|
|
#4861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
A ja wczoraj zasypiajac zdalam sobie sprawe ze nie czytalam nic o kp |
|
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
Czaro_dziejkoo, zegarek korsa?? Hehe 😁 nic prostszego, tylko mało czasu, ale na przyszly rok aliexpress powinien stanąć otworem przed Tobą 😎😎
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ciekawe czy by się zorientowaly 😁😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam jeszcze pytanie o ciasto gwiazde - co jeszcze zamiast maku sie nada??
zeby mi sie nie rozciapcialo w piekarniku |
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam przed chwilą w Superpharmie i stoję sobie jako pierwsza w kolejce, babka przede mną jest kasowana a za mną ustawia się ogonek i między innymi babeczka z małym dzieckiem. Otwiera się druga kasa i kasjerka woła tamtą z dzieckiem. Ja w ułamku sekundy zaliczyłam lekkiego zonka po czym ta z dzieckiem mówi "nie, nie- tu przede mną jest pani w ciąży- też z dzieckiem tylko w tej wersji gdzie jest jeszcze ciężko"
Oczywiście wszyscy w śmiech i kasjerka zaprosiła mnie do kasy i przeprosiła że nie zauważyła :P To tylko wskazuje na to że aż taką orką nie jestem |
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przewijaka to ma on koleczki i przewijak trzyma się na swoim miejscu, nie spadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Kurnaaaa, poszłam do piotra i pawła specjalnie po gotowe ciasto na tartę. Kupiłam milion innych rzeczy plus to co potrzebne będzie do tarty. Szkoda tylko że właśnie się pokapowałam że ciasta nie kupiłam
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz wszystkie jesteśmy zgrabne i piękne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzwoń na infolinie bo jak ma status dostarczona to kurier paczki z magazynu nie pobierze. Na mój gust to on zostawił tę paczkę u sąsiada. |
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Lelova cieszę się że wizyta udana
|
|
#4872 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że będziesz jeszcze w dwupaku, bo potem byłoby jednak ciężej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz znowu oswajam się naturalnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tetra: też mamy te de luxe, są gęściej tkane. Edytowane przez parapet Czas edycji: 2018-01-12 o 13:24 |
|||||||
|
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aczkolwiek jakby była u sąsiada z naprzeciwka to pewnie by przynieśli mi następnego dnia albo wieczorem. A jak u tego z boku to zrobię jadkę. Śmierdzi tam fajkami na pół bloku! Raz już zostawili tam paczkę i mimo że była pare godzin to przesiakneła tym smrodem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Mecassie szybkie pytanie z zakupów!! Jaki wzięłaś rozmiar kombinezonu? Jestem w innym H&M i też są po 40
biorę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4875 | |
|
Rozeznanie
|
Oj jak mi nie idzie dzisiaj praca, zupelny brak koncentracji, robie cos robie i po chwili zapominam co robie
Zaraz sie zlamie i wypije druga kawe, moze by troche pomogla...Cytat:
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety kurier kurierowi nierówny. Raz się trafi ktoś miły i pomocny a raz ktoś delikatnie mówiąc nieogarnięty. Też miałam kiedyś podobną sytuację. Paczka przeleżała tydzień u sąsiada z drugiej klatki bo kurier dostarczył pod 16 A a nie pod 16. Sąsiad też nie raczył mnie powiadomić... A dotarłam do tej informacji po mega awaturze i sprawdzaniu podpisu odbiorcy. Także walcz o swoje |
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś w pracy walczyłam z kurierem który przywiózł uszkodzoną paczkę dla mojego klienta. Przekazał paczkę gdzie był uszkodzony karton (a nasi klienci są uczuleni by sprawdzać zawartość bo to najczęściej sprzęt elektroniczny albo coś ze szklanymi elementami) i powiedział że wraca do samochodu po protokół uszkodzenia. No i się zmył :/
Zrobiłam z klientem dochodzenie, z centrali wyciągnęliśmy całą dokumentację i podpis jaki rzekomo został złożony pod odbiorem bez zastrzeżeń. A tam w miejscu podpisu jakaś kreska która wyglądała jak przypadkowe maźnięcie długopisem. No jest chamstwo już, nie mówiąc o tym że na podrobienie podpisu jest paragraf :/ |
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła paczka z gemini, przerażają mnie te majty siateczkowe
dopakowalam do walizki podkłady na łóżko, majty i trochę wkladek do stanika i już chyba ręcznik mi się nie zmieści Jeszcze muszę obejrzeć laktator, ale jakoś teraz mi się nie chce ![]() No i zakupy za 400zl, a też nie dostałam żadnego gratisa
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu, dzisiaj chcą już wszystko skończyć ale spać można tu jutro. Teściowa nie zgodziła się żebyśmy spali u nich z psem więc po wizycie u gina będę o 21 jechać do moich Rodziców z Mężem a rano tutaj sprzątać i czekać z pieniędzmi na rozliczenie z szefem tych panów. Ale przykre, teściowa chciała żebym sobie tu spała wśród smrodu tapet a u siebie mieć mojego Męża bez psa :/ A u moich Rodziców jest dla nas rozkładana kanapa tak niewygodna że była zasłana 3 kołdrami a ja mam odciski na biodrach taka jest twarda :/
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie drożdżowe albo babeczki się fajnie dają zamrażaćCytat:
Cytat:
niech im w dzieciach wynagrodzi ![]() Cytat:
Cytat:
i widać figurę masz jak rurę tzn taką piękną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2018-01-12 o 15:21 |
|||||
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa - co za tesciowa... :/ Wspolczuje...
Mnie moja też od kilku dni mega wkurza... Chyba TŻ będzie miał z nią niedługo rozmowę... Mała urządzila sobie wlasnie imprezę w brzuchu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile bierzesz tych podkładów na łóżko do szpitala? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4885 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam takie pytanie czy któraś rozważa opcję kupna łóżeczka dostawnego? Mamy małe łóżko i będzie nam ciasno we trójkę.
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie nie wiem jak często to się zmienia, ile cieknie itd 😝Po cesarce też jest taki zwykły polog czy jakoś inaczej to wygląda?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4889 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może za rok, wsadze w pudełko z mojego jak je gdzieś znajdę i będzie jak znalazł Cytat:
||
|
|
|
#4890 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko trzeba pamiętać, żeby zostawić ok. 1 cm marginesu, tak jak mówią w przepisie ![]() Następna na słodko będzie chyba właśnie z budyniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakby ten Wasz psiak był jakiś wielki to jeszcze można by było zrozumieć. Parapet naprawdę wywołasz mi poród
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

mogłaś powiesić karteczkę "nie przeszkadzać"

Oczywiście wszyscy w śmiech i kasjerka zaprosiła mnie do kasy i przeprosiła że nie zauważyła :P To tylko wskazuje na to że aż taką orką nie jestem 
No ale radość ogromna 
To tylko wskazuje na to że aż taką orką nie jestem
ciekawa jestem jak to się skończy...

13.03.2008

2tysiace to dla nas fortuna i ratunek na start.
jesteś póki co pierwsza do rozwiązania 
nic prostszego, tylko mało czasu, ale na przyszly rok aliexpress powinien stanąć otworem przed Tobą