|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Wow, powalające
![]() Czy mogłabyś usunąć numery kont? Żeby nam się nikt nie nabrał ![]() Cytat:
![]() U mnie gg działa. Te kosmetyki widziałam, ceny też
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
ice mi nie dziala
wtedy, gdy jest potrzebne
|
#3753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ten błyszczyk nie klei się nadmiernie? Raz testowałam i wydał się okropnie lepiący... Aha, ja teraz mam ochotę na Aqualumiere Gloss Candy Glow ![]() Cytat:
że też ludziom przychodzą takie rzeczy do głowy :/
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta czekoladka
![]() ice może nie będzie tak źle Jesteś mądrą kobietką, na pewno sobie poradzisz.Trzymam kciuki ![]() Co do GG to mi działa, ale czasem łapie jakiegoś "zawiasa" i nie wyświetla mi wogóle opisów innych osób ![]() ------------- Wróciłam niedawno z uczelni: napisałam zaliczenie z angola i posiedziałam godzinę na technice biurowej; miałam czekać na wyniki i wpisy z egz. z zeszłej niedzieli, ale jestem pewna, że mam 2.0 więc po co tam siedzieć Sprawdę wyniki jutro jak pojadę po wpisy z Bakowości. Zeżarłam sobie na kolację kiełbaskę z grilla i popijam teraz niebieskim Powerade`m
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasnelam po poludniu i mialam wizazowy sen snila mi sie Hosenka ale nie wiem co robila tylko pamietam jak przez mgle ze mi sie snila..potem snila mi sie Yennefer snilo mi sie ze przyjachala do mnie na wakacje i mnie malowala a na koniec snilo mi sie ze zamiast na forum postanowilyscie sie spotykac gdzies w kawiarni i ja nie umialam jej znalesc.Ale spotkalam kolege z liceum ktory mi powiedzial ze mam isc prosto i szukac numeru 44 ("a imie jego..." ) I to byla taka kawiarnia z okienkami drewnianymi i wisialy w nich male drewniane kolorowe ptaszki.A reszty nie pamietam bo sie obudzilam
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie rodzenstwo?
![]() ja na przyklad mam wredna siostre, o 11 lat starsza. jest juz mezata, dzieciata [chociaz czasami wydaje mi sie, ze to jej trzyletnie dziecie jest madrzejsze od niej ] i wyksztalcona. troche zaluje, ze jest miedzy nami taka przepasc - ja bylam dzieckiem gdy ona wyprowadzila sie z domu, za granice, wiec kontakt mialysmy utrudniony. za to zawsze chcialam miec starszego brata
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
gayenka 44? mój Tata dzisiaj zrobił grilla z okazji swoich 44tych urodzin
tzn wczoraj, dzisiaj się skończyła impreza ziz niedawno rozmawiałyśmy o rodzeństwie ja mam 12letniego (no, we wtorek będzie 12) brata - masakra lece spać, jestem padnięta po tej imprezie, a planowałam się dzisiaj w nocy zacząć uczyć
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, jakby to działało to nikt by nie był biedny. Najlepsze jest to, że ludzie się na o cały czas nabierają:/
Ja mam pięć lat młodszą. U nas jest podział - ja kosmetyki, ona ubrania. Ona ma garstkę kosmetyków, praktycznie w ogóle się nimi nie interesuje, najczęściej używa moich. Za to ciuchy nie mieszczą jej się w szafie i ciągle jej mało. Za to ja mam mniej ciuchów, ale kosmetyków całe tony
|
|
#3760 |
|
po prostu Em :)
|
Trzech braci.
![]() MagJa, strasznie spodobały mi się buty, które masz na sobie na zdjęciu z twardzielem. Skąd są?
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tia, mamy
![]() 2 siostry młodsze- rok i 6 lat mniej. Z tą srednią kiedyś się nieźle prałyśmy, z tą najmłodszą teraz mam lepszy kontakt niż jak była mniejsza, wtedy to tylko średnią naśladowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja już pisałam, że jestem jedynaczką, ale raczej to chyba wada niż zaleta(zawsze chciałam mieć starsze rodzeństwo, ale cóż ).----------------------- Muszę jechać na 13 na wyniki i wpisy z Bankowości(choć nie wiadomo czy tak wogóle będą dziś te wspisy, bo gostek baaardzo dokładnie i długo sprawdza prace). Potem imieniny u ciotki(znów będzie żarcie Miłego dnia
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam zawsze chciałam, potem mi przeszło, a teraz już chyba za późno
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez
nie mam rodzenstwa prawdziwego ,za to ma dwoch braci z wyboru przyjaznimy sie bardzo dlugo i naprawde traktujemy jak rodzenstwo Jestesmz tak zżyci ze wiem juz ze jeden z nich bedzie swiadkiem na moim slubie Daria cos mnie niebezpiecznie otacza ta 44 *** Moi rodzice jada w lipcu zwiedzac zamki nad Loara i wstapia do Fragonardu,,mam wielka ochote na Soleil....
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam siostrę , 4 lata mlodszą. Przeszla jej już (częściowo) burza hormonów i obrażania się na cały świat, więc ostatnimi czasy mamy niezły kontakt. Kiedyś marzyłam, żeby wyniosła się z pokoju (dzielimy pokój wspólnie),ale teraz chyba nie wyobrażam sobie, żeby moglo jej nie być
Mądra jest, zadziwia mnie swoją mądrością i dojrzalością (często to ona musi mnie sprowadzać na ziemię; bywa tak, że to ja się uczę od niej). Jest zupełnym przeciwieństwem mnie - opanowana, spokojna. Jeśli chodzi o kosmetyki to ma umiar (haha), niestety (lub na szczęście) ominęło ją opętanie kosmetyczne
|
#3766 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Może dokupie jeszcze jeden kolor za jakiś czas, żeby mieć usta jak modelka na reklamie kolekcji, bo ponoć ma zmieszane kolory - ten mój i jaśniejszy, perłowy Air Kiss.Cytat:
No i wykształcona nie jest, bo od kilku lat magisterkę pisze i nie może dobrnąć do ostatniej strony, wieczna studentka. No i moja siostra jest potwornie lekkomyślna i czasami bezdennie głupia, ja w rodzinie jestem tą poważniejszą, rozważniejszą i do niedawna byłam bardziej ustabilizowaną, bo moja siostra nie miewa często facetów na stałe.![]() Ja tam bym nie chciała brata, mamy świetny kontakt, a brat nie kupił by mi fajnych butów, nie oddał swoich, które przestały mu się podobać, nie mogłabym wysłać go na poszukiwanie cieni do powiek, bo nie byłabym pewna czy czegoś nie pomiesza.
|
|
|
#3767 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesli dobrze licze, to w jej wieku tez mialam baaaaardzo duzo ciuchow a kosmetykow wcale. kosmetyczne szalenstwo przyszlo z czasem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie tak rozbestwilam na studiach dopiero ![]() Cytat:
co do brata - bracia sa fajni znaczy ja mam samych ciotecznych, jeden z nich siedzi w dojczlandzie i jesli chce jakiegos kosmetyka to nie ma problemu, tylko musze dokladnie opisac przedmiot, powiedziec gdzie ma go szukac itp sprawdza sie
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
ziz jak to legenda? coś przegapiłam?
![]() posiadaczki nowych brązerów Chanela - jak one się kolorystycznie mają do bambusa? chyba jednak chciałabym go wymienić na coś jaśniejszego...
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi utkwilo w pamieci, jaki ten Twoj brat niedobry za az sie mimowolnie usmiecham jak czasem o nim wspominasz
|
#3770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(pozwoliłam sobie sprawdzić Twój wiek ).Mnie nie ominęło i nie omija to opętanie ![]() Cytat:
mi się najbardziej podoba Cabana Crush Cytat:
wolę kosmetyki niż ciuchyMoże lepiej nie ![]() Daria, dla Ciebie raczej najlepszy będzie 61 (najjaśniejszy) tu fotka i opinie Anety http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=511 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=518 porównanie do bambusa: Ten jest jaśniejszy,bardziej herbatnikowy i bezdrobinkowy.Bambusa chcę się pozbyć,pomimo,że go lubię,to przestałam używać
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście czasem mi sie udaje naciągnąc ją na kosmetyczne szaleństwa.Organzzo, a mi się zawsze wydawało, że ty starsza jesteś ![]() Ja kocham i to i to Kosmetyki kupuję praktycznie stale, regularnie, z ciuchami mam okresy raz na jakiś czas - 2-3-4 razy w roku mam okres 2-3 tygodni, że kupuję wszystko i hurtowo A potem kilka miesięcy spokoju. Np. w ciągu ostatnich 2-3 tygodni kupiłam ponad 10 kuszulek/topów, 3 spódnice, 2 torby. Jeszcze mam w planach kostium i ze 2 pary butów. Dziwna jestem ? ![]()
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Też zawsze chciałam mieć starszego brata
![]() No al etrudno, buta nie zjesz ![]() Przez czekoladę nie stać mnie na promocję Sephory a i znalazłam 3 razy tańszy odpowiednik czerwonego błyszczyka Burżuja- galaretka Avonu w słoiczku, do nakładania tylko na pigmenty w sam raz Także zakupowo czerwiec wypadł nie najgorzej u mnie, o ile uda mi się ominąć jakieś drogerie jutro to to będzie na tyle ![]() Kończy mi się puder prasowany, polecacie jakiegoś średniopółkowca? Mam ochotę na Gosha ![]() Lub ewentualnie jakiś mineralny podkład sypki (chodzi mi o krycie) ale to za dużo czasu by testy zajęły, a potrzebuję niedługo go kupić
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MagJa to samo mówiła ![]() Cytat:
![]() Ja ciuchy lubię.. ale żeby coś więcej to niekoniecznie
|
|
#3774 |
|
|
Eeee..
![]() No to możemy się zamienić, zawsze chciałam mieć siostrę. (żebyście widziały jak ryczałam w poduszkę, kiedy mój najmłodszy okazał się kolejnym BRATEM!).
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd ten mit starszego brata
z definicji wcale nie musi być taki fajny...Mój ma 30 lat i jest nienormalny - choćby tydzień temu wczepił mi się w kark, paznokciami do krwi |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
bo starsi bracia maja fajnych kolegow, w potrzebie obronia... ja zawsze sama musialam bic moich kolegow, ktorzy mi dokuczali...
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy sie tego potwora boją
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starszy brat nie zawsze musi być fajny |
|
|
|
|
#3779 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brakiem kondycji się nie przejmuj, przyjdzie z czasem. Ja w piątek miałam wykupić kolejny karnet, ale złapała nas z TŻ ulewa i nie chciało mi się zapierniczać, co by zdążyć na stepa, więc pójdę dopiero jutro. Mam nadzieję, że nikt nie zdążył podkupić mojego miejsca ![]() Cytat:
Cytat:
Ale nic to, praktyka czyni mistrza ![]() Cytat:
i można je spokojnie jeść Mamy, mamy Co prawda bez niej pewnie więcej drogerii bym odwiedziła, bo jej temat praktycznie nie interesuje, ale znów dzięki temu odświeżyłam sobie szafę zamiast robić niepotrzebne zapasy kosmetyków. Także są i plusy naszej odmienności ![]() Cytat:
Choć ona tak z ciuchami nie szaleje, jak ja z kosmetykami swego czasu. Swego czasu, bo teraz już naprawdę przystopowałam Cytat:
Z siostrą jesteśmy nienormalne, bo mimo iż rodzice mają sklep obuwniczy, to pierwsze, co razem odwiedziłyśmy w Londynie, to był właśnie sklep obuwniczy I obie wyszłyśmy z butami, ja z tymi japonko-sandałkami, ona z japonkami Na taki model chorowałam od 2 lat, ale albo widywałam jakieś badziewie, chamsko wykonane, co by mi zaraz stopy zeżarło albo znów ze skórki, ładne, piękne tylko drogie (w www.butyk.pl są podobne za ponad stówkę). A te kupiłam za całe 10 funciaków na przecenie w sklepie Office. Były jeszcze srebrne i złote. I mimo iż nie są ze skórki nic a nic nie obcierają, a latałam w nich po Londonie od rana do wieczora non-stop.Cytat:
Cytat:
Teraz mi dobrze jak jest i nie zamieniłabym siostry na inną.Cytat:
Z mineralek i ja szukam czegoś sensownego, ale nic mi z tego nie wychodzi. W UK obadałam co się dało (L'oreal, Maybelline, Clinique), i albo za jasne, albo za różowe, albo za pomarańczowe ******************** A tak w ogóle to możecie być ze mnie dumne (albo i nie ), bo wcale nie przyszalałam kosmetycznie w UK. Przywiozłam sobie tylko farbkę do ust Burżujka, spray i krem do loków Toni&Guy i miniaturkę galaretki do loków Umberto Giannini. Miałam kupić szampon i odżywkę Aussie, miałam kupić linerek słoiczkowy Clinique, ale stwierdziłam, że kasy mi szkoda, a żyć na razie bez tego mogę, więc jak coś będę prosić siostrę kiedyś tam o zakup. I tak za bardzo na ciuchach przyszalałam, więc przyjemności będzie trzeba spłacać Na bezcłówce też nic nie kupiłam, ceny podobne jak na Truskawie, więc stwierdziłam, że jak coś, to sobie zawsze mogę kliknąć póżniej. Jedyne, co mnie kusiło to dwupak 2x20ml CK IN2U za jakieś 17funtów, ale oparłam się pokusie. Pachnideł też mam dość. Za to obadałam tam sobie letnie Juicy Glace i już wiem, że jak tylko będę w stanie, to kliknę sobie na Tru tą tubkę, bo to taki brązik, o jaki mi chodzi. Nie za ciemny, nie za jasny, a taki w sam raz do letniej opalenizny, której zaczynam nawet nabierać. Wczoraj byłam cały dzień nad wodą, więc trochę mnie słonko złapało, ale i tak na plecach mam odbitą koszulkę, którego to odbicia nabawiłam się siedząc przed Galerią Krakowską z godzinkę i wczorajsze parę godzin na słońcu nic a nic nie pomogło zatrzeć tych śladów Normalnie piknie wyglądam
|
|||||||||
|
|
|
#3780 | |
|
|
Cytat:
Trzeba umieć sobie radzić samemu, ja moim braciom zawdzięczam tylko to, że nauczyli mnie nieźle się bić (trenując na mnie), dzięki czemu sama umiałam walczyć o swoje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Jestem zdołowana, bo oblałam środowy egzamin, wczorajszy poszedł mi kiepsko, dzisiejszy to w ogóle szkoda słów, a w poniedziałek jeszcze jeden.
I już generalnie nie mam siły, motywacji, ani chęci, a jak obleję jeszcze jeden egzamin (ten w poniedziałek), to nie wiem, jakie kombinacje będę musiała wyczyniać we wrześniu, żeby terminy poprawek się nie pokrywały.
Beznadziejna jestem w tej sesji.
), bardzo się ucieszyłam, bo to zwiększa podaż podkładów, więc może tej jesieni nie będę załamywać rąk.

że też ludziom przychodzą takie rzeczy do głowy :/
Jesteś mądrą kobietką, na pewno sobie poradzisz.