|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, Colorstay, B³yszczyki, I Inne:-)
Hej
A mo¿e jeszcze cos u mnie widzisz?? jaki odcieñ korektora??
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak na razie podziekujê, pozdrówka
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
sss avon balsam nowy
koraliki czarne stan idealny peeling orifl ok. 3/4 z 75ml max factor puder sypki ok.8g a mnie siê podoba: Davidoff Cool Water .(ok. 15 z 50ml) Guam Crema Seno- 2 saszetki po 8ml w pude³ku Nivea Sun Touch- U¿yty z piêæ razy. Miss sporty- korektor antybakteryjny So Clear, w niewielkie zu¿ycie( tylko zalezy , jaki odcieñ??) Tak bym to widzia³a Ale nie wiem, jak Ty to widzisz???
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
tompola
![]() sss avon balsam nowy 20zl koraliki czarne stan idealny 10zl? max factor puder sypki ok.8g 25zl za: Davidoff Cool Water .(ok. 15 z 50ml) ok 40zl Guam Crema Seno- 2 saszetki po 8ml w pude³ku 10zl Miss sporty- korektor antybakteryjny So Clear, w niewielkie zu¿ycie -odcieñ 2 8zl Tak bym to widzia³a
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jesli chodzi o nasz± wymiankê, to jestem chêtna. U Ciebie te¿ bez zmian? Je¶li tak, to mo¿emy wieniæ siê adresami?
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Kurczê...chyba mnie zamordujesz...przepraszam za zamieszanie, ale jednak zrezygnujê.Pozdr.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnia³as juz o mnie?
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Avon, Arabian Glow, B³yszyczk do ust- ¶licznie pachnie, nie wysusza, dobrze trzyma siê na ustach, trwa³o¶æ lepsza ni¿ przeciêtnie. Piêknie podkre¶la opalon± twarz. kolor- tan. U¿yty 2 razy
Inglot AMC cieñ z drobinkami granatowo- modrakowy nr 68 Inglot- cieñ per³owy, jasna zieleñ nr 27 niewielkie zuzyci Ruby Rose Deluxe Make Up Kit- paleta 4 cieni: oliwka, zgni³a zieleñ, ¿ó³to z³oty, jasna zieleñ- nieznaczny ubytek co¶ u mnie??
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj proszê znaæ co z paczka, bo jutro jest ostatni dzien, kiedy moglabym ja odebrac, a pozniej to juz nie mam jak, bo 2 miesiace mnie nie ma.
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Davidoff Cool Water Zapach ¶wie¿y, zielono- morski, tzw. Kwiatowo- wodny. Od¶wie¿aj±cy, pachnie morzem, letnim deszczem, delikatn± bryz±. Niezbyt s³odki ale lekki, a zarazem elegancki i dostojny zapach.(ok. 15 z 50ml)
mo¿e chcesz siê wymieniæ ???? |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Znalaz³am jeszcze Tusz Yves Rocher Yria- wyd³u¿aj±cy i pogrubiaj±cy. wyra¼nie wyd³u¿a rzêsy dziêki wyj±tkowo elastycznej formule wyd³u¿aj±cej. "Dwustrefowa" profesjonalna szczoteczka umo¿liwia precyzyjn± i optymaln± aplikacjê, bez pozostawiania na rzêsach grudek.jeszcze mokry, ponad po³owa
co Ty na to?
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
zabula- juz dawno wyslana
w piatekaako- skinset i mini lakier nive albo neostrata i mini lakier nivea za: Avon, Arabian Glow, B³yszyczk do ust- ¶licznie pachnie, nie wysusza, dobrze trzyma siê na ustach, trwa³o¶æ lepsza ni¿ przeciêtnie. Piêknie podkre¶la opalon± twarz. kolor- tan. U¿yty 2 razy Inglot- cieñ per³owy, jasna zieleñ nr 27 niewielkie zuzyci Ruby Rose Deluxe Make Up Kit- paleta 4 cieni: oliwka, zgni³a zieleñ, ¿ó³to z³oty, jasna zieleñ- nieznaczny ubytek? plus duuuzo probek ![]() |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#110 |
|
Go¶æ
|
hej czy znalazlabys u mnie cos za balsam aquolina i blyszczyk manhattan high shine? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
toya2006 interesuje mnie:
1. Manhattan High Shine- Intensywnie po³yskuj±cy b³yszczyk z mikrodrobinkami. efekt mokrych ust. aplikator w formie pêdzelka. Nie zbiera siê w zmarszczkach ust, nie klei siê. Kolor jasny ró¿ z iskrz±cymi drobinkami. U¿yty 4 razy 2. Avon puder sypki roz¶wietlaj±cy, do twarzy i cia³a. Cudownie roz¶wietla skórê; jedwabisty i trwa³y. Nanie¶ na miejsca, które chcesz wyeksponowaæ. w komplecie puszek. kolor peach (3/4 zosta³o, opakowanie bardzo du¿e) Nie wiem natomiast, co Ciebie interesuje z moich kosmetyków. Napisz proszê, co Ty na to.
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Oj, to szkoda
Jakbys jednak zdecydowala sie go oddac, to daj mi znaæ, bo bardzo mi na nim zale¿y Na pewno mogê odstapic za niego cos jeszcze.pozdrawiam
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
toya jestem zainteresowana tak± wymian±.
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo siê cieszê, ¿e sie odezwa³a¶
Mi podoba³ siê u Ciebie podk³ad revlonu i Tusz Yves Rocher Yria , a Ty chcia³a¶ puder Mary Kay i maseczkê zwê¿aj±c± pory. Widzê, ¿e szukasz czego¶ do demakija¿u. Mogê zrobic Ci odlewkê mojego mleczka do demakija¿u twarzy i oczu Lirene![]() Co Ty na to?
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

A mo¿e jeszcze cos u mnie widzisz?? jaki odcieñ korektora??

Ale nie wiem, jak Ty to widzisz???