|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Katstan wspolczuje :/
|
|
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
Blackberry, jestem bardzo, ale to bardzo tym zawiedziona
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
34 stopnie to cos nie tak, chyba ze sie jakos przestawil. Ja mam czesto 35,8 ale u mnie to norma, zawsze niskie temp, w ciazy powinna byc podwyzszona wiec mam juz troche ponad 36
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Doszedł do mnie kocyk bambusowy, tak milusiej rzeczy to jeszcze nie mam w wyprawce
![]() Pytanie do mamus czy mają porównanie Dady premium 1 z Pampers Premium 1? Bo dada dziś widziałam że ma świetną cenę za 26 sztuk 8.99 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tą kanałówkę miałam robioną z 20 lat temu więc i metody leczenia były inne. Dodatkowo mam bruksizm i naruszam sobie zęby. No i nie ma czego ratować już bo złamał się całkowicie. Korzeń tylko został. Mam dostawioną taką mikroprotezę do czasu aż mi protetyk korony nie odleje. Przynajmniej już nie wyglądam jak chodząca patologia |
|
|
|
|
#3187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do inhalatorow, na pewno kupię, ale w jednej aptece w moim mieście. Mają bardzo dobry wybór, części zamienne, ewentualne reklamacje czy naprawy też są w jednym miejscu. Wszystkie znajome z dziećmi tam kupują. Są może trochę droższe, ale jednak ten komfort później do mnie przemawia 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiula jeśli chodzi o zakupy apteczne to mi wyszło 400 ale w tym są trzy opakowania supli dla mojego męża, termometr* i kompresy żelowe na piersi i te trzy pozycje to jest 250 zł. Reszta to te szpitalno-pielęgnacyjne sprawy które wymienia większość z dziewczyn.
Laktotora żadnego nie kupuję, jak będzie potrzebny to na krótki czas zanim kupię swój mam dobre dusze które mnie poratują. Inhalatora też nie kupuję. *termometr - to i nie będąc w ciąży bym kupiła bo nie mamy żadnego swojego. No i wrzuciłam microlifa a teraz piszecie że niekoniecznie się sprawdza Przejrzę jeszcze raz.Tak wogóle to nie uważacie, że gemini na hasło "marzec2018" powienien dawać rabat?
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to rekord z ostatnich dwoch lat.Polozylam sie na chwile a dziecko zrobilo impreze w brzuchu. Mowilam lekarce ze mam wrazenie ze on w ogole nie spi to sie tylko zasmiala, chyba nie jestem pierwszym takim przypadkiem gdzie niby ten okres wyciszenia po 28 tygodniu?Podziwiam dziewczyny ktore do teraz normalnie pracuja. Ja posiedzialam dwie godziny na kompie przy biurku na krzesle i tylek mi umiera, podlozylam poduszke ale nic nie dawalo- nie da sie zniesc tego ucisku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Inhalatora tez nie kupuje bo jak sama musialam sobie robic inhalacje to mi tesciowa ze szpitala przytargala wiec przy dziecku tez mi zalatwi
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2018-01-03 o 14:39 |
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, omg ale pędziecie kobiety!
Ja witam się w 33tygodniu Rano byłam na badaniach krwi i znów 80zł nie moje Czuję się fatalnie, źle mi się śpi, mam ciężko oddychać, znów zgaga i ogólnie do Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wody morskiej to wzięłam ten Disnemar Baby do nosa bo podobno nie psika mocno tylko robi delikatna mgielke. A chusteczki mokre to mam zapas duży z promocji z Rossmana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szczotkę do mycia butelek i szczoteczkę do masażu dziąseł No i wiadomo sporo pieluch tetrowych i flanelowych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3196 |
|
Zadomowienie
|
Heh, mnie "wsysanie" gili nie przeraża, toteż kupiłam sprzęt do tego zabiegu 😉
Ja zamierzam używać tego mleczka do prania z lovela, proszek faktycznie często mi zostawia jakieś dziwne białe ślady. I to mnie wkurza. Apteczke mam już chyba całą skompletowana, przynajmniej to co piszecie że zamawiacie i kupujecie to z reguły już mam. 😊 więc się przynajmniej ż tego cieszę 😀 nie mam jeszcze żadnej butelki, smoczka i pieluch i takich tam mniejszych rzeczy ale w styczniu planuje już kupić. Czarodziejka kciuki za Twoją wizytę, znów dostaniesz świetne zdjęcia pewnie. Czekam ☺ Właśnie piekę szarlotkę z czerstwych bułek 😎 Asiula ciężka sprawa co do obiadu jak mięsa nie masz a na słodkie też brak ochoty. Może jakaś zupa? Albo pieczone warzywa lub z patelni? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ciekawa jestem czy do tego czasu jeszcze będę miała jakaś energię ![]() Cytat:
kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tamte są jednak lepsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to chyba nie powinnam juz prowadzić
albo dzis mam gorszy dzien. Musiałam zrobic z siebie idiotkę i prosić instruktora jazdy zeby pomógł mi wyjechac z miejsca parkingowego, bo zaklinowała samochód tak, ze nie wiedziałam jak wyjechac ![]() Juana, ja mam Nebulino z Novamy. Dla mnie sie sprawdził. Ma wymienną końcówkę dla dzieci, wiec mysle, ze mi wystarczy. Kasia, ja do prania kupie płyn. Z proszkami jakoś zawsze miałam problem ile wsypać i pozniej nieładne zacieki na ubraniach zostawały. Asiula, taki do odkurzacza jest duzo wygodniejszy. Ja mam dwa. Ten ustny bede stosować najpierw, a jak dziecko podrośnie to przerzucę sie na odkurzaczowy, bo tym ustnym ciezko wyciagnac wszystko. Alley, ja z Hubi mam rożek, kocyk, aspiratory, poduchę do karmienia, termofor z pestek wiśni, pieluszki muslinowe, poduszkę klin, otulacze Motherhood muslinowe Koma, a ten termometr pokazuje Ci z stopniach Celsjusza czy Farenheita? Bo kiedys w pracy miałyśmy niezłą myslenice jak przypadkiem przestawilysmy i przyszło do kontroli temperatur. Albo jeszcze rozne tryby mierzenia. Asiula, ja wczoraj dokładnie to samo lekarce mówiłam ze to dziecko to chyba nie spi. Pozniej miała okazje sama na usg sie o tym przekonać co wyczyniał. I udało mi sie zapisac na usg 3 trymestru na 24.01 czyli idealnie w 32 tc. Jeszcze sie okazało, że lekarz zmienił miejsce gabinetu od stycznia i teraz bede miała bliżej. Ciekawe czy ceny te same, bo o to mój kalafior juz nie zapytał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
Po słonecznym poranku i południu ani śladu... leje i wieje i ciemnisko jak w dupce 😉
Witaj Mecassie! Dobrze Cię znów "słyszeć" 😊 wypoczelas w przerwie świątecznej tak jak my? Ale z tym czopem to dałaś czadu, weź że zwolnij z ciazowymi postepami trochę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3203 | |
|
Rozeznanie
|
katstan, wspolczuje zeba...
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam termometr microlife i jestem mega zadowolona. Mierzy zawsze poprawnie. A z tego co wiem to można oddać termometr do serwisu do kalibracji.
Zaraz mam wizytę u chirurga naczyniowego bo na całej prawej stronie wyszły mi żylaki. Na łydce, na udzie w pachwinie a najwięcej na broszce
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Z wyprawką z Gemini to jestem w
np. Takie podkłady pp to jedna paczka wystarczy ? Mam listę chyba od lelowej ale bez ilości heheWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3208 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że masz zamaskowaną tę dziurę, bo miejsce niefortunne.Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze też wstępnie wybrałam microlife Jednak się dalej wstrzymam z tym zamówieniem ![]() Ja dziś przyjmuję kurierów A potem jeszcze skoczę do paczkomatu, bo to zara, której najbardziej jestem ciekawa (jak ostatnio dostałam bluzkę dla Małej, to była tak słabo uszyta, że biegiem odsyłałam).Przyszła paka z nexta Torrence, sytuacja rozmiarowa wygląda następująco. Ich 56 to jest rozmir 62 w pionokio, ale ich newborn jest znacznie mniejsze od 56, więc dobre miałaś oko, że to 56 jakieś duże. Upiorę, może się trochę skurczy Tego newborna mam już wypranego, może dlatego mały.Organizer do naszego wózka jest kiepski, będę odsyłać. Nie jesteśmy zadowoleni, ale to nie jest jakiś pilny zakup, może coś innego spotkamy. W oysho też są wyprzedaże. Trochę sobie galotów nabyłam, bo już jakieś. Staników nie kupowałam, bo to bez sensu teraz, ale są też koszulki nocne i szlafroki, gdybyście potrzebowały. Dzięki za odpowiedzi w sprawie wkładek, lovi wyleciało z koszyka
|
|||||
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do tego tam była non stop 4 dzieci nie da się tak funkcjonować. Caly czas któreś płakało albo czymś trzaskało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Coś macie do polecenia?
dla mnie
W ogóle jakaś nieogranięta dzisiaj jestem :/ Idę sobie kawę zrobić. O 16 wizytuje. Ciekawe ile mój mały klocek już waży 

może tamte są jednak lepsze
albo dzis mam gorszy dzien. Musiałam zrobic z siebie idiotkę i prosić instruktora jazdy zeby pomógł mi wyjechac z miejsca parkingowego, bo zaklinowała samochód tak, ze nie wiedziałam jak wyjechac
Zresztą taka wyprawka autobusem trwałaby spokojnie z połtorej godziny w jedną stronę
nie da się tak funkcjonować. Caly czas któreś płakało albo czymś trzaskało