|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
...bo on samą obecnaścią sprawia,że uśmiech pojawia się na twarzy ! =* ...kwiaty mają dusze w przeciwienstwie do niektorych mężczyzn ! Wszystko wydaje się szczęśliwsze kiedy żyje się marzeniami ! |
|
|
|
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
Lazurowe niebo, kryształowa woda, najbardziej żółte słońce i nowe chwile, zdjęcia - trafią do skrzyni spełnionych marzeń .. .. and if you go I wanna go with you .. ... troche przykro mi, wiesz... ? Napewno nie wiem co dalej... Kto kazał mi próbować uwierzyć? bez wysiłku... Nie być, nie istanieć, na chwile się zgubić i wrócić, gdy będzie po wszystkim... Znów słowa trafiają w piepsz*** próżnie... Budujesz me złudzenia i wątpliwe nadzieje,a potem rozdmuchujesz je... Co dzień ta sama zabawa się zaczyna,co przypomina dziecinne Twoje sny... Potrzebuje pilnie czegoś nie dosłownego mówiącego ze przykro mi bo Ktoś odszedł bez słowa i nie wiem czy kiedykolwiek sie jeszcze odezwie ;| tak po prostu jakbym była powietrzem mnie potraktował z dnia na dzien. Codzi mi o jakieś aluzje, bede bardzoooooo wdzieczna
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
* l'inizio è quel sogno che sei - > początek jest mym marzeniem, ty jesteś nim.
* il treno dei desideri nei miei pensieri all'incontrario va.. - > pociąg mych marzeń jedzie w przeciwna stronę * di vero amore - > szklana miłosc
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
laski potrzebne mi jakies opisy, ze spędzam szaloną noc i będę się bawić w najlepsze
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejdź obok mnie całkiem obojętnie. Umiesz?
Budzić się co dnia, widzieć oczu Twoich żar ... ;* Tylko ty tak umiesz kochać, za to jaka jestem ... ;* Tańcz, a ona będzie stała wbita w Twój posąg kamienny ... Postawiłam życie na te parę słów ... ! Zamykam oczy, nie chcę widzieć, nie chcę czuć ... Zamknij oczy ... Cofnijmy czas ... ;* Moja oczy są oczami wariata gdy spotykają się z Twoimi oczami ;* Gniew jest wszystkim co mogę Tobie dać..kawałekniebaKawałekP iekłaMam. `zacząć wszystko od początku by nie popełnić tych samych błędów.. `Bez Ciebie noc straciła smak... Nie ma sensu cały świat ... `"Nie powiem ci nic choć krzyk sam ciśnie się do ust..." `"Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie' `'I tylko jedno może unicestwić marzenie- strach przed porażką..' Nienawidzę Cię za to, że Cię poznałam, a nie za to, że pokochałam... czasem jest dzień, kiedy chcesz rozmawiać tylko ze sobą ... patrz na mnie jak na gwiazdę i poparz się od tego słońca [!] * Czy gwiazdy świecą tylko po to, aby każdy mógł znaleźć swoją? * Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady, na jednym trudno poprzestać. * Zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki.. * W beznamiętnym deszczu, który nie chce przestać padać. "jestem cudownie wolna/ nie kocham nikogo/ i niczego" |
|
|
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
HEJ
mam ogromna prosbe... jutro jade do pracy jakies 40 km od domku i tam bede cale wakacje mieszkac i potrzebuje opisow ze te wakacje beda wyjatkowe, ze bede z nich korzystac jak najwiecej!! PRosze
|
#1449 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Proszę bardzo. polecam się na przyszłość. ![]() my - nie wierzysz ze potrafisz cieszyć sie wiec nie boj sie podaj mi swa dłoń zaufaj mi słonce suszy łzy wiatr przegania lek Czas nie potrafi uciekać, to my uciekamy. Strach blokuje, radość inspiruje. Nie ma ludzi złych-są tylko samotni. "Samotność" jest zabijaniem się od środka... Prawda: najlepsze lekarstwo na odkochanie sie... Tak pusto, że aż się ulewa...
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
spodobało mi się to wstawię
:Jeśli miałbyś się martwić gdzie wyszłam z kumplami pamiętaj jestem tylko Twoja Jeśli myślisz, co robię, gdy się nie odzywamy pamiętaj jestem tylko Twoja Kiedy milczy telefon, nie ma ze mną kontaktu pamiętaj jestem tylko Twoja A to wszystko być może tylko kwestią przypadku bo jestem tylko Twoja...
|
#1451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cuuuudowne;* bez off: Losing you is like living in a world with no air |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
HAPPYSADOWA BEBULKAA lub Frizzelicious <prosi>
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
a znacie może jakieś opisy, mogą być z humorem,żeby trochę przysłodzić chłopkowi: coś o tym że jest fajny i przystojniak...
![]() i żeby nie było off topic-u :-zamykam oczy i udaję,że nie widze...zamykam serce i udaję,że nie czuję... -Choc Nic Nie Kosztuje To Jest Bardzo Drogie..WSPARCIE W DRUGIEJ OSOBIE! |
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam ochotę na coś słodkiego... szkoda że Cie tu nie ma... miód?? nie.. cukier?? nie.. nie znam nic słodszego niz Ty bo ty jestes moja najseksowniejszą porą dnia jest w jego oczach coś, co porywa mnie jak sobie jeszcze coś przypomnę to napisze, bo niestety muszę zmykać
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
A macie coś o tym że jestem szczęśliwa! i że jest Cuudnie!
Pilnee! ![]() my - zostań nim skradnie mi cię dzień.. nagle los mi dał, wszystko co chciałam mieć. zadałeś cios prosto w serce,zmieniając życia sens. ![]()
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
jezu dziewczyny !
)non stop kolor te same opisy . szczęsliwe , zakochane , ciesze się Waszym szczęściem , ale takich opisów jest mnóstwo . może coś o życiu ? coś optymistycznego ? wesołego ? o tym , że żeby być szczęsliwym w cale nie potrzeba faceta ? o wakacjach ? hmm ? ![]() _________________________ ____ impreza ^^ jeah franko-chlanko & mitch-a-palooza ![]() kredki-papier-wyobraźnia ; wytwórnia skejjtów. |
|
|
|
#1457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami.! Teoretycznie jest fantastycznie, a generalnie jest banalnie.! :/ Tu chodzi właśnie o to By być wokół tych, co są cenniejsi niż złoto. <3 Tam gdzie jeszcze nie był nikt.! !Poszukać paru lepszych chwil.! ![]() Dobij. Niech sie już więcej nie męczę.!
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
DziewcZyny.! Teraz ja się zwracam z potrzebą do was.!
Potrzebuje opisów mówiących o tym, że chłopak olewa swoją dziewczynę.! Woli przesiadywać z kolegami niż ze swoją dziewczyną.! Pomóżcie.! )
|
|
#1459 |
|
Przyczajenie
|
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą
|
|
|
|
#1460 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
podbijam ![]() _________________________ ________________________ In My Own Words ... ' czekoladowe optymistki ^^ . ` . jak wybrany z setek dni .. wspomnien posklejany film .. `
|
|
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
A macie coś o tym, że Pan P. przez cały dzień się do mnie nie odzywał, nie odpisał na esemesa i w ogóle...?
Bardzo pilne...---------------------------------------------- Powiedz, jak zrobić tak żeby latać? Czemu gdy ja i ty, to niefajnie? Myślę, że robisz źle, że mnie kłamiesz. . . Tylko powiedz, że chcesz to zamienię się w część tego, co stale masz na sobie. <3 Terroryzuję się emocjonalnie. 'Więc nowocześnie terroryzuj, romantycznie hipnotyzuj mnie.' <3 Oby nigdy nie zabrakło Ci czasu, by okazać komuś uczucia. . .
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje ) miło, że ktoś docenił ;*rust dust of the bitter days / rdzawy pył gorzkich dni brakuje czasem słów by mówić jak pusto jest gdy Ciebie brak.
|
#1464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...forgotten... smutne troche, wiesz?
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy minie sen obiecaj, że słowa nie zgasną.
Zamieszanie myśli. Nie zaboli cię odpowiedź ale jej brak.
|
#1466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"mam dosc tych wszytskich, ktorzy pojawiaja sie i znikaja" "rozwiazania wygodne... poszedles na latwizne ty masz na twarzy usmiech ja na sercu blizne" "bardzo duzy kawalek umiera w nas wraz z odejsciem przyjaciela" "lubilam twoje telefony. byly jak tlen w miescie zatrutym smogiem" "jak to jest gdy nagle pewengo dnai zaczynasz rozumiec ze nie masz przyjaciela?" "samotnosc jest grosza niz pieklo. chyba mi serce peknie, tak bardzo tesknie" "slowa nie moga wyzrazic pustki, im jest ich wiecej tym bardziej klamia" "tonight I cry, tell me why? ;( / tej nocy ja placze powiedz mi dlaczego? ;(" "i niby wiesz gdzie mnie szukac a jakos nie szukasz..." "nasza przyjazn miala byc jak tweirdza a okazala sie dziecinnym szalasem" "czuje sie jak bysmy sie zgubili i nie znali do siebie drogi" "aha i jeszcze cos ci powiem. bawisz sie ludzmi. zostan, spadaj, zostan" Mam nadzieje ze cos sie przyda i nie smutaj Trzym sie <przytul>
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tęsknota jednak potrafi zaboleć... A co jeśli osoba którą kochasz nagle odejdzie? Co wtedy zrobisz...? Życiowa droga bywa bardzo kręta.
|
#1468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje ehh jak ja tego nie lubie...
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiem że off sprawa, ale ważna
![]() W innym wątku jest głosowanie na pomoc dla schroniska dla zwierząt, które dostanie darmową karmę Pomożecie zwierzaczkom? ![]() Zapraszamy do głosowania ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261862 I żeby nie był tak do końca off: Reszta nie jest milczeniem - ona należy do nas ![]() Break me, shake me... / Łam mnie, potrząsaj mną... I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy... / będę Twoim marzeniem, życzeniem, fantazja...
|
#1470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie powiedziałeś tego w ryj - to nie powiedziałeś nic Pozwalamy bardzo tanio kupowac nasze serca... wiesz, czuje sie jka koszula ktora nosimy cały dzień a potem rzucamy na podłogę... moje marzenia siegnely bruku... Jesteśmy nieprzewidywalni, ranimy się własnym egoizmem... Dawne zaufanie wciąż leży w gruzach przysypane bolsną przeszłością... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

I genialne masz opisy, wiesz?

mam ogromna prosbe... jutro jade do pracy jakies 40 km od domku i tam bede cale wakacje mieszkac
i potrzebuje opisow ze te wakacje beda wyjatkowe, ze bede z nich korzystac jak najwiecej!! PRosze
polecam się na przyszłość.