|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cześć Dziewczyny!
Widzę że pojawił się wątek zespołów. Ja już swój wybrałam dość dawno temu i z pewnością mogę go polecić. Bawiłam się z nimi nie na jednym weselu i nigdy nie zawiedli. Mówię o zespole Altess. A jeśli mogłabym jeszcze coś polecić to niezły i stosunkowo niedrogi jest zespół blue wave. http://www.bluewave.com.pl/ A teraz zmykam bo jutro obrona a ja jakoś nie mogę się zebrać do nauki. |
|
|
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1623 |
|
Rozeznanie
|
chyba wizażanki urlopują, że tu taki cichutko
poza tym senna pogoda i nic się nie chce
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
A tak się spytam - gdzie jest duży wybór garniturów i nie są jakieś strasznie drogie? Coś słyszałam o ul. Mełgiewskiej - poleci mi ktos jakiś sklep?
Z góry dziękuję.
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś byłam na spotkaniu z pania od kwiatów i jestem bardzo zadowolona
Chociaz to mogę sobie skreslic z listy rzeczy do załatwienia Nie ma kompletnie pojecia,gdzie co i jak....MASAKRA!!!!!!
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego dnia wybieramy się z TŻ na wesele i właśnie tego dnia zapisałam się na czesanie próbne do tego samego fryzjera... Bedę testowała jakieś ciekawe upięcie... jeśli można spytać na którą jesteś zapisana? Ja tego dnia na 10... jeszcze nawet nie wiem do kogo....
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...A tak odbiegając od tematu, ostatnio nasłuchałam się krytyki jednych z gości weselnych, na temat wesela na którym byli, że to nie tak, to takie a to inne... Nie mogę po prostu słuchać jak ludzie którzy wcale nic nie mieli do czynienia z organizacją ślubu i wesela krytykują to to, to tamto u innych, każdym takim radziłabym zorganizować i zobaczyć jaki to jest relaks... najłatwiej jest krytykować... Sorki ale musiałam to z siebie wyrzucić
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I będąc uprzedzoną o tym, że tam jest tłok i sie opóźnia wszystko - będę twardo egzekwowała godzinę w końcu 12 lipca to mój dzień )Ja mam upięcie próbne za sobą,ale .... i tu proszę o pomoc Moje upięcie ślubne na długich włosach to kok, z włosami wypuszczonymi na szyję (fryzjerka zastosowała treskę też) - ślicznie mi to zrobiła, ale jakoś wewnętrznie marzę o rozpusczonych pofalowanych, a przynajmniej w dużej mierze rozpuszczonych, a trochę podpiętych. Może któras z Was ma jakiś pomysł - dodam, że włosy mam długie, ale cieniutkie. Łatwo się modelują, ale potem równie łatwo i szybko się rozpada skręt i bardzo przylegają do skóry głowy.Macie jakieś propozycje na fryzurę ??
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja to też się martwię, że będzie sztywno, że goście powiedzą, że mało jedzenia (a Pani w restauracji zapewniała,że będzie tyle, że jeszcze mi zapakują na wynos), a co za tym idzie będzie krytykowanie - jak to oszczędzałam? jak to nie zorganizowałam?? itp. A przecież - każda Panna Młoda marzy, aby wszystko było perfekt. Niestety niektórzy potrafią tylko przyjść i krytykować, wymagać, obmawiać - zamiast pomyśleć, że zostali zaproszeni, aby razem z Młodymi cieszyć sie tym dniem, a nie wymagać!! |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają całkiem spory wybór
|
|
#1634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że nasi goście będą OK i jeśli będą mieć uwagi, to my ich nie usłyszymy Miss.hot jaki kolor garnituru wybraliście? W vistuli były ostatnio niezłe obniżki -30% dla stałych klientów, naprawdę warto zajrzeć, nie wiem ile ta promocja będzie trwać, my byliśmy tam w zeszły wtorek... tż wybierał sobie garnitur do pracy bo on bidulek codziennie śmiga w garniaku... właśnie wrócił mój tż, dzis odbierał garnitur w sklepie po skóceniu spodni i mówił że dziś ostatni dzień tej promocji i w sklepie takie tłumy że szok...
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-06-30 o 19:47 Powód: poprawka |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
ratujcie wizażanki poszukuje fotografa - jestem z Lubartowa ale może też być ktoś z lublina, znacie kogoś godnego polecenia???
|
|
|
|
#1637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie - zaczynam mieć wątpliwości co do koszuli mojego TŻ.
Ja mam suknię "jasne ecru" - więc dla niego dobraliśmy też koszulę w takim kolorze. Ale moja przyszła teściowa mówi, że powinien miec białą i już, i że wymyślam, że powinna być pod kolor sukni. Przeglądam internet i właściwie nigdzie wyraźnie nie widzę, że kolor koszuli powinien współgrać z kolorem sukni. Raczej piszą, że biała - bo to elegancja. I ja już zgłupiałam - pomocy!!!!!!
|
|
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
a ile zomer bierze za ślub i plener?
|
|
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
Hmm,sama nie wiem, ale jakoś zawsze widziałam pana młodego w białej koszuli.Może teściowa ma rację...
|
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
My umowę podpisywaliśmy w styczniu 2007 na sierpień 2008 ślub, wesele + plener dzienny 1600 zł
Teraz podejrzewam, że ceny się trochę zmieniły
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
wielkie dzięki
|
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
Ja za przygotowania błogosławieństwo ślub i plener płacę 1500 zł a kiedy masz ślub?
|
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
mam jeszcze pytanie czy plener był robiony w dniu ślubu czy w innym terminie?
|
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
w przyszłym roku - czerwiec 2009
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Plener jest w inny dzień z tego co wiem to w tygodniu po ślubie,
Musisz dzwonić szybko bo jak byłam w kwietniu to juz trochę było zajętych terminów. Lepiej opłaca się wziąć też wesele bo to jest 300 zł drożej ale o 200 zdjęć więcej |
|
|
|
#1649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tak samo jak i ty wogóle nie stresuje się samym ślubem tylko juz częścia weselną czyli że czegos zabraknie, albo o czymś zapomnimy ehCytat:
![]() Cytat:
|
|
#1650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mnóstwo ludzi mówi, że ślub to biała koszula ( I wpadam w lekki popłoch i niepewność ![]() Ślubuje tydzień po Tobie?? To Ty juz w tą sobotę? A ja w następną???!! Do mnie to wciąż nie dociera ) Ratuuuunku !!!!!!!! ![]() Będziesz na pewno śliczną i przeszczęśliwą Panną Młodą, a słoneczko będzie pięknie świeciło tego dnia!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

poza tym senna pogoda i nic się nie chce 
się razem od
....

...
Nie mogę po prostu słuchać jak ludzie którzy wcale nic nie mieli do czynienia z organizacją ślubu i wesela krytykują to to, to tamto u innych, każdym takim radziłabym zorganizować i zobaczyć jaki to jest relaks... najłatwiej jest krytykować... Sorki ale musiałam to z siebie wyrzucić 

05.07.2008