|
|
#1621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Macie coś?! To PILNE!
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uppppp.... rOzunia, dziękuję. ------------------------------------ Jesteś tym, czego chcę. Niepotrzebnie to wiesz, łatwiej mnie ranisz... To najgorszy ze snów. Ty w Londynie a ja tu... Nie wytrwam miesiąca czy dwóch, dlatego już teraz proszę: wróć!
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
hem. jezu nie wiem ; ( z nadzieją że wszystko będzie dobrze nie lubię czekać! tylko jeden dzień - a dla mnie wieczność. może takie coś? nie mam pomysłu. ![]() My- ` z nadzieją na lepsze jutro ; )
|
|
#1624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez przedady, Jezusem nie jestem xDDD dziękuję ;** macie coś jeszcze?! ;dd bo przyjaciół ma sie przy sobie a nie na liście na NK [ przyznam że z wizażu, ale ikedyś nikt go nie docenił i ja dziś przeglądałam ten wątek od poczkątku i się na niego natknęłam ;] ]
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
luck is so close, believe me / szczęście jest tak blisko, uwierz mi
look in my eyes, say something nobody won’t guess never in life / popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie these moments in memory to have like a picture / te chwile w pamięci mieć jak zdjęcie
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
I watch how the.Moon sits in the sky/Obserwuję wschodzący na niebie księżyc
Find another place to feed your greed /Znajdź sobie inne miejsce do zaspokojenia swojej chciwości Maybe someday I’ll be just like you and step on people like you do/Może kiedyś będę taki jak ty i deptać ludzi tak jak ty I remember back then who you were.../ Pamiętam kim kiedyś byłeś ... You try to take the best of me.Go away/ probujesz wziazc to co we mnie najlepsze . odejdz ...
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Jedność Ty i ja.. cały świat to Ty i ja.. najpiękniejsza z prawd więc uwierz sercu gdy ci daje znak.. Nie zgubię szczęścia, które mam.. KOCHAM Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz.. Kocham Cię już wiem, jedno słowo a tyle mieści się.. że kochasz mnie kochanie że nigdy nie przestaniesz.. Daj wierzyć w to że czekasz na mnie wciąż.. ![]() Jesteś odrobiną szczęścia w każdy dzień.. I chcę żebyś poczuł i pragnął jak ja.. Jestem.. bo jesteś.. ![]() Może coś się przyda.. pozdrawiam Stonka dobrze będzie ;*
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
destinyxB uwielbiam Twoje opis ; ** jesteś boska ; )
^^. `znudzonaMIŁOŚĆ `odJUTRAzapomne `obiecaj MI następne DNI. `olana jak trawnik . :|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj 'keep your fingers crossed' (3majcie kciuki) jutro sądny dzień :P
stresssssidło jest ale będzie to co musi być..od jutra będę 100% maturzystką. no a jak. ![]() i czekam i czekam.. i kręcę się i wiercę.. ![]() i odliczam niecierpliwie paciorki godzin, minut i sekund.. jeszcze trochę.. iiii ?!? a w głowie zegarek tik tak tik tak.. to już jutro ![]() |
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Ból w sercu masz, bo czasami jet źle ....
Zacieranie śladów dawnej miłości ... Czarna nić kręci się wokół nas jaraj się mną. I'm nothing without you.../ Jestem niczym bez Ciebie... Wiem jak trudno jest uwierzyć kiedy wszystko traci sens Niewiele mamy w sobie.. Gdzie poczatek a gdzie kres ? Wiem jak jest gdy nie ma snów ..
|
#1631 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny proszę o opisy do takiej sytuacji.. pewien Pan K po prostu zaczął do mnie startować niby zaczeło coś między nami iskrzyć on mi wyskakuje teraz z tekstem, ze za bardzo róźnimy się od siebie.Bylismy razem na imprezie i on troche za duzo wypil i teraz twierdzi, ze byl kompetnie pijany i nie wiedzial co robi...Pomocy
|
#1632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Więc nie zatrzymuj mnie bo nie masz szans.
Kiedy nie masz na co liczyć Licz na siebie sam. Z życiowych prawd wychodzi fałsz. Srebrną igłą znaczysz moje małe sny. W kieliszku marzeń topię dni. Żeby wszystko było chociaż raz jak ze snu. śnie o wolności i bardzo chcę żyć. Mieć siłę by wstrzymać łzy. Chciałbym raz kolorowe mieć sny. Wolny świat malowany dźwiękiem.
|
#1634 |
|
BAN stały
|
Dzieki
Fajnie ze komuś sie podoba bo myslalam ze nikt nie bierze![]() You don't need me,like you used to do... Nie potrzebujesz mnie już tak jak kiedyś. And all I can do Is wonder how we'll pull it through.. I wszystko co mogę robić to zastanawiać się jak przez to przebrniemy.. I was never,warned to be decived.. Nigdy nie byłam ostrzeżona przed byciem okłamywana. What you want from me.? I can't give to you.. Czego chcesz ode mnie.? Nie mogę Ci tego dać.. Baby I'm not good. Kochanie nie jestem dobra. Well it's so much better wid out ya. Więc jest duzo lepiej bez Ciebie. Tell me how it is to live the life so sad..? Powiedz mi jak to jest..zyć takim smutnym zyciem..? Simply come into my life.. Łatwo wszedłeś w moje zycie.. How am I to find U..? Jak mam Cię znalezć..? Stay outta my way.. Zejdz mi z drogi.. You know U gone to my head some.. Ty wiesz..zniknąles z mojej glowy.. I'm leavin' today.. Zyję dzisiejszym dniem. Hey, U be proud coz Ur, different than everybody else.. Hey,bądż dumna bo jesteś inna niż wszyscy inni.. I feel I need to. I need to run and hide.. Czuję że Cie potrzebuje. Potrzebuję uciec i sie schować. |
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
Po tamtej nocy mam jeszcze sny...
... bo nie wiem Kim naprawde jesteś Kto pasuje tak jak ja do Twoich bladych ust... ale kiedy przy mnie śpisz, nie odbieram myśli złych... chce taką chwile zatrzymać, która miło się kończy i szybko się zaczyna...
|
#1636 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bledy . w tlumaczeniach . Simply come into my life.. Łatwo wszedłeś w moje zycie.. - powinno byc ; po prostu wejdz w moje zycie . You know U gone to my head some.. Ty wiesz..zniknąles z mojej glowy.. - powinno byc; wiesz, troche zniknales z mojej glowy I'm leavin' today.. Zyję dzisiejszym dniem. - odchodze dzisiaj . [ czas. live znaczy zyc . ;]]] ] I feel I need to. I need to run and hide.. Czuję że Cie potrzebuje. Potrzebuję uciec i sie schować. / czuje ze potrzebuje. potrzebuje uciec i sie ukryc . a 4 i 6 to napewno blog 27 ;D ___ It doesn't hurt me. / to mnie nie boli . / nie rani mnie . You wanna feel how it feels . / chcesz wiedziec jak to sie czuje ./ jakie to uczucie . You wanna know ...know that it doesn't hurt me . / chcesz wiedziec, wiedziec ze to mnie nie boli. And if I only could .. / i jesli tylko bym mogla .. Let me steal this moment from you now. / pozwól mi ukrasc ten moment od ciebie teraz.. Let's exchange the experience. / wymienmy sie doswiadczeniem/ przezyciem/doznaniem. _____ Cytat:
i keep your hand and wait with ya . / trzymam twoja dlon i czekam razem z Tobą . bo od tego wiele.. wiele zależy . FenomenalnaJa http://www.wizaz.pl/forum/images/buttons_n/viewpost.gif [/quote]Hej dziewczynki. potrzebuję opisów, że kończę pewien rozdział w życiu i zaczynam wszystko od nowa.i o tym, że muszę... i chcę się zmienić. To naprawdę pilne. ;* [/quote]moze.. ; because since today . \ bo od dzisiaj .. ___ dziękujęę. ;*
miłość silniejsza niż śmierć. Powieki są po to, żeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze. Edytowane przez destinyxB Czas edycji: 2008-06-30 o 13:10 |
||
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
>You tell me that you need me Then you go and cut me down/ mówisz że mnie potrzebujesz potem odcodzisz i "odrzucasz" mnie.. >"W ulewie kłamstw bez parasolki (...) nadziei mit i głupie szczęście" >kiedyś sobie bliscy, dziś zupełnie obcy.. >Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów.. >Moje mysli wracaja natretnie do tego, czego nigdy nie bylo.. >Za złudzenia płaci się rzeczywistością >ładnie mówiłeś.. szkoda tylko że kłamałeś.. :/ >I wciąż patrzy w dal... ktoś zabrał jej marzenie... >Decyzja oswojenia niesie za sobą ryzyko łez >...a Ona dla Niego - żadnego znaczenia… >prawda choć gorzka jest od słodkich kłamstw droższa jest.. >Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód.. >Tyle słów. Tyle spojrzeń. Tyle uśmiechu. I wszystko fałszywe.! >nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud.. trochę z wizażu ze zbiorów naszych zdolnych dziewcząt i trochę od siebie..Pozdrawiam i 3maj się! ! ! |
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
Bo gdzie tak jak tu kapryśnie kosmacą się myśli.! ^^
Pasuje jak ulał, lubisz jak cię przytulam.? xD Wiem,że trafiłam na anioła.! ![]() Anioł, który dążąc do doskonałości zbłądził na drodze bez znaków.! A to wszystko przez jego brązowe oczy.! Wyrzekam się Ciebie.! Kiedy dzwonie do Ciebie jestem w niebie.! <3 Miej umysłu potęge.! Nie umiesz szczęścia zauważyć.? -może za wysoko patrzysz.! xD
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
destinyxB, agattee,12 Stonka, Frizzelicious, kee . - może Wy pomożecie?
Chodzi o to, że zaczynam nowe życie. Że potrzebuje nowego miejsca, jakiejś zmiany. wiecie.. ;> mogą być niedosłowne. ;] Bardzo proszę. ;* edit: i może jeszcze coś o tym, że wczoraj poznałam super osobę i jest mi smutno .. bo mogę tej osoby już nigdy więcej nie zobaczyć . btw. uwielbiam wasze opisy. ;* te obrazy mnie przerażają.
szczęściem przepełniona. pewnego dnia otworzysz oczy i nie poznasz samej siebie . obojętnością zdeptana. kiedyś będę ludziom w twarz się śmiała . chodźmy do strefy zero, będziemy karmić martwe łabędzie . sama w wielkim domu życia.
Edytowane przez happysadowa Czas edycji: 2008-06-30 o 13:43 |
|
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Miłością nadziewane życie ; )
coś wiecej niż te ściany i znów ten gorszy dzien ; [ a w sercu skrywany ból. Chcę uwolnić się Nieprawdziwy obraz twój ...i odpływa w kraine prawdziwego życia! i nie chce by moje starania poszly namarne, zrozum. Z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza. Jej dano świat Kocham to życie, kiedy ma styl ty chwilą żyj, za chwilę chwili nie ma! Ewa Farna - L.A.L.K.A ; ) ![]()
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-06-30 o 13:38 Powód: dodatek ; ) |
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
* miłość to nie pluszowy miś... * moje ciało murem podzielone... *mam kieszenie pełne czereśni *po co kończysz to piwo, masz karabin zamiast gitary * No need to say goodbye / nie trzeba mówić żegnaj... [jakby coś to poprawić mnie ;D nie jestem nieomylna w tlumczeniach ]*I'll come back, When You call me... / Wrócę, kiedy Ty mnie zawołasz... *Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko, co zechcesz powiedz tylko... *Naprawdę na dużo mnie stać... Dziewczyny mam prośbę... Prosze o opisy o IRONII ! ;] Było pare tylko.;D ;* Edytowane przez Caroline05 Czas edycji: 2008-07-26 o 15:31 |
|
|
|
#1642 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnij ile chcesz ![]() * Każdy może być kim chce tylko jeśli uwierzy w swoje marzenia. * Aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz. * Gdy czegoś mocno pragniesz cały świat działa ukradkiem byś to osiągnął. * Iść za marzeniem i tak zawsze aż do końca. * Życie człowieka ma kolor jego marzeń. * Głowa pełna błękitnych omamów i wszechogarniających stanów urojenia....; * Mam sto tysięcy marzeń. Chcę je spełnić. Cytat:
Dziękuję A pomogę. Przynajmniej się postaram ![]() * Potrzebuję weny do zmian. Potrzebuję nowego życia. * Nieważne ile razy upadniemy. Ważne aby zawsze wstać o jeden raz wiecej * Spróbuj na jawie zbudzić mnie Ja udowodnię, że sie zmienię * Bo widzisz wszystko się zmiienia Ludzie. Świat. I ja też. * Nigdy nie jest za późno by wszystko zmienić. * Każdy chciałby zagrać w filmie Życie2 * Życie jest zmianą, jeśli przestaniesz się zmieniać przestaniesz żyć. * Zaczynać wszystko od nowa. Na pozór wcale nie takie łatwe. A co do drugiej prośby... * I szkoda jedynie, że uciekniesz również Ty. * Szkoda chwil, które moglibyśmy razem spędzić. * Kto wie czy na pewno Cię już nie zobaczę? * Powiedz mi zapamiętasz mnie. * A to wszystko co miałam już Powróci do moich snów Mam nadzieję, że pomogłam ![]() I coś ode mnie. * Otóż obserwuję Cię od pierwszego wejrzenia. * Wtedy kiedy nie ma o czym szeptać głośno mówisz o mnie. * Jak zapalniczka ogień, jak sucha studnia wodę. * Ciemne tajemnice istnień Wypijesz z moich ust * Wszyscy w taki czy inny sposób jesteśmy szaleni.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-06-30 o 15:55 Powód: Skleroza kee :] |
||
|
|
|
#1643 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczynam od nowa... ile razy można? Na duszy dnie zamykam dawne życie... I twój dla mnie wiersz zamknęłam ... Myśli nowe śnić zaczynam... Nowy dzien zawsze daje nowe życie... W Moim nowym życiu - wszystko zmieni się W Moim nowym życiu - nigdy nikt nie powie nie W Moim nowym życiu - wiecznie szczęście trwa W Moim nowym życiu - już nie przegram nigdy, nie Życie podarowano mi... od nowa... Dzwonię po taksówkę i zaczynam życie jeszcze raz... W sercu pustka i żal, lecz chce zacząć od nowa... Skreślić nie mogę nic...lecz chce zacząć od nowa... Jestem jak feniks... Rodzę się dziś znowu... Daj mi ognia bym mogła się odrodzić....
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ironia i ja czekamy tu na Ciebie ![]() Ironią oddzielam się od reszty zwariowanego swiata. Życie jest piękne - czujesz tą ironię? W ironiczny sposób przyglądam się miłości na murach podpisanej... Stałam się ironicznym lodem na zewnątrz a w środku jest smutek... Jaki mam ogromny pancerz i bronie swoją delikatność ironią...' Wskaźnikiem interpunkcyjnym ironii bywa cudzysłów. Pogarda wyrażona przy pomocy pozornej aprobaty. Ironia i szyderstwo wlane do pustych naczyń, stają się tylko mętną cieczą. Ironia jest ostatnią fazą rozczarowania. Ironia jest potwierdzeniem pustki. Ironia życia leży w tym, że żyję się je do przodu, a rozumie do tyłu. Życie nie ustaje w zadziwianiu nas ironią.
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Przyznaję bez bicia, że podkradłam kilka opisów ![]() Teraz się spróbuję zrewanżować i dodać kilka własnych ![]() Zanużona w otchłani samotnie tonę w rozpaczy.. Podejdź.. Będziemy tańczyć całą noc.. tylko my liczymy się Sama, lecz nie samotna.. Nie dzielona na połówki - szczęśliwa Bo dziś zaczyna się nowy rozdział księgi, nazywanej Życiem |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
macie moze cos o imieninach i o tym ze wszyscy dzis zapomnieli o moich imieninach
![]()
|
#1648 |
|
Konto usunięte
|
Got no boundaries and no limits -nie znam żadnych granic ani ograniczeń
Don't stop me now, don't need to catch my breath -Nie zatrzymuj mnie teraz, nie potrzebuję łapac tchu There's no beginning and no ending -Nie ma początku ani końca bylam tak nisko a teraz czuje sie tak wysoko!!!!!! mam nadzieje ze komus sie spodobaja ....to moje pierwsze wiec..... ![]()
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Stanąć na krawędzi i nie bać się spojrzeć w dół..
Look in my eyes You're killing me, killing me All I wanted was you / Popatrz mi w oczy Zabijasz mnie, zabijasz mnie Wszystkim, czego chciałam, byłeś ty Nie wszystko da się wyrazić słowami, niektórych najlepiej nie mówić... W rzeczywistości nie masz pojęcia kim jestem..
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
a macie cos o tym ze zdalam maturke i trzeba to oblac
![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz.. 
Stonka dobrze będzie ;*

, ruszam do pracy 
Fajnie ze komuś sie podoba bo myslalam ze nikt nie bierze![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)