|
|
#2611 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Treść usunięta
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
zmieńmy temat smierci bo on jest starsznie dołujący.
Przykro mi. Podróż poślubna i bielizna! popscene o matko !!!!!!!!!!!adit: ta ma takie letnie kolory! ![]() http://www.sklep.lupoline.pl/model,1426.html http://www.sklep.lupoline.pl/model,1392.html a ta kolorystyka jest super
|
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
W Chorwacji i w Egipcie na pewno będzie. A u nas, jak to u nas
|
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem na tej modelce z peruką wygląda to okropnie
Na mnie będzie lepiej hahaha
|
|
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no u nas to nigdy nie wiadomo. A ostatnio pomieszało mi się w głowie i upały zaczęły mnie strasznie męczyć. Wolę Chorwację zwiedzać pod koniec sierpnia, w lipcu nie dałabym rady. Dlatego zostaniemy w Polsce. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie za bardzo dokuczliwa. A wy macie jakieś pomysły na podróż? Ja mam za dużo czasu na myślenie, stąd te moje kombinacje hehe |
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest dużo ładnych rzeczy. Ja zwykle kupuję z wyprzedaży albo w promocji, bo za fajną kasę można mieć dobrą jakościowo bieliznę.
|
|
|
|
#2619 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TZ chce koniecznie za granicę i mówi, ze moze w gory
taaa juz to widze, my co roku sobie mówimy, ze tym razem jedziemy na wakacje w góry a tu dupa i lądujemy nad morzem hehe
|
|
|
|
#2621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że troszkę można
Jak chrzestna funduje, to może jakieś SPA za granica Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
do jeziorek też troszke mamy
jak byłam w Olsztynie to było tych jeziorek ale tu nie ma
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
podróż poślubna pod namiotem!
to by była perwercha - jakoś by trzeba było konsumować ![]() my mamy na szczęście blisko - jesteśmy w środku na drodze między morzem a górami i po drodzxe jeziorka.
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TZ sie uparl, ze w Polsce podrózy poslubnej to on nie bedzie spedzal. i weź tu gadaj. ja bym chciała bardzo do chorwacji jechac ale w sierpniu bedzie tam pewnie za gorąco. albo do Poaryza (ale jak pojedziemy do Holandii to TZ obiecal, ze mnie tam zawiezie bo to tylko 5 godz samochodem)
|
|
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś mieszkałam w lubuskiem. Też tak pomiędzy górami, morzem i dużo jeziorek. Ciągle mam tam rodziców, więc zawsze jak jadę ich odwiedzić wypadam sobie nad jeziorko.
Stąd mam za to bliżej do Chorwacji hehe. |
|
|
|
#2626 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Pewnie nikt mnie tutaj nie pamięta, ale chyba w pierwszej części napisałam parę postów i teraz się przypominam Taka zaganiana byłam, że tylko was podczytywałam, ale teraz w końcu po ciężkiej sesji mam WAKACJE ![]() Ślub dokładnie za rok....ale to leci...niesamowicie szybko Ale to bardzo dobrze, bo już nie mogę sie doczekać Ostatnio pojechaliśmy sobie do Rzeszowa i stwierdziliśmy, że skoro już w nim jesteśmy to moglabym sobie poprzymierzać sukienki Przymierzylam kilka sukienek różnych wzorów od księżniczkowatych po rybkę. Okazało się, że najlepiej wyglądam w bieli i sukienkach, które mają taki niby golfik z koronki. Bardzo się ucieszylam bo zawsze jak przeglądałam sukienki to takie podobały mi się najbardziej Ale póki co z kupnem się wstrzymuje, czeka mnie jeszcze wiele przymiarek, na szczęśćie to sama przyjemność
|
|
|
|
#2627 | |||
|
Rozeznanie
|
dziewczyny w ciągu 2 godzin zapisałyście całą strone
![]() Cytat:
Rosette przykro mi.. przerażają mnie takie historie ![]() Cytat:
dobry pomysł, żeby tak sobie co miesiąc coś kupować.. oprócz tego TŻ mi czasem bielizne kupuje więc mam kilka takich ładniutkich to też sobie skompletuje zestaw na wyjazd.. hehe ![]() Z tym SPA to wogóle super pomysł, choć szczerze powiem, że pierwszy az o takim słysze, masz jakieś oferty na internecie z tym związane, bo bym sobie pooglądała ![]() Cytat:
Lustereczko ja cię pamietam i nawet widziałam Cię dziś na innym wątku wcześniej i tak sobie myślałam, czy wpadniesz też tutaj Pamiętałam własnie że ślubujemy tego samego dnia
|
|
#2628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też wolę bardziej subtelne, ale wiem też, że facet raz na jakiś czas chciałby zobaczyć swoją kobietę w bardziej zdzirowatej wersji heheA jeśli chodzi o SPA, to myślę sobie, że będzie to wspaniały sposób na zrelaksowanie się po tej całej bieganinie i po tych wszystkich stresach związanych ze ślubem i weselem. |
|
|
|
|
#2629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mi 385 dni ehh wiem co to znaczy Cytat:
|
|
|
#2630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
no proszę już za rok ś☠☠☠☠☠☠☠. też tak chce .Rosette pamiętam jak o tym ostatnio wspomniałaś... przykro... Cytat:
Masakra, aż czasami mam jakieś głupie myśli...Cytat:
. Cytat:
chociaż górami też nie pogardzę przez ostatnie dwa lata miałam przyjemność połazić po naszych polskich szczytach![]() A co do bielizny, jeżeli chodzi o taką ekhm... to podoba mi się taka:http://www.sklep.lupoline.pl/model,1065.html
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2008-06-27 o 14:15 Powód: Dopisek:) |
|||||
|
|
|
#2631 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Rosette ale wstrętna baba ci się trafiła, no niech ją... ludzie to potrafią być wredni
Co do komunikacji to też nie mogę ścierpieć staruszek, które siedzą na przystanku i mówią jak im cięzko, jak są schorowane, jak nogi bolą itd, dziwne tylko to, że gdy podjedzie autobus to biorą siatki i biegiem do autobusu lecą żeby miejsce sobie zająć, a po drodze taranują innych tymi siatami. Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
ale superbardzo mi przykro, to okropne. Kiedyś ktoś mi powiedział, że ludzie umierają w najlepszym momencie swojego życia, już parę sytuacji przekonało mnie, że to prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nawet czasem widziałam, że podczytujesz wątek zgadzam się z tobą, świetne to uczucie ubrać sukienkę ślubną
|
||||||
|
|
|
#2632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno bym nie pogardziła.
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam dziewczyny zdjęcia sukienek, które mierzyłam. W sumie wszystkie są ładne, ale jeszcze żadna mnie na tyle nie zachwyciła, żeby stwierdzić, że to jest ta moja wymarzona
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh już sobie wyobraziłam minę tż
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Baja mnie tez zszokowały te babki. żeby dyrektorka przedszkola nie wiedziała takich rzeczy. no nic
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, aczkolwiek ja wolałabym taką obcisłą do pasa, a dalej coraz szerszą .
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupie baby...
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tyłek zawracają hehea mnie coś głowa boli dzis
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, pokazałam tę stronę z erotyczną bielizną koledze. Spytałam sie co mu się podoba i jako drugie wskazał to co zamówiłam. Jednak strzał w dziesiątkę hehehe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

popscene o matko !!!!!!!!!!!

Masakra, aż czasami mam jakieś głupie myśli...
mówie , ze moge. bo na dyplomie będzie napisane, że mam uprawnieniena do nauczania zarowno w przedszkolu jak i w szkole. poza tym miałam praktyki w obu tych miejscach i bez odpowiednich kwalifikacji przeciez by mi na to nie pozwolili,. a one"ale w nazwie specjalnosci nie ma tego napisanego"