Panny Młode 2008 cz. III - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 13:59   #511
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki raz jeszcze TŻ tylko jak usłyszał ich cenę to na początku zaniemówił. Ale mu spokojnie wytłumaczyłam, że 200 zł jak na buty z bardzo dobrej jakościowo skóry, to wcale nie tak źle. Tym bardziej, że ceny butów ślubnych w Kielcach zwykle zaczynają się od 220zł, i nie wiem czy są tak dobrej jakości. A w tych bucikach całą noc trzeba nie tylko przetrzymać, ale i przetańczyć, więc MUSZĄ być wygodne. Mogłabym owszem kupić tańsze, ale do tego potrzebowałabym jakiś na zmianę pewnie przy moich wrażliwych stópkach, więc cenowo by wyszło na to samo. Chyba dał się przekonać

Aha, i jeszcze z dobrych wiadomości, to byłam u mojej fryzjerki podpytać co i jak z fryzurką ślubną. Nie ma to jak iść do fryzjerki, u której tnie się od dawna. Zna moje włosy na wylot, i od razu jak zaczęłam przedstawiać koncept fryzury zrozumiała mnie w lot, dopowiadała za mnie po prostu to co chciałam I jeszcze jak mi cenę powiedziała to zrobiłam tak Jedynie 45 zł W sierpniu będę miała robioną pierwszą próbną. A za zaoszczędzone na fryzurce pieniążki zafunduje moim włoskom serie zabiegów pielęgnacyjnych przed ślubem. No normalnie dzisiaj to jestem cała w skowronkach
ja za swoje dalam 160 i troszke mnie cisna i na buty ŚLUBNE nie powinnysmy sobie zalowac w koncu mamy sie cieszyc dniem a nie tym ze mamy juz 100 odciska przez tanie buty lub co gorsza z lichego materialu a potem smierdzace stopki

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc.

nie dosc ze sesja to i chora jestem na nic nie mam czasu

mam takie techniczne pytanie. wypisuje zaproszenia, duzo gosci jest z dziecmi do 4-5 lat. chyba nie musze takich szkrabow wypisywac na zaproszeniu? nie mam nic przeciwko ich obecnosci na weselu wiec wystarczy jak powiem w trakcie rozdawania zaproszen ze oczywiscie dzieci sa mile widziane?
ja pisalam z XX i XX z dziecmi i jesli tylko na drugi dzien to mowilam przy zapraszaniu

glowa do gory ja wlasnie sobie zdalam sprawe ze w swoje urodziny (jutro) bede sama siedziec w domu (TŻ w katowicach) i do tego koncze 22lata i jeszcze dzisiaj moje marzenia poszly w bloto o fasolce bo dostalam okresu i zwijam sie z bolu...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:04   #512
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja wypisywałam wszystkich imiennie i tak: Kobietę, jej męża i dzieci (od najstarszego do najmłodszego).
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Nie smutaj się
Wg mnie wszystko zalezy od "normalności" rodziców tych dzieci!
Jeżeli przejdzie Ci przez myśl, że kogoś mogłoby urazić nie wpisanie dzieci na zaproszenie... to radzę wpisać.
A jeśli ludzi w rodzinie masz normalnych to myślę, że nie musisz tracić energii na wpisywanie ich imion.
Albo jeszcze prostsze rozwiązanie na każdym zaproszeniu napisz:
np.
Katarzyna i Łukasz Kowalscy z dziećmi.
I po kłopocie!
Piszę o normalności, bo mam jedną ciocię, która na śmierć by się obraziła gdybym nie wypisała jej dzieci na zaproszeniu.
bede musiala pomyslec. bo w jednym przypadku miejsca mi zabraknie pisac A. K z D. G i jeszcze 3 imiona dzieci zreszta czy jest sens wpisywac 1-2 letnie dziecko
z mojej rodziny nikt sie nie obrazi. z TZa nie wiem ale tez nie powinni

albo zrobie tak jak m.a.r.ta.

agata R mi sie okres zapowiada na weekend-akurat na egzaminy. bedzie wesolo.

jeszcze sie z mama sprzeczam keidy dawac zaproszenia. ona mowi ze za wczesnie. wcale nie. i tak bedziemy rozwozic po 19 lipca, chcemy sie tak w 2 tyg uwinac. to chyba odpowiedni moment bedzie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:08   #513
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Wiesz sanetka to zawsze wygląda ładniej jak się wszystkich ujmuje . Ale zrobisz jak Ci sumienie samo podpowie.
Stary 2008-06-30, 14:10   #514
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Agata R jak to będziesz siedziała sama?? Policz sobie uczestniczki forum Panny Młode 2008 to ci się zbierze ludzi jak w samo wesele
Przyszykujemy jedzonko, soczek lub wyskokowy trunek i uczcimy Twoje urodzinki
A na fasolke masz jeszcze sporo czasu - młoda koza jesteś I w dodatku taaaaka ładna
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:11   #515
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz sanetka to zawsze wygląda ładniej jak się wszystkich ujmuje . Ale zrobisz jak Ci sumienie samo podpowie.
dzieki. zostane przy tej formie jaka podalas. tylko w tym momencie musze wpisac i 4 miesieczna dziewczynke a nawet nie wiem jak sie nazywa w sumie to nawet w 2 czy 3 przypadkach nie wiem ale to rodzina TZa

Stary 2008-06-30, 14:12   #516
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ja za swoje dalam 160 i troszke mnie cisna i na buty ŚLUBNE nie powinnysmy sobie zalowac w koncu mamy sie cieszyc dniem a nie tym ze mamy juz 100 odciska przez tanie buty lub co gorsza z lichego materialu a potem smierdzace stopki
Pękam ze śmierdzących stópek

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że ten dzień będzie piękny bo juz tylko tydzień Mam leciutką sraczkę, ale narazie tylko troszkę[/guote]

Hahahahahahahahahhahahaha hha
Gosieńko potrafisz rozbawić mnie do łez!!!

Dzięki dziewczyny. Moje dziewczyny staneły na wysokości zadania.Cieszę się jak wariatka, że mam takie kumpele i moją ukochaną siostrzyczkę oczywiście. Oczywiście tak jak obiecałam pomyślałam o Was i kielicha za Was wypiłam

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:15   #517
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Sanetka nawet 4 miesięczną dziewczynkę będziecie mieli? Mhm to się rodzice chyba za bardzo nie pobawią . U nas osoby mające takie maluchy zostawiają je dziadkom lub komuś zaufanemu z rodziny z kim dziecko dobrze się czuje. Mam tu na myśli dzieci do nawet 2 lat.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 14:16   #518
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:

glowa do gory ja wlasnie sobie zdalam sprawe ze w swoje urodziny (jutro) bede sama siedziec w domu (TŻ w katowicach) i do tego koncze 22lata i jeszcze dzisiaj moje marzenia poszly w bloto o fasolce bo dostalam okresu i zwijam sie z bolu...
Agata masz Nasa Fasolinka jeszcze się u Ciebie zagnieździ
Stary 2008-06-30, 14:20   #519
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:

To juz przyjmij serdeczne zyczenia urodzinowe : roza:
A na fasolke jeszcze masz czas i jak przyjdzie to bedzie najpiekniejszy prezent. Więc głowa do góry i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje żyje nam...

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:23   #520
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Sanetka nawet 4 miesięczną dziewczynkę będziecie mieli? Mhm to się rodzice chyba za bardzo nie pobawią . U nas osoby mające takie maluchy zostawiają je dziadkom lub komuś zaufanemu z rodziny z kim dziecko dobrze się czuje. Mam tu na myśli dzieci do nawet 2 lat.
na tych gosci akurat nie licze bo sa z gor a wesele ok. wawki.

a co do dzieci. TZa siostra byla teraz na weselach z 1,5 rocznym synkiem. dziecko aniol. bawilo sie razem z rodzicami (nawet pil z kieliszka-tak doroslych nasladowal). nie marudzil wogole. ok 11 zasnal, spal na sali w wozku. obudzil sie ok 1 w nocy. pobiegal po sali i zasnal dopiero o 5 jak wracali.

dzieci do 2 lat bedzie 6 a troszke starszych tez cos kolo tego. wiekszosc bedzie z dziecmi bo nie maja z kim zostawic a to najblizsze rodzenstwo

Stary 2008-06-30, 14:24   #521
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Życzeń Ci jeszcze nie złoże, bo zgodnie z kalendarzem nie ma Cie jeszcze na świecie . A co do maluszka, masz jeszcze kupę czasu żeby zafasolkować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 14:25   #522
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
A na fasolke jeszcze masz czas i jak przyjdzie to bedzie najpiekniejszy prezent. Więc głowa do góry i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje żyje nam...
I ja dołączam się do tych życzeń Buziaki gorące z okazji jutrzejszego święta A fasolka przyjdzie, kiedy będzie na nią najwłaściwsza pora, i spokojnie słoneczko, jak dziewczyny piszą, jeszcze masz czas. A póki co ciesz się ze słońca i innych przyjemności które po zafasolkowaniu będą musiały pójść w kąt

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:31   #523
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
na tych gosci akurat nie licze bo sa z gor a wesele ok. wawki.

a co do dzieci. TZa siostra byla teraz na weselach z 1,5 rocznym synkiem. dziecko aniol. bawilo sie razem z rodzicami (nawet pil z kieliszka-tak doroslych nasladowal). nie marudzil wogole. ok 11 zasnal, spal na sali w wozku. obudzil sie ok 1 w nocy. pobiegal po sali i zasnal dopiero o 5 jak wracali.

dzieci do 2 lat bedzie 6 a troszke starszych tez cos kolo tego. wiekszosc bedzie z dziecmi bo nie maja z kim zostawic a to najblizsze rodzenstwo
Mojej siostry dziecko ma ponad 2 lata i strasznie jest za mamą. Trochę sobie nie wyobrażam ich w Kościele, kiedy siostra będzie moją świadkową a maluch z ojcem z tyłu w ławce . Mam nadzieje, że nie będzie jej wołał, a w najgorszym przypadku płakał na cały Kościół . Siostra miała teraz poważną operację kolana, obecnie jest na zwolnieniu i chodzi o jednej kuli podobno ma tak chodzić przez kilka miesięcy, a mój ślub za ponad miesiąc. Nie może szaleć na parkiecie, musi ostrożnie zginać kolano i jakoś nie mogę jej sobie wyobrazić z szalejącym dzieckiem.
Stary 2008-06-30, 14:40   #524
madziczek
Zadomowienie

Witajcie, ależ macie tempo !!
Dobrnęłam od rana dopiero do 10 strony.

W piątek byłam na ślubie i weselu mojej siostry gdzie byłam świadkiem.
Strasznie się denerwowałam (jakoś tak podświadomie).
Od poniedziałku byłam chora (siostra zresztą też) i marzyło mi się tylko łóżko.
W czwartek kupilam sobie dopiero kreację ... zdenerwoałam się fryzurą próbną (testowałam nową fryzjerkę/nowy salon i próbna miała być za darmo), bo niestety nie wyszło tak jak chciałam ... mam odrastające włosy (na swój ślub), i sama nie nie jestem w stanie nic sensownego z nimi zrobić i na szybko zmieniłam fryzjerkę na tą co mnie czesała na ślub znajomych. Cały dzień zbijałam gorączkę i próbowałam się pozbyć kataru.

W piątek rano wstałam i na 8 pojechałam do fryzjerki - fryzurka wyszła super, potem pojechałam do wizażystki (mamy koleżanka), która mnie malowała (taka wprawka przed własnym slubem) i całe szczęście bo sama bym sie w życiu nie umalowała. Malowałam mnie chyba ponad 2 godz. Nos od wycierania miałam w opłakanym stanie (porobiły mi się ranki i skóra schodziła) i cały czerwony - bardzo ładnie mi go zatuszowała, po czym juz nie moglam wytrzymać i musiałam wytrzeć nos i bardzo dużo starłam i wszystko od początku :/ ... z oczu zaczeły mi płynąć łzy, dostałam gorączki i cała buzia zaczęła się pocić. W połowie makijażu poleciałam do apteki po tabletki bo już nie mogłam usiedzieć. Ogólnie p. Wizażystka musiała pare razy mnie domalowywac bo wszystko psułam
Efekt końcowy wyszedł bardzo dobry i bardzo była zadowolona, a makijaż bardzo delikatny ale podkreślający co trzeba a co nie było potrzebne tuszujący.
Przez to długie malowanie byłam w niedoczasie i prawie spóźniłam się na paznokietki (zrobiłam sobie francuski i na ślubie też chce taki mieć, bo mimo bruzd jakie mam na paznokciach bardzo ładnie wyglądał). Potem nie chciał mi wyschnąc lakier i mocno się zdenerwoałąm bo juz powinnam jechać do siostry a jeszcze byłam w proszku (poruszam się komunikacja miejską więc wszystko trwa dwa razy dłużej). W końcu dotarłam do domu i się rozkleiłam ... miałam zrobić tyle rzeczy i na nic juz nie było czasu. Zaczełam ryczej (chyba nerwy pusiły), spojrzałam w lustro a tam na makijazu jakieś jasne zacieki w miejscach gdzie spływały łzy i jeszcze bardziej się zdołowałam. Przyszedł TŻ i zaczął mnie pocieszac, trochę pomogło, ale byłam w takiej rozsypce że szkoda gadać. W końcu zadzwoniłam do mojego zmotoryzowanego brata i poprosiłam żeby mnie zawióżł do siostry (w miedzy czasie cały czas ryczałam). złapałam rzeczy do ubrania i poleciałam.
Na mieście korki - poprostu tragedia. Ja na szczęście się trochę wyciszyłam.
Przyjechałam to siostra była ubrana i zaraz przyszedł Pan Młody po nią (ja sie szybciutko przebrałam) i pojechaliśmy .... na nieszczęście Pan Młody zapomniał z domu tych zaświadczeń o ukończonym kursie i poradni i musieliśmy jeszcze do niego jechać a po drodze chyba najbardziej zakorkowany most w W-wie :/
Jak dojechaliśy na miejsce (przed ślubem miał być plener) to schowało się sloneczko i zachmurzyło się (było koło 17). Na szczęście udało się zrobić pare fotek na dworze i rozpętała sie prawdziwa ulewa, ale na pół godz. przed ślubem przestało padać ... na szczęście.

cdn. o ile chcecie.

P.S> trochę się rozpisałam :/ ale powiem to było dla mnie wielkie przeżycie i cały ślub i wesele czułam się jakby mi się to śniło albo jakbym jakiś film ogladała - myslę że wiecie o co mi chodzi.
Boję się jak przeżyję wobec tego swój własny ślub .... mam nadzieję, że podejdę do niego mniej emocjonalnie
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:42   #525
Kofika13
Zakorzenienie

hejka wszystkie przyszle zonki
tak czytam i czytam ..... i postanowilam sama cos napisac
moj slub dopiero ....juzza 2 mies.Stresuje sie niemilosiernie,wprawdzie wszytkie wzniejsze sprawy mamy juz pozalatwiane.
Umowilam sie do fryzjera i kosmetyczki,zaproszenia wyslane,alkohol zakupiony,orkiestra,samoc hod i ksiadz potwierdzeni.
Najgorsze i tak jeszcze przede mną gdyz nie mam jeszcze sukni,caly czas probujezrzucic kilka kilo ale ze mnie to jest typowa kobitka,zrzucam 2 a za chwile przybieram 3 no moze w koncu wezme sie do roboty,mam jeszcze miesiaci wtedy ide po suknieuwazam ze nie ma co wczesniej szalec,bedzie wisiec w domu az w koncu mi sie znudzi i potem bede plakac ze moglam kupic innaboje sie tez o fryzure,zamowilam sobie kilka probnych aby miec pewnosc ze nie bede miala "tragedii" na glowie.
do tego dochodza jescze wszelkiego rodzaju przesady ktore nie daja mi spac po nocach.mianowice bierzemy slub 13 wrzesnia,gdybym mogla wybralabym inna date ale w miejscu w ktorym jest przyjecie weselny poprost nie bylo juz wolnych miejsca dworek jest poprostu boskipo drugie calkiem ie dawono w wilkiej zlosci walnelam lustrem o stol .....no i popekalo.......o Jezu jak tak dale pojdzie to umre chyba!!!!!
z przyjemniejszych wiasomosci to ta ze rowniez planujemy male prezenciki dla gosci,sami nie wiemy co to jeszcze bedzie,teraz jest tyle mozliwosci....
napewno beda w kolorze blado niebieski tak jak nasze zaproszenia,podobnie z serwetkami i w ogole calym wystrojem
i najprzyjemniejsza sprawa to oczywiscie podroz polsubna,jeszcze do konca nie wiemy gdzie sie wybierzemy.....myslimy o jakichs cieplych miejscach,moze majorka albo ibiza lub dla odmiany wlochy ktore sa niesamowicie romatyczne......
to chyba tyle pozdrawiam wszytskie panny mlode i mam nadzieje ze wy bedziecie bardziej wyluzowane przed swoim wielkim dniem niz JA
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:52   #526
55ca85033d0d3538862e3f3169910285ec237a60_656e6801c0d04
Konto usunięte

Sanetka , moi rodzice gdy dostawali zaproszenia na slub to zawsze pisało :dla XX z dziećmi albo dla np. A.K.O.P Kowalskich Acha i udanego weselicha zycze
55ca85033d0d3538862e3f3169910285ec237a60_656e6801c0d04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:55   #527
agunia82
Zakorzenienie

Madziczek pewnie że czekamy na dalszy ciąg. Ale ta historia to momentami niezły koszmarek, ale grunt że na koniec wszystko się udało

Kofika witamy serdecznie. Co do sukni to rozglądałaś się już może za czymś? Pytałaś w salonach? Ja na Twoim miejscu wzięłabym się za to jak najszybciej, czasu wcale nie masz tak dużo jak Ci się wydaje. Owszem, jeśli kupisz suknię z manekina, to miesiąc na poprawki starczy spokojnie. Ale w przypadku szytej na miarę czas oczekiwania się wydłuża, tym bardziej że teraz jest sezon ślubny, mnóstwo zleceń i krawcowe mogą się nie wyrobić. A jeśli kupujesz suknię w salonie, to one zwykle są szyte na miarę, trwa to około 2 miesięcy zwykle. A jeśli chodzi o kolekcje zagraniczne, to już w salonie raczej nie kupisz, czas oczekiwania na taką suknię to 3-4 miesiące.

No chyba że planujesz odkupić suknię, wtedy to co innego

Stary 2008-06-30, 15:01   #528
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Agata R jak to będziesz siedziała sama?? Policz sobie uczestniczki forum Panny Młode 2008 to ci się zbierze ludzi jak w samo wesele
Przyszykujemy jedzonko, soczek lub wyskokowy trunek i uczcimy Twoje urodzinki
A na fasolke masz jeszcze sporo czasu - młoda koza jesteś I w dodatku taaaaka ładna
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Agata masz Nasa Fasolinka jeszcze się u Ciebie zagnieździ
Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
Cytat:
Życzeń Ci jeszcze nie złoże, bo zgodnie z kalendarzem nie ma Cie jeszcze na świecie . A co do maluszka, masz jeszcze kupę czasu żeby zafasolkować.
jestescie kochane wiecie o tym???
fasolka przyjdzie wiem i to chyba faktycznie jeszcze nie pora na nia i ona tym wie
u mnie wlasnie burza przeszla przez co zamiast zrobic sie chlodniej zrobilo sie jeszcze bardziej dusho i porno
Mamcia wlasnie kupila kwiaty na przyozdobienie mojego brzydkiego domu (ale wlasnie przyszla burza wiec sprawdzimy jak wyglada jak przejdzie) dodam ze sa rozowo fioletowe
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 15:01   #529
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kofika podziwiam że nie masz jeszcze sukienki i podchodzisz do tego tak spokojnie
Ale grunt to dobre nastawienie.
A tak wogóle to witamy u nas
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 15:03   #530
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Witajcie, ależ macie tempo !!
Dobrnęłam od rana dopiero do 10 strony.

W piątek byłam na ślubie i weselu mojej siostry gdzie byłam świadkiem.
Strasznie się denerwowałam (jakoś tak podświadomie).
Od poniedziałku byłam chora (siostra zresztą też) i marzyło mi się tylko łóżko.
W czwartek kupilam sobie dopiero kreację ... zdenerwoałam się fryzurą próbną (testowałam nową fryzjerkę/nowy salon i próbna miała być za darmo), bo niestety nie wyszło tak jak chciałam ... mam odrastające włosy (na swój ślub), i sama nie nie jestem w stanie nic sensownego z nimi zrobić i na szybko zmieniłam fryzjerkę na tą co mnie czesała na ślub znajomych. Cały dzień zbijałam gorączkę i próbowałam się pozbyć kataru.

W piątek rano wstałam i na 8 pojechałam do fryzjerki - fryzurka wyszła super, potem pojechałam do wizażystki (mamy koleżanka), która mnie malowała (taka wprawka przed własnym slubem) i całe szczęście bo sama bym sie w życiu nie umalowała. Malowałam mnie chyba ponad 2 godz. Nos od wycierania miałam w opłakanym stanie (porobiły mi się ranki i skóra schodziła) i cały czerwony - bardzo ładnie mi go zatuszowała, po czym juz nie moglam wytrzymać i musiałam wytrzeć nos i bardzo dużo starłam i wszystko od początku :/ ... z oczu zaczeły mi płynąć łzy, dostałam gorączki i cała buzia zaczęła się pocić. W połowie makijażu poleciałam do apteki po tabletki bo już nie mogłam usiedzieć. Ogólnie p. Wizażystka musiała pare razy mnie domalowywac bo wszystko psułam
Efekt końcowy wyszedł bardzo dobry i bardzo była zadowolona, a makijaż bardzo delikatny ale podkreślający co trzeba a co nie było potrzebne tuszujący.
Przez to długie malowanie byłam w niedoczasie i prawie spóźniłam się na paznokietki (zrobiłam sobie francuski i na ślubie też chce taki mieć, bo mimo bruzd jakie mam na paznokciach bardzo ładnie wyglądał). Potem nie chciał mi wyschnąc lakier i mocno się zdenerwoałąm bo juz powinnam jechać do siostry a jeszcze byłam w proszku (poruszam się komunikacja miejską więc wszystko trwa dwa razy dłużej). W końcu dotarłam do domu i się rozkleiłam ... miałam zrobić tyle rzeczy i na nic juz nie było czasu. Zaczełam ryczej (chyba nerwy pusiły), spojrzałam w lustro a tam na makijazu jakieś jasne zacieki w miejscach gdzie spływały łzy i jeszcze bardziej się zdołowałam. Przyszedł TŻ i zaczął mnie pocieszac, trochę pomogło, ale byłam w takiej rozsypce że szkoda gadać. W końcu zadzwoniłam do mojego zmotoryzowanego brata i poprosiłam żeby mnie zawióżł do siostry (w miedzy czasie cały czas ryczałam). złapałam rzeczy do ubrania i poleciałam.
Na mieście korki - poprostu tragedia. Ja na szczęście się trochę wyciszyłam.
Przyjechałam to siostra była ubrana i zaraz przyszedł Pan Młody po nią (ja sie szybciutko przebrałam) i pojechaliśmy .... na nieszczęście Pan Młody zapomniał z domu tych zaświadczeń o ukończonym kursie i poradni i musieliśmy jeszcze do niego jechać a po drodze chyba najbardziej zakorkowany most w W-wie :/
Jak dojechaliśy na miejsce (przed ślubem miał być plener) to schowało się sloneczko i zachmurzyło się (było koło 17). Na szczęście udało się zrobić pare fotek na dworze i rozpętała sie prawdziwa ulewa, ale na pół godz. przed ślubem przestało padać ... na szczęście.

cdn. o ile chcecie.

P.S> trochę się rozpisałam :/ ale powiem to było dla mnie wielkie przeżycie i cały ślub i wesele czułam się jakby mi się to śniło albo jakbym jakiś film ogladała - myslę że wiecie o co mi chodzi.
Boję się jak przeżyję wobec tego swój własny ślub .... mam nadzieję, że podejdę do niego mniej emocjonalnie
heja przepraszam ze jak tak z innej bajki,ale jestem tu nowai poprostu nie wiem....jak umiescic napis pod mimi wypowiedziami tzn date slubu lu jakis cytat?????? dzieki za odp pappa
Stary 2008-06-30, 15:07   #531
agagmm23
Raczkowanie

Kofika13 witamy w naszym gronie Panien Młodych .

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 15:08   #532
gosiunia22
Zadomowienie

Dziewczyny, ale macie tempo!

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 15:09   #533
Kofika13
Zakorzenienie

oj nie straszcie mnie tak.....moja siostra brala slub w tamtym roku i rowniez kupowala suknie jakis mies przd slubem..... teraz taki wybor salony zabijaja sie o klientanapewno nie bede szyla na miare,mam juz kilka wybranych wzorw,no i do tego cal czas sie rozgladamdo tego znam siebie i pewnie wczesniej i tak nie bylabym w stanie nic wybarc!oczywiscie chodziala po salonch przymierzalam marudzilam i nic......ale dzieki za wszystkie rady
Stary 2008-06-30, 15:14   #534
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
heja przepraszam ze jak tak z innej bajki,ale jestem tu nowai poprostu nie wiem....jak umiescic napis pod mimi wypowiedziami tzn date slubu lu jakis cytat?????? dzieki za odp pappa
Musisz wejść w swój profil i wybrać opcję "edytuj podpis"

Ale się właśnie u nas rozpadało, ale dobrze, będzie w końcu czym oddychać, bo dzisij na spacerku upociłam się niemiłosiernie

Stary 2008-06-30, 15:15   #535
Kofika13
Zakorzenienie

HEJ HEJ
Dziekuje za ciepłe przyjęcie i również pozdrawiam wszystkie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Musisz wejść w swój profil i wybrać opcję "edytuj podpis"

Ale się właśnie u nas rozpadało, ale dobrze, będzie w końcu czym oddychać, bo dzisij na spacerku upociłam się niemiłosiernie
hahhahahaa tenkju

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-30 o 17:00 Powód: post pod postem
Stary 2008-06-30, 15:22   #536
agunia82
Zakorzenienie

A tak dokładniej to na górze masz zakładki, tam jest panel użytkownika, i w tym panelu po lewej stronie poszukaj tej opcji "edytuj podpis"

Stary 2008-06-30, 15:34   #537
Kofika13
Zakorzenienie

dzieki raz jeszcze chyba juz

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 15:55   #538
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Rajstopy? Pamiętaj, że to będzie sierpień i możemy trafić w zaje... duży upał. Mi zależy na tym, aby było mi między nogami przewiewnie, wystarczy że suknia będzie mnie grzała.

Co do partnera, współczuje, że się na moment odrywacie od siebie. Ja za swoim tęsknie nawet kiedy jest w kuchni a ja w łazience. Ech .
ja wiem właśnie, że może być upał ale ja nigdy nie miałam założonych pończoch i się trochę boję, a nawet nie mam kiedy ich wypróbować, bo łażenie w domu to nie to samo co tańcowanie no ale jeszcze mam troszkę czasu na zastanowienie...

no widzisz, a mój przyszły małżonek pracuje już 3 rok na takich wyjazdach i taka słomiana wdowa ze mnie przez całe tygodnie niby już tyle rozłąk, a i tak nie idzie się przyzwyczaić i ciągle smutawo i tęsknawo a ile radości jak wraca

Agata R ja też się wpraszam na urodzinową imprezkę dawno torta nie jedłam

witaj Kofika13

a ja sprawę zaproszeń z dziećmi rozwiązałam tak, że małych szkrabów w ogóle nie pisałam a jak większe i jedna sztuka to imiennie, a jak więcej sztuk to z dziećmi

madziczek oj bidulka mam nadzieję, że sama impreza była dużo lepsza niż przygotowania, no i czekamy na dalszy ciąg

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:12   #539
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

My pannom 9 i 12 letniej daliśmy osobne zaproszenia, ale to były jedyne dzieciaki jakie mamy okazję zaprosić. To znaczy są jeszcze maleństwa kilkumiesięczne ale ich nie uwzględnialiśmy
Stary 2008-06-30, 17:17   #540
Kofika13
Zakorzenienie

Ja zrobiłam dokładnie tak samo jak dzasta110,zalezy tez gdzie masz przyjecie weselne i w jakim wieku sa dzieci.Bo tak jezeli musisz podac okreslona liczbę gosci to lepiej wymienic z imienia tych wszystkich ktorych zapraszasz(w tym przypadku dzieci tez, gdyz dla nich rowniez musi znalec sie miejsce przy stole)natomiast jezeli nie jestes zobowiazana takimi wymaganiami i 5 czy 10 osob nie robi ci zadnej roznicy to wg mnie problem rozwiazany

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości