Formuła 1 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-28, 11:14   #3151
kas!a
Zakorzenienie

Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
A skąd Ty je w ogóle masz, rozdawali gdzieś jako taki gadżet? O patrzą idzie Kasia, a to proszę dla Pani hula-kwiat?

Z H&M.

Cytat:
Zaraz będę wychodzić z domu, ale mam złe przeczucie, że soboty mają wolne Tak to pewnie byśmy obalili jakieś malibu
No nie, jeśli współpracuje z Angel, to mogę sobie o nim pomarzyć. Ona go zniszczy i nagabi go przeciwko mnie
Nie no, chyba nie będzie taka zła. Jakoś ją przekupimy. Może wstrzymamy dystrybujcę hula-zestawu-dla-kierowców-f1 póki się dziewczyna nie opamięta.

Cytat:
I biedny, jak on musi sie teraz czuć!! Wyobraź sobie, że podrywasz jakiegoś mena na hula-rozpięty-rozporek, tak strasznie się gimnastykujesz, a on ucieka! To takie przykre, jak mogłaś Następnym razem musisz przeprosić.
Ale oby nie było kolejnego razu
On to się rzeczywiście nagimnastykował aż za bardzo. Jak go jeszcze spotkam to mu w ramach przeprosin wepnę hula-kwiata we włosy na głowie.

Cytat:
A Ty się nie śmiejesz? Ja wiem Różne widoki w życiu widziałam
Jakie? Przytocz coś w ramach pocieszania sposobem inni mają gorzej.

Cytat:
Mmm, hula-truskawki Jakie Twoja mama zawiera znajomości
Ej, a może ten jej syn jest jakiś fajny? Może to taki hula-gość? Nie przekreślaj go od razu, tylko dlatego, że jego mama sprzedaje taniej Twojej mamie truskawki
Może pójdę go kiedyś zlustrować. Mama go raz widziała i powiedziała, że jest hula, ale ona to ma chyba inny gust. Chociaż Silva jej się podobał.
Cytat:
Napisane przez Skiba Pokaż wiadomość
Mamoo, dziewczyny, kto Wam robił te mistrzowskie avatary?!
Leję z nich
Sameśmy robiły, w Paincie. Zdolne dziewczyny jesteśmy.

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
a nie jest jakiś taki przesłodzony ? w sensie wszyscy piękni młodzi i bogaci a do tego masakrycznie głupi ? tzn piękni mogą być, byle nie głupi
Nie. Chociaż główny bohater chyba był już z każdą postacią w tym filmie, która ma macicę.

Cytat:
nie domyśliłyście sie, że Ci robotnicy w klatce Plot nie są bez powodu ?
Kurcze, strach się bać.

Cytat:
jakbyś miała potrzebę żelaza to polecam Plusza, ma bardzo fajny smak, a ponoć takie zwykłe tabletki szkodzą na zęby
Uwielbiam pluszaka. Ale zawsze biorę tą tabletę do buzi i tak rozpuszczam, a nie w szklance.

Cytat:
swatanie mam jest rzeczą piekną, chyba każda kobieta na ziemi musiała to przeżyć
a też macie coś takiego, że jak widzą was koleżanki mamy to od razu ' o jejku jak to szybko wyrosła, jaka ładna dziewczynka, a jaka podobna do mamusi '
Tez to mam. Jeszcze kiedyś przyszedł ksiądz po kolędzie i siedział 15min. i cały czas mówił jaka to nie jestem piękna dziewczyna, aż mi się głupio zrobiło.

A co do Lostów to obejrzałam końcówkę poprzedniego sezonu na tvp1 i mi się b. spodobało, ale się wkurzyłam, bo zginął mój ukochany bohater.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 11:36   #3152
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez Skiba Pokaż wiadomość
Mamoo, dziewczyny, kto Wam robił te mistrzowskie avatary?!
Leję z nich
Ooo kogo ja widzę
My same Wiadomo, że mistrzowskie

Cytat:
no jacha, to mój robol w biurze skończyło mi się mleczko to wyslałam

nie domyśliłyście sie, że Ci robotnicy w klatce Plot nie są bez powodu ?
Ale, że chciałaś mi zrobić przyjemność, czy po prostu mnie pilnujesz?

Cytat:
jakbyś miała potrzebę żelaza to polecam Plusza, ma bardzo fajny smak, a ponoć takie zwykłe tabletki szkodzą na zęby
mojej kuzynce się mleczaki popsuły

Cytat:
swatanie mam jest rzeczą piekną, chyba każda kobieta na ziemi musiała to przeżyć
a też macie coś takiego, że jak widzą was koleżanki mamy to od razu ' o jejku jak to szybko wyrosła, jaka ładna dziewczynka, a jaka podobna do mamusi '

taaak, to jest to

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość

Z H&M.
A chyba że tak

Cytat:
Nie no, chyba nie będzie taka zła. Jakoś ją przekupimy. Może wstrzymamy dystrybujcę hula-zestawu-dla-kierowców-f1 póki się dziewczyna nie opamięta.
Nie no, z drugiej strony AŻ TAK złoślie nie bądźmy, bo to też dla nas byłaby szkoda

Cytat:
Jakie? Przytocz coś w ramach pocieszania sposobem inni mają gorzej.
A więc historia z życia (): Kiedyś [a z dwa lata temu w wakacje] poszłam się opalać na łąki [na te na których biegam, co tego chłopaka melanżowego spotkałam] no i oczywiście poszłam trochę dalej od ścieżki żeby nikogo nie demoralizować moim hula-niebieskim-strojem-kąpielowym Tak z pół godziny leżałam, słuchałam muzyki z mp3 aż zaczęły ją zagłuszać jakieś ohy i ahy, ja się patrze a tu na ścieżce stoi jakiś patafian i się zręcznie gimnastykuje
Całe szczęście że był daleko ode mnie, bo na ścieżce stał, a jego przyrodzenie zasłaniały mi krzewy porzeczek czy jakichś innych jagód

Cytat:
Może pójdę go kiedyś zlustrować. Mama go raz widziała i powiedziała, że jest hula, ale ona to ma chyba inny gust. Chociaż Silva jej się podobał.
A on też tam pracuje?
Mamy zwykle mają inny gust, moja mówi, że jej się podoba Horatio, przy czym zaznacza, że Ryan jest obleśny Albo wczoraj, że Jean Claude Van Damme jest seksy

Cytat:
Napisane przez Kasia
A co do Lostów to obejrzałam końcówkę poprzedniego sezonu na tvp1 i mi się b. spodobało, ale się wkurzyłam, bo zginął mój ukochany bohater.
Który?
Uwielbiam Lostów
Stary 2008-06-28, 11:44   #3153
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, z drugiej strony AŻ TAK złoślie nie bądźmy, bo to też dla nas byłaby szkoda
A, w sumie.

Cytat:
A więc historia z życia (): Kiedyś [a z dwa lata temu w wakacje] poszłam się opalać na łąki [na te na których biegam, co tego chłopaka melanżowego spotkałam] no i oczywiście poszłam trochę dalej od ścieżki żeby nikogo nie demoralizować moim hula-niebieskim-strojem-kąpielowym Tak z pół godziny leżałam, słuchałam muzyki z mp3 aż zaczęły ją zagłuszać jakieś ohy i ahy, ja się patrze a tu na ścieżce stoi jakiś patafian i się zręcznie gimnastykuje
Całe szczęście że był daleko ode mnie, bo na ścieżce stał, a jego przyrodzenie zasłaniały mi krzewy porzeczek czy jakichś innych jagód
O kurcze. I co zrobiłaś? Uciekłaś? Czy opalałaś się dalej?

Cytat:
A on też tam pracuje?
Tak, dorabia sobie.

Cytat:
Mamy zwykle mają inny gust, moja mówi, że jej się podoba Horatio, przy czym zaznacza, że Ryan jest obleśny Albo wczoraj, że Jean Claude Van Damme jest seksy

Przecież Ryan jest cud, miód, orzeszki i malibu z mlekiem. /zamykam go w pokebolu /
Ci dwaj pozostali obleśni. Może Twoja mama lubi facetów, którzy mają władzę?

Cytat:
Który?
Uwielbiam Lostów
Charlie.

wymiana książek:

Stary 2008-06-28, 11:51   #3154
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
O kurcze. I co zrobiłaś? Uciekłaś? Czy opalałaś się dalej?
Oczywiście, że się opalałam dalej, obróciłam się tylko z niesmakiem na plecy i podgłośniłam muzykę

Cytat:
Tak, dorabia sobie.
Mhrrr.

Cytat:

Przecież Ryan jest cud, miód, orzeszki i malibu z mlekiem. /zamykam go w pokebolu /
Ci dwaj pozostali obleśni. Może Twoja mama lubi facetów, którzy mają władzę?
Chyba se żartujesz, ja zamknęłam już go w pokebolu Moja mama to potwierdzi, ona zamknęła Horatio
Tak, właśnie jej wczoraj pytałam, a ona mówi, że ona lubi dużych menszczyzn "takich jak Twój tata"
A btw mój tata przed sekundą wszedł do pokoju tańcząc i krzycząc czekerap. Po czym za chwilę się zapytał co to znaczy, bo jakiś murzyn na tvnie tak robił

Cytat:
Charlie.
Też go lubiłam Ale najsłodszy był Boom/Boon? z 1 części

Dobra ja się zwijam
Muszę kupić hula-ogórki do obiadu i zrobić hula-odkurzanie.
Przywiozę wam trochę hula-truskawek

No to aloha!
Stary 2008-06-28, 11:52   #3155
*angel1710**
Zadomowienie

ej, ja juz dawno na watku pisałam, że kocham Ryana i jest moj
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 12:01   #3156
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba se żartujesz, ja zamknęłam już go w pokebolu Moja mama to potwierdzi, ona zamknęła Horatio
Cytat:
ej, ja juz dawno na watku pisałam, że kocham Ryana i jest moj
Spadajcie.

Cytat:
Tak, właśnie jej wczoraj pytałam, a ona mówi, że ona lubi dużych menszczyzn "takich jak Twój tata"
A btw mój tata przed sekundą wszedł do pokoju tańcząc i krzycząc czekerap. Po czym za chwilę się zapytał co to znaczy, bo jakiś murzyn na tvnie tak robił

Może czekerałt? Ja tak gadam z koleżankami, zamiast czekitałt.

wymiana książek:

Stary 2008-06-28, 16:10   #3157
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A ja znowu nie w temacie, jak to ja

No i dowiedzialam sie przed chwilka, ze moj Villa nie bedzie mogl jutro zagrac Biedny... Ale mam nadzieje, ze Fabregas(wkoncu moj nr 1 ) godnie go zastapi. A wlasnie.. jutro na polsacie, ale nie pamietam jakim jest Cesc Fabregas Show o 12.30 chyba, wiec jesli was to interesuje to milego ogladania

Ma ktos ochote na ciasteczka? Bo tyyle ich zrobilam, ze moglabym nakarmic nimi cala druzyne pilkarska
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-28, 16:19   #3158
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
AA wlasnie.. jutro na polsacie, ale nie pamietam jakim jest Cesc Fabregas Show o 12.30 chyba, wiec jesli was to interesuje to milego ogladania
A czo to?

Cytat:
Ma ktos ochote na ciasteczka? Bo tyyle ich zrobilam, ze moglabym nakarmic nimi cala druzyne pilkarska
Ja mam ochotę, ale podziękuje bom na diecie. A dziś już zjadłam loda doda.

wymiana książek:

Stary 2008-06-28, 16:24   #3159
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
A czo to?
Wlasciwie to sama zabardzo nie wiem Ale zobacze jutro i sie przekonam na youtube chyba cos jest.

