|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Gratulacje wizyt 😉 przespalam się, wstałam 2 godziny temu...i co? I nic. zjadłam obiad i leżę. Może antybiotyk zaczyna działać i dlatego mam takie zjazdy?
Nawet czytałam was na bieżąco, ale nic nie pamiętam...skoro nie ogarniam wizażu to jak mam się przygotować na kolokwium?? Padam na twarz 😑😭😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie -
Czarodziejka - super plener Lunak - no faktycznie, my juz na finiszu. Kiedy to zlecialo ![]() A my poszlysmy na spacer, a jak wrocilysmy to naszlo nas na nalesniki. Teraz to mi dobrze ![]()
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś włożyłam pierwsze pranie. Cała pralka rozmiaru 56. Nie ma opcji, żebym to wszystko wykorzystała. Ale pocieszam się, że w tych malutkich rozmiarach nie ma praktycznie nic nowego, więc koszt zerowy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolka, prałas wszystkie kolory razem czy jakis podział robiłaś? Bo sie nad tym zastanawiam jak to ogarnąć zeby nie miec 20 pran po kilka sztuk ubranek
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
Też albo dzielę na jasne i ciemne, albo wrzucam ściereczkę wylapujaca kolory.
|
|
|
#3672 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja drogą - Ilsa, kiedy odbierasz wózek? ![]() Cytat:
![]() Wybralam juz inhalator! Do koszyka za radą położnej ze SR dolozylam jeszcze gaziki nasączone do przemywania pepka i do ranek i jeszcze myjkę frote do ciała Chyba całość aptekarsko-kosmetyczna bede juz mieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie piore ale bede robila jasne i ciemne a osobno upiore te kilka sztuk ktore mam czerwone bo jestem na tym punkcie zeschizowana ze czerwony farbuje. A chusteczkom nie ufam
![]() Czy wspominalam ze do mojej mamy dotarla kolejna paczka ubran? Na szczescie uzywki... jest szansa ze wykorzystam je chociaz do szpitala. Ale tez jest tam kilka rzeczy ktorych nie mam w ogole takze moze sie uzupelni jakos. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałam 27.12 i od tego czasu zapewnili mnie, że 4 tygodnie max
|
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Prałam wszystko razem z chusteczką do wyłapywania, ale chusteczka została biała. Nic nie puszcza. Ale tak naprawdę to 90% mam jasnego.
Nawet jeśli kolorowe to też raczej jasne. Płyn mam tylko jeden do kolorów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez karolka_boroweczka Czas edycji: 2018-01-05 o 16:37 |
|
|
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
Ja pranie planuje dopiero w lutym, po przeprowadzce.
Zaraz muszę się szykować na urodziny do znajomych a nie zdążyłam zrobić planowanej drzemki :/ Z rurkami faktycznie sporo pracy, ja ich nawet nie lubię ale rodzina uwielbia więc kręcę. Jutro będzie nadziewanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja drogą ile kosztują?Cytat:
||
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Wam za wszystkie odpowiedzi odnośnie prania
![]() Moze tez sie skuszę na te chusteczki do prania. Moze na pozniej byc super rozwiązaniem jak mi zadziałają ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3681 | |
|
Wtajemniczenie
|
To pewnie dotrze do Ciebie wcześniej niż mój
Wiesz może jaki jest tam wymiar materacyka do gondolki? Nie mogę nigdzie znaleźć wymiarów i zastanawiam się czy te prześcieradła z allegro będą pasować. Gondolka w Junamie mimo wszystko jest bardzo duża ![]() Cytat:
Mnie też czeka sterta prasowania. Dostalam od siostry jej ciążowe rzeczy. Wypralam juz wszystko (robiłam 5 pran łącznie z rzeczami moimi i męża). Teraz trzeba to wyprasowac... Ale to chyba dopiero po weekendzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Chusteczki są też w Biedronce i wydaje mi się, że sporo tańsze od tych z Rossmana, a działają tak samo.
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie jestem na wolnym
!!!!! Do mnie też przyszła paka z C&A dzisiaj ale jeszcze nie otworzylam. Czekam na księdza a później będę oglądać zostawiłam sobie tą przyjemność na koniec dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie czekam z zamówieniem prześcieradła na przyjście wózka
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
U mnie dziś się dużo działo ale o tym niżej. Widzę, że ominęła mnie bardzo ważna dyskusja nt. chust. Cytat:
Ja nie mówię nie, ale mam dokładnie takie same odczucia i wątpliwości jak Wy. Obie te koleżanki zaproponowały mi wypożyczenie chust więc jakby co będę miała bez kupowania i jak dalej będę miała wątpliwości to oddam. Ale za to nosidło tula mam ![]() Kiwi, Mecassie super że po wizytach wszystko w porządku Ja dziś robiłam morfo na poniedziałkową wizytę i wiecie co nie wiem jak ja to robię ale hemoglobinę mam 13,6 Miałam przeczucie że w III t. się sprawa rypnie ale chyba już dokońca uniknę żelaża No i wydarzenie dzisiejszego dnia - mam już w domu wózek Tylko sprawa montażu przednich kólek mnie przerosła a męża mam w pracy więc nie mam koło siebie myślącej trzeźwo głowy ![]() Chcieliśmy też zajechać do Tosi i załatwić sprawę fotelika ale trochę sprawy nam się pokrzyżowały. Stwierdziliśmy, że najpierw odbierzemy wózek, żeby można było się upewnić, że fotelik na pewno będzie pasował do adapterów wózka. No ale wózek był spakowany w pudło i żeby się zmieściło trzeba było złożyć tylną kanapę w samochodzie. No i jak tu przymierzać fotelik? Tego nie przewidzieliśmy Więc fotelik załatwiamy w przyszłym tygodniu.
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-05 o 17:39 |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To będziemy czekać! Dzięki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
Torrence jak Ty to robisz z ta hemoglobina? Takiej to ja nawet przed ciążą nie miałam 🤔 jesteś niesamowita! Co Ty jesz?
I super że masz już bryke w domu 😊 możesz wozić królika 😎 i przygotowywać się do roli. Fotelik jeszcze zalatwicie, chociaż wiem jak to jest jak się zaplanowalo a tu przeszkoda wyskoczy. Też się przerazilam że Mecassie już prasuje a moje jeszcze w kartonach leżą 😉 ach te baby. Czarodziejka ale czad z ta sesja na koniu 😍 musicie mieć super zdjęcia Zrobiłam muffinki marchewkowe i humus z ciecierzycy (jak już wszystko pomylam to mi się przypomniało że pasty tahini nie dałam, no cóż będzie bez bo nie chciało mi się ponownie majdanu rozkladac) a gwiazda wyszła taka: 20180105_172606.jpg Teraz poleżę i odpoczne a wieczorem trochę pocwicze i uznam dzień za w miarę udany 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
O mój Boże Jolinko jakie to piękne!!
Też chce to zrobić!!! Mam nawet drożdże! Ciekawe czy z dżemem by wyszło? Ale pewnie by wypływał.
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepis z ks? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Na koniu właśnie. Jeździłam konno od 6rż życia stad taka zajawka na plener
13.03.2008

zamawiałam 27.12 i od tego czasu zapewnili mnie, że 4 tygodnie max

zostawiłam sobie tą przyjemność na koniec dnia
Właśnie czekam z zamówieniem prześcieradła na przyjście wózka

Ale pewnie by wypływał.