Mamusie majowe 2018 cz. 4 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-02, 08:44   #1981
_groooszek_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Troche zaczynacie mnie stresowac tym wozkowym tematem, bo upatrzylam sobie ten jeden w necie i dopiero na poczatku kwietnia mamy zamiar go obejrzec i kupic chyba ze cos bedzie z nim nie tak to rozejrzec sie za innym. Czuje presje
Dziewczyny czy pieluszki flanelowe tez sie przydadza?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja bym się bała, że kwiecień to za późno na poszukiwania. Raz że brzuch już będzie duży i zwyczajnie mi by było ciężko, a dwa co gdybym urodziła wcześniej? Zresztą dla mnie to ciężki temat i nie chcę zostawiać go na "ostatnią chwilę"

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:45   #1982
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Nat a przed ciążą normalnie bez problemów z wypróżnianiem?
Różnie to było, jak był jakiś imprezowy czas i drastyczna zmiana diety to zdarzały się też takie 3-4 dniowe przerwy, ale nie tak regularnie jak teraz. A poza tym wystarczyło wtedy, że zjadłam trochę kiszonej kapuchy, czy wypiłam siemię lniane na pusty żołądek i się odtykałam.
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:46   #1983
edzka1104
Zakorzenienie

Dzień dobrydobry.

za wizyty

My dzisiaj jeszcze wszyscy w domu jesteśmy, musimy jechać do banku reszta dnia dla nas.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:48   #1984
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie alkohol może nie istnieć. Od maja 2015 nie piłam ani kropelki i w ogóle nie tęsknię
Powiem tak, nie bardzo umiem bawić się bez niego, ale w aktualnym stanie w dobrym towarzystwie wcale jego brak mi nie doskwiera. I przyznam szczerze, ze ta przerwa, ciąża..sprawiły, że wydoroślałam w tej kwestii, jak i zresztą w każdej! Naprawdę cieszę się z przebiegu sytuacji, serio. Dzieć potrafi wyleczyć z wielu złych nawyków i jestem wdzięczna, że tak się dzieje
Stary 2018-01-02, 08:51   #1985
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Troche zaczynacie mnie stresowac tym wozkowym tematem, bo upatrzylam sobie ten jeden w necie i dopiero na poczatku kwietnia mamy zamiar go obejrzec i kupic chyba ze cos bedzie z nim nie tak to rozejrzec sie za innym. Czuje presje
Jesteś hardcorem
My w marcu będziemy mieć już wszystko (no może oprócz drobnych pierdół) i pewnie już nawet gotowy pokoik Ale może to ja jestem nadgorliwa, sama nie wiem. Ale dużo pracujemy, ja w domu po 18tej, mąż po 19tej, a i w weekendy grafiki bywają napięte więc każdą wolną sobotę i chwilę wykorzystujemy na maxa żeby nic nam się nie zwaliło na głowę w ostatnin momencie.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Dla mnie alkohol może nie istnieć. Od maja 2015 nie piłam ani kropelki i w ogóle nie tęsknię
Matko, zazdro.
Dałabym się pokroić za gin z tonikiem
Stary 2018-01-02, 08:53   #1986
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja bym się bała, że kwiecień to za późno na poszukiwania. Raz że brzuch już będzie duży i zwyczajnie mi by było ciężko, a dwa co gdybym urodziła wcześniej? Zresztą dla mnie to ciężki temat i nie chcę zostawiać go na "ostatnią chwilę"
Mam podobnie. Nie chcę zostawiać wózka na ostatnią chwilę, z drugiej zaś strony jest to dla mnie temat tak trudny do ogarnięcia, że się boję, że dopiero w kwietniu coś idealnego znajdziemy dla siebie
Mamy po wczorajszej organizacji kilka typów, ale na razie bez macania więc się nie liczy.

Dodam, że czuję, że końcówka kwietnia to się u nas zacznie rodzenie, wiec dziewczyny warto już w marcu mieć dopięte wszystko na ostatni guziczek, żeby nie było zaskoków.
Stary 2018-01-02, 08:53   #1987
_Nat_
Wtajemniczenie

Zapomniałam napisać, że super zaczęłam Nowy Rok: jakoś po 2 w nocy jak położyłam się na chwilę na kanapie u znajomych po przetańczonym kawałku, pierwszy raz poczułam bobo przykładając rękę do brzucha
Stary 2018-01-02, 08:54   #1988
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja też bym chciała do końca marca mieć już wszystko i spokojną głowę. Duży brzuch mi niestraszny, bo i tak muszę online kompletować. Sporadycznie coś mi się uda na chwilę zobaczyć live i podjechać autem na 10 minut.

Sent from my Redmi 4X using Wizaz Forum mobile app

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 08:56   #1989
_groooszek_
Zakorzenienie

blaira, amarela, DomimaZet, brunetka2000, niud kciuki za wizyty - czekamy na wieści

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać, że super zaczęłam Nowy Rok: jakoś po 2 w nocy jak położyłam się na chwilę na kanapie u znajomych po przetańczonym kawałku, pierwszy raz poczułam bobo przykładając rękę do brzucha
Cudownie u nas już nawet mąż zaczął czuć malutką

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-02, 09:01   #1990
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Trzymam kciuki za dzisiejszy tłum wizytyjących

Łączę się w bólu problemów z numerem 2.U mnie to różnie raczej do 4 dni nie doszłam odstępu, ale mnie jelita zwijają w precla z bólu raz na jakiś czas, więc też ich nie lubię.

Waga taka sama jak przed świętami. I tak czuję się jak mini wieloryb nic a nic nie pomaga fakt, że dalej mam niedowagę

Wózek w kwietniu to u mnie koniecznie musi stać. W zasadzie w marcu. Ja jestem panikara i urodziłam się w 32 tygodniu. No jakoś tak nie nastawiam się, że mam czas do maja. Raczej do prima aprilis to już będę spakowana od 25 kwietnia moja gałganica będzie już donoszona i oby tyle wytrwać, a potem to już będę chyba na kolanach podłogi szorować bo siedzenia na bombie i czekanie aż się zacznie to chyba będzie dla mnie jeszcze gorszy czas niż leżenie placuchem na początku.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Super
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:01   #1991
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Nat a przed ciążą normalnie bez problemów z wypróżnianiem?

Polasia, niebawem ferie Kiedy masz? My w tym roku jako ostatni, ale w tym roku jakoś mi to nie przeszkadza

No właśnie my też jako ostatni 🙈 styczeń taki długi... 😜
Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Mam podobnie. Nie chcę zostawiać wózka na ostatnią chwilę, z drugiej zaś strony jest to dla mnie temat tak trudny do ogarnięcia, że się boję, że dopiero w kwietniu coś idealnego znajdziemy dla siebie
Mamy po wczorajszej organizacji kilka typów, ale na razie bez macania więc się nie liczy.

Dodam, że czuję, że końcówka kwietnia to się u nas zacznie rodzenie, wiec dziewczyny warto już w marcu mieć dopięte wszystko na ostatni guziczek, żeby nie było zaskoków.
Z tym, że tak jak piszesz, niektóre z Was zaczną rodzić już na koniec kwietnia, a inne dopiero skończą z początkiem czerwca. Dla mnie to 3mce, i nie miałabym gdzie tak trzymać wózka, łóżeczka czy innego leżaczka (tp 28.05 planowane cc wcześniej)
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:05   #1992
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Wspaniale!!
My ostatnio nie mozemy się zgrać, mała kopie, tżt przykłada rękę albo głowę a ona przestaje

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Polasia jak to napisałaś to też ogarnęłam, że dla wózka miejsca w domu brak ale myślę, że gdzieś miejscówkę mu znajdziemy, bo trzeba przecież.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

blaira, amarela, DomimaZet, brunetka2000 UP, niud kochane czekamy na wieści z wizyt!!
Stary 2018-01-02, 09:06   #1993
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U nas też ciasno, mieszkanie w bloku 60 M2, ale gdzieś ucisnę, w pokoiku dziecka

2014

Stary 2018-01-02, 09:06   #1994
_groooszek_
Zakorzenienie

My mamy ten komfort, że wózek wstawię do piwnicy i będzie czekał. Zresztą ja nie mówię nawet o samym zakupie bo a o wyborze. Bo kliknąć mogę i ze szpitala byle tylko wiedzieć co

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-02, 09:12   #1995
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
blaira, amarela, DomimaZet, brunetka2000, niud kciuki!
Stokrotka śliczne imię. Adaś mój typ, ale Adamów jak pisałam nie brakuje u nas, dlatego Piotruś

U nas nie ma zadnego Adama wiec pasuje 😎 a Piotra mam jednego kuzyna i wujka 😊

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Może nie jestem dobrym przykładem, bo dwa wózki w zapasie mam. Ale ja to nawet później chce jechać po bexe 🙈

Pieluszki flanelowe kupiłam 5 sztuk, ale w sumie to używałam jedną, kładąc na wagę u pielęgniarki. Teraz mam zamiar tych kolejnych używać bardziej w lato zamiast kocyka 😉

Dzień dobry kobiety 😊

U mnie ostatni wolny dzień, jutro już nie będzie tak fajnie 😓
Ale trzeba zmierzyć się z rzeczywistością 😁 za 2 tyg wizyta 😊
To chyba kupie tak jak myslalam z 2szt tych flanelek a w praktyce wyjdzie czy wiecej potrzeba 😊 dzieki

Cytat:
Dzień dobry mamusie

Wczoraj w exelu zrobiliśmy listę wydatków na pierwsze trzy miesiące. Nie powiem jak źle to wygląda ale generalnie czytaliśmy wspólnie wiele na temat wyprawki i...wzruszyłam się zaangażowaniem tżta. Przespałam godzinkę przed tym organizowaniem wyprawki, a tżt czytał mamę ginekolog na temat połówkowego, doczytywał jak wygląda pajacyk i kaftanik i ogólnie na samą myśl, że już w tym miesiącu zaczynam kompletowanie...aj! Jestem rozkochana w naszej klusi już chcę ją tulić i całować

Witaj A łożysko przypadkiem nie jest po stronie brzusia? Rozmawiałaś o tym z gin? Może maleństwo się wierci ale zwyczajnie jeszcze tego nie odczuwasz, daj jej jeszcze chwilkę i się nie zamartwiaj kochana
Imię wybrane?
My tez powoli chcemy zaczac kupowac, bo kokosow nie zarabiamy a wydatkow przy maluchu jest sporo, zwlaszcza na poczatek. Nie moge sie juz doczekac maja ❤

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Jak urodze wczesniej to pozyczymy fotelik od kuzyna meza, ktory mieszka w miescie gdzie mam rodzic przez ta cukrzyce wiec na powrot ze szpitala bedzie 😎 tesciowa chce nam wozek kupic, zaproponowala ze po swietach wielkanocnych wiec stwierdzilam ze ok, mysle ze jeszcze nie bedzie to za pozno choc roznie moze byc w zyciu.

Cytat:
Jesteś hardcorem
My w marcu będziemy mieć już wszystko (no może oprócz drobnych pierdół) i pewnie już nawet gotowy pokoik Ale może to ja jestem nadgorliwa, sama nie wiem. Ale dużo pracujemy, ja w domu po 18tej, mąż po 19tej, a i w weekendy grafiki bywają napięte więc każdą wolną sobotę i chwilę wykorzystujemy na maxa żeby nic nam się nie zwaliło na głowę w ostatnin momencie.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Matko, zazdro.
Dałabym się pokroić za gin z tonikiem
My pokoik jako tako mamy gotowy tzn meble sa oprocz lozeczka, ktore tez koniec marca/poczatek kwietnia kupia moi rodzice. A reszte oprocz wozka i lozeczka zaczniemy kupowac juz teraz powoli. Jakies ubranka/posciele/przewijak/wanienke itd itp. Z ubrankami sie wstrzymujemy az kolezanka da to co ma bo jesli bedzie tam duzo tych pierwszych rozmiarow to wole sie skupic na kupowaniu troche wiekszych.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
U nas też ciasno, mieszkanie w bloku 60 M2, ale gdzieś ucisnę, w pokoiku dziecka

My 48m2 w bloku wiec jeszcze ciekawiej
Piszecie o problemach z 2, mnie na szczescie na razie nie dosiegnely, jest codziennie albo max co drugi dzien. Oby tak zostalo.
Ja mam termin na 12.05 ale ostatnio mam coraz czestsze przeczucia, ze spedze majowke na porodowce nie wiem skad mi sie to wzielo.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:13   #1996
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Z ubrankami sie wstrzymujemy az kolezanka da to co ma bo jesli bedzie tam duzo tych pierwszych rozmiarow to wole sie skupic na kupowaniu troche wiekszych.
No jasne, tym bardziej, że te pierwsze ubranka ile razy maluch "założy"? Raz? Dwa? A części pewnie nawet nie zdąży i z metkami zostaną...
Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby ktoś chciał się wyzbyć jakichś schludnych ciuszków na sam początek, ale tak się wszyscy kwapili, a narazie ni widu ni słychu... Z jednej strony może jeszcze za wcześnie, ale z 2giej nie chce czekać do maja a prosić ludzi nie będę więc coś tam już klikam powoli.
Stary 2018-01-02, 09:16   #1997
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Stokrotka termin mamy ten sam. Ja z kolei czuję, że tydzień minimum przenoszę i będzie mi się wydawać, że czekam wieczność. Oby nie!

2014

Stary 2018-01-02, 09:16   #1998
rybcia34
Zakorzenienie

A my mamy chyba 56m2 ale wyysokie mieszkanie i nam pasuje. No tylko, że Lilia swojego pokoju jako takiego mieć nie będzie. Oddaje jej nasz, ale i my w nim urzędować będziemy. Nie umiem spać w pokoju rodziców, tutaj tylko siedzimy całymi dniami Jak już się dorobimy to wyprowadzka na swoje, pewnie z 2 latka będzie miała, także póki co u naszego boku będzie.
A wózek chyba postawimy na korytarzu, mam nadzieje, że bez gondoli nam go nie zawiną, czy też przypiętego do rury...no nic, coś trzeba będzie wykombinować bo my na drugim piętrze, a kamienica wysoka.
Stary 2018-01-02, 09:20   #1999
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:21   #2000
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, tym bardziej, że te pierwsze ubranka ile razy maluch "założy"? Raz? Dwa? A części pewnie nawet nie zdąży i z metkami zostaną...
Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby ktoś chciał się wyzbyć jakichś schludnych ciuszków na sam początek, ale tak się wszyscy kwapili, a narazie ni widu ni słychu... Z jednej strony może jeszcze za wcześnie, ale z 2giej nie chce czekać do maja a prosić ludzi nie będę więc coś tam już klikam powoli.
My troszke juz tez kupilismy, kilka bodow, raz wpadlam do lumpeksu/odziezy uzywanej czy jak tam na te sklepy mowicie i tez pare ladnych rzeczy wpadlo w moje rece. Przyszli dziadkowie cos tam tez kupili. Od szwagierki sprzed 6-7 lat to co sie nadawalo to zostawilam. No i kolezanka oferuje ze nam "pozyczy" z pozniejszym zwrotem tego co sie nie zniszczy. Dlatego najlepiej jakbym juz to wszystko miala w domu to bede wiedziala na czym stoje.
Sama radosc kupowanie takich malych ubranek, ale jednak grosz do grosza i niezla suma sie uzbiera wiec jak ktos chce pomoc to ja chetnie.

Stary 2018-01-02, 09:30   #2001
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U mnie wszystkie ciuszki chyba ze 100 sztuk sprezentowała mama, ale ja też chcę coś kupić

2014

Stary 2018-01-02, 09:32   #2002
myboyismine
Zakorzenienie

Witam w 20tc

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

u mnie +1 po świętach, ale od początku już +4. W pierwszej ciąży dopiero na tym etapie zaczęła waga ruszać Będę robić formę po porodzie

Cytat:
Dziewczyny czy pieluszki flanelowe tez sie przydadza?

ja po macaniu kilku wózków, ale żaden nie spodobał mi się i mam teraz też jeszcze jeden do oglądania, mam nadzieję, że będzie dobry. Zakup pewnie w kwietniu

Cytat:
Ja też bym chciała do końca marca mieć już wszystko i spokojną głowę. Duży brzuch mi niestraszny, bo i tak muszę online kompletować. Sporadycznie coś mi się uda na chwilę zobaczyć live i podjechać autem na 10 minut.

ogólnie większość rzeczy kupuję przez neta i z wyprawką też tak będzie

Cytat:

u nas też tyle, ale w pokoiku Młodego już nie ma miejsca, będę musiała to jakoś ogarnąć
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:38   #2003
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja też nie miałam do porodu. 1h45m partych robi swoje Żeby nikogo nie straszyć - uważam że miałam piękny poród

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Przy takiej diecie jedyne co mi przychodzi do głowy to Lactulosum.
W ulotce nie ma nic napisane o ciąży, a niby można podawać noworodkom.
Jakby sytuacja się powtarzała dzwoniłabym do gina z pytaniem co sądzi. Mnie po porodzie ratowała.
Cytat:
Ja też już nie mam pojęcia co robić, dziś poruszę ten temat z ginem (i puchnących stóp też) i pewnie gin zaproponuje mi jakiś syrop dla ciężarnych. Do kibelka chodzę średnio co 4 dni. Wypróbowałam wszystko co możliwe: kiwi na czczo, siemie lniane, śliwki namoczone w wodzie z cytryną i miodem, 2,5-3 litry wody dziennie, herbatki na trawienie, woda z ogórasów kiszonych, płatki owsiane, łyżka oliwy z oliwy na czczo, nie mam dalej pomysłów. Spróbuj coś z rzeczy, które wymieniłam, może Tobie akurat pomoże.
próbowałam wszystkiego poza wodą z ogórów
mój gin mówił wcześniej, jak wspominałam o samych zaparciach, że przy dawkach progesteronu, jakie biorę może się to nasilać...
Zapytam w tym tyg o laktulozę. Mam w domu kupioną, nieotwartą. bo na moje dziecko któreś ze sposobów zawsze działało.

Po jaglance z jabłkiem ze skórką i śliwkami suszonymi + łycha oleju lnianego wszystko odchodziło.
U mnie efektów spektakularnych brak...

kawa ze spienionym mlekiem jakoś działa na mnie jeśli już. Ale to takie na dwoje babka wróżyła. nie wiem czemu akurat ona?
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:39   #2004
rybcia34
Zakorzenienie

Ale mnie brzusio rozbolał pomyłam naczynia i wyciągnęłam mięsko na obiad i jak mnie zakuło coś.. powoli przechodzi.
U nas pogoda pod tzw zdechłym azorkiem, deszcz i szarówa. Aż się nic nie chce
Stary 2018-01-02, 09:40   #2005
_groooszek_
Zakorzenienie

Co do wózków to u mnie teraz rozważania są między anex sport, cybex balios m/s, x-lander x-cite i joie mytrax i wiem, że nic nie wiem

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-02, 09:45   #2006
nalesnikona
Zadomowienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8011656 6]Trzymam kciuki za dzisiejszy tłum wizytyjących

Łączę się w bólu problemów z numerem 2.U mnie to różnie raczej do 4 dni nie doszłam odstępu, ale mnie jelita zwijają w precla z bólu raz na jakiś czas, więc też ich nie lubię.

Waga taka sama jak przed świętami. I tak czuję się jak mini wieloryb nic a nic nie pomaga fakt, że dalej mam niedowagę

Wózek w kwietniu to u mnie koniecznie musi stać. W zasadzie w marcu. Ja jestem panikara i urodziłam się w 32 tygodniu. No jakoś tak nie nastawiam się, że mam czas do maja. Raczej do prima aprilis to już będę spakowana od 25 kwietnia moja gałganica będzie już donoszona i oby tyle wytrwać, a potem to już będę chyba na kolanach podłogi szorować bo siedzenia na bombie i czekanie aż się zacznie to chyba będzie dla mnie jeszcze gorszy czas niż leżenie placuchem na początku.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Super [/QUOTE]
u mnie w pierwszej ciąży leżing na całego, zaciskanie nog od połowy ciąży, a tu tydzień po terminie i to jeszcze z namową kroplówek Syn zechciał wyjść. Tak mu się spodobało
Teraz niby szyjka już mi się skróciła, mam rozwarcie wewnętrzne, ale nie wiem, czy nie będzie podobnie, jak za pierwszym razem
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:47   #2007
domii29
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty✊✊

Ale sie wyspalam😍 odespalam w koncu wesele i sylwestra, mlody jeszcze pochrapuje idzie juz dzisiaj do przedszkola i nie moge sie tym faktem nacieszyc, przez te 2 tygodnie w domu zaczelo sie mu juz nudzic i zaczal lobuzowac😋

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:48   #2008
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Mi nikt nie chce nic pożyczyć ani oddać więc czekam sobie radośnie dziś na kuriera z jednorożcami
Już do nas pędzi!

Chyba zabiorę się powoli za ładowanie koszyka aptecznego. Jeszcze zamawiać nie będę, ale przygotować się nie zaszkodzi bo te wszystkie podkłady poporodowe, octenisepty itd. to też temat, który mnie lekko przeraża
Jak wszystko w sumie.

Naleśnik u mnie też kawa działa. Śliwki/siemie itd. niespecjalnie, jeszcze z ciekawszych rzeczy czekolada tez nieźle potrafi mi rozruszać te sprawy a generalnie u większości działa w drugą stronę. To już raczej cechy indywidualne.
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-02, 09:50   #2009
_groooszek_
Zakorzenienie

Wystarczy, że pomyślę o kawie i już mogę iść do łazienki

A taka ładna miłość...

Stary 2018-01-02, 09:50   #2010
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie brzusio rozbolał pomyłam naczynia i wyciągnęłam mięsko na obiad i jak mnie zakuło coś.. powoli przechodzi.
U nas pogoda pod tzw zdechłym azorkiem, deszcz i szarówa. Aż się nic nie chce
Rybcia odpocznij moze chwile
Chyba w koncu zaczynam czuc ze ktos mi sie w brzuchu wierci 😍ostatnio takie pojedyncze razy to nie bylam pewna, ale teraz jak leze spokojnie to jakby wiecej sie tam dzieje. A na pewno to nie jelita bo za nisko a poza tym bylam rano w wc 😎 zobaczymy czy bedzie sie czesciej teraz to powtarzalo. Oby

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości