Panny Młode 2009 cz. III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 12:10   #2611
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:10   #2612
kliwia
Zakorzenienie

zmieńmy temat smierci bo on jest starsznie dołujący.
Przykro mi.

Podróż poślubna i bielizna! popscene o matko !!!!!!!!!!!

adit:
ta ma takie letnie kolory!
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1426.html
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1392.html a ta kolorystyka jest super
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:10   #2613
popscene
Wtajemniczenie

W Chorwacji i w Egipcie na pewno będzie. A u nas, jak to u nas
Stary 2008-06-27, 12:12   #2614
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Podróż poślubna i bielizna! popscene o matko !!!!!!!!!!!
Wiem na tej modelce z peruką wygląda to okropnieNa mnie będzie lepiej hahaha
Stary 2008-06-27, 12:15   #2615
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-06-27, 12:18   #2616
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
o ja pierdziu no no, ładnie ładnie
hehe tylko uważaj żeby TZ nie zobaczył tego wcześniej, bo wątpie, że wytrzyma, by zobaczyc Cię w tym dopiero w podróży poślubnej
Ja nie wiem czy sama nie wytrzymam. Postaram się jednak schować gdzieś głęboko w mojej części szafy i przypomnieć sobie dopiero za rok heh

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie no u nas to nigdy nie wiadomo. A ostatnio pomieszało mi się w głowie i upały zaczęły mnie strasznie męczyć. Wolę Chorwację zwiedzać pod koniec sierpnia, w lipcu nie dałabym rady. Dlatego zostaniemy w Polsce. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie za bardzo dokuczliwa. A wy macie jakieś pomysły na podróż?
Ja mam za dużo czasu na myślenie, stąd te moje kombinacje hehe
Stary 2008-06-27, 12:20   #2617
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
adit:
ta żółta jest sliczna

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:22   #2618
popscene
Wtajemniczenie

Jest dużo ładnych rzeczy. Ja zwykle kupuję z wyprzedaży albo w promocji, bo za fajną kasę można mieć dobrą jakościowo bieliznę.
Stary 2008-06-27, 12:34   #2619
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-06-27, 12:35   #2620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a mój TZ chce koniecznie za granicę i mówi, ze moze w gory taaa juz to widze, my co roku sobie mówimy, ze tym razem jedziemy na wakacje w góry a tu dupa i lądujemy nad morzem hehe

Stary 2008-06-27, 12:40   #2621
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Pewnie, że troszkę można Jak chrzestna funduje, to może jakieś SPA za granica

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a mój TZ chce koniecznie za granicę i mówi, ze moze w gory taaa juz to widze, my co roku sobie mówimy, ze tym razem jedziemy na wakacje w góry a tu dupa i lądujemy nad morzem hehe
Nie dość że macie jeziorka to i nad morze bliżej. Z gór polecam Karpacz, chociaż dla Was to chyba trochę daleko, bo dosłownie drugi koniec Polski po przekątnej
Stary 2008-06-27, 12:41   #2622
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

do jeziorek też troszke mamy jak byłam w Olsztynie to było tych jeziorek ale tu nie ma

Stary 2008-06-27, 12:44   #2623
kliwia
Zakorzenienie

podróż poślubna pod namiotem! to by była perwercha - jakoś by trzeba było konsumować

my mamy na szczęście blisko - jesteśmy w środku na drodze między morzem a górami i po drodzxe jeziorka.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 12:48   #2624
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a mój TZ sie uparl, ze w Polsce podrózy poslubnej to on nie bedzie spedzal. i weź tu gadaj. ja bym chciała bardzo do chorwacji jechac ale w sierpniu bedzie tam pewnie za gorąco. albo do Poaryza (ale jak pojedziemy do Holandii to TZ obiecal, ze mnie tam zawiezie bo to tylko 5 godz samochodem)

Stary 2008-06-27, 12:50   #2625
popscene
Wtajemniczenie

Kiedyś mieszkałam w lubuskiem. Też tak pomiędzy górami, morzem i dużo jeziorek. Ciągle mam tam rodziców, więc zawsze jak jadę ich odwiedzić wypadam sobie nad jeziorko.
Stąd mam za to bliżej do Chorwacji hehe.
Stary 2008-06-27, 13:11   #2626
Lustereczko
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Pewnie nikt mnie tutaj nie pamięta, ale chyba w pierwszej części napisałam parę postów i teraz się przypominam Taka zaganiana byłam, że tylko was podczytywałam, ale teraz w końcu po ciężkiej sesji mam WAKACJE więc was troszkę pomęczę swoją osobą hehe

Ślub dokładnie za rok....ale to leci...niesamowicie szybko Ale to bardzo dobrze, bo już nie mogę sie doczekać Ostatnio pojechaliśmy sobie do Rzeszowa i stwierdziliśmy, że skoro już w nim jesteśmy to moglabym sobie poprzymierzać sukienki Oj dziewczyny mówie wam jakie to świetne uczucie założyć pierwszy raz suknie ślubną, nie do opisania, ale już niedlugo każda z was to przeżyje Przymierzylam kilka sukienek różnych wzorów od księżniczkowatych po rybkę. Okazało się, że najlepiej wyglądam w bieli i sukienkach, które mają taki niby golfik z koronki. Bardzo się ucieszylam bo zawsze jak przeglądałam sukienki to takie podobały mi się najbardziej Ale póki co z kupnem się wstrzymuje, czeka mnie jeszcze wiele przymiarek, na szczęśćie to sama przyjemność
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 13:15   #2627
zielony_motylek
Rozeznanie

dziewczyny w ciągu 2 godzin zapisałyście całą strone
Cytat:
ooo jak ja juz bym chciała aby był 1.08.08 wtedy bym powiedziała do TZ "kochanie za rok będe twoja zonką " i w koncu nie musiałabym dodawac tego roku w dacie jak ktos pyta za ile slub hehe
zresztą mam wrazenie , ze wtedy czas jako,s szybciej bedzie leciał ale pewnie tylko sobie to wkręcam hehe
ja też czekałam do dzisiejszego dnia i szczerze mówiąc serio czuje jakby to było już bliżej.. hehehe bo jednak teraz to juz będzie niecały rok

Rosette przykro mi.. przerażają mnie takie historie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Mam chrapkę na to:
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1219.html
Ale to za miesiąc
ta mi się bardziej podoba niż ta 1.. wole takie bardziej subtelne dobry pomysł, żeby tak sobie co miesiąc coś kupować.. oprócz tego TŻ mi czasem bielizne kupuje więc mam kilka takich ładniutkich to też sobie skompletuje zestaw na wyjazd.. hehe

Z tym SPA to wogóle super pomysł, choć szczerze powiem, że pierwszy az o takim słysze, masz jakieś oferty na internecie z tym związane, bo bym sobie pooglądała
Cytat:
ta żółta jest sliczna
też mi się bardzo podoba ta żółta, nawet ostatnio widziałam w sklepie podobną.

Cytat:
Jest dużo ładnych rzeczy. Ja zwykle kupuję z wyprzedaży albo w promocji, bo za fajną kasę można mieć dobrą jakościowo bieliznę.
zgadzam się, tym bardziej dobry pomysł z tak wczesnym zakupem bielizny na podróż poślubną, bo mozna trafic na fajne promocje, a potem to już tak na szybciocha by było i w dodatku mało czasu i pewnie będzie dużo innych rzeczy o których będzie trzeba jeszcze pamiętać i zrobić.

Lustereczko ja cię pamietam i nawet widziałam Cię dziś na innym wątku wcześniej i tak sobie myślałam, czy wpadniesz też tutaj Pamiętałam własnie że ślubujemy tego samego dnia
Stary 2008-06-27, 13:19   #2628
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

ta mi się bardziej podoba niż ta 1.. wole takie bardziej subtelne dobry pomysł, żeby tak sobie co miesiąc coś kupować.. oprócz tego TŻ mi czasem bielizne kupuje więc mam kilka takich ładniutkich to też sobie skompletuje zestaw na wyjazd.. hehe

Z tym SPA to wogóle super pomysł, choć szczerze powiem, że pierwszy az o takim słysze, masz jakieś oferty na internecie z tym związane, bo bym sobie pooglądała
Ta pierwsza ma wynagrodzić obniżone libido u mnie Też wolę bardziej subtelne, ale wiem też, że facet raz na jakiś czas chciałby zobaczyć swoją kobietę w bardziej zdzirowatej wersji hehe

A jeśli chodzi o SPA, to myślę sobie, że będzie to wspaniały sposób na zrelaksowanie się po tej całej bieganinie i po tych wszystkich stresach związanych ze ślubem i weselem.
Stary 2008-06-27, 13:22   #2629
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Ashleee Pokaż wiadomość
Witam
No to i ja się włączę nieśmiało do grona przyszłych panien modych
Ten magiczny dzień, którego nie mogę sę doczekać to 18.07.2009r.

Apropos teciów to na szczęście w moim przypadku są bardzo neutralni, czasem nawet bardziej wyluzowani niż ja. Czasem aż mi głupio
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez Króliczka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Dołączam do wątku!
I od razu małe pytanie: planujemy ślub w przyszłe wakacje i chcemy zacząć wszystko już załatwiać, bo narzeczony pracuje poza Lubliniem, więc dojazdy trochę komplikują sprawę.
Czy nie jest jeszcze za wcześnie? Chodzi mi generalnie o sprawy w kościele bo sala i zespół to wiadomo że już. Ja nawet wyciągnęłam swój akt chrztu. Czy możemy się w najbliższych dniach udać do kancelarii celem spisania protokołu?
witaj z nami

Cytat:
ooo jak ja juz bym chciała aby był 1.08.08 wtedy bym powiedziała do TZ "kochanie za rok będe twoja zonką " i w koncu nie musiałabym dodawac tego roku w dacie jak ktos pyta za ile slub hehe
zresztą mam wrazenie , ze wtedy czas jako,s szybciej bedzie leciał ale pewnie tylko sobie to wkręcam hehe
no ja tez bym chciala by szybciej czas lecial

Cytat:

no a nam zostało 428 dni
a mi 385 dni

Cytat:
Treść usunięta
ehh wiem co to znaczy

Cytat:
Mam chrapkę na to:
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1219.html
Ale to za miesiąc
wow extra
Stary 2008-06-27, 14:08   #2630
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za szybki odzew!
Wygląda na to, że się pospieszyłam. Ale może nic straconego. Wybierzemy sie do księdza, zobaczymy co powie.

Jesteśmy parą baaaardzo zakochanych ludzi. Poznaliśmy się na studiach, siedzieliśmy w jednej ławce. Jesteśmy razem od 5 lat. Zaręczyliśmy się w lutym i od jakiegoś czasu trwają gorączkowe przygotowania do ślubu. Mamy już salę, teraz wybieramy zespół. Nie wiedziałam, że to aż tak wyczerpujące przedsięwzięcie. Ale damy radę!
Pewnie, że damy radę.

Cytat:
Rosette u mnie też jeżdzą te autobusy co to niby mają klime i nie mają okien, a najgorsze jest to, że ja jeżdze takim 'pośpiesznym autobusem' który zatrzymuje się tylko na baaardzo niewielu przystankach tak więc drzwi nie otwiera prawie wcale, a ludzi jest tak napchane, że człowiek nawet nie ma się czego złapać. Naprawde wiele razy już było mi tak słabo, że myślałam, że podejde do kogoś i zrzuce z krzesła
Jeśli chodzi o ceny to też podnieśli z tym, że od kwietnia już.. ja mam taki kwartalny bilet który kosztuje 120 zł, czyli normlany 240zł na 3 miesiące. Wogóle to mialam ten mój bilet ważny do maja, ale byłam nie wiem czemu przekonana, że był do czerwca no i dopiero wczoraj skapłam się, że jednak nie najlepsze jest to że kanary były w tym czasie i nawet sprawdzali mój bilet (co prawda bardzo pobieżnie ale jednak ) i nikt się nie skapł.. miałam szczęście i wyszło na to, że przez miesiąc nieświadomie jeździłam za darmo

(...)
Dzis 27czerwiec za rok o tej porze pewnie będe miała już ostatnie przygotowania, bo msza o 12... jak ten czas szybko leci.. już tylko rok
Ale Ci się upiekło z tym biletem no proszę już za rok ś☠☠☠☠☠☠☠. też tak chce .

Rosette pamiętam jak o tym ostatnio wspomniałaś... przykro...

Cytat:
Rosette, weź nie strasz. Każdego z nas może to spotkać. Mój TŻ ma jakieś bóle. Właściwie nie ma dnia, żeby go nie bolało. Był już u kardiologa, u neurologa. I co z tego że najprawdopodobniej krzywy kręgosłup uciska na nerwy i stąd te bóle, ale jak weźmie tabletkę na te bóle to jest cały dzień otępiały i też nie jest mu najlepiej. Szkoda, że tak młodzi ludzie muszą przez to przechodzić. Człowiek w kwiecie wieku a sił brakuje...
Straszycie... no ja szczególnie ostatnio mam jakiegoś doła, bo co ide do lekarza to mi coś dolega Masakra, aż czasami mam jakieś głupie myśli...

Cytat:
No nie wiem, nie wiem. Pomyślicie, że jestem niegrzeczna albo coś w ten deseń
No dobra, ale ostrzegałam!
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1059.html
Fiu, fiu super.

Cytat:
Ja tam wolę morze chociaż górami też nie pogardzę przez ostatnie dwa lata miałam przyjemność połazić po naszych polskich szczytach

A co do bielizny, jeżeli chodzi o taką ekhm... to podoba mi się taka:
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1065.html

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2008-06-27 o 14:15 Powód: Dopisek:)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 14:20   #2631
baja_86
Zakorzenienie

Rosette ale wstrętna baba ci się trafiła, no niech ją... ludzie to potrafią być wredni
Co do komunikacji to też nie mogę ścierpieć staruszek, które siedzą na przystanku i mówią jak im cięzko, jak są schorowane, jak nogi bolą itd, dziwne tylko to, że gdy podjedzie autobus to biorą siatki i biegiem do autobusu lecą żeby miejsce sobie zająć, a po drodze taranują innych tymi siatami.

Cytat:
byłam dzis na tej rozmowie o prace. zaraz wam wkleje co napisalam na innym wątku na ten temat bo juz z tego wszytskiego nie chce mi sie tego pisac jeszcze raz
"a moja komisja w przedszkola to jakies niekompetentne babki chyba
poszlam a one na poczatke jaka jest moja specjalnosc (jakby kurde w CV tego nie widziały ) wiec im mówie, ze wczesna edukacja zintegrowana. a te"aaaa to pani nie moze uczyc w przedszkolu??" mówie , ze moge. bo na dyplomie będzie napisane, że mam uprawnieniena do nauczania zarowno w przedszkolu jak i w szkole. poza tym miałam praktyki w obu tych miejscach i bez odpowiednich kwalifikacji przeciez by mi na to nie pozwolili,. a one"ale w nazwie specjalnosci nie ma tego napisanego" hmmm mówie, ze wczesna edukacja to jest przeciez nauczanie poczatkowe jak i nauczanie przedszkolne. a te do mnie"a to powinno byc tak w nazwie specjalnosci napisane" myslalam, ze padne. i nawet z nimi nie pogadałam. po raz pierwszy się z czyms takim spotkałam, bo żadna moja koleznaka z grupy nie miała z tym problemu i normalnie dostały pracę a te kobietki przebily wsyztsko hehe. i wyszlam wkurzone bo kurde dupe człowiekowi zawracaja jak wszytsko w CV mają. no nic. czyli plan wyjazd na 10 miesięcy dalej aktualny. TZ powiedział, ze pocieszy jak dzis przyjdzie ale czuje, ze ten cwaniaczek sie cieszy ze nie bedziemy tam jechac tylko na smae wakacje. i wiecie co?? ja chyba tez sie ciesze"
no nie mogę, co za baby, żal normalnie, jak one, nauczycielki w przedszkolu nie mogły tego wiedzieć

Cytat:
Hej Dziewczyny! Dołączam do wątku!
Witaj

Cytat:
Dzis 27czerwiec za rok o tej porze pewnie będe miała już ostatnie przygotowania, bo msza o 12... jak ten czas szybko leci.. już tylko rok
no to już tylko rok ale super

Cytat:
Treść usunięta
bardzo mi przykro, to okropne. Kiedyś ktoś mi powiedział, że ludzie umierają w najlepszym momencie swojego życia, już parę sytuacji przekonało mnie, że to prawda

Cytat:
No nie wiem, nie wiem. Pomyślicie, że jestem niegrzeczna albo coś w ten deseń
No dobra, ale ostrzegałam!
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1059.html
ulala no ostro będzie
Cytat:
adit:
piękne komplety

Cytat:
Nie dość że macie jeziorka to i nad morze bliżej. Z gór polecam Karpacz, chociaż dla Was to chyba trochę daleko, bo dosłownie drugi koniec Polski po przekątnej
Ja Karpaczem się przejadła, ale gorąco polecam tym, którzy tam jeszcze nie byli

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Pewnie nikt mnie tutaj nie pamięta, ale chyba w pierwszej części napisałam parę postów i teraz się przypominam Taka zaganiana byłam, że tylko was podczytywałam, ale teraz w końcu po ciężkiej sesji mam WAKACJE więc was troszkę pomęczę swoją osobą hehe

Ślub dokładnie za rok....ale to leci...niesamowicie szybko Ale to bardzo dobrze, bo już nie mogę sie doczekać Ostatnio pojechaliśmy sobie do Rzeszowa i stwierdziliśmy, że skoro już w nim jesteśmy to moglabym sobie poprzymierzać sukienki Oj dziewczyny mówie wam jakie to świetne uczucie założyć pierwszy raz suknie ślubną, nie do opisania, ale już niedlugo każda z was to przeżyje Przymierzylam kilka sukienek różnych wzorów od księżniczkowatych po rybkę. Okazało się, że najlepiej wyglądam w bieli i sukienkach, które mają taki niby golfik z koronki. Bardzo się ucieszylam bo zawsze jak przeglądałam sukienki to takie podobały mi się najbardziej Ale póki co z kupnem się wstrzymuje, czeka mnie jeszcze wiele przymiarek, na szczęśćie to sama przyjemność
Pamiętam Cię nawet czasem widziałam, że podczytujesz wątek zgadzam się z tobą, świetne to uczucie ubrać sukienkę ślubną
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 14:21   #2632
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A co do bielizny, jeżeli chodzi o taką ekhm... to podoba mi się taka:
http://www.sklep.lupoline.pl/model,1065.html
Ja to bym mogła mieć wszystko z tego sklepu Na pewno bym nie pogardziła.
Stary 2008-06-27, 14:28   #2633
Lustereczko
Rozeznanie

Wklejam dziewczyny zdjęcia sukienek, które mierzyłam. W sumie wszystkie są ładne, ale jeszcze żadna mnie na tyle nie zachwyciła, żeby stwierdzić, że to jest ta moja wymarzona
Stary 2008-06-27, 14:28   #2634
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym mogła mieć wszystko z tego sklepu Na pewno bym nie pogardziła.
Fakt, fajną mają bieliznę heheh już sobie wyobraziłam minę tż
Stary 2008-06-27, 14:30   #2635
Lustereczko
Rozeznanie

i jeszcze kilka
Stary 2008-06-27, 14:30   #2636
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja mnie tez zszokowały te babki. żeby dyrektorka przedszkola nie wiedziała takich rzeczy. no nic

Stary 2008-06-27, 14:32   #2637
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Wklejam dziewczyny zdjęcia sukienek, które mierzyłam. W sumie wszystkie są ładne, ale jeszcze żadna mnie na tyle nie zachwyciła, żeby stwierdzić, że to jest ta moja wymarzona
Pierwsza podoba mi się najbardziej, aczkolwiek ja wolałabym taką obcisłą do pasa, a dalej coraz szerszą.
Stary 2008-06-27, 14:34   #2638
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Baja mnie tez zszokowały te babki. żeby dyrektorka przedszkola nie wiedziała takich rzeczy. no nic
Madziu, nie piszę nic, bo prostu brak komentarza na ten temat! Głupie baby...
Stary 2008-06-27, 14:36   #2639
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Madziu, nie piszę nic, bo prostu brak komentarza na ten temat! Głupie baby...
no własnie tylko tyłek zawracają hehe

a mnie coś głowa boli dzis

Stary 2008-06-27, 14:41   #2640
popscene
Wtajemniczenie

Haha, pokazałam tę stronę z erotyczną bielizną koledze. Spytałam sie co mu się podoba i jako drugie wskazał to co zamówiłam. Jednak strzał w dziesiątkę hehehe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości