|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Do hmmm3,
Wow to miałaś szczęście, ja mogłam być tylko 2h bo miałam imprezę rodzinną i musiałam wracać i mamie pomóc, a ja z Gdyni jestem i powrót zabrał mi lekko ponad godzinę. Samych próbek mam sporo, konkursu nie wygrałam - było jeszcze za wcześnie i jedyny przy jakim byłam to Clear czy jakoś , na makijaż nie załapałam się - były zapisy i ja nie miałam czasu czekać, chciałam zabieg, ale czekało się 40 min!!. A ten balsam Ziaja za co dostałaś? bo ja dostałam tylko taką siateczkę z próbkami i maseczką do twarzy (pełnowymiarową przeciwstarzeniową - dla mamy) Fajnie, że taką kosmetyczkę w Wibo dostałaś, ja często obok przechodziłam, ale nie widziałam, że cokolwiek dawali. Generalnie hostessy były średnio miłe, dawały mało próbek, a ich wiedza pozostawiał wiele do życzenia, ale i tak się fajnie bawiłam. Przystanek Uroda, dzięki temu, że byłam tak wcześnie "załatwiłam" bardzo szybki - chyba w pół godziny, potem to kolejki były kosmiczne!
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
widziałam w albercie w złotych za 3.09 alb0 3.19
ja jutro wieczorem się wyprowadzam,więc nie wiem jak to będzie z netem i z rossamnem bo nie mam takowego u siebie dziś ostatnia noc tż,a potem to już tylko w weekendy dobrej nocy!!
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
Haaa....Ta niemiła pani ze stosika Wibo to już chyba będzie słynna,ja jak byłam na SU w Katowicach też miałąm z nią do czynienia,nie wiem czy to ta sama,taka trzydziestokilkuletnia blondynka.Patrzyła z obrażoną miną,nic nie chciała dawać(a spod połki potem wyciągneła kosmetyczki dla hostess od pepsi).Jak się spytałam czy mogę dostać próbkę,to mi powiedziała "że nie i że się kręce niepotrzebnie koło stoiska z koleżanką". Mam 18 lat,a nie kurczę 10 że na ty do mnie...Jakoś tak mnie zdenerwowała że mi się tych całych SU odechciało
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę będę bo może uda mi się u siebie złapać neta pozdrawiam i cieszę się,że mogę z Wami pisać
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Widzialam dzisiaj rozne Syrenki, w tym antycellulit, w Realu na Ursynowie
To sklep w podziemiach centrum, pod skrzyzowaniem Al. Jerozolimskich i Al. Niepodleglosci, taki spory sklep spozywczy samoobslugowy, kiedys sie nazywal Rema, teraz jakos inaczej. |
|
|
|
#1628 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19240 kosztuje bodajże 3.99 ![]() Cytat:
pójde dziś do rossmana kupić jeszcze jakąś póki sa za 2.99...bo są chyba jeszcze ?skusze sie chyba na karmelową
|
|
#1629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Przyczajenie
|
Do Maria221
[quote/] A ten balsam Ziaja za co dostałaś? bo ja dostałam tylko taką siateczkę z próbkami i maseczką do twarzy (pełnowymiarową przeciwstarzeniową - dla mamy)[/quote]Ten balsam był właśnie w siateczce z próbkami. Dostałam po badaniu cery.
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1632 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Skład na KWC. Opakowanie wyrzuciałam. Na początku wydaje się dość twardy, ale ładnie się rozsmarowuje i ładnie błyszczy na ustach. Zapach jak dla mnie jest śliczny - połączenie wosku i rumianku A i usta są długi czas nawilżone. To moja subiektywna opinia.![]() Cytat:
![]() To jakie jeszcze cuda powinny być u nas a nie ma??
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam nową gazetkę
![]() Już skanuję
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
Też mam nową gazetkę, ale nic w niej ciekawego
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
racja, nowa gazetka też mnie nie zachwyciła :P
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie gazetka średnia, ale można się było tego spodziewać bo poprzednia była niezła (i zrobiła niezłą pustkę w moim portfelu:P). Na razie na mojej liście jest:
Elmex sensitive za 8.50 Odżywko Wibo z pyłkiem diamentowym za 3zł. Maseczka Dermaglia za 4zł. Kolastyna ogród SPA na noc za 5zł. Gilette sensor 3 4szt. za 15zł. (no chyba, że macie jakieś inne maszynki do polecenia,lepsze )
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zakupiłam Syrenkę antycellulit do tego serum termoaktywne z Eveline i zaczynam walkę z cellulitem
![]() No i udało mi się kupić Fitellę,ale tylko cynamonową i jogurtową z żurawiną- innych nie było Do tego herbata malina i wanilia Edytowane przez witch_18 Czas edycji: 2008-06-30 o 15:49 |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
moniaaa dzieki za skany
ja jeszcze pomysle nad ta gazetką,choć jestem na odwyku
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za skany
dziewczyny ostatnio strasznei wypadaja mi włosy dziś nawet była je podciąc ale dalej się sypia czy znacie może jakąs fajna odżywkę lub szampon? dodam że mam tłuste włosy tzn. mieszane - tłuste na czubku suche na końcach . Nowe Dove odpada bo strasznie obciąża mi włosy i sa tłuste juz na końcu dnia dziękuję za odpowiedzi-podpowiedzi
|
|
|
|
#1645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
próbowałam tabletek Vitapil, ale na wypadanie włosów mi nie pomogły, za to zauważyłam, że włosy mi się po nich mniej przetłuszczały!! |
|
|
|
|
#1646 |
|
Konto usunięte
|
odwyk trwa gazetka sie nie podoba
|
|
|
|
#1647 | |
|
DOMator
|
Cytat:
![]() Ten do ust dobrze znam, zużyłam juz jeden teraz muszę się wybrac po kolejny, bo bardzo go polubiłam. Ale słyszłam też, ze za naszą zachodnia granicą dostepna jest cała seria alterra i miałam nadzieję, ze i u nas pojawi sie coś wiećej niż ten jeden produkt. Tak samo jak czekam na roszerzenie serii babydream o linię białą i zieloną. Kupiłam dzisiaj vitellę skuszona waszymi opiniami. W rossmannie były tylko tropikalne, jogurtowe i cynamonowe, za ot w netto kupiłam te z czarnej serii. Podjadam wlaśnie miętę z czekoladą. Niestety jak na mięte jest mało miętowa, zeby nie powiedzieć, ze wogóle. Ale ogólnie smakuje nieźle |
|
|
|
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie byłam pewna...[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;8052103]Treść usunięta[/QUOTE] Tak jak Ci Tysia już napisała istnieją inne produkty z tej serii tylko nie u nas ![]() Tez sie skusze w nowej gazetce na promocje Wibo i kupie żel do mycia buzi AcneLine za 3.99-ostatnio widziałam go za 5.99, a według gazetki kosztuje aż 7.29 ![]() Monia wielkie dzięki za gazetkę Dziś kupiłam w rossmanku tylko herbatkę z tych po 2.99(a raczej jeszcze za 2.99 ) rooibos o smaku owoców leśnych z aromatem wanilii...właśnie sie parzy
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś byłam w Rossmannie, ale zupełnie zapomniałam o ziołowej herbacie, którą polecałaś
|
|
#1650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

, na makijaż nie załapałam się - były zapisy i ja nie miałam czasu czekać, chciałam zabieg, ale czekało się 40 min!!. A ten balsam Ziaja za co dostałaś? bo ja dostałam tylko taką siateczkę z próbkami i maseczką do twarzy (pełnowymiarową
przeciwstarzeniową - dla mamy) Fajnie, że taką kosmetyczkę w Wibo dostałaś, ja często obok przechodziłam, ale nie widziałam, że cokolwiek dawali. Generalnie hostessy były średnio miłe, dawały mało próbek, a ich wiedza pozostawiał wiele do życzenia, ale i tak się fajnie bawiłam. Przystanek Uroda, dzięki temu, że byłam tak wcześnie "załatwiłam" bardzo szybki - chyba w pół godziny, potem to kolejki były kosmiczne!

Szybciutko zdawaj relację co to za balsam: jaka konsystencja, skład, właściwości. I oczywiscie cena tego cudeńka. Czyżby wreszcie była szansa na kilka niedostępnych dotąd kosmetyków