|
|
#4201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
My już po pierwszych zajęciach w SR. Dalej jestem zła że nie zamowilismy ani wózka ani fotelika ehhhh. Na wykładzie w SR cały czas myślałam o tych nieszczęsnych wózkach
chce to zamowic i mieć z głowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odp odnośnie toksoplazmozy, mi nie zalecila mimo braku przeciwciał ale chyba sama zrobię żeby w szpitalu mieli świeże wyniki. Coś jeszcze musicie powtarzać z tych badań co Wam wyszło brak przeciwciał? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Mi lekarka mówiła, że toksoplazmozę powtarza się w każdym trymestrze jeśli wyszła ujemnie na początku. W 1 trym igg i igm, a potem tylko igm, bo to oznacza świeże zakażenie
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tak jak ojoanna z toksoplazmoza i reszta.
Dziś byłam na wizycie. Szyjka miękka, rozwarcie na palec, mam się mega oszczędzać. I też mam żelazo na t i przyznaje nie brałam rzeczy a wyniki bardzo podskoczyły. Pamiętajcie zeby nabiał ograniczyć przy żelazie bo przeszkadza w wchłanianiu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
A i miałam przy córce próbkę lanilosh i był mega. Teraz tez chciałam j patrzę Ziaja ten sam skład a tańsza. I teraz lipa jak piszecie że gorsza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o krem na brodawki to ten a-pectus ma 100% hipoalergicznej. W gemini za 14,50 ale mała tubka, 15 ml.
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te szyjki to jakaś masakra, stresują człowieka
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcia wróżę że będziesz naszą pierwszą wątkową mamusią !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze wytrwasz tyle ile trzeba
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam spisane nazwy fotelików z naszego wątku które są polecane w internecie maxi cosi czy cybex, mieli je wszystkie w sklepie ale strasznie je skrytykował i powiedział że tylko jeden zachowuje prawidłowe ułożenie dziecka. Zaczął tam pokazywać, zachwalac. Kiedy ja już byłam zdecydowana praktycznie na cybex lub maxi cosi to on mi pokrzyzowal plany tym fotelikiem. Najgorzej że wydawało się to wszystko rozsądne co mówił i pokazywał. Nie wiem teraz już czy to zwykle gadanie żeby sprzedać czy prawda - o tym foteliku nie ma zbyt wiele w internecie bo jest nowy i nie wiem co myśleć. Fotelik to Avionaut Ultralite - może któraś się spotkała z nim lub coś słyszała??
Pozniej zaczął pokazywać wózki. Mielismy na oku już dwa między którymi się zastanawialiśmy a on mi wyjechał z kolejnymi dwoma fajnymi wkurzył mnie ![]() Aha! mówił też o materacach gryka - kokos że są najlepsze. A ja już byłam zdecydowana na lateksowy o którym w ogóle nie chciał rozmawiać pokazał mi tylko dla porównania i rzucił w kąt.Ogólnie w sklepie spędziliśmy ze 2 h i facet chciał dalej nawijać ale już nie daliśmy rady - za dużo informacji na raz Nie wiem już co było prawda z tego co mówił a co kitem żeby sprzedać produkt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby chłopaki posiedzieli jak najdluzej! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Alleyezonme obil mi sie ten avionaut o uszy ale nie wiem czy jest taki najlepszy, nie zaglebialam sie akurat w ten model, moze warto wymienic pare maili z osiemgwiazdek albo tylem.pl? Oni napewno rozwieja wszystkie twoje watpliwosci
![]() A co do materacy to juz wam pisalam, ze bylam mega nastawiona na lateks ale poczytalam sporo w necie i tez wyszlo na to, ze jednak gryka kokos lepsza wiec zostalam przy nim. A tak w ogole to mysle, ze decydujcie sie na to na co chcecie, pozniej jak cos bedzie nie takie to bedziecie sie tylko wkurzac, ze nie wzieliscie tego co wam sie najbardziej podobalo. |
|
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Marcia oby chlopaki siedzieli tyle ile trzeba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba kierować się swoim wyczuciem po prostu. Ale też nie ma co podpadać w paranoję, jeśli kupimy taki wózek a nie inny lub taki materac a nie inny to krzywda się naszym dzieciom nie stanie Także Alley nie smutkuj, prześpij się z tematem i do przodu
|
|
|
#4220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie ogarniam, nie dawno pisałyśmy o pęcherzykach, wypatrywałyśmy serduszek kiedy to zleciało?
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
E mogłyby nie być złe, ja lubię połączenia mięsno-słodkie
Kiedyś robiliśmy piersi kaczki z czekoladą (gorzką) i były pyszne Do chili con carne dla koloru i smaku też dodaje kakao
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym jednym on mówił zupełnie coś innego - dlatego już zdurniałam.W ogóle niepotrzebnie tam zachodzilismy! Nie mieliśmy w planach tego sklepu a zaszliśmy tam ot tak bo był po drodze. Co do wózków to polecił jakiś model firmy paradise baby której nigdzie indziej nie widzieliśmy i jakiś model x-landera. Wyglądały naprawdę fajnie jak tak o nich opowiadał - ale wiadomo jak jest z tym opowiadaniem w każdym bądź razie teraz tak jak ochłonęłam to coś tam mi i w jednym i w drugim nie do końca pasowało więc skreślam je Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4223 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiula to dla Ciebie
![]() WP_20180108_19_41_27_Pro.jpg
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, wiesz że jak on o tych materach gryka-kokos mówił to od razu z Tobą mi się skojarzyło pamiętała że miałaś i byłaś zadowolona.Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie jako do doświadczonej mamy Dzisiaj facet zwrocil nam uwagę, że w niektórych wózkach jest jak by drugi podnóżek na ramie który stosuje się dla większego dziecka - wiesz o czym pisze? Niektóre wózki to mają, niektóre nie - czy to jest potrzebne u pomocne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2018-01-08 o 19:59 |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4226 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby kosztowała do 100 zł, to bym zostawiła![]() Cytat:
Cytat:
Jedziemy na tym samym wózku. Podobnie jemy, podobnie nas katują żelazem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam ostatnio sukienkę s i się mieszczę (tzw. oversize ) ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymaj się mocno w wielopaku ![]() Oj, stresują, niezależnie od tego czy ostatni pomiar był dobry, czy nie. Chociaż przyjdzie i na nie czas ![]() Kurze pałki w czekoladzie Torrence, trzymacie napięcie z małą M. ![]() Alley, znajdziecie złoty środek
|
||||||||
|
|
|
#4227 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcia, leżing musisz zapodać porządny jak tylko bedziesz mogła. I nogi jeszcze zacisnąć chociaż przez chwile zeby siedzieli dłużej. Trzymamy mocno kciuki
![]() ![]() Joanna, ja Ci bardzo współczuje z takimi kosztami ponoszonymi w aptece ![]() Alley, moze dlatego, ze nowy to tak zachwalał? Zeby lepszą reklamę zrobic? Ja o takim nie słyszałam, a maz zrobił dobre fotelikowe rozeznanie, wiec by mi powiedział jakby znalazł taki pro. Torrence, tez ostatnio zajadalam sie mieszanką krakowską i mój smak to zdecydowanie malina ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
alleyez, w Bobowózkach jak przyszła jakaś zagubiona w temacie ciężarna to facet jej mówił że wózki do 2500 zł są takie same i nawet są produkowane praktycznie wszystkie w Częstochowie i trzeba tylko wybrać co się wizualnie podoba
Wybierz jakie chcesz koła, wielkość gondoli i jakoś to sobie zawęzisz A co do fotelika to nie słyszałam o wymienionym przez Ciebie, kierowałabym się jakimś rankingiem 8 gwiazdek czy podobnego typu strony ![]() Byli panowie od remontu i chcą skończyć do końca tego tygodnia (ehe, ja w to nie wierzę, wolę się miło rozczarować
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2018-01-08 o 20:08 |
|
|
|
#4230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

chce to zamowic i mieć z głowy.

Bedzie co opisywac ale stres tez bedzie mega ogromny, juz sie boje.
Marcia wróżę że będziesz naszą pierwszą wątkową mamusią !
wkurzył mnie 
pokazał mi tylko dla porównania i rzucił w kąt.
ja już sobie jakiś czekoladowy smakołyk wyobrazilam 
a w tym jednym on mówił zupełnie coś innego - dlatego już zdurniałam.
Gdyby kosztowała do 100 zł, to bym zostawiła
Ale jak coś zostawi czerwony ślad to obetnę
chciałam zasłonić żaluzję w pokoju i straciłam równowagę... stojąc 

ja się swojego wózka doczekać nie mogę, a będzie już na początku przyszłego tygodnia
mam zamiar cieszyć się z niego jak dziecko z nowej zabawki 
13.03.2008