzieję że się nie zawiedziemy. I cena super byliśmy w hurtowni w Olsztynie i powiem wam ze ostatecznie zrobili nam cenę tansza 10zl niz znaleźliśmy na ceneo w Internecie... spędziliśmy tam ze 3 godziny, a fotelik cybex aton 5 i te w fajnej cenie.

Pisalyscie o puchnieciu. Mi w swieta puchly nogi i ręce... ale teraz już jest super. Mimo wczorajszego maratonu zakupowego nic nie napuchly mi stopy... Ale za to bolaly mnie cały wieczór. A ogólnie jak puchly w swieta to robilam im chłodny prysznic wieczorami i było potem dużo lepiej. Ja już oczywiście mialam schizy ze puchne więc mierzylam ciśnienie częściej no i było ok 140... :/ ale po swietach po odpoczynku wszystko przeszło. Z powrotem nosze obrączkę.

My 3.01 mamy usg trzeciego trymestru.Bardzo się denerwuje bo niestety na polowkowym byly nieprawidłowości.. jest szansa że się wszystko naprawilo i tego się trzymam. Ale im blizej tym bardziej się martwię...

Edytowane przez Domi_001
Czas edycji: 2017-12-30 o 15:53
Stary 2017-12-30, 15:52   #2570
Domi_001
Raczkowanie

1514645542357.jpg

Stary 2017-12-30, 15:54   #2571
lelowa
Zakorzenienie

Poki co patrzac na liste najwiecej z nas ma wozki baby design, a foteliki cybex

Domi fajny wozek, taki jasny
Stary 2017-12-30, 15:55   #2572
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Domi - fajny wozek

Widze ze bebetto rulez na watku
Stary 2017-12-30, 15:56   #2573
lelowa
Zakorzenienie

A no faktycznie bebetto chyba przegonilo juz BD
Stary 2017-12-30, 15:56   #2574
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Poki co patrzac na liste najwiecej z nas ma wozki baby design, a foteliki cybex

Domi fajny wozek, taki jasny
Na rowni sa z bebetto
Stary 2017-12-30, 15:57   #2575
lelowa
Zakorzenienie

A racja, ale liczac z Domi to juz bebetto ma 6 osob.

Tak mi sie nic nie chce dzisiaj, porobilam jedzenie na sylwka, bylam na spacerze z mala, zimno jak cholera, no i musze znowu pic kawe bo albo ta pogoda tak dobija albo juz nie wiem co ale non stop chce mi sie spac.

Edytowane przez lelowa
Czas edycji: 2017-12-30 o 16:05
Stary 2017-12-30, 16:10   #2576
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak mi sie nic nie chce dzisiaj, porobilam jedzenie na sylwka, bylam na spacerze z mala, zimno jak cholera, no i musze znowu pic kawe bo albo ta pogoda tak dobija albo juz nie wiem co ale non stop chce mi sie spac.
Chyba ta pogoda, jak mojego meża boli głowa no to już coś jest na rzeczy aczkolwiek uprzedzam że on nie jest z tych umierających My za chwile idziemy na kawke do siorki urodzinowa
Stary 2017-12-30, 16:22   #2577
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ja pojechalam wlasnie w obiad z mysla ze bedzie spokoj a tam wariatkowo a tylko kilka rzeczy mi zabraklo bo wczoraj pprzadne zakupy robilam. Za to w rossmanie jak bylam rano to oczywiscie nikt nienwidzial mojej ciazy jeszcze jedna pani wrabala mi soe do kolejki ale dzis to nie byl dzien u mnie na walczenieo kolejnosc

To chyba najgorsza robota a z drugiej atrony ile rzeczy mozna zmagazynowac w takim skladziku

To nie bylam ja

Dzis kupilam cos do mojej torby do szpitala: podklady w rosku byly za 4zl to moge isc rodzic

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Ale kupilam fajne wkladki na teraz z always. Zawsze mialam naturelle ale czasami nie dawaly rady nie wiem czy tez macie tyle sluzu.. Za to teraz mam jakies large i moge polecic
Ooo ja też mam takie uplawy/śluz. Nawet ostatnio powiedziałam o tym ginowi na wizycie, sprawdzał dokładnie szyjke i ilość wod, no i czy to nie infekcja jakas, ale to jednak normalne uplawy ciężarnych. Moje wkładki się kończą, to polec te, których teraz używasz, może dadzą radę.

Pretty, co do mojego koszyka na gemini: butelka anti colic +, płyn do prania (jelp, biały jelen), majtki poporodowe (szorty) 6 szt., katarek do odkurzacza, sopelek zwykły, patyczki higieniczne, sól fizjologiczna, kompresy jałowe, emolium do kąpieli, do ciała, termometr (ten co Czaro_dziejkaa polecala), termometr kąpielowy, szczoteczka i grzebyk, pojemnik do przechowywania pokarmu, podkłady higieniczne na łóżko i duże podpaski (bella), płyn do kąpieli hipp, pojemniki na kosmetyki (jak do samolotu).

W następnej turze mam do zamówienia: płyn ginekologiczny biały jelen (bezp.dla kobiet w ciąży i połogu), biolane (lanolina do skutków), espumisan, esputicon, bio olej że słodkich migdałów, bepanthen baby extra, delicol, czopki glicerynowe, disnemar baby, szczotka do mycia butelek, pomadka do ust.

I zabij mnie...reszty nie umiem odtworzyć...Bo mi uciekło z tego koszyka w melisie...😭😭😣

Lelowa, czy tonie Ty polecalas witaminę d w sprayu, bo ją chyba z Twojego koszyka zaczerpnelam 😆

Stary 2017-12-30, 16:25   #2578
julietta83
Zakorzenienie

cały czas używam wkładek discreet tych, co niby mogą być też do stringów
stringów nie noszę, ale ja muszę mieć coś mega cienkiego, bo inaczej czuję, jakbym miała pieluchę jak coś, to częściej zmieniam po prostu

wczoraj i dziś zgaga od rana wcześniej bywała wieczorem tylko, mam nadzieję, że to nie będzie już normą

Domi, gratuluję zakupów
fajne kolory, choć akurat bebetto mi się kiepsko prowadził, ale wiadomo, każdy inaczej to odbiera
jak już jest wózek, to jakiś taki większy spokój
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-30, 16:26   #2579
Koma1002
Zadomowienie

Aaa i jeszcze linomag, sudocrem, pedicetamol.

A ta witamina D to witamilki 😆

Stary 2017-12-30, 16:31   #2580
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość

To nie bylam ja

Ja uzywam wkladek Belli pomaranczowych. Sa grubsze i czuje sie w nich mega komfortowo szczegolnie ze biore globulki i mi ciagle cos wyplywa :/ wczesniej mialam naturelle ale sa cienkie jak papier i musialabym co godzine wymieniac
Cytat:

Ja dzisiaj rano polecialam na paznokcie i to jedyna konstruktywna rzecz jaka zrobilam. Strasznie mi sie spac chce i nawet po obiad pojechalismy bo nie chcialo mi sie gotowac :/ a jak siedzialam na paznokciach to nawet nie chcialo mi sie gadac z kosmetyczka... okropny dzien. Za to dziec chyba ma w nosie jaka jest pogoda i cisnienie bo ma szalej taki jak zwykle

Po nowym roku jedziemy po lozeczko i materac i juz zrobimy pierwsze zakupy wyprawkowe. Zamowie tez pierwsza czesc z gemini a druga w lutym. I chyba klikne na ali otulacz bo polozna w szkole rodzenia bardzo polecala. No i musze sie zabrac w koncu za uporzadkowanie ciuszkow ale idzie mi to strasznie opornie

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości