|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
hello
![]() Cytat:
![]() I słusznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się Tamuś, że coś się dzieje u Ciebie - w końcu od tego są wakacje ![]() Idź na grilla (podoba Ci się ten chłopak? ![]() ![]() ooooo gratuluję rocznicy ![]() I życzę żeby to był super dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że z TZ juz ok ![]() A ja co? Wczoraj znowu miałam szalony dzień i to jak :P Z piątkowej pracy wróciłam po 2, następnego dnia miałam na 11. Ale był mały ruch wiec mogłyśmy z koleżanką wyjść wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam kiedy ostatnio zyłam tak aktywnie i intensywnie, ciekawe na jak długo starczy mi sił :P Ten tydzień to już przeszedł ludzkie pojęcie ![]() Buziaki dziewuszki, trzymajcie się i miłego niedzielowania ![]()
![]() |
#4442 | ||||
Zakorzenienie
|
No cioooo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Zadomowienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta sama ciotka-jak była Wielka Orkiestra światecznej Pomocy to przeganiała dzieci zbierające datki przed kosciołem, i darła się "Wiecie na co zbieracie?, na ☠☠☠☠☠☠☠☠!" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ide pogawędzić z mama. Miłej niedzieli kochane ![]()
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jeszcze śnił mi się w nocy... ![]() ![]()
#4445 |
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
![]() Jeszcze jeden dzień i wszystko jasne ![]() Generalnie mam nadzieję,że zdałam ;P i tak wybieram się na prywatne acz interesujące i hardocore'owe studia więc wynik będzie sprawą czysto ambicjonalną. Z racji ostatnich wydarzeń rozważam urlop dziekański,a już na pewno od stycznia/lutego ,na które to miechy jeśli all dobrze pójdzie mam zaplanowany zabieg rekonstrukcji kości podniebiennej i wstawienie implancików (już nie państwowo =='), rekonwalescencja trwa ok8 tygodni więc siłą rzeczy nie będę mieć sił/nastroju na wkuwanie do sesji :p A odpoczynek od (znienawidzonej)nauki trwającej kilkanaście lat się należy ![]() Miałam iść do kina ,ale plan diabli wzięli bo matka źle się poczuła,niskie ciśnienie i takie tam więc jakoś tak nie bardzo. Z ojczulkiem przygód ciąg dalszy. Przez 3 dni uparcie milczał [pomijając telefony typu ;gdzie jesteście],dziś wchodzę na swego maila, odbieram wiadomość od niego pod tytułem :'ostra dieta' z dopiskiem powodzenia w odchudzaniu , klikam na załącznik,a tam zdjęcia i zbiór przykazań anorektyczek.... Miła odmiana. W południe zaś raczył przyjść wystrojony w swe nowiuteńkie i drogie fatałaszki z dokumentami o przyznanie głodowej renty chorobowej ![]() ![]() Hyh lubię gdy coś sie wokół mnie dzieje ,ale nie w taki sposób.... Cóż trza będzie zadowolić się przymusową nudą i towarzyską stagnacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
|
straszny ten twój ojciec...
#4447 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Rozwiazywałam z mama krzyzówke, a teraz będziemy piekły ciasto-ostatnio chyba polubiłam niedziele ![]()
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja właśnie z miasta wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamo - super,że się coś dziać zaczyna,oby tak dalej ![]() Agolku - dobrze,że już się z TŻ pogodziłaś ![]() Mercy - mam nadzieję,że ciasto będzie pyszne ![]() ![]() Jabłuszko - o,jakie intensywne dni ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() I w ogóle to mam zamiar mecz dzisiaj oglądać,ale nie wiem czy mi to wyjdzie,zobaczymy ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje ![]() ![]() Cytat:
nastopnym razem jak sie gdzieś wybierzesz na pewno będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem jak jest na prywatnych studiach ale u mnie np urlop dziekański można brać dopiero po drugim roku.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Impreza sie odbyła i była bardzo udana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no a teraz sie źle czuję, ale to już inna bajka ![]() ![]() zarz meczyk będę oglądać i chyba się glebnę do łóżka ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorka ![]()
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Mercy- składam papiery na kierunek ; Media i komunikacja międzykulturowa w Gdańskiej Wyższej Szkole Bankowej, asekuracyjnie kulturoznawstwo na uniwerku.
W kwestii urlopu,dowiedziałam sie,że w I semestrze może przysługiwać zdrowotny ,toteż nie zawaham się go wykorzystać ![]() Reszta dnia minęła spokojnie, pogadałam z przyjaciółką, enty raz obejrzałam na dvd Dzień Świra, a i katowanie bębenków sąsiadów Metallicą , należycie poprawia humor ![]() Ogarnę trochę i lecę (spóźniona ![]() Z czysto patriotycznych [albo i nie], pobudek kibicuję Podolskiemu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj byłam w Żywcu(Mango ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4453 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wlansie klapnelam przed tv, padnieta jestem na maxa. tapeta polozona, caly dzien kladlam fugi dzis,reka mi odpana, zeby bede chyba noga myla.. ![]() po meczyku kapiel i lulu, a jutro do pracy ![]() ![]() dobranoc kochane
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Jednak grill nie wypalił, za to spotkałam się z tym nowym kolegą i gadaliśmy i jakoś nam 6 godzin minęlo strasznie szybko...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
#4455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurczę też byłam z niemcami i cooo? zawsze jak kibicuję jakiejś drużynie to ona przegrywa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4457 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja sąsiadka ma jeden pokój i wszystkie koty spały na moim łóżku ![]() ![]() ![]() A kuzynkę Twój tata ma niezłą agentkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam McFlurry obsesionnn ;D Schism, naprawdę współczuję sytuacji z ojcem ![]() ![]() I mamy koniec eurooo ![]() Dzisiaj znowu do mnie pukał prze ok. 30min mój szalony sąsiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale ja moją mamą rządzę już od 13 roku życia
![]() ![]()
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też mam Mcflurry obsesssssion ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak możesz marzyć, żeby czuć ten ciężar na kołdrze, albo obsuwać się z poduszki ![]() Krytio, więc jednak wszystko w porządku ze mną ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zrobiłam z tatą małe zakupy - ciastka, cukierki, płatki. Mama dzwoni, że jak wróci to mają być jej cukierki i jak je ruszę "to zobaczę". A tata przed chwilą prosił o markizy... a ja: "zjadłam... no ten... mecz był. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() osobiście byłam chyba 2 razy w Żywcu i pamiętam ze park mi się podobał, i piwo Żywiec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za egzamin, na pewno zdasz pięknie i będziesz jeździć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() obejrzałam mecz i jestem uradowana zwycięstwem Hiszpanii ![]() ![]() idę spać, bo zjadłam tylko suchą kromkę chleba dziś i obawiam sie ze mój organizm może się zbuntować w końcu ![]() słodkich snów Gwiazdeczki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzeba sobie czasem zrobić trochę odpoczynku od picia żeby mieć siły na później ![]() A kolejny tydzień też zapowiada się aktywnie, zwłaszcza weekend - Heineken Opener Festiwal ![]() może niedługo to się zmieni... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty to masz przygody:P a wiesz, ze nawet nie? W sumie wydaje mi sie, ze sie zahartowałam ![]() Cytat:
![]() zacissskam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale, swoja droga, moglby sie juz przyzwyczaic do Twojego apetytu :P Z pracy wrocilam, jutro na wieczor wiec nawet sie wyspie chyba dosyc ![]() Jutro czeka mnie jeszcze zalatwienie spraw zwiazanych z rekrutacja na studia - drugi kierunek czeka ![]() ![]() Spijcie dobrze kochane i milego poniedzialku zycze na wypadek gdybym jutro nie zajrzala choc postaram sie to zrobic ![]() Buzi ![]()
![]() |
#4465 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego dnia wszystkim
![]() ja juz uciekam, mam na 9 dzis ale nie wiem ile mi zajmie dojazd o tej porze wiec wyjde wczesniej lepiej.
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzieńńńń dobry! ![]() Prosze prosze żeby mi się tylko humor poprawił ![]() ![]()
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Ale no, hmmm... naprawdę często wygląda to tak, jakbyśmy zamieniły się rolami ![]() ![]() ![]() Jabłuszko, on nie bywał zbyt często w domu i to były nasze pierwsze (no może nie tak znowu pierwsze, ale od dawna) wspólne zakupy ![]() Krytio, ciastek nie jadam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4469 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wkońcu miedzy jednym, a drugim smsem ![]() ![]() Cytat:
![]() A czy coś się kroi... ![]() ![]() No cioooo ? ![]() ![]() Dziękuje Skarbie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra pierwszy egzamin za mną, zdany pozytywnie ![]() ![]() Teraz tylko czekac na jazdy. Dziewczyny, ale mnie ta moja koleżanka natrętna wkurza... Ciągle wypisuje sms`y do XX... Chce się z nim spotkać, łazi za nim, wypisuje smsy`y do jego znajomych, rodziny ![]() ![]() Ale wogóle pachne Nim ![]() ![]() ![]() Wogóle prawie nic na koncie już nie mam ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Jeszcze 2 godziny i wszystko jasne. Geez , zgrywałam twardą a tera zwijam się z bólu brzucha i ogólnego niepokoju. ![]() Wczorajszy finał Euro skomentuję tylko; wygrała lepsza drużyna. (ten cały Fernando Torres nawet przystojny ![]() ![]() Rankiem klasycznie udałam się do szpitala na zszywanie blizny po tracheotomii. Na miejscu okazało się,że pani doktor dziś wyjątkowo nie ma (zapomniała _^_) ,pierw obiecywali,że na pewno ktoś się mną zajmie. 40minut czekania, wtem jakaś lekarka idzie spytać się reszty co ze mną zrobić,no i wyszło,że są zabiegani i przygotowują się do zabiegu (...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ![]() ![]() I mam stawić się jutro ![]() ![]() Huh chyba najwyższa pora na relaks (akurat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.