|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
dla mnie wlasnie taka msza jest najlepsza 30-40 min i koniec
![]() ładna suknia
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, fajna ta kiecka. Kojarzy mi sie z filmem "Przeminelo z wiatrem"
|
#2973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edit Dziś wzięłam się za porządkowanie starych rzeczy w szafie i zobaczyłam moje stare pamiętniki Po przeczytaniu kilku stron stwierdziłam, że muszę je zniszczyć, bo wstyd będzie jak ktoś je zobaczy... boże jaka ja byłam wariatką jako nastolatka, jakie problemy sobie stwarzałam, masakra. Podarłam wszystkie kartki i postanowiłam je uroczyście spalić .... na grillu ale się dymiło prawie się zaczadziłam
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-06-30 o 20:38 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal nie mam pomysłu na suknię...kurcze tyle niby mi się podoba ale nie wiem jaką bym wybrała....
|
|
|
|
#2975 |
|
Rozeznanie
|
Ja nawet jeszcze nie zaczęłam rozglądać się za suknią, tzn. przeglądałam w internecie, ale tylko tyle
Wczoraj była u mnie moja super starsza |
|
|
|
#2976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przewiozlam różne graty z domu rodzinnego i tak sobie pomyślalam, że straszna siara by byla jakby TŻ znalazl W ogóle ktokolwiek Spakowalam je więc do torby i przepuścilam przez niszczarkę w pracy.
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
no ja w sumie też tylko w necie oglądałam...stwierdziłam, że mam jeszcze czas na przymierzanie- gdzieś pod koniec roku się bujnę
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też pod koniec roku skoczę, chociaż bardzo mnie korci, żeby już poprzymierzać. Mam kilka typów, pomyslów, ale pewnie jak już przymierzę coś to będę wiedzieć w czym mniej więcej dobrze wyglądam.
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witaj sambusia
fajnie, ze wrocilas i ze mimo malych niespodzianek wypad udal sie ![]() ![]() ![]() wogole dziewzny nie bylomnie 2 dni i nadrobic nie moge ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja za nim przenioslam sie tu na stale to podczas moich odwiedzin u tz a bylam u niego co 4-5 tyg na pare dni chyba przez 3 ostatnie razy prywoizlam powoli rzeczy z pl i tak na koniec wyszlo ok 3 walizy a i tak nie wszystko zabraam![]() bedziemy trzymac napewno ![]() a moja mala niunia w pracy zaczyna byc coraz bardziej nieznosna- normalnie juz czasem mam je serdecznie dosyc- a najgorsze jest tio ze ja jej wpajam jedna wrsje a rodzice sa strasznie ulegli i mala zaczyna to wykorzystywac masakra ...ale jeszcze 2 tyg i 6 tyg wolnego
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie dziewczyny i przez to, że taki limit ja nie wiem co wziąc. nie wiem kiedy do Polski przyjedziemy. moze dopiero na swieta w grudniu
wiec wypadałoby wziąc ze sobą jakies zimowe rzeczy ale gdzie ja je upcham ech... a poza rzeczami i paroma kosmetykami co wiecej?? no normalnie mam stresa bo juz sie boję, ze praktycznie nic nie wezmę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
nam o całowaniu mówił fotograf - żeby było co uwieczniać na fotkach
![]() Choć i bez jego wskazówek o tym myślałam. Ja Tż obrączkę przed założeniem, on moja po założeniu. ![]() W ogóle to ostatnio baaardzo często mam w głowie obraz Kościoła - naszej przysięgi i całego tego napięcia. ![]() martucha ładne rękawki tej sukni dół kiecki nie do mojej figury, ale góra też mi się bardzo podoba
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia a to nie obie przed załozeniem sie całuje>> księdz tak nam mówił w sobotę
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
TZ właśnie ode mnie wyszedł o 2:00 w nocyjedzie na lotnisko
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska było isc z nim
ja byłam u swojego do samgo konca czyli do ok. 3 nad ranem
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wyobrazam sobie, ze ci cięzko. 2 miesiące szybko miną zobaczysz
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my się widzieliśmy codziennie praktycznie tak jakbyśmy ze sobą mieszkali(tylko osobno spaliśmy) i teraz nam ciężko na tyle czasu się rozstać![]() Tz powiedział, że on nie patrzy na to ile go nie będzie tylko będzie myślał o tym, że z każdy mijający dzień przybliża nas do spotkania
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu ty z nim tam nie pojechałas??
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
jak ksiądz nie każe zrobić inaczej to zrobimy jak napisałam
|
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() niechce innej tylko ta. .szczegolnie ze jest idealna do mojej figury... ejj jestem monotematyczna ale sie napalilam;D ona jest boska
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
No wreszcie z licznymi przerwami dobrnelam do konca
rozpisalyscie sie ze szok nie macie litosci Sas pieknie wygladaliscie w dniu slubu w ogole sliczna z Was parka Wyslalam Ci zaproszenie na n-k bo kiedys wyslalam Ci namiary na mnie na priva ale mnie nie zaprosilas ![]() Anuulasliczna sukienka ![]() Jutro wkleje Wam jakies fotki znad morza jak mi Tż je dosle do konca bo oczywiscie nie wzial kabla zeby mi je od razu przeslac i przesyla mi je przez picasse Troche to trwa ![]() Cytat:
Mi te 3 miesiace bez tz nawet szybko zlecialy o dziwo tyle ze ja mialam mase roboty z praca magisterska itd wiec mialam czym zajac moje mysli A Ty masz najgorszy okres bo to wakacje...ale dacie rade A Twoj Tż bedzie mial tam neta?? takie codzienne rozmowy przez skype na prawde duzo daja - ja tylko na to czekalam
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ wyjechał rok temu na 3 miesące tez od lipca wiec na same wakacje i co gorsze nie miał tam netu ale przezyłam. wiec kaska dasz rade
![]() samba czekamy na zdjęcia a widziałes te co wklejełam w niedziele z sobotniego wesela??
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam widzialam ale juz nie komentowalam bo za duzo bym miala tego komentowania ale przeczytalam wszystko od deski do deski super z Was laski (mowie o Tobie i mamie) i nawet podobnie bylyscie ubrane
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() dziewczyny mam pytanko: czy wy sie nie boicie/ nie bałyscie jak to bedzie jak sie zamieszka juz z TZ?? mi chodzi o kase. bo ja jestem bardzo oszczędna i wrecztaki dusi grosz. wiem, ze jak jest mi na cos kasa potrzebna to jestem w stanie z wielu mniej waznych rzeczy zrezygnowac aby to miec. oczywiscie jesli to cos bardzo waznego a tak to lubie oszczędzac![]() a mój TZ jest typem rozrzutnym. boje sie, ze to bedzie tak, ze np. beda jakies sprawy priorytetowe na które bedzie trzeba kase odłozyc a on bedzie ją wydawał na jakies mnie wazne rzeczy, których w tej chwili nie potrzebujemy. i boje sie, ze będa przez to kłótnie. Z niby mówil, ze chce sie ode mnie nauczyc bycia oszczędnym ale ja nie wierze ,że sie tak da. |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
TZ powiedział,że jak wróci to jedziemy oglądac sukienki do wrocka
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba tak będzie.
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się nie moge doczekać tego wybierania mebli kafelek itd tylko czasem mnie te wszystkie ceny przerażają
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

masakra. nawet nie wiem co tam wziąć ze soba. bo musze sie w jedna torbe spakowac
wszytko co lubie delikatnosc rekawki wszytsko.. taka chce
Przewiozlam różne graty z domu rodzinnego i tak sobie pomyślalam, że straszna siara by byla jakby TŻ znalazl