|
|
#4981 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
W poniedzialek chyba musze poloznej zglosic, ze bardzo dokucza mi spojenie lonowe... nie pamietam takich atrakcji z pierwszej ciazy, jeszcze tyle czasu zostalo, a ja momentami ledwo sie ruszam
![]() Podobno czasem troche wyczyszcza i jest nieco mniej niz po sn, ale u mnie bylo dlugo i obficie mimo cc Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O nie, musze szybko odpisywac, bo znowu sie nie wyrobie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Oczywiscie tylko zartuje, lez dla synka
Edytowane przez Pannkaka Czas edycji: 2018-01-13 o 07:01 |
||||||
|
|
|
#4982 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc :-*
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4983 |
|
Rozeznanie
|
Pannkaka mi też strasznie spojenie doskwierało. Do tego stopnia, że ledwo wstawałam z łóżka/kanapy, nie mówiąc o ściągnięciu spodni
![]() A teraz już dużo lepiej. Bardzo mi pomagało siedzenie na piłce :tak: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... u mnie juz po spaniu. Wczoraj wieczorem mialam jakies glupie schizy ze mnie cos boli, do tego maly mnie uderzyl dwa razy w pecherz i az mnie zgielo w pol- tak mysle ze to bylo uderzenie a nie bol spowodowany czyms innym i jakas mialam niespokojna nocke
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba muszę po prostu później kłaść się spać, wczoraj na siłę czytałam książkę do 23, jak zwykle pobudka 3:30 (codziennie co do minuty ) ale od razu zasnęłam i obudziło mnie dopiero po 6 moje własne chrapniecie ![]() Jedziemy dzisiaj konsultowac wykończenie mieszkania z ekipą, mam nadzieję że najpóźniej od lutego zaczną i mała poczeka z narodzinami do przeprowadzki
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ciąży podobno bardzo zaczęłam chrapać. Nie wierzyłam mężowi dopóki też się kilka razy sama nie obudziłam przez własne chrapnięcie. Oby przeszło po porodzie 😝
|
|
|
#4987 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry! Kiedy Asiula napisala, ze u niej juz po spaniu tez nie spalam i pomyslalam sobie, e tam, przeciez jeszcze zasne. Niestety... To juz chyba jakis rekord, nie wiem, czy spalam 4h. Na szczescie dzisiaj w dzien 2 dodatkowe godziny powinno sie dac wcisnac
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam ze jeszcze uda sie zasnac kolo 5.30 bo bylo blisko ale jak przylozylam glowe do poduszki to od razu mi przeszlo. Polezalam jeszcze, wstalam, wykapalam sie, nalozylam maseczke i zjadlam pierwsze sniadanie bo przymieralam glodem. A brzuch mi sie stawia od przebudzenia co chwile :/ chyba bez nospy sie nie obejdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
miłego weekendu, odpoczywajcie dużo, plus możecie odpocząć za mnie bo oczywiście "wymyśliłam" sobie nowe atrakcje na dzisiaj i znów mam trochę biegania, dobrze, że wczoraj trochę odpoczęłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w piękna, słoneczna sobotę.
Dzisiaj w planie kupno wózka i fotelika. Podejście nr 3. Oby udane szczerze to już mi wszystko jedno byleby zamówić.Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4991 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
A nad jakimi opcjami myślisz?
|
|
|
#4993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to mówią do 3 razy sztuka. ![]() ..... Moja mała ma gorączkę 39,6 i pół nocy było kręcenie sie i mama, i mama. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy dzis w planie zakupy wyprawkowe- przewijak, wanienka, materac i inne pierdółki. A po poludniu idziemy do znajomych
milego dnia!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę też nad opcją zakupu samej gondoli używanej i jakiejś wypasionej spacerówki. Znalazłam na OLX gondolę Navington Caravel w rewelacyjnym stanie ale waga takiego zestawu to około 18 kg! Fotelik to chyba zakupię Cybex Aton 5. Jest teraz w Smyku za 477PLN |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj o dziwo spałam bardzo dobrze
Jedziemy dzisiaj do mnie a jutro na chrzciny takze nie piszcie za duzo zebym mogla nadrobić ![]() Ilsa mam nadzieje ze Twoj synek bedzie chcial jednak zostać troche dłużej w Twoim brzuchu leż i odpoczywaj.Marcia a Ty jak się czujesz?
|
#4998 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry w sobotę
Cytat:
... Mąż pojechał na zakupy, córka śpi, a ja sprzątam kuchnie. Mam nadzieję, że uda mi się dziś zrobić przegląd ciuszków po małej, a popołudniu idziemy do mojego brata. Nie mam sił, już do tej mojej szwagierki, ale już nawet pisać mi się nie chce o niej i jej mężu. Meccasie, ja to bym się nie przyznała że znalazłam paczkę u sąsiada. Niech się teraz oni trochę pomęczą z jej odnalezieniem. Jak im nie zależy i Cie zbywają, to czemu Tobie ma zależeć. Miłego dnia I kciuki za wszystkie zakupy wyprawkowe, żeby były satysfakcjonujące Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeju! Wysoka ta temperatura! Zdrówka dla Twojej małej i dla Ciebie żebyś nic nie złapała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
W koncu sie wyspałam. Jakby nie ustawiony budzik na tabletkę to byśmy pewnie do 7 spali. Maz szuka garnituru w necie i pozniej bedzie maraton po galeriach zeby isc przymierzyć. Juz mi słabo na samą myśl. Ale mam niecny plan wciągnąć go tez do jakiegoś dzieciowego sklepu ![]() Odpoczywajcie dziewczyny ile sie da! I w dwupakach trzymamy sie do marca ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#5001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Alleyzonme - powodzenia. Oby dzisiaj sie udalo ![]() Kiwi - zdrowka dla corki
|
||
|
|
|
#5002 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
U nas malowania ciąg dalszy. Niby tylko jeden pokój a syf jest w całym mieszkaniu, a ja nie znoszę bałaganu :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#5003 |
|
Wtajemniczenie
|
A i dziewczyny jak boli Was spojenie to zgloscie to poloznej albo lrkarzowi od razu!! Ono moze a nie musi sie rozchodzic i nie wolno nic dzwigac!
|
|
|
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nam się wątek skończył. Ponad 5000 postów
|
|
|
#5005 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy nasza Ilsa zalozyla nowy watek?
|
|
|
|
#5006 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj chyba nie, bo próbowałam znaleźć kolejną część i nic. A z telefonu i tak ciezko sie szuka :/ A czy to jest tak, ze jak sie spojenie za bardzo rozejdzie to w grę wchodzi tylko CC? Zeby nie uszkodzić miednicy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Normalnie jak pomyślę o tym chorowaniu dzieci, to już mam dreszcze ![]() Te spojenia ciągną moim zdaniem od bioder, które naturalnie zaczynają się rozchodzić. Dlatego piłki i ćwiczenia pomagają. Już taki czas po prostu ![]() Nie mamy nowego wątku, czad. Dobrze, że przez weekend nie smarujemy dużo
|
|
|
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam, że te przewijaku to są po prostu zakładane na łóżko... Mam to za każdym razem przykręcać i odkręcać widziałam taki przykręcany ostatnio w sklepie, ale myślałam że to taki gadżet : brzydal:Chyba będę musiała jednak zgodzić się na pomysł męża o dodatkowym meblu na przewijak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta zglaszalam lekarce to mnie zbadala i nie widziala nieprawidlowosci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

otworzył mi z piwskiem w ręku i : no jaaaa leży tu jakiś karton 

szczerze to już mi wszystko jedno byleby zamówić.

jak to mówią do 3 razy sztuka.