Cytat:
Loda doda Czego to ludzie nie wymysla Pewnie jest rozowy? A wlasnie u mnie niedlugo jest koncert Dody, ale szkoda wydawac na nia 5zl Zamiast tego wolalabym pojsc na kabarety na tym festiwalu w Sopocie, ale pewnie tam bietow za 5zl nie maja
Stary 2008-06-28, 17:33   #3160
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Bo to ja

Oks, to będzie ciężka noc, dwóch Finów w jednym łóżku
Ja obiecuję być grzeczna, ale Kimi to nie wiem
no wiem że Twoja twarz, ale sylwetka czyjaś

z tego co mi Heikki opowiadał to wy sie zabawialiście w drugim pokoju a on zasnął przed tv

Cytat:
W koooncu moj brat laskawie puscil mnie do kompa, ah jakiz on jest "cudowny"...
A tak w ogole to zaczyna mi sie pogarszac nastroj... Juz mam tego dosc.
Dobra, juz koncze z narzekaniem, bo pewnie macie mnie juz dosc :P
Ty to masz życie nie przejmuj sie, kiedyś musi być lepiej

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Kochane dziouchy co by zaspokoić Waszą ciekawość Kujawiak to najlepsze piwo na świecie.Jeżeli będziecie miały okazję gdzieś spróbować to polecam
nie piłam ale jak będe kiedyś miała pod ręką to spróbuje

Cytat:
najlepsze piwo na świecie to Lech! (bez skojarzeń..). mówię wam, co jak co, ale Lechem nigdy nie pogardzę (tak jak i wszystkim innym co alkoholowe )

taaaaak ! kocham Leszka
a oprócz tego to własnie heineken i dog jest dobry, z babskich to gingers, a redsów nie lubie

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że tak długo nie pisałam, ale w ogóle nie miałam czasu nawet usiąść na tyłku. No i nieciekawie to się skończyło Bo zapomniałam sobie, żeby złożyć oryginał świadectwa do szkoły, a termin był do dzisiaj I jak mnie wykreślili z listy, to po mnie, czeka mnie zawodówka Nie wiem, coś sobie zrobię, jak mnie nie przyjmą
ojej napewno da sie wszystko odwrócić, zobaczysz to wzystko z pozoru tylko tragicznie wygląda a później i tak sie układa

Cytat:
Eh, w ogole to sie dzis troche zmartwilam, bo moja przyjaciolka najprawdopodobniej bedzie z tym chlopakiem o ktorym kiedys pisalam... Niby powinnam sie cieszyc z jej szczescia, ale jak tu sie cieszyc skoro ja jestem sama...
ja własnie to mma u siebie, i powiem Ci że nie jest tak źle moja przyjaciółka jest szczęśliwa, znajduje tez dla mnie wreszcie czas więc ja nie narzekam a z samotnością można sobie poradzić
ja z resztą postanowiłam że będe sama, nie wiem czy po studiach nie wyjade do
W.Brytanii i nie chce sie później martwić że kogoś zostawiam

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Tak było napisane... Że jak się nie złoży to wykreślają Nie wiem co ja zrobię, pół nocy nie przespałam.. Pójdę do sekretariatu i się zapytam, na kolanach ich wybłagam

EDIT: Moja mama z bojową miną powiedziała, że wszystko załatwi Mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok, a jak nie, to czeka mnie tydzień w zawodówce. Ale jak już kiedyś napisałam straszna ze mnie łamaga. Wszystko zniszczę i zepsuję.

PS. Skąd macie takie ładne avatarki?

Na pocieszenie wstawiam obrazek:
KLIK

o widzisz, napewno coś Twoja mama zdziała

to zupełnie jak ja, wszystko załatwiam na ostatnią chwile, zawsze musze coś zgubić, zapomnieć coś zrobić i nieraz miałam głupie sytuacje przez to takie życie

fajne

Cytat:
Nie wiem jak można piwa nie lubić . Ja oprócz piwa toleruję jeszcze Mint Surfery
ha, też nie wiem

Cytat:

No wiecie co. Jak tak można oskarżać mnie o takie rzeczy?

OMFG, miałam Wam opowiedzieć. Wyszłam wczoraj z koleżanką i oczywiście spóźniłyśmy się na busa. No to idziemy na przystanek i czekamy na następny, a było do niego troche czasu. Siadamy na przystankowej ławce i sobie gadamy i siada na tej ławce (ona długa jest) taki dziadek. Siadł trochę dalej od nas, my sobie dalej gadamy, śmiejemy sie i takie tam. W końcu zauważam, że facet się coraz bardziej przysuwa, gdzieś tak o połowę tej odległości w której usiadł na początku, mówie koleżance, ale dalej siedzimy i gadamy. Ja siedziałam do niego tak bardziej tyłem skierowana do koleżanki, więc go nie widziałam. I w końcu koleżanka mówi "Acha, to jest zboczeniec " i ja sie odrwacam, patrzę na niego a ten siedzi i rozwalonym rozporkiem, bez majtas i sie gapi i niewiadomo co robi. fu, fu, fu. Do tej pory jak sobie o nim przypominam to mam odruch wymiotny. Uciekłyśmy z tej ławki, tak sie śmiałyśmy, że wszyscy ludzie na nas patrzyli. A potem przyjechał autobus i pojechałyśmy. a ble, ble, ble.

Tak łatwo ich nie oddam. Tyle ich mam, że z łatwością pokonają Twoje pokemony.

Bo Ty jesteś hula-arystokracja, a my hula-plebs.

sama jesteś sobie winna

O Jezu młotki sie zdarzają, pewnie samotny, ale takiego tez trzeba zrozumieć

ja nie mam żadnych pokemonów ! ale mam coś lepszego

o tak
Stary 2008-06-28, 17:34   #3161
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
o, przypomniałam sobie

spieprzaj - проваливай,вали отсюда,вон, рви когти - prowalibaj, bali otsjuda, rwi kogti

kobieta lekkich obyczajów - шалава, шлюха, сволоч,путана - szalawa, szljucha, swoloc, putana

chlać -бухать, жрать водяру, квасить, вмазывать - bychat, żrat, wodjaru, kwasit, wmazywat

tanie wino - бырло, чернило - byrlo, ćernilo

lekki kac - cушняк - susznjak ()

kipnąć -приказать долго жить, склеить ласты, отбросить коньки, дать дуба - prikazat dołgo żit, skleit lasty, otbrosit konki, dat duba ( nie wiem co to po polsku kipnąć )

stul pysk- заткнись,закрой пасть, - zatknis, zakroj past (podoba mi się to drugie)

pieprzyć farmazony -мозги компостировать - mozgi kompostirowat

pedal - пидор,гомик, голубец,жопотрах - pidor, gomik, golubec, żopotrach

kasa - бабки,бабло,лавэ, - babki (?), bablo, pawz

obić ryj - настучать в бубен - nastućat w buben ( hyh)

wkurzyć - заколебать - zakolebat

spasiba za wnimanije
kolejna mocna dawka

Cytat:

Nie przekreślaj go od razu, tylko dlatego, że jego mama sprzedaje taniej Twojej mamie truskawki
dokładnie

Cytat:

moja na szczęście tak nie ma

Cytat:

Albo wczoraj, że Jean Claude Van Damme jest seksy

Który?
Uwielbiam Lostów
uh, tak jak wcześniej mówiłam, może on też był samotny a swoją drogą, napalacie gości, nieładnie tak

bo jest

Cytat:
A ja znowu nie w temacie, jak to ja

No i dowiedzialam sie przed chwilka, ze moj Villa nie bedzie mogl jutro zagrac Biedny... Ale mam nadzieje, ze Fabregas(wkoncu moj nr 1 ) godnie go zastapi. A wlasnie.. jutro na polsacie, ale nie pamietam jakim jest Cesc Fabregas Show o 12.30 chyba, wiec jesli was to interesuje to milego ogladania

nie lubie żadnego

Cytat:
A czo to?

i jak dobry

a ja mam właśnie hula gume w buzi

joł joł
nie miałam dziś kaca po wczorajszym porobiłyśmy z Anią zdjęcia ( tzn. ona mi robiła jak ja byłam w stanie wskazującym spożycie) no ale dziś grzecznie siedze w domciu, bo ja jestem aniołek przecież

musiałam przedzielić posta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-28, 18:17   #3162
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Loda doda Czego to ludzie nie wymysla Pewnie jest rozowy? A wlasnie u mnie niedlugo jest koncert Dody, ale szkoda wydawac na nia 5zl Zamiast tego wolalabym pojsc na kabarety na tym festiwalu w Sopocie, ale pewnie tam bietow za 5zl nie maja
Nie no co ty, różowy? Jak tak mogłaś w ogóle pomyśleć? Jest biały w kształcie mikrofonu, z różowym sorbetem w środku. To chyba jedna z nielicznych rzeczy, która się dodzie udała.

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
z tego co mi Heikki opowiadał to wy sie zabawialiście w drugim pokoju a on zasnął przed tv
I wyszło jaka z Plot seks-bomba.

Cytat:
ja własnie to mma u siebie, i powiem Ci że nie jest tak źle moja przyjaciółka jest szczęśliwa, znajduje tez dla mnie wreszcie czas więc ja nie narzekam a z samotnością można sobie poradzić
ja z resztą postanowiłam że będe sama, nie wiem czy po studiach nie wyjade do
W.Brytanii i nie chce sie później martwić że kogoś zostawiam
A co chcesz tam robić?

Cytat:
O Jezu młotki sie zdarzają, pewnie samotny, ale takiego tez trzeba zrozumieć
Musiał być bardzo, ale to bardzo samotny skoro wybrał mnie jako swoją ofiarę.

Cytat:
ja nie mam żadnych pokemonów ! ale mam coś lepszego
teraz tak mówisz, żebyśmy Ci ich nie ukradły.

Cytat:
joł joł
nie miałam dziś kaca po wczorajszym porobiłyśmy z Anią zdjęcia ( tzn. ona mi robiła jak ja byłam w stanie wskazującym spożycie) no ale dziś grzecznie siedze w domciu, bo ja jestem aniołek przecież
Poka, poka.

EDIT: Przykro mi dziewczęta, ale zabieram Waszych mężów na noc do jacuzzi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8035098

wymiana książek:

Edytowane przez kas!a
Czas edycji: 2008-06-28 o 18:54
Stary 2008-06-28, 20:27   #3163
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

A co chcesz tam robić?

teraz tak mówisz, żebyśmy Ci ich nie ukradły.

Poka, poka.

EDIT: Przykro mi dziewczęta, ale zabieram Waszych mężów na noc do jacuzzi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8035098

kiedyś to musiało wyjść

pracować robie studia żeby nie siedzieć w domu, z resztą teraz by mnie nigdzie nie puścili, ale za kilka lat to stanie sie faktem
jeszcze nie wiem jak to będzie, nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej, ale też nie chce stać w miejscu generalnie wole mieć kilka pomysłów na życie

chcesz sie przekonać

te zdjęcia nie nadają sie do użytku publicznego

widze że naprawde masz ciągotki do Heikkiego

kurna no nogi mnie bolą cholernie, ćwiczyłam dziś troche i pewnie przesadziłam :/ a pozatym to nerki mnie bolą tak wogóle to mnie wszystko boli
Stary 2008-06-28, 22:33   #3164
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
A czo to?

Moja mama zawsze mówi, że lody nie tuczą więc można ich jeść ile się chce
Ale raz też jadłam loda doda i mi nie przypadł do gustu

Cytat:
no wiem że Twoja twarz, ale sylwetka czyjaś

A znalazłam w google

Kłamał Myślisz, że spałby spokojnie wiedząc, że za ścianą ja i Kimi...

A tak serio to..

robił nam zdjęcia

Cytat:

Ja Kimsterowi zakładam pas cnoty

Cytat:
kurna no nogi mnie bolą cholernie, ćwiczyłam dziś troche i pewnie przesadziłam :/ a pozatym to nerki mnie bolą tak wogóle to mnie wszystko boli

mnie boli płuco już dosyć długo, i nie wiem dlaczego
a pozatym ostatnio się nagibałam na rowerze i hulałam po łąkach i mam takie uda obolałe, że niestety pozycje z kamasutry musiały pójść na bok
Stary 2008-06-28, 22:38   #3165
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
kolejna mocna dawka
joł joł
No to duzy sukces Kac jest ble :P No wlasnie, pokaz zdj, nie badz taka
A z tym aniolkiem to ja nie jestem taka pewna

Cytat:
Nie no co ty, różowy? Jak tak mogłaś w ogóle pomyśleć? Jest biały w kształcie mikrofonu, z różowym sorbetem w środku. To chyba jedna z nielicznych rzeczy, która się dodzie udała.
To zupelnie zmienia postac rzeczy Jak mozesz tak mowic, przeciez cala tworczoc dody jest udana Jej piosenki niosa ze soba taki przekaz...

Cytat:
Jak mozesz, osz Ty! Ale Casillasa masz mi jutro zwrocic

Kasiu widze, ze wytlumaczylas mojemu koledze o co chodzi z naszym zdj
Jednak wydaje mi sie, ze nie oczekiwal on wlasnie takiej odp

A tak w ogole to od paru godz jestem w glebokim szoku, gdyz moj brat byl u fryzjera i scial swoje dlugie kudly i teraz ma takie krotkie, normalnie nie poznalam go
Stary 2008-06-28, 22:41   #3166
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
kiedyś to musiało wyjść
Aj to niedobrze...
A nerki to od czego Cie bola? Ja czasem mam problemy z nerkami i przewaznie od tego, ze gdzies mnie przewieje ;/
Stary 2008-06-28, 22:57   #3167
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:

A tak w ogole to od paru godz jestem w glebokim szoku, gdyz moj brat byl u fryzjera i scial swoje dlugie kudly i teraz ma takie krotkie, normalnie nie poznalam go
Też bym nie była taka pewna
Na tym wątku nikt się nie może uznać za aniołka

I co, seksy jest? Pokażno zdjęcie, jeśli jest choć troche podobny do Ciebie, to mogę go zamknąć w pokebolu?
Stary 2008-06-29, 07:57   #3168
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Moja mama zawsze mówi, że lody nie tuczą więc można ich jeść ile się chce
Ale raz też jadłam loda doda i mi nie przypadł do gustu

Kłamał Myślisz, że spałby spokojnie wiedząc, że za ścianą ja i Kimi...

A tak serio to..

robił nam zdjęcia

a pozatym ostatnio się nagibałam na rowerze i hulałam po łąkach i mam takie uda obolałe, że niestety pozycje z kamasutry musiały pójść na bok

też mi sie wydaje że nie tuczą

tak, bo coś Wam tam chyba nie szło ...

kochanie, coś Ci sie poplątało to nie on robił zdjęcia tylko Kas, a teraz czeka zeby je Fucktowi sprzedać

może po jakiejś chorobie to płuco ?
o to jeszcze gorzej, jak Kimi to znosi

Cytat:
No to duzy sukces Kac jest ble :P No wlasnie, pokaz zdj, nie badz taka

pewnie że duży

kurcze no naprawde nie moge bo naprawde jestem na nich lekko nietrzeźwa

jak to nie, co Ty mówisz

ludzie sie zmieniają

Cytat:
Aj to niedobrze...
A nerki to od czego Cie bola? Ja czasem mam problemy z nerkami i przewaznie od tego, ze gdzies mnie przewieje ;/
to chyba jeszcze sprawa sprzed roku, wtedy byłam w szpitalu, nie wyleczyli mi tego i ... szkoda gadać

Cytat:
Też bym nie była taka pewna
Na tym wątku nikt się nie może uznać za aniołka
a już napewno nie Kas!a

ledwo moge chodzić takie cholerne skurcze w łydkach mam wrrrrrr
Stary 2008-06-29, 09:31   #3169
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
pracować robie studia żeby nie siedzieć w domu, z resztą teraz by mnie nigdzie nie puścili, ale za kilka lat to stanie sie faktem
jeszcze nie wiem jak to będzie, nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej, ale też nie chce stać w miejscu generalnie wole mieć kilka pomysłów na życie
A chcesz tam pracować w zawodzie? Uczyć?

Cytat:
Cytat:
Cytat:

ledwo moge chodzić takie cholerne skurcze w łydkach mam wrrrrrr
Będzie dobrze Dziewuszki.

Cytat:
A tak serio to..

robił nam zdjęcia

To ja proponuję, żeby tych zdjęć tu jednak nie wrzucać.

Cytat:
Ja Kimsterowi zakładam pas cnoty
Ale Ty będziesz umiała go ściągać? Czy będzie wiecznym prawiczkiem?

Cytat:
Jak mozesz, osz Ty! Ale Casillasa masz mi jutro zwrocic
Ależ to mój małż jest. Nikomu go nie zwracam.

Cytat:
Kasiu widze, ze wytlumaczylas mojemu koledze o co chodzi z naszym zdj
Jednak wydaje mi sie, ze nie oczekiwal on wlasnie takiej odp
Wytłumaczyłam, sprowadziłam go na dobrą drogę. To chyba nie jest ten fagas co chce się z Tobą spotykać, a Ty go odrzucasz?
A co on chciał za odpowiedź?

Cytat:
A jakie miał wcześniej? Takie co sie nimi hula na koncertach?
Ja to dopiero przeżyłam głęboki szok jak na koncercie wylądował na mnie blondyn z długimi włosami, bez koszulki tylko w boxerkach cały spocony. Ale to było kilka miesięcy temu, wyleczyłam się z traumy.

Cytat:
kochanie, coś Ci sie poplątało to nie on robił zdjęcia tylko Kas, a teraz czeka zeby je Fucktowi sprzedać
Ja całą noc byłam z Ikerem, żeby mu dodać sił przed meczem, więc mam alibi. Sądze, że to Angel zbierała dokumentacje dla NASA, a że obie jesteśmy takie sexi flexi to nas pomyliłyście.

Cytat:
to chyba jeszcze sprawa sprzed roku, wtedy byłam w szpitalu, nie wyleczyli mi tego i ... szkoda gadać
Ja bym poszła jeszcze raz do tego szpitala i nakopała im w te tyłki i niech mnie wyleczą porządnie.

Cytat:
a już napewno nie Kas!a
Co znowu ja?

wymiana książek:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 10:22   #3170
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
tak, bo coś Wam tam chyba nie szło ...
To w końcu jaką on Ci wersję sprzedał? Bo jeśli spał to skąd on może wiedzieć czy coś nam szło czy nie

Cytat:
Niech sprzedaje, są seksy
Wtedy kochankowie będą walić do mnie drzwiami i oknami, nie utrzymacie swoich Heikkiów i Vettelów przy sobie, oh biedne wy, biedne wy

Cytat:
może po jakiejś chorobie to płuco ?
o to jeszcze gorzej, jak Kimi to znosi
właśnie nie wiem od czego, ale boje się iść do lekarza
znosi z pokorą, robi mi masaże, wie, że mu się odwdzięcze

Cytat:
To ja proponuję, żeby tych zdjęć tu jednak nie wrzucać.
Żeby Wam czasem głupio nie było?
Jak byście moje szpagaty zobaczyły...

Cytat:
Ale Ty będziesz umiała go ściągać? Czy będzie wiecznym prawiczkiem?
Niestety prawiczkiem on już dawno nie jest, rozdziewiczyłam go jakiś czas temu
Pas mu tylko założę żeby go ustrzec przed takimi zboczuchami jak Ty, co tylko by wykorzystały chwilową słabość menszczyzny

Cytat:
Ja całą noc byłam z Ikerem, żeby mu dodać sił przed meczem, więc mam alibi. Sądze, że to Angel zbierała dokumentacje dla NASA, a że obie jesteśmy takie sexi flexi to nas pomyliłyście.
Ta NASA to mogłaby mnie zmieść jednym dmuchnięciem, mają na mnie całą mase haczyków

Cytat:
Co znowu ja?
Jak to co? ZŁO!!

ej dziopy, to kiedy przyjeżdżacie?
Stary 2008-06-29, 10:50   #3171
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
ej dziopy, to kiedy przyjeżdżacie?
do Krakowa ?

no wiesz, ja to moge nawet jutro
Stary 2008-06-29, 13:44   #3172
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A chcesz tam pracować w zawodzie? Uczyć?

Będzie dobrze Dziewuszki.

Ja bym poszła jeszcze raz do tego szpitala i nakopała im w te tyłki i niech mnie wyleczą porządnie.

Co znowu ja?

jeszcze nie wiem w sumie to dziwnie wyglądałoby że przyjezdzam z Polski i chce być nauczycielką ich ojczystego języka ale może praca w jakimś biurze, tłumacz czy coś ... albo u nas jako tłumacz też by styknęło zupłenie sobie jeszcze nie wyobrażam jak to wszystko będzie wyglądało ale chce mieć kilka perspektyw z resztą wielkim moim marzeniem jest wyjechać do Stanów i już tam zostać więc niewykluczone że pewnego dnia tam wyląduje w każdym razie odkładam już kase żeby mieć mały kapitał na przyszłość, a później sie zobaczy narazie jednak zostaje tu gdzie jestem i studiuje, a co dalej to sie okaże istnieje jeszcze możliwość że moja siostra wyjedzie do Włoch do pracy, i może tam mnie ściągnie

dzieks

ale to jedyny szpital w moim mieście, a że ja praktycznie co roku tam sie pojawiam to zostałabym na lodzie

już Ty wiesz co

Cytat:
To w końcu jaką on Ci wersję sprzedał? Bo jeśli spał to skąd on może wiedzieć czy coś nam szło czy nie

Niech sprzedaje, są seksy
Wtedy kochankowie będą walić do mnie drzwiami i oknami, nie utrzymacie swoich Heikkiów i Vettelów przy sobie, oh biedne wy, biedne wy

właśnie nie wiem od czego, ale boje się iść do lekarza
znosi z pokorą, robi mi masaże, wie, że mu się odwdzięcze

no zasnął przed tv ale sie obudził, skapczył sie co i jak i położył sie spać na kanapie

ej, no Ty też w dzisiejszym świecie nie można nikomu ufać

to może lepiej idź bo sie może okazać później że to coś poważnego

to ładnie

uh, dalej mnie nogi bolą więc sie nawet z chałupy nie ruszam

kurcze, w kościele przyuważyłam fajnego gościa ale co z moim postanowieniem - nie dla facetów
Stary 2008-06-29, 13:50   #3173
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Właśnie się zastanawiam czy ja żyję jeszcze, normalnie się za bardzo wczoraj pohulało . Mam zdjęcia specjalnie dla Was zrobione z hula kwiatami we włosach ale dziś siły nie mam, żeby je zgrać

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 15:25   #3174
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
do Krakowa ?

no wiesz, ja to moge nawet jutro
No miałyscie przyjechać wszystkie tak na dzień, na jakieś lody czy inne Leszki

A Ty to wiem, Ty to o dwunastej w nocy jakbym Cie zwołała to byś przybyła

Cytat:
jeszcze nie wiem w sumie to dziwnie wyglądałoby że przyjezdzam z Polski i chce być nauczycielką ich ojczystego języka ale może praca w jakimś biurze, tłumacz czy coś ... albo u nas jako tłumacz też by styknęło zupłenie sobie jeszcze nie wyobrażam jak to wszystko będzie wyglądało ale chce mieć kilka perspektyw z resztą wielkim moim marzeniem jest wyjechać do Stanów i już tam zostać więc niewykluczone że pewnego dnia tam wyląduje w każdym razie odkładam już kase żeby mieć mały kapitał na przyszłość, a później sie zobaczy narazie jednak zostaje tu gdzie jestem i studiuje, a co dalej to sie okaże istnieje jeszcze możliwość że moja siostra wyjedzie do Włoch do pracy, i może tam mnie ściągnie
A ściągniesz potem mnie tam?
Zazdroszcze Ci tych planów. Ja mam narazie ambicje znaleźć bogatego męża i ewentualnie urodzić mu dziecko Bo nie mam żadnych planów na przyszłość, nie ma dla mnie przyszłości A nie będę przecież utrzymywać się z tworzenia sfotoszopopaintowanych przeróbek ze zdjeć w paincie

Cytat:
no zasnął przed tv ale sie obudził, skapczył sie co i jak i położył sie spać na kanapie
no bo jak zobaczył, że już w żadną dziurke się nie wciśnie to poszedł spać, nie mając nic innego do roboty

Cytat:
ej, no Ty też w dzisiejszym świecie nie można nikomu ufać
to był tylko taki przykład, nie poluje na Heikkiego, spokojnie
chciałam Kaś postraszyć

Cytat:
to może lepiej idź bo sie może okazać później że to coś poważnego
właśnie nie wiem, bo to mam tak, że jak jestem wyprostowana, (proste plecy, pierś do przodu, czyli poprawna postawa hula damy ) i głęboko oddycham to kompletnie nic mi nie jest. A jak się lekko zgarbie i odetchnę właśnie głęboko to normalnie dół lewego płuca tak jakby mi naciskał na żebra
Osobiście jako przyszła studentka medycyny () zdiagnozowałam sobie nadwyrężenie mięśni międzyżebrowych, bo mi na nic innego to nie wskazuje, ale kij wie...

Cytat:
to ładnie
ładnie, ładnie nasz związek opiera się na obopólnych przyjemnościach

Cytat:
uh, dalej mnie nogi bolą więc sie nawet z chałupy nie ruszam
jak się baluje, to się cierpi

Cytat:
kurcze, w kościele przyuważyłam fajnego gościa ale co z moim postanowieniem - nie dla facetów
Można sobie odpuścić raz na jakiś czas Przecież każdy ma jakieś potrzeby w końcu!

Chyba muszę iść na podryw do kościoła.

Cytat:
Właśnie się zastanawiam czy ja żyję jeszcze, normalnie się za bardzo wczoraj pohulało . Mam zdjęcia specjalnie dla Was zrobione z hula kwiatami we włosach ale dziś siły nie mam, żeby je zgrać
To czekamy na hula-fotki
Stary 2008-06-29, 15:55   #3175
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tych Vettelów, to nie bądź taka pewna.

Cytat:
Żeby Wam czasem głupio nie było?
Jak byście moje szpagaty zobaczyły...

Cytat:
Coś widzę, że chcesz nas zostawić.
Też mi się zawsze Stany marzyły. Albo chociaż GB.

Cytat:
Ja mam taką teorię: zasnął przed tv, wszedł do Plot i Kimiego, zaobaczył, że nudy to poszedł spać dalej.

Cytat:
Mogę uznać, że nic o tej teorii nie słyszałam i zostaniesz rozgrzeszona z tych starych poglądów i możesz iść na podryw do kościoła. Mam tylko nadzieję, że Twoim nowym wybrankiem nie jest ksiądz.

Cytat:
Czekamy na fotkacze.

Cytat:
No miałyscie przyjechać wszystkie tak na dzień, na jakieś lody czy inne Leszki
Na lody dody.

Cytat:
Zazdroszcze Ci tych planów. Ja mam narazie ambicje znaleźć bogatego męża i ewentualnie urodzić mu dziecko Bo nie mam żadnych planów na przyszłość, nie ma dla mnie przyszłości A nie będę przecież utrzymywać się z tworzenia sfotoszopopaintowanych przeróbek ze zdjeć w paincie
Nie rozpaczaj Plot, na tych Paintowych przeróbkach majątek zbijesz.

Cytat:
chciałam Kaś postraszyć
Normalnie, aż strach się bać.

Cytat:
właśnie nie wiem, bo to mam tak, że jak jestem wyprostowana, (proste plecy, pierś do przodu, czyli poprawna postawa hula damy ) i głęboko oddycham to kompletnie nic mi nie jest. A jak się lekko zgarbie i odetchnę właśnie głęboko to normalnie dół lewego płuca tak jakby mi naciskał na żebra
Osobiście jako przyszła studentka medycyny () zdiagnozowałam sobie nadwyrężenie mięśni międzyżebrowych, bo mi na nic innego to nie wskazuje, ale kij wie...
Poczekaj 2 dni - może przejdzie, a jak nie to ja bym może poszła do lekarza. Albo chociaż powiesz mamie.

wymiana książek:

Stary 2008-06-29, 16:04   #3176
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Co do tych Vettelów, to nie bądź taka pewna.
ani go nie chce, słaby jest.

Cytat:
co to ma oznaczać? hę, hę?

Cytat:
Też mi się zawsze Stany marzyły.

Cytat:
Ja mam taką teorię: zasnął przed tv, wszedł do Plot i Kimiego, zaobaczył, że nudy to poszedł spać dalej.
Może akurat Kimi się regenerował Rozmawialiśmy o mojej przyszłości i moim paintowaniu ludzi

Cytat:
Mam tylko nadzieję, że Twoim nowym wybrankiem nie jest ksiądz.
Pewnie ministrant
Albo siostra zakonna

Cytat:
Na lody dody.
No, chociażby

Cytat:
Nie rozpaczaj Plot, na tych Paintowych przeróbkach majątek zbijesz.
Myślisz?
Aha, od Was jeszcze kasy nie ściągnęłam, płacić, płacić mi tu

Cytat:
Normalnie, aż strach się bać.

Cytat:
Poczekaj 2 dni - może przejdzie, a jak nie to ja bym może poszła do lekarza. Albo chociaż powiesz mamie.
To już mnie od lutego boli z przerwami więc 2 dni nic nie pomoże
Mama wie i mówi, że zdziwiam
Stary 2008-06-29, 16:24   #3177
*angel1710**
Zadomowienie

dziewczyny, co do Stanów to za pierwszym razem o mało się nie zesrałam z podniety, że tam jestem i w ogóle wszystko było kul, ale im jestem starsza tym coraz mniej mi się podoba.
moja babcia mi powiedziała, że za rok jak napiszę maturę mogę przyjechać i postarać się o wizę studencką jednak ja grzecznie podziękowałam. naprawdę, może troszkę uogólnię, ale amerykanie są tak niesamowicie tolerancyjni, że wszystkch traktują jak gówno. naprawdę. oni nawet nie są świadomi tego, że oni też nie są amerykanami.
a to całe ' hi, how are you' doprowadza mnie do szału. dużo bardziej polecam Kanadę.

w sumie nie wiem co mi się zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu oddałabym wszystko by tam być, a teraz dopiero sobie uświadamiam, że co ja w nich widziałam.
w ogóle jeszcze ich bandycki rząd chce nam wpakować tarcze żebyśmy to my byli celem terrorytsów. co za banda hipokrytów.

przepraszam was, poniosło mnie troche fajnie jest pojechać na wakacje i zobaczyć, ale jak zaczyna się tam pracować, w ogóle dłużej przebywać to przestaje być tak kolorowo.
Stary 2008-06-29, 16:59   #3178
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
imprezy...

to pokaż jak będziesz mieć siły

Cytat:

A ściągniesz potem mnie tam?

no bo jak zobaczył, że już w żadną dziurke się nie wciśnie to poszedł spać, nie mając nic innego do roboty

chciałam Kaś postraszyć

ładnie, ładnie nasz związek opiera się na obopólnych przyjemnościach

jak się baluje, to się cierpi

Można sobie odpuścić raz na jakiś czas Przecież każdy ma jakieś potrzeby w końcu!

Chyba muszę iść na podryw do kościoła.

jak sie ustawie to pewnie
heh dzieki ale nie ma czego realnie na to patrząc to połowa z nich nie wypali dlatego jest ich tak dużo w razie czego myślałam jeszcze o jakiejś misji w Afryce, lub innym biednym kraju
też miałam taki przebłysk o dzianym mężu ale to może nie wypalić
a czemu nie ? spokojnie mogłabyś pracować jako grafik w jakiejś firmie, masz naprawde talent do tego

i tak by nie chciał nigdzie sie wciskać

teraz tak mówisz, a pewnie sie już od dłuższego czasu na niego zasadzasz
nie mam pojęcia co to może być

serio chciałabyś na medycyne możliwe z tymi żebrami ja sie kiedys potknęłam i upadłam na krzesło, myślałam że żebra połamałam ale nie

to zupełnie tak jak mój i Heikkiego

ale sie balowało w piątek a dziś jest niedziela

to miała być żelazna zasada
spróbuj koniecznie

Cytat:

Coś widzę, że chcesz nas zostawić.
Też mi się zawsze Stany marzyły. Albo chociaż GB.

Mogę uznać, że nic o tej teorii nie słyszałam i zostaniesz rozgrzeszona z tych starych poglądów i możesz iść na podryw do kościoła. Mam tylko nadzieję, że Twoim nowym wybrankiem nie jest ksiądz.

no niestety kiedyś to nastąpi gdyby nie to że zdałam examy to już bym robiła prawko ( to miał być plan na wakacje) albo bym sie pakowała i już bym jechała do GB

Stany to marzenie każdej

być może, zobaczył że cienko im idzie

zgadłaś

Cytat:

Może akurat Kimi się regenerował Rozmawialiśmy o mojej przyszłości i moim paintowaniu ludzi

Pewnie ministrant
Albo siostra zakonna

a to on sie musi regenerować myślałam że ma duuuużo siły

żadno z nich, to był ksiądz

a co to, haracz jakiś

Cytat:
dziewczyny, co do Stanów to za pierwszym razem o mało się nie zesrałam z podniety, że tam jestem i w ogóle wszystko było kul, ale im jestem starsza tym coraz mniej mi się podoba.
moja babcia mi powiedziała, że za rok jak napiszę maturę mogę przyjechać i postarać się o wizę studencką jednak ja grzecznie podziękowałam. naprawdę, może troszkę uogólnię, ale amerykanie są tak niesamowicie tolerancyjni, że wszystkch traktują jak gówno. naprawdę. oni nawet nie są świadomi tego, że oni też nie są amerykanami.
a to całe ' hi, how are you' doprowadza mnie do szału. dużo bardziej polecam Kanadę.

w sumie nie wiem co mi się zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu oddałabym wszystko by tam być, a teraz dopiero sobie uświadamiam, że co ja w nich widziałam.
w ogóle jeszcze ich bandycki rząd chce nam wpakować tarcze żebyśmy to my byli celem terrorytsów. co za banda hipokrytów.

przepraszam was, poniosło mnie troche fajnie jest pojechać na wakacje i zobaczyć, ale jak zaczyna się tam pracować, w ogóle dłużej przebywać to przestaje być tak kolorowo.
masz duzo racji
nasz wspólny( mój i przyjaciółki ) były był w USA, wrócił i strasznie sie zmienił a my stwierdziłyśmy że mu poprostu hamburgery mózg zjadły
a tak na serio pewnie że Stany mają różne dziwne zwyczaje ale który kraj ich nie ma ? myśle że siłą rzeczy bym sie przyzwyczaiła
a jeśli chodzi o GB to wybrałabym Walie
Stary 2008-06-29, 17:04   #3179
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz?
No wiesz co, nas chcesz ograbić? <foch_z_przytupem_i_ruski e_wyzwisko> (lubię tą emotke).

Cytat:
To już mnie od lutego boli z przerwami więc 2 dni nic nie pomoże
Mama wie i mówi, że zdziwiam
To idź do lekarza, przecież niedługo Ci stuknie pół roku bólu.

Cytat:
Mam w Kanadzie kolege.

wymiana książek:

Stary 2008-06-29, 17:08   #3180
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No wiesz co, nas chcesz ograbić? <foch_z_przytupem_i_ruski e_wyzwisko> (lubię tą emotke).

ja tyż

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości