Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 13:38   #3871
plameczka
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Ludzie czasem palna cos glupiego bezmyslnie i masz.. Dlatego ja sie tym w ogole nie przejmuje. Ja jak bylam na weselu (w ogole nie patrzalam na kalorie, urlop od diety ), to kuzynka mi mowila, ze kiedys to bylam pyza, a teraz to tak schudlam. Przy swoim mężu, glupio mi bylo, ale obrocilam to w zart A znowu jak bralam sobie salatke kebab, a jak wiadomo owa posiada majonez, to znajomy mojej mamy powiedzial, ze to ma strasznie duzo kalorii. Odpowiedzialam, ze przejde na diete od jutra i tez obrocilam w zart. Do tej pory nie wiem o co mu chodzilo, czy jestem za gruba, czy wlasnie przeciwnie-szczupla a jem takie rzeczy i wole nie wiedziec., bo moze tak tylko palnal

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:33   #3872
Bbasiulka
Raczkowanie

Plameczko dokładnie... tak jak niedawno moja mama ciągle która jest na diecie siadła kiedy jadłam obiad... ,, znów się obżerasz" a ja... no cóż... zjadłam ale było mi przykro trochę..

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:44   #3873
kasik30
Raczkowanie

Cześć laseczki
No więc jak to Plameczka ujeła mam dziś urlop od dietyByłam u rodziców zjadłam rosół z makaronem choć prawdę mówiąc wcale nie chciałam tego jeść ale mama wmusiła we mnie,hehe taka duża dziewczynka ze mnie a Mama musi mnie przymuszać do jedzenia..Potem chciała drugie danie żebym zjadła ale się nie dałam,za to byłam w markecie i kupiłam sobie paczkę chipsów które już CAŁE!!!zjadłam...Chyba po tym tygodniu który był gdzie się prawie głodziłam mam teraz manię jedzenia...
Pozdrawiam i całujęMiłej Niedzieli...
Agatko gdzie się podziewasz???
Stary 2008-06-29, 15:47   #3874
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Basiulko..ja nie rozumiem czasem niektórych rodziców. Jak oni mogą powiedzieć do dziecka, że się obżera ? Przepraszam, ale to naprawdę głupie, tymbardziej, że my, Edkowe jeść musimy. Wprawdzie oni nie wiedzą (no, nie wszyscy) o naszych problemach, ale skoro jesteśmy szczupłe (chudziutkie) to dlaczego mamy sobie żałować?
Mi, pomimo tego, że już jem naprawdę więcej i ładniej dalej mówią rodzice, że jem za mało. Ale widzą, że jest poprawa i jak np. powiem im, że dziś nie zjem kolacjii bo nie jestem w stanie tego zmieścić już się tak nie denerwują i nie zmuszają mnie do tego

Dziś się zważyłam i .. 1 kg więcej . Ale nie przejmuję się bo wiem, że to dla mnie dobrze. I tak przyszedł on baaardzo wolno, bo już 2 m-ce jem wiele więcej niż wcześniej.
Ostatnio żyję słodyczami, ale cóż poradzić, apetytem nie grzeszę
Pozdrawiam dziewczyny, 3majcie się

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:58   #3875
Annie1441
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj ledwo spodnie dopiełam ;/ Ale wmawiam sobie, że to dlatego, że po praniu. A tak w ogóle... to mam randkę zaraz xD
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 17:08   #3876
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

a! Annie szczęściaro! co do spodni - po praniu tak zawsze chudzielcu!

Basiulka to pewnie był taki 'śmieszny' żart. A Ty jesteś tak chuda, że jejjku, ilekolwiek byś jadła i tak będzie mało i to jeszcze powiedziała mama, która jest na diecie, więc tym bardziej no i kurczę obiad je każdy nie jadłaś pięćdziesiątej paczki chipsów ani 1 kg czereśni tak jak ja

Ewelka, przepraszam, ale Ty nie jesz za wiele nie dziwię się rodzicom chyba, że ten jadłospis na ncj z kiedyś to była taka 'wpadka' ten 1 kg rzecyzwiście baaaaaaaaaardzo wolno przytyłaś

Kasik kurczę czemu nie zjadłaś drugiego dania - bez sensu! powinnaś je zjeść, żeby zrobić chociaż jeden krok w stronę normalności dobrze, że chociaż zjadłaś te chipsy... mam nadzieję, że wyrzutów brak! martwię się o Ciebie - jesz tak tragicznie mało.

Plameczka - myślę, że powiedział to dlatego, że jesteś taka szczuplutka a jesz sobie co chcesz

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 17:23   #3877
kasik30
Raczkowanie

Izuniu ,mam wyrzuty ale maleńkie
Nie martw się o mnie,nie warto...
Basiulko
Stary 2008-06-29, 17:56   #3878
agness51
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Dzisiaj znów jak na U jem,jakoś nie mam sił na redukcję,a nie jadłam chyba z pół roku zapiekanki,to kupiłam sobie na mieście dzisiaj,a siostra kupiła sobie hamburgera i szło takich dwóch roboli i jeden z nich powiedział 'dziewczyny,nie jedzcie tak ' po chwili dodał 'bo będziecie taaakie grube' pokazując duży brzuch poczułam się dziwnie,i nie wiedziałam czy chodziło mu,że będę jeszcze grubsza,czy że jestem szczupła a nagle od jednej zapiekanki zrobię się taaaaka gruba

Ludzie naprawdę nie wiedzą co boli jak coś powiedzą ...

A mama właśnie z pracy wróciła i przyniosła świeżutkie pączki i drożdzówki

Chyba na mecz se pokroję marchewki w paseczki i będę wcinać

Zaraz poczytam co u WAS ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 18:12   #3879
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Izuniu ,mam wyrzuty ale maleńkie
Nie martw się o mnie,nie warto...
Basiulko
Nie mozesz miec zadnych wyrzutow, tym bardziej, ze nie zjadlas drugiego dania.

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
a! Annie szczęściaro! co do spodni - po praniu tak zawsze chudzielcu!

Basiulka to pewnie był taki 'śmieszny' żart. A Ty jesteś tak chuda, że jejjku, ilekolwiek byś jadła i tak będzie mało i to jeszcze powiedziała mama, która jest na diecie, więc tym bardziej no i kurczę obiad je każdy nie jadłaś pięćdziesiątej paczki chipsów ani 1 kg czereśni tak jak ja

Ewelka, przepraszam, ale Ty nie jesz za wiele nie dziwię się rodzicom chyba, że ten jadłospis na ncj z kiedyś to była taka 'wpadka' ten 1 kg rzecyzwiście baaaaaaaaaardzo wolno przytyłaś

Kasik kurczę czemu nie zjadłaś drugiego dania - bez sensu! powinnaś je zjeść, żeby zrobić chociaż jeden krok w stronę normalności dobrze, że chociaż zjadłaś te chipsy... mam nadzieję, że wyrzutów brak! martwię się o Ciebie - jesz tak tragicznie mało.

Plameczka - myślę, że powiedział to dlatego, że jesteś taka szczuplutka a jesz sobie co chcesz
Moze i tak, a moze tak tylko palnal, bo to taki jajcarz, wiec mi to tam tito A nikt nie je 1 kg czeresni jak Ty? To chyba nie wiesz, ile ja ostatnio zjadlam czeresni u babci.......

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
Plameczko dokładnie... tak jak niedawno moja mama ciągle która jest na diecie siadła kiedy jadłam obiad... ,, znów się obżerasz" a ja... no cóż... zjadłam ale było mi przykro trochę..
Moim zdaniem mama jest troche zazdrosna, ze Ty jestes szczupla i sobie normalnie jesz, a ona biedna sie katuje

Stary 2008-06-29, 21:16   #3880
Annie1441
Wtajemniczenie

Basiu, ja też tak myślę (jak plameczka)

btw. randka... taka sobie gdyż mój luby był na kacu ^^
Stary 2008-06-29, 21:20   #3881
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam tż... Czasem mam z tego powodu doła... bo wydaje misię że jestem taka brzydka i beznadziejna że nikt mnie nie chce i nikomu się nie podobam Tak tak jasne a gruszki rosną na wierzbach. A tak wogóle przesłałabyś mi keidyś swoje zdjęcie czy może mam cię w kumplach a nawet o tym nie pamiętam xD

Co się dzieje Krytuś? ak chcesz to wygadaj się na PW

Allleee suuuper...W Chinach! zazdroszczę Moja sister cioteczna była w CHinach z zespołem tanecznym i mówiła, że jak jedli pałeczkami to nikt nie wiedział jak się nimi posługiwać, wszystko im wypadało, a kelnerzy wytykali ich palcami i się z nich śmiali

OO Madlen, widzę, że wakacje u Ciebie też zaczynają się z wątkiem miłosnym Ależ te dziewczyny z KZ mają powodzenie hehe tylko ja samotna:P...Obóz konny...Długo jeździsz konno? Też trochę jeździłam jak byłam w gimnazjum, przez ok 3 lataAle później wystąpiła nieprzyjemna sytuacja z właścicielem stajni i mój tata się wkurzył i powiedział ,zębym zmieniała stadnine, bo ten facet to oszust i krętacz (niestety miał rację)...A inny klub jeździecki był b. daleko od domu i niestety nie miałam takiej możliwości czasowej w LO...A kiedy wyjeżdzasz tak wogóle?

hehe gratuluję, ze zwyciężył rozsądekJa niestety jeszcze jestem pod dużym wpływem innych osób i ciągle się do kogoś porównuje..

Ja czereśni nie jadam:P lubię, bo są smaczne ale zawsze jak jem to są robaczywe - odstrasza mnie to skutecznie:P

to jedźcie czereśnie też za mnie też chce być piękna

Orzeszku, kurczę,.,..niewiem jak ci to przetłumaczyć...Ale pamiętam Cię jeszcze z daawnych czasów i jesteś naprawdę ładną dziewczyną...Wklejasz swoje zdjęcia i wg mnie jesteś naprawdę urocza...i wcale nie widać po Tobie jakiś zbędnych kg Masz tŻ - ciesz się tym i spójrz na siebie trochę łaskawszym okiem...A korzystasz z pomocy psychologa ?

Dziewczyny, miałam dziś taki dobry humor...Pojechałam z tatą na giełdę, bo chciał pooglądać jakieś graty itp itd...Wychodzimy już stamtąd..I zobaczyliśmy że jakiś facet sprzedaje truskawki...Poszliśmy tam..I coś gatka szmatka...Moj tata zaczął wybierać najładniejsze truskawki i ja coś powiedziałam " mi to obojętnie które bo wszystkie owoce zjem bez wachania:P" a ten facet " a co to jakaś dieta owocowa?[zmierzył mnie wzrokiem od góry do dołu] i do mojego ojca "Panie, a czego Pan tak tą swoją córkę głodzi?!?" a mi się tak cholernie przykro zrobiło...I mój tata nic nie odpowiedział, ale też widziałam, że niefajnie się poczuł...W sumie to niedziwne...Potem idziemy do samochodu a mój tata niby w żartach " widzisz, kupiłem ci 2 łubianki truskawek i wczoraj 1,5kg serków i paletę jogurtów a Pan mówi że Cię głodzę..." i zaczął się śmiać...Ale widziałam, że ten komentarz dotknął go i próbwał to po prostu maskować ...Mi też się przykro zrobiło, bo wyobrażam sobie jak mój ojciec musial się czuć... Chciałabym to puścić w niepamięć, nie roztrząsać...Ale tak mi przykro z tego powodu,... Niewiem czemu ludzie rzucają takimi tekstami...Szczególnie że ten facet to był szczypior jak niewiem... Zero taktu...
A niedługo chcę wyciągnąć rodziców na jakieś pokazy rzemieślnicze :P mam nadzieję, że mi się uda, bo chce żeby niedziela szybko minęła, bo już niedługo wyniki matuur..aaaaa
Ehh ludzie t nieraz głupi są żeby nie mogli dzióba zamknąć na kłódke. Ja zawsze się obawiam że mnie coś takiego spotka

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Basiulko..ja nie rozumiem czasem niektórych rodziców. Jak oni mogą powiedzieć do dziecka, że się obżera ? Przepraszam, ale to naprawdę głupie, tymbardziej, że my, Edkowe jeść musimy. Wprawdzie oni nie wiedzą (no, nie wszyscy) o naszych problemach, ale skoro jesteśmy szczupłe (chudziutkie) to dlaczego mamy sobie żałować?
Mi, pomimo tego, że już jem naprawdę więcej i ładniej dalej mówią rodzice, że jem za mało. Ale widzą, że jest poprawa i jak np. powiem im, że dziś nie zjem kolacjii bo nie jestem w stanie tego zmieścić już się tak nie denerwują i nie zmuszają mnie do tego

Dziś się zważyłam i .. 1 kg więcej . Ale nie przejmuję się bo wiem, że to dla mnie dobrze. I tak przyszedł on baaardzo wolno, bo już 2 m-ce jem wiele więcej niż wcześniej.
Ostatnio żyję słodyczami, ale cóż poradzić, apetytem nie grzeszę
Pozdrawiam dziewczyny, 3majcie się
Kurcze ale ci wollllllno przyszedł ten kg *

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj ledwo spodnie dopiełam ;/ Ale wmawiam sobie, że to dlatego, że po praniu. A tak w ogóle... to mam randkę zaraz xD
HEj po praniu zasze są caisne. Kurcze a moje są niby dobre ale dużo ciaśniejsze niż kiedyś
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Dzisiaj znów jak na U jem,jakoś nie mam sił na redukcję,a nie jadłam chyba z pół roku zapiekanki,to kupiłam sobie na mieście dzisiaj,a siostra kupiła sobie hamburgera i szło takich dwóch roboli i jeden z nich powiedział 'dziewczyny,nie jedzcie tak ' po chwili dodał 'bo będziecie taaakie grube' pokazując duży brzuch poczułam się dziwnie,i nie wiedziałam czy chodziło mu,że będę jeszcze grubsza,czy że jestem szczupła a nagle od jednej zapiekanki zrobię się taaaaka gruba
Ehh mój kolega to samo do koleżanki jak zjesz tą czekolade to ci w tyłek pójdzie itp. A sami to po 4 piwka dziennie.
Ludzie naprawdę nie wiedzą co boli jak coś powiedzą ... ...

A mama właśnie z pracy wróciła i przyniosła świeżutkie pączki i drożdzówki

Chyba na mecz se pokroję marchewki w paseczki i będę wcinać

Zaraz poczytam co u WAS ...

Ehh dzień taki sobie 2 się kończy.
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 21:43   #3882
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

duuubel

Stary 2008-06-29, 21:44   #3883
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość

Ehh dzień taki sobie 2 się kończy.
opowiadaj!

Stary 2008-06-29, 22:47   #3884
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Tak jak pisałam w Żywcu niby ok ale cały czas jestem smutna, zła i opryskliwa, dogaduje innym boje się że zaczyna mieć mnie dość (ale zapewniała mnie że mi się tylko wydaje). Dzisiaj rano mówiłam że spodnie mnie pogrubiają, tak samo w zielonej bluzce (byłam w niej na którymś zdjęciu) przebrałam rano bo mi strasznie brzuch spod niej odstawał a moja mama :a co bluzka też cie pogrubia nie?". Kurcze znów tak jakby bje się zjeść więcej bo przytyje jeszcze chciałam zobaczyć czy utrzymam. Teraz nie czuje się dobrze z tym jak wyglądam sama nie weim czemu może to prezz te głupie spodnie a może przez brzuch ehh. Tak wiem dziwna jestem.

W Green wayu jak zwykle 'bawiłam' się jedzeniem bo wyciągałam ser żółty ile tylko dało się z lasagne bo jest kaloryczny ale i tak go nie lubie zbytnio ale przecież mogłam go zjeść żeby nie wydziwiać:rolle yes:.Jedyne z czego się ciesze to to że kupiłam sobie 2 biustonosze
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-29, 22:55   #3885
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Tak jak pisałam w Żywcu niby ok ale cały czas jestem smutna, zła i opryskliwa, dogaduje innym boje się że zaczyna mieć mnie dość (ale zapewniała mnie że mi się tylko wydaje). Dzisiaj rano mówiłam że spodnie mnie pogrubiają, tak samo w zielonej bluzce (byłam w niej na którymś zdjęciu) przebrałam rano bo mi strasznie brzuch spod niej odstawał a moja mama :a co bluzka też cie pogrubia nie?". Kurcze znów tak jakby bje się zjeść więcej bo przytyje jeszcze chciałam zobaczyć czy utrzymam. Teraz nie czuje się dobrze z tym jak wyglądam sama nie weim czemu może to prezz te głupie spodnie a może przez brzuch ehh. Tak wiem dziwna jestem.

W Green wayu jak zwykle 'bawiłam' się jedzeniem bo wyciągałam ser żółty ile tylko dało się z lasagne bo jest kaloryczny ale i tak go nie lubie zbytnio ale przecież mogłam go zjeść żeby nie wydziwiać:rolle yes:.Jedyne z czego się ciesze to to że kupiłam sobie 2 biustonosze
wiesz co, ja też się jakoś źle czuję w swoim ciele dziś, może to po prostu takie dni, może jest gorąco i to dlatego? co do brzucha - masz z a j . b i s t y brzuch po prostu, wiiiiidziałam i on by odstawał?! wydaje Ci się albo może np, za dużo wypiłaś (WODY!) czy coś a może.. OKRES?

to minie, spoko

co do green waya - szkoda ale z czasem to też minie, Krycia, nic się nie martw

Stary 2008-06-29, 23:01   #3886
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
wiesz co, ja też się jakoś źle czuję w swoim ciele dziś, może to po prostu takie dni, może jest gorąco i to dlatego? co do brzucha - masz z a j . b i s t y brzuch po prostu, wiiiiidziałam i on by odstawał?! wydaje Ci się albo może np, za dużo wypiłaś (WODY!) czy coś a może.. OKRES? Ta ta już to widze

to minie, spoko

co do green waya - szkoda ale z czasem to też minie, Krycia, nic się nie martw
Hmm Wiosenko ty taka optymistyczna jesteś
Ale wiesz teraz siedze i myśle kurcze zjadłam za dużo przecież miałam spróbować U itd. Kurcze ja chce już jutro ja chce wreszcie dobry humor

Atw. Izuś ja ci minął dzień?
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-29, 23:03   #3887
monochrome
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie, może okres. I właśnie, brzuszek masz super, nawet jak wystaje w stylu jakim zdarza się normalnie każdemu po jedzeniu, i tak na pewno prezentuje się bosko. Główka do góry, będzie lepiej.

A mi znajomi wysłali fotki z imprezy i o dziwo pierwszy raz chyba na każdym zdjęciu wyszłam OK. :O Może zacznę siebie akceptować, w sumie czemu nie. XD
Stary 2008-06-29, 23:10   #3888
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Hmm Wiosenko ty taka optymistyczna jesteś
Ale wiesz teraz siedze i myśle kurcze zjadłam za dużo przecież miałam spróbować U itd. Kurcze ja chce już jutro ja chce wreszcie dobry humor

Atw. Izuś ja ci minął dzień?
a mi w sumie dobrze, troszkę nudno ale tak szalałam z jedzeniem, że... w końcu weekend mamy!

Ty za dużo?????? coś TY!!!!!!!! w Twoim przypadku nie ma takiego słowa jak 'za dużo' czy 'grzech' jutro będziesz miała super humor zwlaszcza jak dostaniesz okres

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Właśnie, może okres. I właśnie, brzuszek masz super, nawet jak wystaje w stylu jakim zdarza się normalnie każdemu po jedzeniu, i tak na pewno prezentuje się bosko. Główka do góry, będzie lepiej.

A mi znajomi wysłali fotki z imprezy i o dziwo pierwszy raz chyba na każdym zdjęciu wyszłam OK. :O Może zacznę siebie akceptować, w sumie czemu nie. XD
nooo, jestem za! może pochwalisz się jednym, cooo?

Stary 2008-06-29, 23:30   #3889
monochrome
Rozeznanie

Wklejam jedno, na którym jestem sama. ^^
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5 088.jpg (37,9 KB, 79 załadowań)
Stary 2008-06-29, 23:44   #3890
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Wklejam jedno, na którym jestem sama. ^^
Faktycznie ślicznie wyszłaś
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-30, 00:09   #3891
juliaaa161190
Raczkowanie

Wrócił mi jakoś humor i nawet z jedzeniem dzisiaj chyba nie najgorzej pokłóciłam się z paroma osobami, co uświadomiło mi że muszę odpocząć i w ciągu 20 sekund podjęłam decyzję - wyjeżdżam we wtorek na drugi koniec Polski do przyjaciółki i zamierzam się świetnie bawić przez najbliższe parę dni lub tygodni, at co mam nadzieję, że mi apetyt wróci
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;*

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 01:20   #3892
plameczka
Wtajemniczenie

Monochrome ale Ty masz fajny kolor wlosow

Stary 2008-06-30, 06:25   #3893
noname12345TPa
Gość

Dziewczynki pozdrawiam was, bo lecę na warszawę na niemiecki.
Monochrome - wyglądasz super na zdjęciu, jaki to kolorek włosków
Plameczka - czy ty wiesz, że twój podpis bardzo mnie motywuje
Krytuś - gratuluję okresu!
vixeen89 - jacy ludzie potrafią być okropni (sama to wiem)
ewelka - gratuluję dodatkwego kg.
U mnie ok, nie trzeba dużo pisać.
Papa, potem napiszę co u mnie.
Stary 2008-06-30, 07:14   #3894
Annie1441
Wtajemniczenie

Ale Ty ładna jesteś monochrome! Nie wiem czego od siebie chcesz
Stary 2008-06-30, 09:15   #3895
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Krytuś - gratuluję okresu!
To bardzo dobrze! Tym razem i ja bede konsekwentna w tym, co napisalam

Stary 2008-06-30, 09:59   #3896
Bbasiulka
Raczkowanie

śliiiczna jesteś monochrome

Stary 2008-06-30, 10:10   #3897
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Krytuś - gratuluję okresu! Taaa tylko szkoda że go nie dostałam
Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Ale Ty ładna jesteś monochrome! Nie wiem czego od siebie chcesz
No wiesz masz zbyt seksowny awatar to go nie wyświetlają

Plameczko brawo żadnej redukcji bo jesteś śliczna taka jaka teraz jesteś
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-30, 10:20   #3898
kasik30
Raczkowanie

Monochrome ,padłam sliczna dziewczyna z Ciebie!!!
U mnie ok, po wczorajszym jedzonku znów dzisiaj ...
Chyba nie umiem z tego wyjść...Czekam do wakacji że moze coś się zmieni ...
Izunia,Madlen,Krytuś,Plam eczka,Agness i Basiulko co u Was?
Co u innych laseczek słychać?
Pozdrawiam i 1000 buziaków
Stary 2008-06-30, 10:39   #3899
Bbasiulka
Raczkowanie

A u mnie rano zaczyna sie ciekawie.. właśnie pójde oznajmie Cioci żeby obiad wsadziła sobie gdzieś że wole pójść do takiej restauracji i tam zapłacić 12 zł za obiad... bo mnie wkurzyła... łaa....

Stary 2008-06-30, 10:52   #3900
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Monochrome ,padłam sliczna dziewczyna z Ciebie!!!
U mnie ok, po wczorajszym jedzonku znów dzisiaj ...
Chyba nie umiem z tego wyjść...Czekam do wakacji że moze coś się zmieni ...
Izunia,Madlen,Krytuś,Plam eczka,Agness i Basiulko co u Was?
Co u innych laseczek słychać?
Pozdrawiam i 1000 buziaków
Ja nadal walcze, staram sie odrzucac mysli o odchudzaniu i od dzisiaj jestem na U, ostatecznie, bez skakania na R Wytrzymalam tydzien i.. juz mi sie nie chce Ogolnie to pozytywnie A jak tam u Ciebie?

Cytat:
No wiesz masz zbyt seksowny awatar to go nie wyświetlają

Plameczko brawo żadnej redukcji bo jesteś śliczna taka jaka teraz jesteś
Dziekuje Ty tez jestes sliczna I masz fajne fotki na nk

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
A u mnie rano zaczyna sie ciekawie.. właśnie pójde oznajmie Cioci żeby obiad wsadziła sobie gdzieś że wole pójść do takiej restauracji i tam zapłacić 12 zł za obiad... bo mnie wkurzyła... łaa....
Aaa.. co sie stalo?

~~~~~~~~

Mam nadzieje, ze jak tydzien jadlam 1500 kcal, a teraz zaczne wiecej, od razu normalnie, to nie przytyje, przez tydzien nie mozna chyba spowolnic metabolizmu az tak? Nie chce mi sie dodawac po 100 kcal/tydz, bo to moze sie wiazac, ze wroce na R, a tego nie chce W ogole to nie licze od dzisiaj kalorii, a co mi tam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości