|
|
#2971 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Brilliant, mój dzis tak uderza jakby sie szaleju najadł
tak to fazę miał rano i na wieczor. W ciagu dnia sporadycznieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2973 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
U nas też - 26 maj (dzień matki) albo 23 czerwiec (dzień ojca i urodziny TZ-ta)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Prać chce końcem stycznia ![]() Witam się na L4 Padam dziś. Dobrze, że już w domu. I jutro się wyspie! Od kilku dni mała jest tak aktywna, że mam wrażenie, że ona w ogóle nie spi... Ostatnio juz ciaza zaczyna dawać mi się we znaki... Czuje sie jak orka z ograniczeniami... Mam nadzieje że jakoś wytrwam do marca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jakiej cenie te bodziaki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to jakaś myśl ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- zabierasz się wreszcie za wyprawkę?
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się jednak na ten kosz na brudne pieluchy
mam nadzieję że to będzie dobry zakup Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
przyszły mi dzisiaj ubrania z C&A. Jestem meeeeega zadowolona - za 8 zł/sztukę są prześwietnej jakości
Każda sztuka jest ładnie złożona i zapakowana w osobny worek, a paczka jest "od mojej mamy", więc nie chcę wszystkiego rozpakowywać - niech ona symbolicznie wszystko rozłoży i mi wręczy (a raczej wnukowi) ![]() tak czy inaczej - polecam ciuchy z C&A ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- a dziewczyny powiedzcie mi, czy KTG to jest w standardzie? Ja chodzę do lekarza na NFZ i zastanawiam się, czy mi to sfinansują ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- a z tym liczeniem ruchów to mi ani gin ani położna nic nie mówiła. Mój młody jest taki aktywny, że jestem prawie pewna, że jest ok z nim ![]() ale przypomniało mi się, że w aplikacjach mam "liczenie ruchów" to może spróbuję
|
|
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Chwale sie! 1340g upartego wierciucha. Nadgonil i teraz idzie z om a nie tp z karty. Nie chciał dać zbadać przepływów. Żołądek tez gdzieś schował, a zawsze taki duży miał
leży pośladkami pod prawymi zebrami, czyli tak jak go czuje przez cały dzien, a rece i nogi trzyma z lewej strony. Dołączam do klubu z bakteriami w moczu. Mam monural wypić raz i na następna wizytę zrobic mocz. Wtedy zobaczymy co bedzie dalej dzialane. Teraz musze odsiedzieć po zastrzyku, a tak mi sie spieszy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2018-01-02 o 16:56 |
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pyta mnie za kazdym razem czy czuje ruchy ale nie okresla jak czesto powinnam je czuc i jak intensywnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zadomowienie
|
Widać że dzień powszedni nastał, bo postów mnóstwo 😉
Kiwi - zdrówka dla Twojej rodziny i Ciebie. Trzymaj się ☺ Czarodziejka - Ty straszysz że jak Ciąża ciężka to poród łatwy... to ja z moja lightowa ciaza to chyba przy porodzie to się ze.sra.m z bólu 😜 Koma wypoczywaj dużo, w zaciszu domowym na pewno łatwiej i szybciej wrócisz do formy 😊 Ej, byłam dziś w szpitalu, w którym będę rodzic, na zwiadach 😎 mój gin tam pracuje i nas oprowadził dziś po oddziale. Pokazał gdzie się zgłosić, potem salę porodowa i po porodowa ( gdzie się 2 pierwsze godz przebywa) potem takie salę już na dalszy czas pobytu w szpitalu. I mówił że starają się jak to tylko jest możliwe żeby każda kobieta miała swoją salę. Tylko pieleggniary jakieś stare mi się wydawały, ale mój stwierdzil: jak stare to doświadczone. 😉 i mąż ogarniał parking, którędy najlepiej i najłatwiej będzie dojechać. I powiem że jak to wszystko sobie zobaczyłam na żywo to mi jakoś lepiej teraz i lżej 😉 I wybraliśmy w końcu fotelik: cybex aton m. Nowsza wersja 5 i lżejsza od poprzedniczki ☺ Jestem mega zadowolona z dzisiejszego dnia. Nawet obiad na "odpierdziel" się wyszedł mi super 😎 potem pocwiczylam a wieczorem jeszcze basen w planach. Te ost leniwe dni mnie zmarnowały, wracam do gry 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny gratuluje wizyt!
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Lunak oklaski
za wizytę, co do bakterii obyś szybko je wykurzyla z organizmu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Lunak gratuluję udanej wizyty
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
pochwal się później jak już wszystko rozpakujecie co tam ładnego kupiłaś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
już po wizycie, wszystko ok, żelaza nie dostałam na razie, odchyły morfo są w normie
![]() usg nie miałam, tylko sprawdzanie tętna - tak jak myślałam dzieć przesunął się trochę w prawo, w innym miejscu czułam ruchy po ekwilibrystyce przy depilacji trochę mnie tylko ciągnie w dole brzucha ![]() byliśmy też w bobowózkach w sprawie fotelika, no i mamy dylemat, bo "wkrótce" ma być nowy cybex rozkładany w aucie i z bazą pasującą do kolejnego fotelika tylko nie wiadomo, kiedy będzie to "wkrótce", na razie mamy dzwonić za tydzień facet powiedział, że na fotelik czeka się ok. 10 dni roboczych fajnie, że ubranka z c&a mają dobrą jakość, bo zamówiłam ich trochę, może jutro będzie pierwsza paczka dziś przyszedł h&m ze skarpetkami I love mum/I love dad i trójpakiem półśpiochów, dla mnie top ciążowy do legginsów, bo standardowe bluzki robią się trochę krótki ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my na tym wątku wogóle jakieś bakteriowe jesteśmy co druga ma bakterie w moczu (w tym ja )
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Julietta
że na wizycie wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuki za szybkie pozbycie się bakterii! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mąż będzie wiedział co gdzie jest i co jak wygląda
|
|
|
#2992 |
|
Wtajemniczenie
|
Julietta super, ze wyniki jednak okazały sie dobre i nie masz sie co przejmować
oby tak dalej. Dziękuje za te wszystkie gratulacje miło jest znac wagę dziecka i miec świadomość, że juz ponad 1kg Jeszcze czekamy na wiesci od Asiuli ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Julietta gratuluję wizyty! I że obędzie się póki co bez żelaza!
Ja ciekawa jestem czy mi hemolobina pójdzie trochę do góry bo pije od świąt sok z buraków kiszonych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
Julietta, gratulacje!! Oo nowy cybex 😆 brzmi interesująco, ja już swojego mam, ale dobrze być z nowościami na bieżąco
|
|
|
#2995 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że pozwolił się chociaż zważyć ![]() Cytat:
![]() 1 z 2 kurierów zaplanowanych na dziś się pojawił Muszę gościa ściągnąć w jakiś inny dzień
|
|||
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli kolejny fotelik nie musi mieć bazy do klikania bo raczej nie potrzebujesz go wykliknąć - chyba że przekażesz dziecko dziadkom albo np. masz dwa autaA co do rozkładania w aucie to interesujące Ja mam zamówiony Cybex cloud Q i można go robić na płasko ale w aucie niby nie - ale właśnie baza nie pasuje do kolejnego a w Aton 5 M pasuje do kolejnego - nazywa się Sirona
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2018-01-02 o 17:59 |
|
|
|
|
#2997 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Koma, super że już w domu jesteś. W szpitalu deprechy można dostać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam ostatnio fazę na orzechy
|
|
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można dostać 😑 z drugiej strony co godzinę słuchałam brzuszka, ktg też kilka razy dziennie, badania, usg. Tylko ci ludzie mnie przygnebiali... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Julietta gratki!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sa tez inne foteliki rozkladane np ten co ma Briliant - Kiddy evolution pro2 ale on tez rozklada sie tylko na stelazu wozka. Sa tez jakies rozkladane rowniez w aucie ale ze wzgledu na bezpieczenstwo nie bardzo polecane. Oczywiscie kazda firma bedzie swoj towar chwalic. Cybex bardzo popularny na naszym watku patrzac na nosidelka. Tylko jesli ktoras bedzie kupowac foteliki nastepne tez z cybexa to zwroccie uwage na te z polka, ktore nie maja pasow tylko wlasnie ta oslone tulowia. Poczytajcie, cybex oczywiscie chwali ale testy dla nich sa bezlitosne. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

tak to fazę miał rano i na wieczor. W ciagu dnia sporadycznie

wiec jak tu liczyc ruchy?

Ja mam zamówiony Cybex cloud Q i można go robić na płasko ale w aucie niby nie - ale właśnie baza nie pasuje do kolejnego a w Aton 5 M pasuje do kolejnego - nazywa się Sirona
13.03.2008