Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-10, 15:18   #4561
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Dzień dobry, 😀

Ja po zakupach, ale w realu tym razem 😊 kupiliśmy fotelik, usztywniany przewijak, wanienke, butelkę, smoczki i masę innych drobiazgów. Tesciowa chciała pojechać z nami i uparla się że za cześć zapłaci 😉 nie odmowilam jej przyjemności ale w ramach tego pozwalalam jej też wybierać i coś tam nawet decydować 😎 dobra ze mnie synowa, nie?!

Wieczorem mąż zabiera mnie do kina 😉 muszę się odwalic jakos 😉 heh, no myślę że z wrażenia jednak nie padnie. To pewnie jedna z naszych ostatnich randek 😎

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze egzaminy, pisanie prac itp. Niech moc będzie z wami!!!

Boże, jestem taka dumna że od mojej drozdzowej gwiazdy wszystko się zaczęło.... lawina drożdżówek ruszyła. I żadna nie będzie mieć problemu z laktacja 😜

Podziwiam te z was co szyja jakieś rzeczy/ozdoby dla dzieci, jak ja bym coś uszyla to chyba jedynie mogłabym to w garażu lub piwnicy zainstalować 😉

Kurczę, nie widziałam tych cudownych polskich szpitali w ddtvn. Mydlarnia oczu, a potem idź rodzic do szpitala a realia są jakie są, a ludzie sobie mysla co to teraz nie ma....

Miłego i owocnego popołudnia lub jak ktoś woli leniwego kanapowania 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cudowna synowa z ciebie.

Jezu laski tak mnie plecy rozbolaly nagle w sumie, ze ledwo chodze schylam sie. Jak do jutra nie minie to lekarz

Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 15:24   #4562
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Super Jolinko! Jaki fotelik wybraliscie?
Cybex aton m 😊

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Cudowna synowa z ciebie.

Jezu laski tak mnie plecy rozbolaly nagle w sumie, ze ledwo chodze schylam sie. Jak do jutra nie minie to lekarz

Oj, i to tak nagle. Może jakiś ucisk masz?

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 15:27   #4563
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Cybex aton m 😊

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Oj, i to tak nagle. Może jakiś ucisk masz?

Nie wiem chyba tak bo tak dziwnie boli

Pawcio 13.04.2015
Stary 2018-01-10, 15:36   #4564
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Nastawił piekarnik żeby się na 10 zrobiło, co bym miała ciepłą drozdzoweczke do kawy i pachnie mi w całym domu ciastem Czasem mam ochotę go zabić, ale jednak dobry facet z niego
Co za facet

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
Ja jeszcze do pracy nosze zwolnienie, ale mam blisko do pracy póki co.
Po raz pierwszy wysłałam Bo i tak byłam na poczcie, a po tym jak po ostatniej wizycie dostałam telefon od koleżanki, że u nich w przedszkolu epidemia choroby niebezpiecznej dla ciąży i dziecko chore, i że ona mogła to przenieść, bo zaraża się, choć nie ma się jeszcze objawów itd., to sobie pomyślałam, że siedzę na dupsku w chacie.

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Parapet no remont miał ponad 3tygodnie przerwy bo najpierw przerwa świąteczna, później wyjazd na 8 dni a i jeszcze jelitowka. Zaczął znów w poniedziałek i nie powiem bo nawet dużo zrobił. Wczoraj wizyta (na głupia godzine) także znów remont stał ale dzisiaj zaczyna już szlifować ściany
O kurcze, miałam nadzieję, że już po

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
No wiecie jak jest. 800 zł za noc to jak w dobrym hotelu. Tez bym od pielęgniarek/położnych itd wymagała, ze mają byc miłe, uśmiechnięte i pomocne we wszystkim
Ja bym chętnie dopłaciła, tylko niech mi dadzą taką możliwość

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
A
Tak w ogóle to Parapet, Ty chyba z miesiąc tych kurierów zalatwialas, wiec gratuluje, ze w koncu sie udało.
To już drugi raz w ciągu miesiąca Po prostu z fedexem mam przy każdym zwrocie pod górkę Teraz będzie trzeci raz, bo staram się skorzystać z wyprzedaży i trochę sobie i mężowi szafę uzupełnić.

Cytat:
Napisane przez _Dolly Pokaż wiadomość
Dla mnie to takie trochę odzierające z piękna tej chwili, ale przywykłam do tego. Gorzej jeśli masz rodzić w boksie i partner nie może z tobą być tym sposobem jeden szpital, który mam praktycznie pod nosem jest ostatni na mojej liście
Mi z tego powodu Borowska odpadła.

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
No wlasnie, 4 tygodnie... Dokladnie tyle planowalam jeszcze pracowac
Szalona matka

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Kurcze tez musze sie do fryzjera umowic ale to w lutym juz styczen za bardzo zajety. Jak w lutym nie zdaze to potem moge zapomniec, ze szybko sie gdziekolwiek wybiore.
Też mam na początku lutego. Wydawał mi się to ostatni rozsądny termin. Na pół roku powinno mi takie ścięcie wystarczyć, potem już jakoś damy radę się zorganizować

Bloody, u mnie włosy lecą na potęgę, została mi jakaś 1/3 tego co miałam. Idę do dermatologa z tym, ale nie spodziewam się, że w ciąży da się coś zadziałać.

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę, bez nadrabiania, bo muszę się intensywnie poświęcić pisaniu pracy na podyplomówkę a jedyną odskocznią na jaką będę mogła sobie pozwolić to ogarnięcie pranie lub zmywanie
Więc przez najbliższe dni będzie mnie zdecydowanie mniej niż ostatnio i stwierdziłam, że uprzedzę, żebyście nie przestraszyły się, że rodzę
Jutro intensywny dzień, usg i zakupy więc też pewnie tylko na chwilkę zajrzę.
No, relację z wizyty musisz zdać

Owocnego pisania
Studiujące dziewczyny, podziwiam was bardzo!

Ale się złaziłam po sklepach Ale wydaje mi się, że nie zapomniałam o niczym, więc jestem zadowolona. Niestety, nacięłam się na promocje w rossmannie, bo trzeba mieć aplikację, żeby było 2+2. Uparcie próbuję się bronić przed podawaniem im danych, ale coś czuję, że mnie złamią w końcu.
Kupiłam na próbę paczkę bambusowych i biodegradowalnych pieluch. Jakby były dobre, to pewnie będziemy używać. No i już będzie poważny powód do zarejestrowania się

Mamy dostać od znajomych rzeczy po ich córce, więc też udało mi się coś kupić na wymiankę

W reserved nie wiedziałam co brać, bo dresy po 19,90 (chłopięce bardziej mi się podobały), bodziaki i koszulki od 9,90 do 14,90, bluzy 19,90. Wzięłam Małej ciepłą rozpinaną bluzę, bo w takiej cenie ciężko gdziekolwiek trafić, a tego nie mamy aż tak wiele.

Przyszedł proszek bobasowy, więc teraz pierzemy. Padnę wieczorem i zasnę jak kamień

Blacberry, połóż się na podłodze i wyciągnij ręce do góry. Może coś musi wskoczyć na swoje miejsce. Tylko żebyś potem dała się radę podnieść, jeśli nie ma nikogo w domu kto by ci pomógł.

Edytowane przez parapet
Czas edycji: 2018-01-10 o 15:43
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:07   #4565
Pannkaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Miewalas tak wczesniej, w ktorym miejscu?

Mnie od dwoch dni boli po jednej stronie przy karku, ledwo moge reke podniesc do gory po tej stronie. U mnie takie atrakcje raz na jakis czas, tym razem chyba sie dorobilam zdejmujac szalik w drodze do pracy - tak mi goraco bylo, a potem mi wialo po szyi... Normalnie bym posmarowala czyms przeciwzapalnym, a teraz nie moge. Wczoraj caly wieczor z cieplym okladem siedzialam, ale juz chyba lepiej, moze przejdzie...

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Wlasnie zobaczylam, ze mam trzy paczki do odebrania, szalenstwo wyprzedazy U mnie prawie nic nie przychodzi kurierem do domu, chyba, ze wielkie paczki, ale mam do odebrania w najbliszym supermarkecie (codziennie 7-22), odbieram przy okazji zakupow
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:09   #4566
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Eh... ale mi ten katar dokucza

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:34   #4567
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość

Mi też. Leje mi się jak z kranu. Aż mam całą twarz spuchniętą od wycierania. Do tego łzawią oczy i ten cholerny kaszel.

karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:48   #4568
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Kciuki trzymam za wizyty, lelowa, pamiętaj o literkach w klubie trzymajcie dzisiaj kciuki też za mnie, za godzinę pierwszy egzamin, jutro kolejny ale mam nerwy

Kciuki! Jak Ci poszło?
Cytat:
Dzień dobry,

Ja po zakupach, ale w realu tym razem kupiliśmy fotelik, usztywniany przewijak, wanienke, butelkę, smoczki i masę innych drobiazgów. Tesciowa chciała pojechać z nami i uparla się że za cześć zapłaci nie odmowilam jej przyjemności ale w ramach tego pozwalalam jej też wybierać i coś tam nawet decydować dobra ze mnie synowa, nie?!

Wieczorem mąż zabiera mnie do kina muszę się odwalic jakos heh, no myślę że z wrażenia jednak nie padnie. To pewnie jedna z naszych ostatnich randek

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze egzaminy, pisanie prac itp. Niech moc będzie z wami!!!

Boże, jestem taka dumna że od mojej drozdzowej gwiazdy wszystko się zaczęło.... lawina drożdżówek ruszyła. I żadna nie będzie mieć problemu z laktacja

Podziwiam te z was co szyja jakieś rzeczy/ozdoby dla dzieci, jak ja bym coś uszyla to chyba jedynie mogłabym to w garażu lub piwnicy zainstalować

Kurczę, nie widziałam tych cudownych polskich szpitali w ddtvn. Mydlarnia oczu, a potem idź rodzic do szpitala a realia są jakie są, a ludzie sobie mysla co to teraz nie ma....

Miłego i owocnego popołudnia lub jak ktoś woli leniwego kanapowania

Super
Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez karolka_boroweczka Pokaż wiadomość
Mi też. Leje mi się jak z kranu. Aż mam całą twarz spuchniętą od wycierania. Do tego łzawią oczy i ten cholerny kaszel.

Zdrowia dziewczyny!

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:49   #4569
alleyezonme
Zakorzenienie

Witam się w locie między zakupami a SR.

Muszę się pochwalić że dzisiaj pierwszy raz mnie z kolejki wywołali i to w dwóch sklepach Reserved i Rossmann.

Dokupiłam ciuszków i zbliżam się do końca przynajmniej tej części wyprawki.

Wózek i fotelik nadal w miejscu ale w sobotę zamawiamy. To nasz deadline

Lece na SR, pozniej Was nadrobię

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 16:53   #4570
julietta83
Zakorzenienie

pytanie do Mamuś, które kupiły lub planują karuzelę hand made - gdzie kupiłyście/kupujecie ramię do łóżeczka? pozytywka do tego się przyda? polecicie jakieś fajne?
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 17:02   #4571
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Cytat:

Łącze się w bólu
Nie mam jeszcze jałmużny na koncie

Stary 2018-01-10, 17:16   #4572
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Wczoraj o 13 zamówiłam materiały na kocyk i o 9 były już w Paczkomacie. Już wyprane, pewnie jutro albo pojutrze babcia się za to weźmie. Tylko zastanawiam się czy robić go z ociepleniem czy bez? To jest minky i bawełna.

Stary 2018-01-10, 17:24   #4573
Ojoanna29
Zakorzenienie

Spakowałam torbę dla małej do szpitala Jeszcze tylko rożek dorzucę jak kurier przywiezie i wypiorę.
Teraz czuję jak się wierci, mam wrażenie, że mi zaraz wystawi stópkę

Koleżanka pytała czy lekarz mi już określał wagę z jaką mała ma się urodzić, u niej podobno na usg 3 trymestru to jakoś wyliczali, a ja pierwsze słyszę
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 17:44   #4574
lelowa
Zakorzenienie

Tez slyszalam, ze na tym usg 3 trym okreslaja wage ostateczna. Jutro tez o to spytam choc robie u zwyklego gina, bez zadnych certyfikatow, podobnie jak polowkowe.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 18:17   #4575
parapet
Zadomowienie

Cytat:
U mnie prawie nic nie przychodzi kurierem do domu, chyba, ze wielkie paczki, ale mam do odebrania w najbliszym supermarkecie (codziennie 7-22), odbieram przy okazji zakupow
Chyba wolałabym taki system, bo czasem cały dzień się czeka na kuriera.
A jak cię nie zastanie, to paczka i tak trafia do punktu odbioru, ale one niekoniecznie są w pobliżu.

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Koleżanka pytała czy lekarz mi już określał wagę z jaką mała ma się urodzić, u niej podobno na usg 3 trymestru to jakoś wyliczali, a ja pierwsze słyszę
Jeśli chodzi się na NFZ i usg III trymestru jest twoim ostatnim, to pewnie szacują.
Mój lekarz nie szacował skoro będziemy się jeszcze widzieć kilka razy
Stary 2018-01-10, 18:42   #4576
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Melduję sie po III USG prenatalnym. Z córcią wszystko w porządku. Waży już 1500g i ma pulchne uda Będzie mały Michelinek.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 18:44   #4577
bloody_marry
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj o 13 zamówiłam materiały na kocyk i o 9 były już w Paczkomacie. Już wyprane, pewnie jutro albo pojutrze babcia się za to weźmie. Tylko zastanawiam się czy robić go z ociepleniem czy bez? To jest minky i bawełna.

Zależy jaką bawełna, jak gruba, oraz do czego chcesz używać kocyka. Ja będę szyła jeden do wózka i zrobię z minky+dresowka+ocieplenie a drugi chciałabym cieńszy, cały z dresowki np. jedna strona gładka a druga wzorzysta.

Warto też wiedzieć że minky jest bardzo ładne i modne ale też sztuczne i słabo przepuszcza powietrze. Także ja nie będę używać np w łóżeczku na noc takiego materiału.

Zamówiłam wreszcie wózek!! Stanęło na nowym modelu cybex, Cybex Balios S i fotelik też od nich, aton 5. Kolory czerwone, więc trochę szaleństwo, mam nadzieję E nam się nie znudzi niestety do odbioru będzie na koniec miesiąca, ale za to dostaliśmy wydaje mi się spory rabat w Askot we Wrocku bo 250zl przy zakupie wózka 2w1 i fotelika. adaptery i folia przeciwdeszczowa będą dostępne w lutym.

Kupujecie jakies torby do wózka inne niż standardowe? Do cybexa są megabrzydkie :/

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 18:56   #4578
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Zależy jaką bawełna, jak gruba, oraz do czego chcesz używać kocyka. Ja będę szyła jeden do wózka i zrobię z minky+dresowka+ocieplenie a drugi chciałabym cieńszy, cały z dresowki np. jedna strona gładka a druga wzorzysta.

Warto też wiedzieć że minky jest bardzo ładne i modne ale też sztuczne i słabo przepuszcza powietrze. Także ja nie będę używać np w łóżeczku na noc takiego materiału.

Zamówiłam wreszcie wózek!! Stanęło na nowym modelu cybex, Cybex Balios S i fotelik też od nich, aton 5. Kolory czerwone, więc trochę szaleństwo, mam nadzieję E nam się nie znudzi niestety do odbioru będzie na koniec miesiąca, ale za to dostaliśmy wydaje mi się spory rabat w Askot we Wrocku bo 250zl przy zakupie wózka 2w1 i fotelika. adaptery i folia przeciwdeszczowa będą dostępne w lutym.

Kupujecie jakies torby do wózka inne niż standardowe? Do cybexa są megabrzydkie :/

Właśnie do wózka chcę, ale też bym chciała, żeby mi posłużył trochę dłużej, a nie do maja, a potem będzie za ciepły.

Do łóżeczka szukam czegoś innego wlasnie ze względu na to, że minky sztuczne. Ale jednej chociaż chcialam taki kolorowy, ładny. 😝

Stary 2018-01-10, 19:18   #4579
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Melduję sie po III USG prenatalnym. Z córcią wszystko w porządku. Waży już 1500g i ma pulchne uda Będzie mały Michelinek.
bardzo ladna waga malej

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Bloody super że wózek zamówiony

Stary 2018-01-10, 19:21   #4580
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Torrence - trzymamy kciuki żeby praca poszla szybko. I wracaj do nas

Jolinko - super, że zakupy się udały! Dużo rzeczy kupiliscie!

blood_marry - gratuluję zakupów! Super!

Też właśnie mam jeden kocyk z minky i szukam jeszcze jakiegoś do łóżeczka. Coś polecacie?

Jeju ale jestem dziś padnieta! Dzień mega intensywny ale sama dałam się wrobic W międzyczasie udało mi się kupic 2 spisenki, 2 czapeczki i 1 body i 1 pajacyka dla małej. W sumie to z rozmiarów 56, 62, 68 chyba nie potrzebuje już nic (ale znając mnie pewnie coś jeszcze kupie). Kupiłam tez ręcznik bawełniany 100x100, 2 sloiki na waciki (chce w domu myć pupe płatkami kosmetycznymi) i przywieszkę do wózka Jutro zakupów ciąg dalszy

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 19:32   #4581
kasia6713
Zakorzenienie

dziewczyny, a kupujecie wogóle kołderkę dla dzieci czy zostajecie przy kocykach?
Chcę zamówić ochraniacze na łóżeczko i zastanawiam się czy pościel do kompletu wziąć.
kasia6713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 19:35   #4582
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a kupujecie wogóle kołderkę dla dzieci czy zostajecie przy kocykach?
Chcę zamówić ochraniacze na łóżeczko i zastanawiam się czy pościel do kompletu wziąć.
Ja nie kupuję jeszcze, ochraniaczy też nie.

Stary 2018-01-10, 19:37   #4583
Lunak
Wtajemniczenie

Gosza, gratuluje udanej wizyty

Bloody, wózek zamówiony to i spokoj wiekszy, ze duży zakup ruszy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 19:38   #4584
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam kolderke i kocyki. Na poczatek sie nie przyda ale pozniej tak. Ochroniacze i posciel jako komplet tez mam, fajnie razem wyglada
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 19:45   #4585
parapet
Zadomowienie

Gosza, ładnie rośniecie
Kiwi, karolka, jak najszybciej zdrowiejcie
Kasia, mam śpiworek do 6 mż.
Stary 2018-01-10, 19:45   #4586
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Cytat:
Ja zamawiam. mimo że na początku się nie przyda to później fajnie taki komplet wygląda
Stary 2018-01-10, 20:09   #4587
gozia
Zakorzenienie

czaro_dziejkaa
Po roku mozesz po prostu dopigmentowac, to wyglada jak zabieg uzupelniajacy. Najlepiej idz do tej samej osoby, jesli bylas zadowolona, bo ona ma na pewno zapisane jaki kolor/mieszanke kolorow Ci robila. Na pewno tez mniej zapalcisz, bo ksztalt jest, trzeba tylko je odswiezyc
Moje maja juz prawie 2 lata, mialam je dopigmentowac, ale dwa dni wczesniej dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, a to przeciwwskazanie Podobnie pewnie z karmieniem piersia, chociaz ja planuje skonczyc rekaw kolo czerwca-lipca, a karmic piersia bede. Jak nie dam rady to przeloze to na wrzesien.

Koma1002
Bedzie miala imie na tyle latwe, ze w Polsce nie sposob je zle wymowic Po prostu nie bedzie to polskie imie. Ale pewnie na drugie dostanie jakies bardziej tradycyjne.

bloody_marry Moja fryzjerka mowila mi o jakims preparacie, ktory jest super do wcierania w skore glowy i podobno wlosy duzo mniej wypadaja po ciazy Jesli chcesz, moge dopytac co to bylo? Ja chodze do Doroty Kasiorkiewicz, mozecie ją kojarzyc z tego programu w TVN "Mistrzowskie Cięcie". Pokazali ją tam w starsznie niefajnym świetle, ale na zywo jest przemila osoba
Ostatnio jak u niej bylam podcinalysmy koncowki i zrobilysmy pielegnacje - jakas mocna ampulke i saune na wlosy i musze powiedziec, ze efekt jest super.

Co do koszul do szpitala/ciazowych, mam 2 z tej firmy Italian Fashion i sa naprawde fajne, polecam!

Mam te:
https://szykownamama.pl/product-pol-...on-melanz.html

https://szykownamama.pl/product-pol-...ny-melanz.html

Za to nie polecam tej, bo sie bardzo dziwnie uklada https://szykownamama.pl/product-pol-...shion-roz.html

kasia6713 Ja mam ochraniacz na lozeczko szary pikowany i dwa rozki (jeden z Trilli, a drugi z Jagu Jagu). Z JJ dokupilam jej jeszcze plaska podusie i kocyk do kompletu, na poswiel przyjdzie pozniej czas

Edytowane przez gozia
Czas edycji: 2018-01-10 o 20:12
gozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 20:17   #4588
_Dolly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Mi z tego powodu Borowska odpadła.
A zdecydowałaś się już na coś konkretnie? Coś już kiedyś była mowa, ale kalafior nie pozwala mi sobie dokładnie przypomnieć Pisałaś o Brochowie?
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Stary 2018-01-10, 20:21   #4589
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Miewalas tak wczesniej, w ktorym miejscu?

Mnie od dwoch dni boli po jednej stronie przy karku, ledwo moge reke podniesc do gory po tej stronie. U mnie takie atrakcje raz na jakis czas, tym razem chyba sie dorobilam zdejmujac szalik w drodze do pracy - tak mi goraco bylo, a potem mi wialo po szyi... Normalnie bym posmarowala czyms przeciwzapalnym, a teraz nie moge. Wczoraj caly wieczor z cieplym okladem siedzialam, ale juz chyba lepiej, moze przejdzie...

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Wlasnie zobaczylam, ze mam trzy paczki do odebrania, szalenstwo wyprzedazy U mnie prawie nic nie przychodzi kurierem do domu, chyba, ze wielkie paczki, ale mam do odebrania w najbliszym supermarkecie (codziennie 7-22), odbieram przy okazji zakupow
Nie mialam.
Po apapie prawie minelo. Ale juz o lekarzu myslalam na poważnie i mialam wizje szpitala.

Pawcio 13.04.2015
Stary 2018-01-10, 20:29   #4590
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam taką mniejsza pościel po synku, ale nie kupowałam od razu. Na początku spał pod kocykiem i młoda też pewnie tak będzie spała.

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości