|
|
#3991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018
Cytat:
|
|
#3992 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja duszę się powietrzem . A wymiotuję o 23Cytat:
Gratuluję wszystkim skończonych i zaczętych tygodni. Ja też mam wizytę 11 |
||||
|
|
|
#3993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno będzie wsio dobrze, to cudowna rzecz podejrzeć dzidziusia w brzuszku ![]() Pozytywna, masz wymioty codziennie o 23?
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam na Allegro poduszkę do spania za 100 zł czyli cena ok plus w zestawie jest poduszka do karmienia. Ale ja wybieram tak "na oko" i z intuicji bardziej, bo niestety nie miałam jeszcze nigdy w życiu do czynienia z takimi akcesoriami
A ty masz już podusię? Dodaję zdjęcie poduszki na Allegro
Edytowane przez Kathyyy91 Czas edycji: 2018-01-05 o 21:57 |
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
Hmm coś zdjęcie się broni przed wysłaniem
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzisz, mówiłyśmy, że będzie dobrze ![]() Masz rację, że to ug w 14t6h to słabo. Gdybym była na Twoim miejscu, to miałabym spory zgryz... Ale jeśli na tym w 11t6d zmierzy Ci przezierność karkową, to by mnie to uspokoiło przy założeniu, że będzie jeszcze jedno dokładne ug. Hm, ale wizażowe ciotki to zawsze były ciotki ![]() Śliczne maleństwo! Dla mnie tam wygląda jakby spał ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Jako Wasza samozwańcza moderatorka mam taki temat do poddania pod konsultacje społeczne ![]() Czy następny wątek chcecie mieć zatytułowany: A. Tak samo jak ten, B. Jakąś rymowankę (wierszokletki od razu są proszone o zgłaszanie propozycji), C. Jakieś inne hasło/powiedzionko (choć póki co nie kojarzę, żebyśmy miały coś takiego często u nas powtarzane czy coś w tym rodzaju)?
|
|
#3998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A podasz linka do aukcji? To zerknę sobie, bo podusia do karmienia też się przyda
|
|
#3999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/zestaw-poduszka-ci...a-246e96321038 |
|
|
|
|
#4000 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałabym wpaść na coś genialnego samozwańcza moderatorko (uśmiałam się ), ale kiepsko mi to idzie. Chciałabym zaznaczyć tylko, że podoba mi się słowo 'mamusie', bardziej niż 'mamy', ale ja z tych słodkopierdzących, co hodują jednorożce pod oknem (jak kto któraś tak tu napisała już ). ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka cieszę sie ze wszystko dobrze z Malenstwem, sliczny ten Twój Okruszek 💖 a placz i nerwy z powodu kłopotów finansowych w ktore wpadliamy przez czlowieka ktoremu zaufalismy i pozyczylismy.duża sume na "gebe". Teraz okazalo sie ze polubownie miedzy soba tego nie rozwiazemy i niestety czeka nas zakladanie sprawy karnej itp itd...... strasznie mnie to wszystko stresuje, a jeszcze mialam.z tym czlowiekiem dzisiaj bardzo nieprzyjemna rozmowe telefoniczną i tak wszystko sie zebralo...
![]() Folinka jezeli chodzi o nazwe wątku, to dla mnie to bez znaczenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na rymowany też mam pomysł ![]() "Tydzień, za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci- lipcówki 2018" "W lipcu się rozpakujemy, teraz sobie plotkujemy - lipcówki 2018" " Odliczamy czas do lata, bo w lipcu będziemy tulić naszego bobasa - lipcówki 2018" Tak na szybko, ale ja się do tytułu dostosuję Dziewczyny, jutro was nadrobię obiecuję! Dzisiaj mam dzień randkowania z mężem ![]() Byliśmy w górach na kwaśnicy, szarloce z lodami a teraz oglądamy harry Pottera hah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-01-05 o 22:24 |
|
|
|
|
#4004 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Normalnie aż krew się we mnie gotuje, jak pomyślę, że zaufaliście osobie, która była w porządku, a tutaj okazuje się, że sądzić się trzeba. Kobieta w ciąży.. Za grosz człowieczeństwa. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Zazdraszczam randki z mężem, ja sama od 8 rano do 1wszej w nocy.. Taka praca, chlip..
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na szybko pochwalić sie,ze byłam dzis w kinie pierwszy raz od 2 lat około. Na exterminatorze. Uśmiałam się,polecam! Młoda usnela o 20,ze mna jej sie to nie zdarza. Potwierdza sie,ze dzieci najbardziej szaleją jak jest mama
Zua, baaardzo współczuję tej sytuacji z kredytem,oby udalo sie to jakos korzystnie dla Was rozwiazac. I jak najszybciej! Kathy,ja na pierwszy rzut oka juz widzę,ze ta poduszka,ktorej zdjecie wkleilas to zaraz jej bedzie połowa. Moja z super mami cały czas jest taka napompowana jak na początkU,a ta juz na zdjęciu jakas płaska Blanka,super ta pierwsza rymowanka 👌 Norka,śliczny Maluszek,az ciezko uwierzyć,ze taki maly,a już ma w zasadzie wszystko na swoim miejscu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Norka gratuluję zdrowego maluszka
Tytuł Blanki numer 1 albo wersja classic "mamusie lipcowe cz.II" jak dla mnie są naj, ale ja też się dostosuję
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Dziołchy
![]() ![]() Taki maluszek, a już ma paluszki, a co jeszcze lepsze, ni paluszków, ni rączek, ni nóżek, a tętno też już jest na początku. To jest dopiero cud ![]() Godzina 23:51.. I próbuję zasnąć. Ciekawe jak to będzie. Relacja ze snu - jutro
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-01-05 o 23:52 |
|
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
Sen? Jaki sen. Mąż wrócił ok. 2 do domu, zapalił swiatło na korytarzu i po ptokach.
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Oj, biedna! Zawsze masz taki lekki sen?
Ja jeszcze nie śpię z kolei, ale ja tak często. I u mnie 1:30 dopiero Mogę Ci potowarzyszyć
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam lekki, ale nie aż tak, teraz to istna tragedia. Mam wrażenie, że mi się tryb przestawił kompletnie. A czemu jeszcze nie śpisz? O której wstajesz?
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
Bo ja taki nocny marek jestem. Przed północą prawie nigdy nie chodzę spać. Zwykle wstaję o 7 w tygodniu wyprawić chłopców do szkoły, a jutro to jak Lidka się obudzi, czyli między 7 a 9
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- Mąż właśnie mi zrobił kanapke ze smalczykiem i do tego ogórek kiszony. Nocne podjadanie się zaczęło u mnie. Jak nie mogę spać, to w żołądku zaczyna mi ssać i muszę coś zjeść. A Lidusia budzi się w nocy?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-01-06 o 02:50 |
|
|
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka gratuluję cudownego, zdrowego maleństwa! 😍
Ja niestety też bezsenna noc kolejna, strasznie marny mam sen.. zawsze miałam, ale ratowałam się tabsami jak już było mega źle. A teraz nie mogę, nic wziąć i męcze się prawie każda noc 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
Wystarcza, jestem tak przyzwyczajona, ale w pierwszym trymestrze często z Lidusią w dzień na drzemkę się kładłam
![]() A poza tym to teraz przed chwilką ją karmiłam, to teraz już wiem, że dośpimy spokojnie do rana. A Tobie rzeczywiście się poprzestawiało. Jak nie masz na ten moment ważniejszych obowiązków niż zabezpieczyć wygody dla Kropka, to nic dziwnego
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Elu!
![]() Masakracja z tą bezsennością, prawda? Sama nie wiem czy to przeż ciążę czy może wysokie TSH? Pytań wiele, odpowiedzi żadnej i nijak zaradzić. Mnie senność bierze po obiedzie zawsze. Choćbym nie wiem jak walczyła, jak mnie weźmie, to na amen. Bo Ty Folinko już drugi trymestr! To ja taka zacofana, daleko w tyle Ja coś czuję, że urodzę w lipcu, nie wiem dlaczemu. Czy to o cesarke chodzi, chociaż wolałabym uniknąć, ale zastanawiam się jak ja na plecach naturalnie będę rodzić, skoro od ponad 2 lat mam problemy z kością krzyżową i leżenie na plecach sprawia mi ból, a jak jeszcze mają dość bóle parte, być może i z krzyża.. Przerażają mnie te myśli ![]() Spać po 7 godzin, ach.. Marzenie Długo do tego dochodziłaś?
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chciałabym urodzić końcem czerwca, okrutnie boję się upałów.. nienawidzę ciepła, kiedy człowiek chodzi spocony, ciągle zmęczony.. a nam dokuczy jeszcze bardziej. Czuję, że mega spuchne i będę się kulać jak balon 😂 czas pokaże 😊 Uciekaj do męża spać! 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że on tak odregowuje pracę. A który tydzień ciąży u Ciebie? Też drugi trymestr czy jeszcze ni? Mówisz, że będzie aż tak tragicznie? Ja to ta ciepłolubna, ale jak się pocę, to też wprawia mnie to w lekkie poirytowanie Wszyscy upałami straszą, no! Gdzie tu spokój i równowaga?!
|
|
#4019 | ||
|
Zadomowienie
|
My mamy chyba jakiś kryzys ze spaniem, tzn. Lidka ma po odstawieniu smoka wydaje mi się. Znacznie gorzej śpi w nocy...
Teraz też nie może usnąć, co jej się od daaawna nie zdarzyło, więc siedzę z nią... Czyli jutro jest ten dzień, kiedy chyba nie będę wyspana ![]() Ja to od zawsze lubiłam posiedzieć w nocy. W liceum czy na studiach miałam dużo różnych zajęć i na naukę już tylko noc zostawała... I poczytać też lubię w ciszy. A potem w dzień nieraz cierpię z niewyspania, ale przychodzi wieczór i ja zamiast paść, to jestem znowu rześka jak skowronek! Nie wiem, co to bezsenność... Mogę jedynie napisać, że nie zazdroszczę Wam i przykro mi, że chcecie spać, a nie możecie. Cytat:
Choć niestety wiem, że rzeczywistość polskich szpitali niejednokrotnie takich akcji nie dopuszcza ![]() Zaczęło się od posiadania dwójki dzieci jakoś ![]() Poza tym pracuję od 15 do 23 od początku w uk (teraz to akurat tylko dwa dni w tyg) i to też ten nawyk utrwaliło. Cytat:
![]() Ale życzę szybkiego udania się w objęcia Morfeusza! Ech, ja puchnę strasznie na końcówce, nawet nie chcę o tym myśleć teraz... Nic to, wytrwamy wszystko dla naszych dzieciątek
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Biedne dziewczyny jesteście z tą bezsennością
nie jestem w stanie funkcjonować rano jak za późno usnę a co dopiero usnąć 2-3 w nocy... ja mam totalnie na odwrót o 20 już mnie morzy. Śpię jak kamień nie licząc pobudek na siku...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Jutro zamówię na Allegro

ciekawe jak zareaguje na bobaska w domu
Boże, kamień z serca...... Tak się stresowałam. 
)!
Na pewno będzie wsio dobrze, to cudowna rzecz podejrzeć dzidziusia w brzuszku
Widzisz, mówiłyśmy, że będzie dobrze 
mam taki temat do poddania pod konsultacje społeczne 

), ale kiepsko mi to idzie. Chciałabym zaznaczyć tylko, że podoba mi się słowo 'mamusie', bardziej niż 'mamy', ale ja z tych słodkopierdzących, co hodują jednorożce pod oknem (jak kto któraś tak tu napisała już

a placz i nerwy z powodu kłopotów finansowych w ktore wpadliamy przez czlowieka ktoremu zaufalismy i pozyczylismy.duża sume na "gebe". Teraz okazalo sie ze polubownie miedzy soba tego nie rozwiazemy i niestety czeka nas zakladanie sprawy karnej itp itd...... strasznie mnie to wszystko stresuje, a jeszcze mialam.z tym czlowiekiem dzisiaj bardzo nieprzyjemna rozmowe telefoniczną i tak wszystko sie zebralo... 

nie jestem w stanie funkcjonować rano jak za późno usnę a co dopiero usnąć 2-3 w nocy... ja mam totalnie na odwrót o 20 już mnie morzy. Śpię jak kamień nie licząc pobudek na siku...