|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Ludzie czasem palna cos glupiego bezmyslnie i masz.. Dlatego ja sie tym w ogole nie przejmuje. Ja jak bylam na weselu (w ogole nie patrzalam na kalorie, urlop od diety
), to kuzynka mi mowila, ze kiedys to bylam pyza, a teraz to tak schudlam. Przy swoim mężu, glupio mi bylo, ale obrocilam to w zart A znowu jak bralam sobie salatke kebab, a jak wiadomo owa posiada majonez, to znajomy mojej mamy powiedzial, ze to ma strasznie duzo kalorii. Odpowiedzialam, ze przejde na diete od jutra i tez obrocilam w zart. Do tej pory nie wiem o co mu chodzilo, czy jestem za gruba, czy wlasnie przeciwnie-szczupla a jem takie rzeczy i wole nie wiedziec., bo moze tak tylko palnal
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
Plameczko dokładnie... tak jak niedawno moja mama ciągle która jest na diecie siadła kiedy jadłam obiad... ,, znów się obżerasz" a ja... no cóż... zjadłam ale było mi przykro trochę..
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() No więc jak to Plameczka ujeła mam dziś urlop od diety Byłam u rodziców zjadłam rosół z makaronem choć prawdę mówiąc wcale nie chciałam tego jeść ale mama wmusiła we mnie,hehe taka duża dziewczynka ze mnie a Mama musi mnie przymuszać do jedzenia..Potem chciała drugie danie żebym zjadła ale się nie dałam,za to byłam w markecie i kupiłam sobie paczkę chipsów które już CAŁE!!!zjadłam...Chyba po tym tygodniu który był gdzie się prawie głodziłam mam teraz manię jedzenia...Pozdrawiam i całuję Miłej Niedzieli...Agatko gdzie się podziewasz???
|
|
#3874 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiulko..ja nie rozumiem czasem niektórych rodziców. Jak oni mogą powiedzieć do dziecka, że się obżera ? Przepraszam, ale to naprawdę głupie, tymbardziej, że my, Edkowe jeść musimy. Wprawdzie oni nie wiedzą (no, nie wszyscy) o naszych problemach, ale skoro jesteśmy szczupłe (chudziutkie
) to dlaczego mamy sobie żałować?Mi, pomimo tego, że już jem naprawdę więcej i ładniej dalej mówią rodzice, że jem za mało. Ale widzą, że jest poprawa i jak np. powiem im, że dziś nie zjem kolacjii bo nie jestem w stanie tego zmieścić już się tak nie denerwują i nie zmuszają mnie do tego ![]() Dziś się zważyłam i .. 1 kg więcej . Ale nie przejmuję się bo wiem, że to dla mnie dobrze. I tak przyszedł on baaardzo wolno, bo już 2 m-ce jem wiele więcej niż wcześniej. Ostatnio żyję słodyczami, ale cóż poradzić, apetytem nie grzeszę Pozdrawiam dziewczyny, 3majcie się
|
#3875 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj ledwo spodnie dopiełam ;/ Ale wmawiam sobie, że to dlatego, że po praniu. A tak w ogóle... to mam randkę zaraz xD
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
a! Annie szczęściaro! co do spodni - po praniu tak zawsze
chudzielcu!Basiulka to pewnie był taki 'śmieszny' żart. A Ty jesteś tak chuda, że jejjku, ilekolwiek byś jadła i tak będzie mało i to jeszcze powiedziała mama, która jest na diecie, więc tym bardziej no i kurczę obiad je każdy nie jadłaś pięćdziesiątej paczki chipsów ani 1 kg czereśni tak jak ja ![]() Ewelka, przepraszam, ale Ty nie jesz za wiele nie dziwię się rodzicom chyba, że ten jadłospis na ncj z kiedyś to była taka 'wpadka' ten 1 kg rzecyzwiście baaaaaaaaaardzo wolno przytyłaś ![]() Kasik kurczę czemu nie zjadłaś drugiego dania - bez sensu! powinnaś je zjeść, żeby zrobić chociaż jeden krok w stronę normalności dobrze, że chociaż zjadłaś te chipsy... mam nadzieję, że wyrzutów brak! martwię się o Ciebie - jesz tak tragicznie mało.Plameczka - myślę, że powiedział to dlatego, że jesteś taka szczuplutka a jesz sobie co chcesz
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
Izuniu ,mam wyrzuty ale maleńkie
![]() Nie martw się o mnie,nie warto... Basiulko
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Dzisiaj znów jak na U jem,jakoś nie mam sił na redukcję,a nie jadłam chyba z pół roku zapiekanki,to kupiłam sobie na mieście dzisiaj,a siostra kupiła sobie hamburgera i szło takich dwóch roboli i jeden z nich powiedział 'dziewczyny,nie jedzcie tak ' po chwili dodał 'bo będziecie taaakie grube' pokazując duży brzuch poczułam się dziwnie,i nie wiedziałam czy chodziło mu,że będę jeszcze grubsza,czy że jestem szczupła a nagle od jednej zapiekanki zrobię się taaaaka gruba![]() Ludzie naprawdę nie wiedzą co boli jak coś powiedzą ...A mama właśnie z pracy wróciła i przyniosła świeżutkie pączki i drożdzówki Chyba na mecz se pokroję marchewki w paseczki i będę wcinać ![]() Zaraz poczytam co u WAS ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3879 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A nikt nie je 1 kg czeresni jak Ty? To chyba nie wiesz, ile ja ostatnio zjadlam czeresni u babci....... Cytat:
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu, ja też tak myślę (jak plameczka)
btw. randka... taka sobie gdyż mój luby był na kacu ^^ |
|
|
|
#3881 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby nie mogli dzióba zamknąć na kłódke. Ja zawsze się obawiam że mnie coś takiego spotka![]() Cytat:
Cytat:
. Kurcze a moje są niby dobre ale dużo ciaśniejsze niż kiedyś![]() ![]() ![]() Cytat:
Ehh dzień taki sobie 2 się kończy.
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
duuubel
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak pisałam w Żywcu niby ok ale cały czas jestem smutna, zła i opryskliwa, dogaduje innym boje się że zaczyna mieć mnie dość (ale zapewniała mnie że mi się tylko wydaje). Dzisiaj rano mówiłam że spodnie mnie pogrubiają, tak samo w zielonej bluzce (byłam w niej na którymś zdjęciu) przebrałam rano bo mi strasznie brzuch spod niej odstawał
a moja mama :a co bluzka też cie pogrubia nie?". Kurcze znów tak jakby bje się zjeść więcej bo przytyje jeszcze chciałam zobaczyć czy utrzymam . Teraz nie czuje się dobrze z tym jak wyglądam sama nie weim czemu może to prezz te głupie spodnie a może przez brzuch ehh. Tak wiem dziwna jestem.W Green wayu jak zwykle 'bawiłam' się jedzeniem bo wyciągałam ser żółty ile tylko dało się z lasagne bo jest kaloryczny ale i tak go nie lubie zbytnio ale przecież mogłam go zjeść żeby nie wydziwiać :rolle yes:.Jedyne z czego się ciesze to to że kupiłam sobie 2 biustonosze
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do brzucha - masz z a j . b i s t y brzuch po prostu, wiiiiidziałam i on by odstawał?! wydaje Ci się albo może np, za dużo wypiłaś (WODY!) czy coś a może.. OKRES? ![]() to minie, spoko ![]() co do green waya - szkoda ale z czasem to też minie, Krycia, nic się nie martw
|
|
|
#3886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiesz teraz siedze i myśle kurcze zjadłam za dużo przecież miałam spróbować U itd. Kurcze ja chce już jutro ja chce wreszcie dobry humor![]() Atw. Izuś ja ci minął dzień?
|
|
#3887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I właśnie, brzuszek masz super, nawet jak wystaje w stylu jakim zdarza się normalnie każdemu po jedzeniu, i tak na pewno prezentuje się bosko. Główka do góry, będzie lepiej. ![]() A mi znajomi wysłali fotki z imprezy i o dziwo pierwszy raz chyba na każdym zdjęciu wyszłam OK. :O Może zacznę siebie akceptować, w sumie czemu nie. XD
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak szalałam z jedzeniem, że... w końcu weekend mamy!Ty za dużo?????? coś TY!!!!!!!! w Twoim przypadku nie ma takiego słowa jak 'za dużo' czy 'grzech' jutro będziesz miała super humor zwlaszcza jak dostaniesz okres ![]() Cytat:
może pochwalisz się jednym, cooo?
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam jedno, na którym jestem sama. ^^
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie ślicznie wyszłaś
![]()
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
Wrócił mi jakoś humor i nawet z jedzeniem dzisiaj chyba nie najgorzej pokłóciłam się z paroma osobami, co uświadomiło mi że muszę odpocząć i w ciągu 20 sekund podjęłam decyzję - wyjeżdżam we wtorek na drugi koniec Polski do przyjaciółki i zamierzam się świetnie bawić przez najbliższe parę dni lub tygodni, at co mam nadzieję, że mi apetyt wróci ![]() Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;*
|
#3892 |
|
Wtajemniczenie
|
Monochrome ale Ty masz fajny kolor wlosow
|
#3893 |
|
Gość
|
Dziewczynki pozdrawiam was, bo lecę na warszawę na niemiecki.
Monochrome - wyglądasz super na zdjęciu, jaki to kolorek włosków Plameczka - czy ty wiesz, że twój podpis bardzo mnie motywuje Krytuś - gratuluję okresu! vixeen89 - jacy ludzie potrafią być okropni (sama to wiem) ![]() ewelka - gratuluję dodatkwego kg. U mnie ok, nie trzeba dużo pisać. Papa, potem napiszę co u mnie. |
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty ładna jesteś monochrome! Nie wiem czego od siebie chcesz
|
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
śliiiczna jesteś monochrome
|
|
#3897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plameczko brawo
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
Monochrome ,padłam sliczna dziewczyna z Ciebie!!!
U mnie ok, po wczorajszym jedzonku znów dzisiaj ... Chyba nie umiem z tego wyjść...Czekam do wakacji że moze coś się zmieni ... Izunia,Madlen,Krytuś,Plam eczka,Agness i Basiulko co u Was? Co u innych laseczek słychać? Pozdrawiam i 1000 buziaków
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie rano zaczyna sie ciekawie.. właśnie pójde oznajmie Cioci żeby obiad wsadziła sobie gdzieś że wole pójść do takiej restauracji i tam zapłacić 12 zł za obiad... bo mnie wkurzyła... łaa....
|
|
#3900 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogolnie to pozytywnie A jak tam u Ciebie? Cytat:
I masz fajne fotki na nk Cytat:
![]() ~~~~~~~~ Mam nadzieje, ze jak tydzien jadlam 1500 kcal, a teraz zaczne wiecej, od razu normalnie, to nie przytyje, przez tydzien nie mozna chyba spowolnic metabolizmu az tak? Nie chce mi sie dodawac po 100 kcal/tydz, bo to moze sie wiazac, ze wroce na R, a tego nie chce
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

), to kuzynka mi mowila, ze kiedys to bylam pyza, a teraz to tak schudlam. Przy swoim mężu, glupio mi bylo, ale obrocilam to w zart
A znowu jak bralam sobie salatke kebab, a jak wiadomo owa posiada majonez, to znajomy mojej mamy powiedzial, ze to ma strasznie duzo kalorii. Odpowiedzialam, ze przejde na diete od jutra i tez obrocilam w zart.

Miłej Niedzieli...

dobrze, że chociaż zjadłaś te chipsy... mam nadzieję, że wyrzutów brak! 

poczułam się dziwnie,i nie wiedziałam czy chodziło mu,że będę jeszcze grubsza,czy że jestem szczupła a nagle od jednej zapiekanki zrobię się taaaaka gruba
żeby nie mogli dzióba zamknąć na kłódke. Ja zawsze się obawiam że mnie coś takiego spotka