|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
http://kunice1.republika.pl/
A jeździłaś może w Jaroszówce? W stadninie albo w jednym z gospodarstw agroturystycznych? |
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witamy kolejna koniare
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
też jeździłam. Tzn pewnie w tym roku sobie jeszcze pojeżdżę,ale w zeszłym to konie tylko głaskałam :P Tęskno mi jakoś za tym,ael chyba muszę iść do pracy,żeby sobie dorobić na takie przyjemności
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie bo koniarze to super ludzie
![]() Cytat:
i z wlascicielka bardzo sie zaprzyjaźniłam
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Jada konna jest strasznie wciągająca. Ta radość kiedy można przytulić się do konia i podrapać go za uchem. Hm... Szkoda, że to taki drogi sport.
Dziś nie galopowałam. Ziemia była mokra, pełno błota, a instruktorka bała się, że koń się poślizgnie, a ja będę mieć nieoczekiwane spotkanie z ziemią. Marwari bardzo ładne zdjęcia. hooligirl1 witam na forum! |
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Kolejną jazdę mam dopiero we wtorek
Mam nadzieję, że szybko zleci. Kupiłam sobie wreszcie sztylpy (do tej pory instruktorka dawała mi swoje). Stęskniłam się za moim ulubieńcem. Jeżdżę na małopolaku jak narazie, choć 2 razy jeździłam też na arabie. Jednak tego szczególnie sobie upodobałam. Może kiedyś sobię kupię konika
|
|
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej uwielbiam galopy po gorach mmm cudo ...a teraz szukam jakiegos taniego ponsjonatu nad morzem gdzie sa konie i mozna pojezdzic po plazy ... marzy mi sie galop po plazy hehe Cytat:
a na razie mam swoja konska przyjaciolke - angloarabke z temperamentem dla ktorej trzeba zdecydowanego jezdzca jest przekochana we wtorek zrob jakies foto na koniku i wklej tutaj
|
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
Strippi, może te nasze marzenia się spełnią. Musimy tylko mocno w nie wierzyc
A co do angloarabów to są słodkie i mają piękną budowę. We wtorek zrobię foteczkę z / lub na moim ulubieńcu. Uparciuch z niego, ale uwielbiam ten jego zadziorny charakterek.
|
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Strippi przyszły tydzień ma być słoneczny więc nie ma mowy o błocie. Gglop w górach? Wyobrażam to sobie, wiatr na twarzy i w końskiej grzywie, piękne widoki. Zapewne nie do opisania. Zazdroszczę. Jeżeli chodzi o galop na plaży to wydaje mi się, że podczas sezonu chyba nie można jeździć. Nigdy jeszcze nie widziałam konia na plaży w sezonie, za dużo ludzi itp. Na tej stronie znajdziesz sporo ofert wakacji w siodle.
Też bym chciała mieć własnego konia. Tylko, że wtedy to już trzeba dobrze jeździć i wiedzieć co się robi. A co do ulubionych koni to wole zimnokrwiste, a już zwłaszcza największego konia - shire. Piękna, wielka bestia. Nie wiem czemu, ale nie lubię jeździć na małych koniach. Mam wrażenie, że zaraz spadnę. xD A dziwne, bo spadłam z dużego. |
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Shire mi się nie podobają. Za duży
![]() Ale dziewczyny żeście mi wyobraźnie pobudziły
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, a długo jeździłaś?
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
no jakieś 3 lata prawie codziennie
|
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dużo. Życzę Ci abyś jak najszybciej mogła znowu jeździć.
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Czy któraś z was jeździła konno gdzieś za granicą?? Ja we wrześniu jadę do Anglii (to konieczne) i trochę się martwię. Tymbardziej,że dopiero zaczęłam naukę jazdy konnej. Nie wiem jak bardzo tam ośrodki jeździeckie różnią się od tych w Polsce. Interesuje mnie wszystko co z tym związane, również słownictwo.
|
|
|
|
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac zobaczyc twoja foteczke Cytat:
bardzo mi sie przyda...a co do tej jazdy po plazy to moze na step sie zgodza ...bo ja normalnie musszze miec fotki nad morzem na koniku hehe marzenie od dzieckashire sa piekne moja ukochana rasa to araby i fryzy ale kocham tez sp i angliki czystej krwi a mi sie podobaja wszystkie konie od zimnokrwistych po araby i kuce Cytat:
a ja uwielbiam ogladac ten galop ![]() a to sa moje filmik na youtube.pl http://pl.youtube.com/watch?v=t6yIJmolnbs najlepiej ogladac z muzyczka
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-07-04 o 12:41 |
|||
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi! Filmiki są świetne!!
http://youtube.com/watch?v=weMIsMMbJ...eature=related ta dziewczynka też bardzo mi sie spodobala Taka słodziutka najlepszy moment jak daje łydkę ^^
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
wejdź na jakąś stronkę po angielsku i przetłumacz ją przez google
|
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeżdżę... I kocham to
![]() Mam to szczęście, że doczekałam się własnego konia. Dostałam go od ojca, jakiś czas po rozwodzie moich rodzicieli - okoliczności dość dziwne, ale pociechę z niego mam. Od dziecka marzyłam o rumaku. Moje marzenie ma na imię Kos, tylko, że teraz leczymy mu nóżkę od dłuższego czasu, bo nadepnął na szkło... Ja trenuję skoki - lubię tę adrenalinkę i wiem, że konisko też ma z tego satysfakcję
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyno nie wiesz co ja bym zrobiła żeby mieć konia
Naprawde zazdroszcze Ci.. Mam nadzieje ze nóżka mu się odleczy i będzie wszystko wporzadku
|
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
wiem, doceniam to
ale to też duży obowiązek...
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
wiadomo,że duży obowiązek. ale nie ma nic przyjemniejszego niż zajmowanie się konikiem i dbanie o jego wygląd, zdrowie i samopoczucie
ja też kiedyś będę miała własnego czterokopytnego przyjaciela. niestety trochę to potrwa bo sama będę musiała na niego zarobić, a mam na utrzymaniu siebie i 1,5 rocznego synka bo samotnie go wychowuję.
|
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Strippi! świetne te filmiki
Edytowane przez hooligirl1 Czas edycji: 2008-07-01 o 09:15 Powód: źle zacytowałam |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

i czy macie swoje konie ?

Mam nadzieję, że szybko zleci. Kupiłam sobie wreszcie sztylpy (do tej pory instruktorka dawała mi swoje). Stęskniłam się za moim ulubieńcem. Jeżdżę na małopolaku jak narazie, choć 2 razy jeździłam też na arabie. Jednak tego szczególnie sobie upodobałam. Może kiedyś sobię kupię konika

Mam nadzieje ze nóżka mu się odleczy i będzie wszystko wporzadku