|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Dzien dobry!
maly dzisiaj przywital mnie kopniakami jak tylko sie z mezem obudzilismy i zaczelismy rozmawiac- tez chcial pogadac sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śniło mi się, że zaczęłam rodzić, mama chciała ze mną jechać do szpitala, a ja twierdziłam, że nie, jeszcze za wcześnie, przecież to ja decyduję kiedy urodzę, a nie dziecko 😂 Chyba za dużo o tym myślę 😜 Dzisiaj mam 30+0, aplikacja pokazuje, że to już 75% ciąży 😱😱
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, a mnie się śniło, że lekarz stwierdził, że miałam już skurcze porodowe (których w ogóle nie czułam, była to zwykla wizyta), że muszę zostać w szpitalu już do końca ciąży itd...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie tez. Nie wyspalam sie totalnie
Taki ladny dzien, a ja juz bez sil. |
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Też się witam. A ja się dla odmiany wyspałam i nie miałam żadnych głupich snów.
niedługo jedziemy na zakupy a później idę w odwiedziny do przyjaciółki ![]() Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie snily jakies glupoty straszne, m.in to ze bylam z mezem w restauracji, ukrywalismy ze mamy romans (romans z mezem....) i gdzies na zapleczu sie chowalismy zeby sie calowac az w koncu przyszla Magda Gessler i powiedziala ze nie musimy sie ukrywac a tak poza tym to zebysmy nie rozmrazali kurczaka z ryba w jednej misce.... a w trakcie tego calowania z mezem polecialo mi mleko z piersi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, maz przespal cala noc, ale to nie jest taki silny bol. No i noge moze podniesc
moze po prostu sie nadwyrezyl z czyms. Bedziemy obserwowac ![]() Mi sie snilo ze poszlam sobie na porodowke na ktg, bylo ok zadnych skurczy to poszlam sobie do domu |
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Briliant zdrowka dla meza, moze to jednak nie wyrostek. Niech sie kuruje i duzo odpoczywa.
|
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
ja sie wyspałam. Gorzej chyba mąż, bo w nocy jak wstawałam na siku to on jeszcze nie spał. Pogoda u nas tragiczna, a czekają nas zakupy tygodniowe i wieczorem teatr ![]() Brilliant, oby mężowi przeszło zdrowia dla niego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się śniło, że byłam we Francji. Mąż pracował, a ja chciałam iść na plac pigalle pozwiedzać. Spotkałam wielu znajomych z mojej pracy, wszyscy wyjechali, bo u nas marnie płacą i sobie dorabiaja...Co prawda, to prawda 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj mały daje czadu po pęcherzu skacząc
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nawet wyspalam. Okoloswiateczny okres byl u mnie ciezki, 2tyg slabo spalam ale sie poprawilo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mała robiła takie wygibasy przed chwilą. Do czasu jak tż zaczął czytać do brzucha piłkarskie newsy 😁 chyba ją zaciekawiło 😁 a teraz znów rozrabia 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma, idziemy na Hotel Westminster. Miało byc wyjście grupowe, ale spora część osób się rozchorowała i pewnie tylko we dwójkę pójdziemy
![]() Zauważyłam, ze robi mi się słabo jak stoję, a Dzieć zaczyna sie ruszać. Dzis znowu przerwa w zakupach na siedzenie musiała byc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
byliśmy w Rossmannie po jakieś rzeczy do szpitala dla Teściowej i od razu kupiłam miniatury do szpitala dla siebie. Teraz Mąż wleciał do szpitala a ja czekam w aucie bo nie chcę się do zarazków wpychać. Potem jedziemy do IKEI, mam listę od dekoratorki co kupić bo jutro wchodzi ekipa remontowa. Prawdopodobnie będę z psem u Rodziców spać w tym tygodniu a Mąż na kanapie bo trzeba będzie odsunąć nasze łóżko i nakryć folią. Asiula, powiedziałam Mężowi o tym śnie jak Magda Gessler was napominala jak rozmrażać jedzenie i mu się podobał 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2018-01-07 o 10:44 |
|
|
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej 😊
Wcinam tosty na śniadanie, idę do kościoła a potem długo długo leżę i nic nie robię 😎 Ej facetom faktycznie chyba się udziela ciąża swoich kobiet. Mój dziś w nocy 2 razy był siku 3 sekundy po mnie 🤤 jedynie 2 poranne biegi przegapil. A jak tylko rano wyszłam z łóżka to od razu wskoczył na moja poduche. No nie, tego już za wiele, chyba muszę z nim porozmawiac 😉 Miłego dnia nam wszystkim 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakies pomysly macie co wziąć ze soba do jedzenia do szpitala? Bo w tym ktorym bede rodzic opieka jest boska, ale jedzenie fatalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
Ja się nawet wyspa lam, zaraz jedziemy z młodym do CH po zabawkę, bo uzbierał sobie w śwince i mu obiecałam Uczę go, że zabawki nie spadają z nieba, tylko trzeba na to pracować i zarabiać. Ostatnio mieliśmy ciężki okres z tym tematem, bo ciągle chciał zabawki a jak nie było nic nowego jak wracał z przedszkola to był foch. Wiec mu powiedziałam, ze jak uzbiera do świnki to kupi sobie co będzie chciał w tej kwocie Niech się uczy Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja to się krecilam dzis w nocy, chyba dlatego że mąż dawno nocek nie miał ![]() Potem mała miała godzinną przerwę w spaniu ok6 i jak zasnela to do 10:40 spalysmy. Także jestem wyspana ![]() Miłego dnia życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki!
Uśmiałam się czytając Wasze sny ![]() Widzę, że plany na niedzielę są i wszystkie są super, czy to zakupy, czy teatr czy odpoczywanie. Mnie mąż też próbował wyciągnąć do ikei ale wyjazd do naszej ikei w niedzielę to jak misja kamikadze... Więc rozsądek wziął górę i pojedziemy w czwartek przy okazji wyjazdu na usg , tak, jak mieliśmy to zaplanowane. A tak w ogóle to złożyliśmy łóżeczko. Nie będę Wam wrzucała foty bo bez materaca to tak w sumie nie ma co podziwiać jeszcze Poza tym dookoła jeszcze prowizorka, bałagan i cudna plama na ścianie po tuszu do rzęs bo w miejscu gdzie będzie łóżeczko, stała moja toaletka Ale prosiłyście, żeby napisać recenzję więc krótko mówiąc jest ok, stabilne, nic się nie chybocze. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to to, ze nie ma maskownic do śrubek i zaślepek do otworów od dna, które są na bokach łóżeczka. W naszym przypadku nie ma to znaczenia bo łóżeczko stoi równolegle do ściany ale gdyby stało prostopadle i bok byłby widoczny to by mnie to wkurzało. Łóżeczko jest PlusBaby Classic ale wyprodukowane przez Klupś. Jolinko mój mąż ma objawy współodczuwania ciąży Na pewno ma większe zachcianki niż ja i dotknął go syndrom wicia gniazda
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-07 o 11:46 |
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rodzilam wieczorem i juz kolacji nie dawali, gdyby nie bulki umarlabym z glodu ![]() Cytat:
Chyba od ciebie sciagne pomysl jak mala bedzie wieksza.
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2018-01-07 o 11:42 |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam stronkę z fajnymi dekoracjami dziecięcymi. Tylko uprzedzam, że najtaniej nie jest, żeby nie było na mnie
:https://zuzudesign.pl/ ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#3924 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Hej, My tez dzis do ikei, ale po kartony przeprowadzkowe, moze przewijak na łóżko i organizer, ale zobaczymy No i moze wejdę do CH i zobaczę czy rzeczy dla dzieci sa poprzeceniane i cos dokupie z ubranek.Ja juz gotowa a TZ nie moze sie zebrac
|
||||||||
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy wy odczuwacie klucie szyjki jak chodzicie? Jak siedze i leze to nic nie czuje ale jak pochodze dluzej to mnie kluje jakby mi ktos szpilke wbijal- nie wiem czy tak ma byc?
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence super te deko! Tu też są świetne aleeeee drogieee. Najbardziej podobają mi się drzwi Alicji z krainy czarów i Karuzele nad łóżeczko
http://www.babyloff.pl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2018-01-07 o 12:17 |
|
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż dziękuje za życzenia zdrówka
Nie uskarża się teraz, ale będzie ostrożny ![]() A ja sie biorę za listę ikeową na wtorek bo jedziemy
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze powiem Wam że nazamawiałam w tym tygodniu tyle paczek, że jak by coś nie doszło to ja bym się nawet nie zorientowała I to takie paczki od sasa do lasa, od takich dość wartościowych np. materac po duperelki typu płatki kosmetyczne. Muszę zaraz wejść na maila i spisać sobie co powinno dojść
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-07 o 13:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

maly dzisiaj przywital mnie kopniakami jak tylko sie z mezem obudzilismy i zaczelismy rozmawiac- tez chcial pogadac sobie 

niedługo jedziemy na zakupy a później idę w odwiedziny do przyjaciółki 

moze po prostu sie nadwyrezyl z czyms. Bedziemy obserwowac 

Chyba od ciebie sciagne pomysl jak mala bedzie wieksza.
a miałam synkowi oddzielna torbę szykować, no ale chyba dorzucę te rzeczy do swojej. Za to rzeczy dla siebie to widzę że ogrom zabiorę