|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Koma tak, ja polecalam witamilki
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie byliśmy w Reserved bo mąż chciał koszulę a ja trochę na dziecięcym poszalalam
fajne ceny są albo ja wpadłam już w jakiś szał zakupowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie stacjonarnie lipa, niestety |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Raczkowanie
|
wózek (2).jpgwózek złożyliśmy jeszcze wczoraj przed wyjściem, jest jeszcze troche wygnieciony i dali nam przed pomyłke dwie budki do gondoli... i nie mogliśmy rozgrzyźć do czego służy pręt, który był w paczce...ale stwierdziliśmy, ze to musiało być zabezpieczneie transportowe
![]() Kalafiory ![]() kolor mi sie podoba, rozmiar naprawdę jest imponujący, czekamy a niecierpliwością, aż będzie jeżdzone po świecie ;D Cytat:
był trzeźwy a ja z brzuchem na niego dzielnie czekałam ![]() chyba jednak nigdzie nie idziemy na sylwestra, oboje jesteśmy do niczego ![]() to się wygadałam... czytam Was ale jakaś taka jestem odcięta :/ udanych przygotowań do witania nowego roku! |
|
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Robinsonka, fajny wózek i kolor też mi się podoba 😉 zdrowia dla męża!!
|
|
|
#2587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co dobrego robisz na sylwka? ![]() Cytat:
![]() Witamine D w sprayu polecam Witamilki Dziewczyny a kupujecie same lewatywe do zrobienia w domu przed porodem? ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Zdrówka dla męża |
||||
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj bardzo miło się zaskoczyłam. Będę atakować jeszcze online Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam lewatywe na Gemini i biorę do szpitala. U nas robią już na miejscu. Nie radze robić w domu przed wyjazdem do szpitala, bo możesz nie zdążyć dojechać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobilam krokiety z kapusta kiszona i grzybami, barszcz czysty, wszystko przygotowalam do zapiekanki gyros, jutro koreczki i jakies slodkosci. Cytat:
I co z tymi budkami? Pewnie bedziecie musieli odeslac i wam wynienia na spacerowa. Zdrowka dla meza ![]() Co do lewatywy to nieee, ja nie kupuje Wole czopki zdecydowanie, o ktore jak bedzie czas poprosze na porodowce.
|
||
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ja też poważnie zastanawiam się nad Bebetto
więc może dołączę do grona posiadaczek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Dziewczyny, czy Wy też przez aplikację nie możecie wrzucać zdjęć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po nowym roku się za to wezmę ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też może dlatego że dopiero zaczynam z wyprawką i naprawdę mam niewiele Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2596 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Lelowa, ja sie w pracy przyzwyczaiłam do wszystkich płaskich butów, bo było wygodniej i szybciej. A teraz po prostu bezpieczniej ![]() Bloody, brawa za wizytę a mała zdąży sie jeszcze kilka razy pokręcić nic sie nie martw. Robinsonka, mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku i nie masz powodów do zmartwień ![]() Ciąg dalszy odpisywania. Dzis mam leniwy, ale zabiegany dzien, wiec dopiero teraz moge spokojnie sie wczytać w to co napisalyscie. Alley, ja założyłam że nie bede robic prania co 2 dni i kupiłam ubranek na zapas. Ale to z własnego lenistwa. Weź jeszcze pajace, polspiochy, bo to wg mnie wygodne w użyciu jest. Chwal sie złożonymi meblami ![]() Juana, brawo brawo bedziesz w domu odpoczywać w koncu ![]() Brilliant, ja mam takimi fazami upławy. Pozniej na kilka dni spokoj (najcześciej przed wizytą i gin mowi, ze sa normalne), a pozniej znowu armagedon. W koncu przeczytałam. Zrobiłam dzis porządek w ubrankach. Odcinalam metki i ułożyłam kupkami kolorystycznymi do prania. Musze zakupić płyn dla dzieci i ogarnąć wielkie pranie. Ogólnie postanowiłam, ze do końca stycznia juz chce wszystko ogarnąć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dużo bardziej wolę ciuszki z C&A
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam misie i dinozaury ![]() W c&a też zrobiłam swoje pierwsze zamówienie, zobaczymy co to przyjdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Lunak dużo tzn ile? Tak mniej więcej? *Bo moja mama już mówi że przesadzam kiedy ja dopiero się rozkręcam ![]() Na 56 nie chce dużo kupować ale z 62 i 68 się rozszalałam ![]() Właśnie mąż kończy komode skręcać, której rano nie dokończył bo byliśmy na małych zakupach które się nam przedłużyły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę za dużo kupować najmniejszych bo nie wiadomo jaki ten dzieciak się urodzi
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam najwięcej 68 właśnie
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja miałam dziś naleśniki z 3 rodzajami farszu a jutro mialam iść tym tropem i zrobić paszteciki różne na sylwka... ale chyba zrobię pizzę jak nie musi być na wynos:/ budkę spacerową też mamy
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy, jestem tak padnięta, że nadrobiłam i nie wiem co napisać
Napiszę chyba tylko, że nie było żadnych rozmów o dziecku, nikt o nic nie pytał, jedyne co usłyszałam to "ojej nie myślałam że masz już taki duży brzuch" wszyscy gadali o jakichś ludziach, których nie znam, a ja siedziałam i zastanawiałam się czy wstanę. Nie wiem po co tam byłam taka potrzebna, w sumie tylko dziadkowie tz wydali mi się dziś normalni. Nawet nie przygotowali żadnego jedzenia, a dobrze wiedzieli, że będziemy
|
|
#2605 |
|
Wtajemniczenie
|
Alley, body z długim rękawem na 56 mam sztuk 14, z krótkim jakies 7/8, polspiochow mam 8, pajacy z 4, 2 kaftaniki (one bardziej dla spokojności mojej mamy niz mojego użytku), 1 śpiochy i 1 spodenki. Na 62 mam mniej ubranek. Bede patrzeć jak Dzieć bedzie rósł i jaka bedzie pogoda. Do tego jeszcze 11 par skarpetek, 8 sliniakow i 8 czapeczek (nie mam pojęcia skąd tego tyle
). Rozmiaru 68 jeszcze w ogóle nie kupiłamJoanna, odpocznij po takiej wizycie. Kładź sie do łóżka i niech Cie nic nie interesuje co sie w domu dzieje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie, wiem
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Ja mam póki co 4 body na ten rozmiar .. i to wszystko 8 czapeczek |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Zglaszam swoja kandydature do kalafiora ciazowego... wychodzilismy przed chwila z domu i sie przebieralam. I pytam meza gdzie sa moje spodnie bo byly na lozku. I rozgladam sie, szukam no i nie ma! Juz mialam prawie focha ze mi schowal a okazalo sie ze mam je na tylku i nie zakodowalam momentu jak je zakladalam...
|
|
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
Ja również nie mam nic na 68, tylko 50/56 i 62. Liczę że do czasu aż będą potrzebne będę bardziej ogarnięta niż teraz i kupię wszystko świadomie
![]() Dziś podpisaliśmy umowę na wynajem mieszkania. Odliczam do 1.02!! Pewnie w połowie stycznia już będę siedzieć na walizkach. Nie wchodząc w szczegóły ale jestem wykończona teściową. A co do lewatywy to trochę mnie to przeraża, nie miałam jak dotąd robionej. Nawet zastanawiałam się czy nie zrobić sobie w domu na próbę? Szczerze to też wolałbym zrobić ją sobie w domu niż w szpitalu i zastanawiać się czy zdążę do łazienki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież "tam" hektolitry wody się wlewa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

fajne ceny są albo ja wpadłam już w jakiś szał zakupowy

dzisiaj bardzo miło się zaskoczyłam. Będę atakować jeszcze online

Wole czopki zdecydowanie, o ktore jak bedzie czas poprosze na porodowce.

ale też może dlatego że dopiero zaczynam z wyprawką i naprawdę mam niewiele
13.03.2008

wszyscy gadali o jakichś ludziach, których nie znam, a ja siedziałam i zastanawiałam się czy wstanę. Nie wiem po co tam byłam taka potrzebna, w sumie tylko dziadkowie tz wydali mi się dziś normalni. Nawet nie przygotowali żadnego jedzenia, a dobrze wiedzieli, że będziemy
). Rozmiaru 68 jeszcze w ogóle nie kupiłam