Mamusie majowe 2018 cz. 4 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-01, 19:50   #1951
nalesnikona
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Hahahahaha

Macie jakie postanowienia na nowy rok dziewczyny? Po za donosić, urodzić i przeżyć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
urodzić i przeżyć wystarczy

ja sobie ustalam różne cele w trakcie roku, nowy rok mnie szczególnie nie motywuje, ze tylko wtedy.

bardziej po wakacjach mam więcej "do zrobienia", bo to po urodzinach
w tym roku kończę 30 lat, z takich większych celów, jak praca, studia, rodzina w miarę mi poszło, dom trochę kuleje

Rodzina się powiększa, studia się kończą, albo skończą w ciągu 1,5 roku, praca jest póki co satysfakcjonująca, będę zmieniać po macierzyńskim, albo po następnym dziecku, zobaczymy, jak nam się ułoży w życiu.

Z domem... nie do końca, ale póki co mamy gdzie mieszkać, a na dom zbieramy $$$, rozglądamy się za działkami, projektami itd. do końca tego roku chcemy załatwić formalności z działką.
Koniec budowy i przeprowadzka, jak Starszy syn zacznie szkołę, coby nie jeździć, zmieniać itd. więc jeszcze mamy margines czasowy...

Na ciążę mam postanowienie wykończyć kosmetyki póki co zrobiłam sobie aż 3 razy maseczkę.... A jest ich chyba z 5 różnych.... może do maja jedną tubkę chociaż wykończę
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 19:51   #1952
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
U nas sylwester w gronie przyjaciół u nas, z Synem za ścianą

miało być 15 osób, zrobiło się 19. Dobrze, że salon nas pomieścił dużo dobrego jedzenia było, podzieliliśmy się nim przed imprezą. Znajomi wiedzą, że jestem w trybie naleśnikowania w pełnym etacie i się poczuli, zarówno do przygotowania jedzenia, jak i w czasie imprezki choćby do wrzucania naczyń do zmywarki.
Pograliśmy w planszówki, wyszliśmy na fajerwerki przed dom, ogólnie mega miło i sympatycznie- goście zwinęli się przed 4.

Ale... rano dopadła mnie nowa dolegliwość ciążowa... już od jakiegoś czasu miałam trudności i bóle przy 2, ale dzisiaj to już płakałam, że wolę rodzić... oł Dżizys... wylądowałam później u lekarza, bo krwawiłam i mnie to zaniepokoiło. Ale po zbadaniu, usg uznał, że mimo wszystko "bidy nie ma". Przykładanie lodem, maść, czopki i dieta wielobłonnikowa, dużo płynów...
także jeśli jeszcze nie mam jakiejś dolegliwości ciązowej, to nie będę się tym chwalić, bo zaraz i mnie dopadnie ehh

może macie jakieś swoje sprawdzone sposoby w tym temacie?
Siemię lniane, jabłka + dużo wody. Nie wiem czy w ciąży można Lactuloze.
Ja po porodzie miałam pod tym względem masakrę. Nie będę wchodzić w szczegóły ale hemoroidy + zatwierdzenie - koszmar.

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 19:57   #1953
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Tak.

napisałam priv
Stary 2018-01-01, 19:59   #1954
_St0kr0tka
Zakorzenienie

My dopiero wrocilismy do domu. Kolezanka nie chciala nas bez obiadu puscic a ze sniadanie bylo pozno to obiad tez.
Jutro dzien leniucha, nie mam sily na nic.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 19:59   #1955
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja w temacie załatwiana się nie mam żadnych problemów, bo codziennie po dwa razy w kibelku na luzie, ale jem dużo produktów zawierających błonnik.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 20:03   #1956
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Siemię lniane, jabłka + dużo wody. Nie wiem czy w ciąży można Lactuloze.
Ja po porodzie miałam pod tym względem masakrę. Nie będę wchodzić w szczegóły ale hemoroidy + zatwierdzenie - koszmar.

jem mnóstwo owoców, warzyw (mięso u mnie bardzo rzadko od dawna, tylko ryby, indyk, czasem na swięta,, czy u znajomych/ rodziny inne), ziarenka sypie do wszystkiego, chleb z ziarnami pełnoziarnisty, dużo piję...
Moje dziecko, jak był mniejszy przytykało, więc teraz prewencyjnie mu dajemy dużo produktów ułatwiających wypróżnienie. Tym samym i my jemy kisiel z siemienia ze śliwką

już nie wiem, co więcej mogłabym jeść. Ja nawet nie jem słodyczy za bardzo, żeby mnie mogło zatykać od czekolady, czy nadmiaru cukru.

Mam nadzieję, że to ostatnia taka przygoda, bo najadłam się strachu jak zobaczyłam krew w takiej ilości brrrr

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja w temacie załatwiana się nie mam żadnych problemów, bo codziennie po dwa razy w kibelku na luzie, ale jem dużo produktów zawierających błonnik.

u mnie dieta trochę cukrzycowa, więc i sporo pełnoziarnistych rzeczy, niby nie powinno być problemu... ale jednak

ostatnie dni mniej wymiotowałam, bo raz z rana i po sprawie i może to to się nałożyło, bo jednak jedzenie jakoś musi z organizmu wyjśc, jak nie drzwiami, to oknem... a jak więcej wymiotuje, to problemu nie ma...
Stary 2018-01-01, 20:08   #1957
edzka1104
Zakorzenienie

Witam noworocznie.

My po północy poszliśmy spać. Dzisiaj leniwy rodzinny dzień. Trochę pospalam. Mąż ma jeszcze jutro wolne więc jeszcze jutro odpczywamy razem. Fajnie tak.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 20:55   #1958
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 21:00   #1959
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Moj jeszcze jutro ma wolne, ale od srody znowu szara rzeczywistosc.

Stary 2018-01-01, 21:04   #1960
_groooszek_
Zakorzenienie

Ja jutro dzwonię do swojej ginekolog i mam nadzieję, że uda mi się ją złapać w przychodni i odebrać L4. Wolałabym nie iść bezpośrednio na dyżur w szpitalu bo tam różnie patrzą na takie praktyki - w sumie to zrozumiałe.

Ogólnie to mam w planie zacząć nas na poważnie pakować, ogarnąć pranie i zastanowić się jak ma wyglądać mieszkanie po remoncie żebym była zadowolona

No i temat wózek na tapecie

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 21:08   #1961
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jem mnóstwo owoców, warzyw (mięso u mnie bardzo rzadko od dawna, tylko ryby, indyk, czasem na swięta,, czy u znajomych/ rodziny inne), ziarenka sypie do wszystkiego, chleb z ziarnami pełnoziarnisty, dużo piję...
Moje dziecko, jak był mniejszy przytykało, więc teraz prewencyjnie mu dajemy dużo produktów ułatwiających wypróżnienie. Tym samym i my jemy kisiel z siemienia ze śliwką

już nie wiem, co więcej mogłabym jeść. Ja nawet nie jem słodyczy za bardzo, żeby mnie mogło zatykać od czekolady, czy nadmiaru cukru.

Mam nadzieję, że to ostatnia taka przygoda, bo najadłam się strachu jak zobaczyłam krew w takiej ilości brrrr

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

u mnie dieta trochę cukrzycowa, więc i sporo pełnoziarnistych rzeczy, niby nie powinno być problemu... ale jednak

ostatnie dni mniej wymiotowałam, bo raz z rana i po sprawie i może to to się nałożyło, bo jednak jedzenie jakoś musi z organizmu wyjśc, jak nie drzwiami, to oknem... a jak więcej wymiotuje, to problemu nie ma...
Też mam ostatnio problem , tylko u mnie nie ma krwi a wyskakuje guzek
Wstydliwe to dla mnie.
Czytałam że można brać coś z apteki, ale sama się boję i chyba dopiero coś kupię po wizycie.
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 21:11   #1962
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Grosia, na mnie słowo wózek działa jak płachta na byka W piątek przed wizytą jadę na żywo obejrzeć okrytego złą sławą przez niektórych Sporta a mojego faworyta i ewentualnie wyszukać coś innego.

2014

Stary 2018-01-01, 21:43   #1963
blaira
Wtajemniczenie

Postanowień noworocznych jako takich większych brak.

Co do wózka przyłączam się razem z wami, ale wiem że troszkę czasu jeszcze jest więc na razie aż tak się tym nie stresuję, choć wolałabym już mieć swojego faworyta

Dziewczyny, które mieszkają domach i mają ogródki.
Ja jak co roku chciałam siać warzywa, wiem że w tym roku nie poszaleję i muszę się mocno ograniczyć....ale nie ukrywam że się boję że nie dam rady ogarnąć, a z drugiej strony szkoda mi rezygnować z własnych ogórków, pomidorów etc.
Jak będzie u was?
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 21:43   #1964
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Też mam ostatnio problem , tylko u mnie nie ma krwi a wyskakuje guzek
Wstydliwe to dla mnie.
Czytałam że można brać coś z apteki, ale sama się boję i chyba dopiero coś kupię po wizycie.
najlepiej jakby gin Ci powiedział, co zadziała najlepiej...

Czopki i krem posterisan można w ciąży, ja mam na receptę o innej nazwię tę substancje. Do tego maść neofitoroid.
Ale najlepiej, jak lekarz oceni... bo u mnie guzków nie ma (jeszcze )

w pierwszej ciąży nie miałam takich problemów mam nadzieję, że to nam minie szybciutko
Stary 2018-01-01, 21:49   #1965
polasia
Wtajemniczenie

Blaira, Amarela, DomimaZet, Brunetka2000, Niud kciuki za jutrzejsze wizyty 👍👍

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-01, 21:55   #1966
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość

Co do wózka przyłączam się razem z wami, ale wiem że troszkę czasu jeszcze jest więc na razie aż tak się tym nie stresuję, choć wolałabym już mieć swojego faworyta

Ja jak co roku chciałam siać warzywa, wiem że w tym roku nie poszaleję i muszę się mocno ograniczyć....ale nie ukrywam że się boję że nie dam rady ogarnąć, a z drugiej strony szkoda mi rezygnować z własnych ogórków, pomidorów etc.
Jak będzie u was?
mam maleńki ogródek- mam zioła- mięte, bazylię, itd.- wieloletnie już sadzonki, które "same" rosną, ja tylko zrywam do gotowania, mrożenia, suszenia.
Sadzę też rukolę.

od kilku lat sadzę dynię i cukinie- za dużo roboty przy tym nie ma, z małym Dzieckiem udawało mi sięe, więc super zasiać, czasem zagrabić, przy starszym już sam podlewał, patrzył jak rośnisprawa
Co roku chciałabym ruszyć z ogórkami, czy rzodkiewką, ale jakoś nie doszło do skutku, bo ciągle mi nie po drodze z czasem wysiewu, miejscem, moim czasem... w tym roku odpuszczam rozszerzanie moich upraw- zostanie dynia i cukinia

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Blaira, Amarela, DomimaZet, Brunetka2000, Niud kciuki za jutro!!!

ale wysyp
ja mam w czwartek razem z Rybcią.

a potem 2 tygodnie przerwy (prawie, bo bez 1 dnia ) i 17.01 wizyta z UP powtórkowym u mojego ginekologa. Już od dawna nie miałam takiej długiej przerwy między wizytami haha
Stary 2018-01-01, 21:55   #1967
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Grosia, na mnie słowo wózek działa jak płachta na byka W piątek przed wizytą jadę na żywo obejrzeć okrytego złą sławą przez niektórych Sporta a mojego faworyta i ewentualnie wyszukać coś innego.

Daj znać jak tam zwiad - mi dziewczyny namieszały ostro opiniami o anex i poważnie zastanawiam się jak ugryźć temat

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-01, 22:02   #1968
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
najlepiej jakby gin Ci powiedział, co zadziała najlepiej...

Czopki i krem posterisan można w ciąży, ja mam na receptę o innej nazwię tę substancje. Do tego maść neofitoroid.
Ale najlepiej, jak lekarz oceni... bo u mnie guzków nie ma (jeszcze )

w pierwszej ciąży nie miałam takich problemów mam nadzieję, że to nam minie szybciutko
Tak, najlepiej powiem lekarzowi. Też mam nadzieję , że szybko się z tym uporamy
Stary 2018-01-01, 23:04   #1969
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Kciuki za wizyty jutrzejsze, ja mam na 9:30

Również kciuki, ja 12.45

Cytat:
napisałam priv

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Delektuj się wolnością i spokojem. To jest ostatni taki wolny czas, do czasu kiedy Twoje dziecko się wyprowadzi. Będziesz za tym tęsknić - serio Rusz się do ciucha ( jak masz gdzie ), poczytaj książki, szukaj wyprawki, czy co tam lubisz. 4 miechy zlecą jak z bicza strzelił.

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Blaira, Amarela, DomimaZet, Brunetka2000, Niud kciuki za jutrzejsze wizyty ����

Nie dziękuję

Cytat:
... bo u mnie guzków nie ma (jeszcze )
Ja też nie miałam do porodu. 1h45m partych robi swoje Żeby nikogo nie straszyć - uważam że miałam piękny poród

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:

Przy takiej diecie jedyne co mi przychodzi do głowy to Lactulosum.
W ulotce nie ma nic napisane o ciąży, a niby można podawać noworodkom.
Jakby sytuacja się powtarzała dzwoniłabym do gina z pytaniem co sądzi. Mnie po porodzie ratowała.

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2018-01-01 o 23:05
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 00:55   #1970
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość

Jak będzie u was?
ja raz próbowąłam, nie udało się ,zeby utrzymać to w dobrym stanie, w tym roku miałabym chęć zająć się ponownie

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Daj znać jak tam zwiad - mi dziewczyny namieszały ostro opiniami o anex i poważnie zastanawiam się jak ugryźć temat

musisz pomcać, ocenić, jak się widzisz, bo to teżważne, jak późnej płyniesz zadowlona po chodniku
Opinie warto brać pod uwage i popatrzeć, ale reszta do juz bym stawiała na intuicję.

Jak jak kupowałam pierwszy wózek xlandera, nie miał dobrych opinii, twardyy, no tylko ja tych bujawek na resorach nie moggę znieść, ze polska firma to gówno, i wogóle, z kazdej strony beee, a intuicja nie pozwoliła mi zaufać innemu wyborowi i dla mnie wózek był najlepszy na świecie Kocham go do tej pory i jestem wdzięczna,ze posłuchałam siebie Ale jestem wdzięczna też za krytykę, bo otworzyłą mi oczy na wiele aspektów, i mogłam bardziej zaobserwować i nei dac sie omamić w sklepie. Niestety tak jest świat stworzony,ze Ci ludzie nie są dokońca szczerzy, bo nie mogą być, mają sprzedać dany towar , wiem dokłądnie, jak wymieniałam pani moje warunki, wózka, co chce,a ona nei słuchała tylko usilnie wciskała mi inny model
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 07:41   #1971
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry, ale dzisiaj wizyt trzymam kciuki i czekamy na relacje
Stary 2018-01-02, 07:42   #1972
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dzien dobry 🌼
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ciekawe jaka jest kolejnosc. 😎
Ja wlasnie podnosze sobie cisnienie probujac dodzwonic sie do rejestracji do gin 👍

Zdazylam Wam sie pozalic i w koncu pani podniosla sluchawke 😎 Grosiu dopisz mi prosze wizyte na 19.02. I od razu mozesz wpisac imie Adam 😊

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2018-01-02 o 07:53
Stary 2018-01-02, 08:08   #1973
_groooszek_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wyprawiłam męża do pracy, a sama jeszcze kwitnę w łóżku - dziwnie mi tak

Kolejny dzień zastanawiania się nad wózkiem

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-02, 08:21   #1974
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:23   #1975
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Troche zaczynacie mnie stresowac tym wozkowym tematem, bo upatrzylam sobie ten jeden w necie i dopiero na poczatku kwietnia mamy zamiar go obejrzec i kupic chyba ze cos bedzie z nim nie tak to rozejrzec sie za innym. Czuje presje
Dziewczyny czy pieluszki flanelowe tez sie przydadza?

Stary 2018-01-02, 08:38   #1976
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

blaira, amarela, DomimaZet, brunetka2000, niud kciuki!
Stokrotka śliczne imię. Adaś mój typ, ale Adamów jak pisałam nie brakuje u nas, dlatego Piotruś

2014

Stary 2018-01-02, 08:38   #1977
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Troche zaczynacie mnie stresowac tym wozkowym tematem, bo upatrzylam sobie ten jeden w necie i dopiero na poczatku kwietnia mamy zamiar go obejrzec i kupic chyba ze cos bedzie z nim nie tak to rozejrzec sie za innym. Czuje presje
Dziewczyny czy pieluszki flanelowe tez sie przydadza?

Może nie jestem dobrym przykładem, bo dwa wózki w zapasie mam. Ale ja to nawet później chce jechać po bexe 🙈

Pieluszki flanelowe kupiłam 5 sztuk, ale w sumie to używałam jedną, kładąc na wagę u pielęgniarki. Teraz mam zamiar tych kolejnych używać bardziej w lato zamiast kocyka 😉

Dzień dobry kobiety 😊

U mnie ostatni wolny dzień, jutro już nie będzie tak fajnie 😓
Ale trzeba zmierzyć się z rzeczywistością 😁 za 2 tyg wizyta 😊
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:39   #1978
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale... rano dopadła mnie nowa dolegliwość ciążowa... już od jakiegoś czasu miałam trudności i bóle przy 2, ale dzisiaj to już płakałam, że wolę rodzić... oł Dżizys... wylądowałam później u lekarza, bo krwawiłam i mnie to zaniepokoiło. Ale po zbadaniu, usg uznał, że mimo wszystko "bidy nie ma". Przykładanie lodem, maść, czopki i dieta wielobłonnikowa, dużo płynów...
także jeśli jeszcze nie mam jakiejś dolegliwości ciązowej, to nie będę się tym chwalić, bo zaraz i mnie dopadnie ehh
może macie jakieś swoje sprawdzone sposoby w tym temacie?
Ja też już nie mam pojęcia co robić, dziś poruszę ten temat z ginem (i puchnących stóp też) i pewnie gin zaproponuje mi jakiś syrop dla ciężarnych. Do kibelka chodzę średnio co 4 dni. Wypróbowałam wszystko co możliwe: kiwi na czczo, siemie lniane, śliwki namoczone w wodzie z cytryną i miodem, 2,5-3 litry wody dziennie, herbatki na trawienie, woda z ogórasów kiszonych, płatki owsiane, łyżka oliwy z oliwy na czczo, nie mam dalej pomysłów. Spróbuj coś z rzeczy, które wymieniłam, może Tobie akurat pomoże.
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:42   #1979
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Nat a przed ciążą normalnie bez problemów z wypróżnianiem?

Polasia, niebawem ferie Kiedy masz? My w tym roku jako ostatni, ale w tym roku jakoś mi to nie przeszkadza

Sent from my Redmi 4X using Wizaz Forum mobile app

2014

Stary 2018-01-02, 08:44   #1980
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry mamusie

Wczoraj w exelu zrobiliśmy listę wydatków na pierwsze trzy miesiące. Nie powiem jak źle to wygląda ale generalnie czytaliśmy wspólnie wiele na temat wyprawki i...wzruszyłam się zaangażowaniem tżta. Przespałam godzinkę przed tym organizowaniem wyprawki, a tżt czytał mamę ginekolog na temat połówkowego, doczytywał jak wygląda pajacyk i kaftanik i ogólnie na samą myśl, że już w tym miesiącu zaczynam kompletowanie...aj! Jestem rozkochana w naszej klusi już chcę ją tulić i całować

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Można dołączyć?
Podczytuję Was już jakiś czas i w końcu stwierdziłam, że pora napisać Troszkę o mnie: Kasia, 28 lat (w sierpniu będzie 29), z zawodu adwokat, tp 26 maja Będzie dziewczynka Kolejne badania mam 12 i 16 stycznia, to moja pierwsza ciąża. Póki co jest wszystko w porządku, nie miałam żadnych dolegliwości poza sennością, aktualnie troszkę się stresuję, bo mimo rozpoczętego 20 tygodnia jeszcze nie czuję ruchów małej i cały czas myślę, czy wszystko jest ok.
Witaj A łożysko przypadkiem nie jest po stronie brzusia? Rozmawiałaś o tym z gin? Może maleństwo się wierci ale zwyczajnie jeszcze tego nie odczuwasz, daj jej jeszcze chwilkę i się nie zamartwiaj kochana
Imię wybrane?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości