![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Witam.
My dziś na 13 do sądu jedziemy więc bak czasu wizaż. Trzymajcie kciuki za pmyślne zakończenie sprawy teścia. ![]()
#1772 |
Zadomowienie
|
Witamy!!!
![]() Pisze szybciorem,bo czasu brakuje mi na wszystko.Wolne chwile spedzam z siostra,chodzimy na basen z dzieciakami lub siedzimy na patio i gadaaaamy,gadaaamy,gadaaa my... ![]() ![]() Fotek mam kupe ale oczywiscie zapomnialam zabrac kabla do aparatu zeby je zgrac i pewnie wrzuce je na kompa dopiero wieczorem w domu. Dzis u nas wazny dzien,bo Hiszpania gra z Rosja o wejscie do finalu ![]() ![]() ![]() Madziu,wczoraj lalam z Twojego posta ![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie,ze tak sprawnie poszlo Wam odstawianie od cycy.Co do "zasuszania" pokarmu to wiem,ze sa jakies specjalne tabletki ale chyba musialabys miec recepte.Co do Rafala to ja tez odnioslam wrazenie,ze lepiej miedzy Wami (wczesniejsze posty,zdjecia)...moze to wina @ i przez burze hormonow tak Cie irytuje Jego osoba?Zreszta jak caly czas byloby "dobrze" to byloby nudno ![]() ![]() ![]() Dysiu,u nas tez jezdzi mnostwo wozkow z ta "dostawka" -to bardzo popularne tutaj.Jak bede jakis widziala to przyjze sie dokladniej jak to wyglada z perspektywy osoby prowadzacej wozek,jak to jest z tymi krokami czy rzeczywiscie ta dostawka ogranicza zrobienie normalnego kroku. Brawa dla Adusi za nocnikowe wyczyny ![]() ![]() No golabku,jak furka? Odebralas juz? Czekamy na foty,bo ja to ciekawa jestem jak ten puchacz wyglada ![]() Freddy,gratuluje zaliczenia semestru ![]() ![]() Przykro mi,ze z Piotrem gorzej,ze musi brac znowu ta morfine ![]() ![]() ![]() KasiuL,dla Was tez buziole ![]() ![]() ![]() ![]() Hadzi,z calych sil trzymam ![]() ![]() ![]() Czarinko,ja sie gole maszynka Jose-to Gilette z 4 ostrzami,taka jakas z tych najnowszych-jak dla mnie rewelacja,goli jak brzytwa.Tez wyprobowalam juz chyba wszystkie maszynki i doopa,a ta Venus to juz totalna lipa (a tak ja reklamuja).W ogole to chcialabym sie przejsc na wosk ale nie jestem w stanie "zapuscic" sie do tego stopnia ![]() Co do wyjadania "smieci" to moj Isiu tez czesto wyciaga najrozniejsze rzeczy z kosza,raz tez wcinal tosta z maslem ![]() ![]() ![]() ![]() A Kondek to niezly jest ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno Dorotko,bardzo sie ciesze ze tak Wam sie z Michalem uklada,ze nie zalujesz decyzji o wyjezdzie...normalnie az serce rosnie jak sie czyta Twoje posty ![]() Koncze,bo przyszla moja siostrunia i chce cos na kompie zrobic. Buziole dla wszystkich dzieci,mamus i tatusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Wtajemniczenie
|
Ana no właśnie ja mam tą venus i nie goli dokładnie. Jak mam dłuższe włoski to wszystkie łapie, a jak króciutke to je zostawia. A Jose pozwala Ci dotykać jego maszynki? Bo Michał by ze mnie mokrą plamę zrobił, jak bym dotknęła jego golarki. Kiedyś zapomniałam swojej i chciałam jego pożyczyć, to owszem dał mi, ale ostrze dał mi nowe i po moim użyciu wywalił
![]() I wogóle dziękuję Ci za kochane słowa, cieszę się ![]() Trzymam kciuki za mecz ![]() Madziu zgadzam się z Dysią i Aną. Ja też odniosłam wrażenie że między Wami jest lepiej. Przemyśl wszystko na spokojnie ![]() Hadżi trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no tak.... tylko jak ja obiad ugotuję ![]() Z ostatnich newsów: - kupiliśmy wczoraj Piotrusiowi spacerówkę.... taką "zwykłą" za 200 zł... ale skubaniec nie chciał wcale z niej wyłazić... byliśmy więc na dłuuuuugim spaceru ![]() - Paulinka wczoraj w nocy dostała gorączki prawie 39 stopni.... po lekach spadła ale wieczorem pewnie znowu wzrośnie.... ![]() - mój humorek nieco lepiej... a to dzięki Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Raczkowanie
|
Witam upalnie
![]() Mam mega lenia, niby popadało w nocy ale powietrze nadal ciężkie ![]() 26 czerwca pamiętna data bo zaczynam od dziś dietę ![]() Właśnie jestem w trakcie popijania herbatki odchudzającej i ssie mnie w żołądku jak ch....a... ![]() ![]() i od tych zapachów ![]() dajcie mi siłę żeby wytrzymała w swoim postanowieniu i schudła przynajmniej 8 kilo ![]()
#1776 |
Wtajemniczenie
|
Radosc daj Ty spokoj z odchudzaniem... nie lepiej jesc w miare normlanie np do godz 18stej, a po kazdym posilku porobic ze 20 przysiadow, sklonow i brzuszkow??? i jeszcze przed snem??? Mowi ci lepiej na tym wyjdziesz... sama tak robilam i przez dwa miesiace schudlam 8 kg, tylko cwiczyc i cwiczyc w wolnej chwili.... a jadlam normalnie
![]() ana kredyt stoi bo czekamy na wyciag z ksiag wieczystych z sądu, a to trwa z 2 -3 tygosdnie... juz 2 minely... tak wiec czekamy... Synta a Pulinka skad goraczkuje... przewialo ja gdzies czy co??/ Zeby Piotrunio sie nie zarazil.... pochwal sie spacerówka... hadziki trzymam kciukasy!!!! ok wracam do pracy... jakis kociol mam dzis... ![]()
![]() |
#1777 |
Zadomowienie
|
moje dziecie spalo dzis do 10.20.zasnela wczoraj o 22,razem ze mna
![]() teraz poszla spac o 15.30.wstanie pewnie ok 18.30 i pojdzie spac o 23 ![]() alez ona teraz slicznie spi.i nawet w lozeczku.wczesniej sie przeciez budzila co chwile,co 1,5 godz a teraz... ![]() dysiu tati sama w lozeczku nie zasypia,daleko jej jeszcze do tego.klade sie z nia z misiami,ona sie przytula ale ze mna przewaznie zasypia trzymajac mnie za cycka ![]() ![]() ![]() kurde pisze i pisze a przedemna obiad stygnie ![]() a z tym rafalem...my mamy takie sisusoidy.raz jest dobrze jak zle.jak juz sie wali to wszystko a mnie wtedy lapie deprecha ze ZNOWU i mam ochote sie jak zwykle rozwiesc.wkurza mnie ze jemu sie nic nigdy nie chce.on chce odpoczac,on jest zmeczony a ja nie????ja jestem chodzacym cyborgiem! a wiecie jak tati zaczela ladnie jesc ![]() ![]() ![]() mam pytanie czy wasze dzeci tez was bija?jak tak to jak sobie z tym radzicie.tati mnie leje.lapie jej reke i mowie nie wolno ale jak puszcze znow jest plask.bic tez nie bardzo bo przeciez "nie wolno bic" a skoro ja moge ja bic to dlaczego ona mnie nie?
![]() |
#1778 |
Rozeznanie
|
No i już się nacieszyłam... Paula ma ospę wietrzną. Piotrusia nie ma już co izolować.... bo już "po ptakach"..... prawdopodobnie za tydzień lub dwa i on będzie miał to samo. Paula dzisiaj po południu dostała pierwszych krostek i od razu pojechaliśmy do lekarza. Diagnoza jak wyżej.....
Ja chyba oszaleję.... ![]() Madziu: my z markiem i Paulą już wiele razy dostaliśmy od Piotrusia "w twarz" i to z siłą co najmniej Pudziana ![]() oki ....uciekam |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
witam.
![]() jestem.zyje. kupilismy fotelik na rower i jezdzimy duzo na wycieczki stad malo czasu na wizaz ![]() przepraszam, zaraz poczytam co u was _________________________ _________________________ ______________ kasia333 - super fotki krystianka ![]() ![]() agag - swietne fotencje ![]() ![]() kamila - gratki za pierwsze inne slowka fifiego, no niezle wybral "kupa" hihi madziamadzia - fajne ze udaje ci sie odstawic tati pod cyca ![]() hadzi - ja nie widze u ciebie zadnej galerii, łaj??? aha juz wiem, to mnie dodaj szybko do przyjaciol ![]() czarina - ciesze sie ze uklada wam sie z michalem ![]() ![]() jula- trzymam kciuki za usuniecie twoich ósemek, sama mialam usuwane dwie dolne, tez nacinane dziąsła i to byl koszmar, wolalabym rodzic witka jeszcze raz niz to przezyc, zaopatrz sie w lod i ketonal, ja przykladalam lod do paszczy, i bylo troche lepiej angie - ja na kolacje robie witowi kanapeczke z jakas wedlinka, albo smaze jedno jajko na maselku,a po kapieli dostaje porcje mleka przez butle ikola - nie odezwalam sie dociebie, bo witek utopil moja komorke w jogurcie, a w telefonie mialam zapisane wszystkie numery, nie mialam czasu przed wyjazdem i dlatego tak wyszlo, trudno, pozniej pomyslalam ze moglam ktorejs z was dac numer do mojego tzta no ale nie wpadlam na to dopiero po powrocie, ech... radosc - trzymaj sie dzielnie,badz twarda i wytrwaj w diecie, ja juz ponad miesiac nie jem, chleba, ziemniakow, makaronu, jem warzywa, owoce, mieso, ryby, mleko, platki nestle fitnes, jem pieczywo ryzowe, albo jakąś wase, do tego cwicze godzine dziennie i odkad kupilismy fotelik na rower to jezdze rowerem codziennie okolo 2-3 godziny,mozemy stworzyc jakąś grupe wsparcia ![]() freddy - wiesz z tym odchudzaniem to bywa roznie, wszystko zalezy od tego jaki kto ma ogranizm jeden moze jesc normalnie bo ma szybka przemiane materii, pocwiczy troche i jest ok w sensie chudnie ,a w moim porzypadku niestety dieta jest wazna, i nie dla mnie pieczywo, ziemniory, makarony, samymi cwiczeniami nie zdzialam nic, a szkoda
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-06-26 o 18:15 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamusie i tatusia!
Ja dziś byłam po ostatni wpis, indeks juz oddałam do dziekanatu, mam wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam też dziś u fryzjera (zadowolona jestem ![]() ![]() Czarinko ja chciałam Ci napisać, że od kiedy jesteś w Anglii to Twoje posty są zupełnie inne ![]() ![]() ![]() ![]() Synta całuski dla Pauli ![]() Radość wytrwałości w odchudzaniu, ale tak jak pisze Freddy-ćwicz!!! ![]() ![]() ![]() Madziu, Madziu, Madziu Ty to jesteś niemożliwa z tymi obrazowymi opisami różnych sytuacji ![]() ![]() ![]() ![]() Hadżi, Julitko jak po rozprawie? Piszcie coś, bo Wasze milczenie mnie martwi ![]() Ana ale Ty nas kochasz!!! ![]() ![]() ![]() gołąbku no to kamień z serca Wam spadł. Cieszę się razem z Tobą ![]() Marta ależ Ty twarda jesteś w tym odchudzaniu!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Wtajemniczenie
|
O rozprawie napiszemy jutro...atmosfera była OK dla Taty
![]() ![]() Ania WYGRALI ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz karmienie i spać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
HEj
Kochani zupełnie nie jestem w temacie ![]() jest u nas od niedzieli moja najmłodsza siostra Kamila. Olaf jest przeszczęśliwy, popisuje się przed ciocia ile wlezie. pogoda nam sie popsuła, dużo pada ![]() pisałam Wam niedawno że możę uda mi się spotkać z NATI i jej córeczką Natalką, niestety nie udało się bo mała miała zapalenie krtani. Jesteśmy za to umówieni na tę sobotę, jak wypali to napewno porobię fotki i Wam pokaże. a to mój dzisiejszy automaniak |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
jula-to super ze szala sprawiedliwosci przechylila sie na strone twoje taty, czekamy w takim razie na obszerniejsza relacje
monika- super fotki olafka, no i ta bryka,niezla, niezla ![]() kasia333 - zdolna bestia z ciebie, gratulki za zaliczony kolejny rok studiow ![]() uciekam spac. jutro rano wpadne do was, a o 12.00 jade z witem do kuzynki pogadac z nia czy zaopiekuje sie witem, bo ja muuuuuusze isc do pracy, bo oszaleje jezeli bede siedziec dluzej w domu, juz zdziczalam, uwstecznilam sie i w ogole ... do ![]() znikam. 102 buzIaki na dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]()
#1784 |
Wtajemniczenie
|
Witam Lejdis
Czarinko Uchachałem się z kiepów Kondziorka no ale w sumie do w dupsko powinnaś dostać. Wesz za co!. Cholera wie kto w paszczy trzymał faję wcześniej ! ! !. No chyba że to wasze . A tak w ogóle to skąd Synek pozbierał te kiepy ???. Teraz nasze dzieciaczki mają jakiś głupi okres i faktycznie wszystko co znajdą to do dzioba pchają. Gdy czekałem z Miśkiem na Julę pod dentystą to trzy razy odciągałem Go od petów i raz uratowałem życie starej gumie do żucia ![]() ![]() Synta no tak.... tylko jak ja obiad ugotuję Oto cała Synta ![]() ![]() ![]() Piotrek ma 5 motorków w dupce a Paula centkowana jak jajo indycze..... Mocno ściskam Dyrektorkę tego osobliwego „Zoo” i przesyłam moc Pozdrowień i 10 kG Cierpliwości. ![]() Pokaż nam wozidełko które tak urzekło Pitka. ![]() Kurcze , troszkę Wam (ogólnie) zazdroszę jedne rzeczy. Otórz ja z Małym spacerujemy z wózkiem jakieś 2h dziennie. Standartowo kontrolujemy postępy „na budowie” i plumkamy się po uliczkach osiedlowych. Po tych dwóch godzinach jestem tak umordowany pchaniem wózka że szok. Raz że przedzieramy się przez tereny kopalniane ![]() Pachnie wózka po takich drogach to super sprawa dla tych co się chcą odchudzić ![]() Radość Przesyłam mnóstwo Silnej Woli i trzymam ![]() Napisz mi jeszcze ile teraz ważysz. Musimy przecież mieć jakiś punkt odniesienia ![]() Madzia. Twoje opisy Tatinki potrafią rozbawić do łez ![]() Nawet nie można nazwać tego uderzeniem, to jest raczej mocne klepnięcie w rękę lub nogę. Zawsze po czymś takim tłumaczymy Mu że „nie wolno bić mamy/taty. Mama/tata są cacy”. Miś wtedy nas zaczyna głaskać i wsio jest OK. Nie przypominam sobie aby Michałem szczelił nas w paszczę. W takim przypadku zarobił by w dupsko momentalnie. ![]() Wisienko. Poka, fotelik,poka !! Kasia333 Winszuję, winszuję zakończenia semestru i gratuluję. Teraz to już z górki masz ![]() Czekam na fotki nowej „szopy”. Ciekawym Bardzo ![]() Garnuszki Olli w autku jest Bombowy. Kurcze, zazdraszczam tej fury. Synek sam już Potrafi pedałować ?? Dziękuję za ![]() Niestety sprawa się przeciągnie o jeszcze jedno „spotaknie” które odbędzie się na początku września. Ta popieprzona Pani wymyśliła sobie że powała na świadków wspólniczki które pomagały jej w prowadzeniu działalności gospodarczej bo „oczywiście” mój teść ręki nie przyłożył do wspólnego interesu. Dla orientacji pisze że to właśnie teść załatwił lokal na kwiaciarnię, to On z bratem zaopatrzyli sklepik w regały i oni urządzili całe wnętrze a w wolnych chwilach Tata układał wiązanki, robił wieńce, opisywał wstęgi itp. Ciekaw jestem jak ex-żona teścia załatwi wypis z ksiąg działalności gospodarczej dla tych dwóch pań skoro one były raczej towarzyszkami wjazdów do hurtowni bądź przychodziły do sklepiku na typowe „ploty”. Na dzień dzisiejszy w 99% sprawa zakończy się „sprawiedliwym” podziałem mieszkania 50/50 a nie tak jak chce ex-żona czyli całe mieszkanie dla niej. Do mnie kierowała pytania wpierw obrońca teścia, potem dwa pytania zadała mi pełnomocniczka Jagody (ex żona). Sędzina oddaliła jednak oba pytania gdyż odpowiedzi były już zawarte w nich wcześniejszych zeznaniach. Jakaś głucha lub rozkojarzona ta Pani Pełnomocnik Jagody . ![]() Miłego Dnia !
#1785 |
Rozeznanie
|
![]() Ja tylko na chwilkę .... bo dla odreagowania wzięłam się za mycie okien... rano poprałam firanki a teraz mycie okienek ![]() Paulinka dzisiaj ma już krostę na kroście....najgorsza jest buźka i brzuszek ale najważniejsze, że nie jest już tak mocno senna i osłabiona jak przez ostatnie dwa dni. Hadżi: dobrze, że trzymanie kciuków na coś się zdało.... bo przez to obiadek wyszedł mi dopiero na 17 ![]() Kasia, freddy: super, że kolejny roczek już za Wami ![]() Sylwia: no to odchudzamy się razem ![]() ![]() ![]() A to moje odchudzanie to wszystko przez "serdelka".... TY wiesz, że to przez Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę .... bo dla odreagowania wzięłam się za mycie okien... rano poprałam firanki a teraz mycie okienek
![]() Jessssuuuuu ![]() ![]() ![]() A to moje odchudzanie to wszystko przez "serdelka".... TY wiesz, że to przez Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Odnoszę wrażenie że to do mnie jest skierowane ![]() ![]() Hadżi: dobrze, że trzymanie kciuków na coś się zdało.... bo przez to obiadek wyszedł mi dopiero na 17 ![]() ![]() ![]() ![]() Buziole dla Was !
#1787 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
Hadzik sprawy takie zawsze dlugo sie ciagna... ale trzeba byc cierpliwym i spokojnie dotrwac do konca... na pewno skonczy sie to dobrze i zycze wam tego!!! Synta ciesz sie że Paulinka teraz przejdzie te ospe i Piortus tez... Piotrus troszke malutki, ale im szybciej tym lepiej i spokoj... Moj brat przechodzil w wieku 15 lat i do tego mial jeszcze swinke... Pamietam ten widok... byl caly w masci na krosty i do tego obandarzowana twarz bo mial swinke... Koszmar... On mial ponad 40 stopni goraczki ![]() ![]() garnuszki Olafo cuuudo, a jaka ma fajna bryke... Wczoraj bylismy u sylwi... Piotrek od wczoraj rana jest w stanie agonalnym ![]() ![]() sylwia juz coraz bardziej mysli o pogrzebie, o pracy, ze musi szukac... o tym co sprzedac z domu, zeby wpadlo troche grosza... ale to jest koszmar... taki cios w zyciu.... cos okropnego... ile to czasu minie zanim stanie na nogi... tragedia....
![]() |
#1788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może i kierat ale po całym dniu spędzonym na bieganiu za Piotrusiem, taki ruch w stylu sprzątanie czy pielenie ogrodu (jakie miało miejsce przedwczoraj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Wtajemniczenie
|
Fredyś
Hadzik sprawy takie zawsze dlugo sie ciagna... ale trzeba byc cierpliwym i spokojnie dotrwac do konca Tak, wiem że sprawy majątkowe to ciężkie sprawy. Wczoraj po zakończeniu przesłuchań słuchałem tego co Pani Mecenas mówi teściowi. Sama była zdziwiona takim zachowaniem strony przeciwnej. Ex-żona teścia stara się przeciągać sprawę aby chyba "zmęczyć" teścia i tym sposobem wymusić ustępstwa. Owszem tata jest zmęczony , nerwy go zjadają. Gdyby był sam być może ten manewr Jagody by się powiódł ale........ ale teść ma "za sobą" rodzinę która stoi za nim Murem ! i walczy za Niego i dla Niego. Na wczorajszym przesłuchaniu była siostrzenica teścia która notabene jest prawnikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślisz że to już początek końca z Piotrem ?? Synta Toć przecie żartujęęęęęęę ![]() Toć przeca wiem Serdeńko. Znamy się nie od wczoraj ![]() to dla mnie relaks no i spalania kalorii ![]() ![]() Dziwny troszkę ten relax, no ale skoro Ci służy to ![]() Ja wolałbym się wywalić na wyrko i choć przez chwilę PONicNieRobić ![]() Zakleiłem wczoraj dziurkę w basenie Michałka i dziś chyba będzie się pluskał ![]()
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
Ewus strasznie mi przykro z powodu Piotrka.....nie wiem co powiedziec....
![]() ![]() Hadziki no to dobrze ze wszystko idzie w dobrym kierunku jesli chodzi o sprawe taty. Oby taK dalej a wszystko wyjdzie na prosta. Synta Ty mowisz o Piotrusiu ze ma 5 motorkow w pupie? A liczylas ile Ty masz? ![]() Chcialabym miec chociaz polowe takiej werwy w sobie z tego co Ty masz ale w moim stanie to zamiast sprzatac to jakos ciagle spac mi sie chce co oczywiscie czynie po proacy razem z Ada ![]() MartaWisniowa jak jechaliscie z Witem nad morze to mieliscie dal niego jakies zabawki ze soba, np do samochodu i potem na plaze czy cos w tym rodzaju? Czy jechal w samym foteliku czy mial tez zaglowek na szyjke zeby sie kregoslup nie meczyl? Co braliscie dla Wita oprocz ubranek oczywiscie? Co jadl na miejscu? SOrki ze tak wypytuje ale my sie tez wybieramy nad morze i to pierwszy raz z Ada w taka dluga podroz i troche sie boje zeby wszystko przebieglo sprawnie w miare....
#1791 |
Wtajemniczenie
|
Ewa
![]() ![]() Ja napisze więcej wieczorkiem, ponieważ teraz Miś uruchomił kolejnych kilka motorków w dooopce. Uzupełniając wypowiedź Hadziego chciałam tylko zameldować, że basenik już umyty i napełniony wodą. Teraz tylko czekamy aż słoneczko ją zagrzeje i jak tatuś wróci z pracy to heja.... Synta a może coś na uspokojenie Ci podesłać ![]() ![]() ![]() ![]() Do później
![]() |
#1792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej powiedz jak wyszła fryzura? ![]() Acha... wklejam jeszcze fotkę Piotrusia karety ![]() Edytowane przez Synta Czas edycji: 2008-08-22 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Litości ! ! ! ależ mam dzisiaj werwę, dziewczyny!!!!! Coś Ty jadła że takiego Powera masz ![]() Daj trochę, daj ![]() Eeeeee ! Luxio wozidełko ![]() ![]()
![]() |
#1794 |
Zadomowienie
|
Czeeesc!
![]() Ale produkujecie... Ja znowu szybciorem,bo musze wozki skladac; wczoraj przyjechal towar z JANE i z Nurse no i trzeba sie za to zabrac,bo wiadomo,ze wozki,lozeczka turystyczne,chodziki itd to w "czesciach" przychodza i trzeba je poskladac. Musze Wam powiedziec,ze jestem BAAARDZO ale to BAAARDZO zadowolona z wozka-parasolki,ktory zamowilam dla Isia na wyjazd do Polski-TO PO PROSTU BAJKA!!!! ![]() ![]() ![]() Co do meczu,to WYGRALISMY!!!! ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedna wspaniala wiadomosc,a wlasciwie to dwie ![]() Po pierwsze: 8 lipca sciagaja mi aparat ![]() ![]() ![]() I drugie: od 2 do 11 wrzesnia bede z Isiulkiem w Polsce wiec moze cos sie uda w tym czasie "skrecic"-jakies spotkanko ![]() Przepraszam,ze nie odnosze sie do postow ale musze sie za te wozki brac.Postaram sie odpisac po poludniu i wrzucic obiecane fotki. Calusy dla wszystkich! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajny ten wózio Piterka ![]() Fryzurka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie mówiłam?????? Trza się było słuchać jak mówiłam, że samej to ciężko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Wtajemniczenie
|
Ana
Masz zamiar poskładać wszystkie wózeczki?? Pewnie Jose będzie pomagał ![]() ![]() Jeśli masz miejsce to faktycznie zmontuj ile się da ale jeśli metraż sklepu nie pozwala to ja bym skręcił po dwa - trzy z każdego modelu aby pokazać kolorystykę. Piszę to bo ja akurat wolę sam składać takie rzeczy w domu, na spokojnie. Parę dni temu ściągnąłem "tapicerkę" z naszej spacerówki bo już była koszmarnie brudna. Dobre 20 minut z tym walczyłem bo musiałem wykręcić w sumie 16 wkrętów. Teraz jeszcze znów koła nasmaruję i będzie OK !. No, mecz był świetny trzeba to Espaniolom przyznać ![]() Co do meczu,to WYGRALISMY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() 8 lipca sciagaja mi aparat ![]() ![]() ![]() Czuję to Twoją radość, czuję ![]() Czekam na fotki w Twojej galerii ![]() Gdzie konkretnie będziesz w Polsce ??
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. od 2 do 11 wrzesnia bede z Isiulkiem w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. 8 lipca sciagaja mi aparat no i z główki ![]() ![]() 3. jestem BAAARDZO ale to BAAARDZO zadowolona z wozka suuuuuper ![]() 4. WYGRALISMY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomość z ostatniej chwili
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Julitka gratulacje dla Jareczka! Zdolny chlopak! Zreszta nikt w to nie watpi, majac takich rodzicow jak On....
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.