![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
www.pracagazeta.pl www.pracuj.pl www.jobs.pl www.gratka.pl www.jobpilot.pl Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2008-07-01 o 13:27 Powód: mega literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam aż Gad do mnie zadzwoni i zapytam go od kiedy Chorwacja jest w Unii ![]() ![]() Kurcze, ale czemu Chorwacja nie jest w UE? ![]()
![]() |
#3123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dziwniejsze z Czarnogorą..w Unii nie jest a tylko euro mozna płacić ![]()
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Że nie wspomnę o lekarzach dermatologach i setkach ko0smetyczek, które mnie doprowadziły do takiego stanu cery ![]() ![]() Najlepsze było to, jak jakieś 5 lat temu poszłam do Lux Medu to dowiedziałam się od pani dermatolog, że zwyczajnie wydziwiam i sama szukam sobie problemów, bo cerę mam normalną................. ..... Tak więc jak wcześniej napisałam jedyną osobą, dzięki której zaczęłam wyglądać jak człowiek jest moja kosmetyczka- trafiona jakimś cudem ![]() ![]() Ale mnie poniosło i się rozpisałam, ale temat po prostu rzeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o agresję to nigdy się z tym nie spotkałam i oby tak zostało. Jestem przeczulona na punkcie naruszenia mojej bariery cielesnej ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2008-07-01 o 13:25 Powód: przycięcie cytatu :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Zwróć uwagę na ostatnie posty. Podobno wjechać można, ale gorzej jak będziesz miała do czynienia z policją albo z lekarzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Tragedia.
![]() ja nie mogę wziąc urlopu w lipcu, a mojemu TZtowi kazali brac1 5-30 lipca ![]() I dupa z wyjazdu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Cześć Pop- jak dobrze pamietam z moich okolic jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja od zawsze mam powazne problemy z cerą i juz chyba nic nie jest w stanie mi pomóc ![]()
![]() |
#3134 |
Wtajemniczenie
|
Witka!
To zależy z których okolic, bo mieszkam gdzie indziej a moje serce należy do jeszcze innego miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teść...hmmm... aż mnie trzepie jak o tym mówię... ale obiecał nam mieszkanie na własność, w prezencie, a teraz się wycofał z tego... historia jest długa i skomplikowana... ale ogólnie tak to wyglada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny pracuję w biurze pdorózy dośc dlugo sprzedaję mase wycieczek, jestem w kontakcie z osobami ktore od 10 lat pracuja jako piloci na Chorwacji i wiem ze paszport lepiej mieć. Nie ma nad czym się rozwodzić.
Dajmy na to ze cię wpszusza bo akurat nie bedzie czepliwego granicznego, do lekarza nie bedziesz musiała iśc ale np. przy wyjeżdzie bedzie problem. Pozatym fajnie będac na Chorwacji pojechac do Dubrownika a do tego na pewno nie dojedziesz bez paszportu bo musisz przekroczyc granice z Bośnią i Hercegowiną a tu bez paszportu ani rusz. Nie chciałabo mi sie ryzykowac i caly wyjazd myslec o tym czy aby na pewno mnie wpuszcza i wypuszczą. Zreszta paszport wyrabia się an 10 lat..na pewno sie kiedyś jeszcze przyda, wiec po co kombinowac. Lepiej wyrobic i mieć w szufladce w razie potrzeby.
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już nie chciało mi się tam grzebać, tak dużo tam informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tutaj mieszkam, układam sobie życie i nawet mi się podoba. Dusza na razie 400 km stąd, ale pewnie to się jeszcze zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może TZ bedzie mogł przesunąc ten urlop. Akurat wrzesniowy Egipt jest najdrozszy. Bo to sezona, a nie sierpien jak w innych kurortach. Doszły duże opłaty paliwowe za Egipt. Samam paliwowka to 240 zł od osoby do tego lotnoskowa 150 zł od osoby. Godne warunki czyli 4 gwiazdki i 2 posiłki to tak okolo 1800-2000zł za tydzień. W niższej cenie tylko lasty.
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co byś poleciał na wrzesień, jeżeli nei Egipt? Nie mam parcia na to państwo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ines dam Ci jak najbardziej, wyślę na priva i dobra wiadomość - jest w samym centrum Warszawy ![]() ![]() Tylko jedna kwestia, terminy....ciężko się do niej wbić, po prostu trzeba trochę poplanowac i będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie tak było, nie chciałam z nim rozmawiać, chciałam pójść i się uspokoić i dać mu czas żeby ochłonął. Nie, on mnie nie uderzył ale mimo wszystko bardzo mnie ta sytuacja zabolała. Dziękuję Wam wszystkim za rady i słowa otuchy, zawsze można na was liczyć. Ja dziś wybrałam się z koleżanką na zakupy, żeby nie myśleć i się zrelaksować i poniekąd się udało. Dziś mam się spotkać z TŻ, mamy porozmawiać i on ma mi coś powiedzieć czego nie chciał mi powiedzieć wczoraj żeby mi nie robić przykrości, bardzo jestem ciekawa czego się dowiem
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Muszę się z wami podzielić dobrą wiadomością. Mieliśmy się z TŻ wyprowadzić z obecnego mieszkania i zaczęliśmy już poszukiwania, ale jakaś lipa ogólna na rynku, albo jakieś strasznie brzydkie, nie remontowane od kilkunastu lat, albo strasznie drogie. Załapałam już porządnego doła, że nic nie znajdziemy. Wczoraj powiedzieliśmy właścicielowi obecnemu, że się wyprowadzamy a on nam obniżył czynsz o 150zł, żebyśmy zostali, bo nas lubi (chociaż my jego nie) i chce, żebyśmy zostali. Także odszedł nam problem szukania i przeprowadzki, no i zawsze taniej, także super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze co bym poleciła- wszystko. Chorwację i Rodos i Kretę przepiekna wysepkę grecką Zakynthos, Majorkę, Maltę (moje marzenie). Wiesz to zalezy co lubisz jak gwar dyskoteki itp to dobra jest Hiszpania (Costa Brava i Costa del Sol), Riwiera Olimpijska, Chlkidiki, Bulgaria (Zlote Piaski, Słoneczny Brzeg), Majorka. Mozesz wybrac spokojniejsze klimaty czyli walsnie Zakhyntos, spokojniesze mniejsze kurorty na Rodos czy Krecie, albo Chorwację czy Czarnogorę z przepięknymi widokami. Trzeba brać pod uwagę gdzie jest połozony hotel bo możesz pojechac do najpiękniejszego miejsca na swiecie ale hotel bedzie w środku pustkowia i co pozostanie? leżenie na plaży czego ja nie znoszę. Cięzko cos konkretnego doradzic bez chwili rozmowy w 4 oczy ![]()
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo, długo ale ważne żybyś się spotkała z nią tylko na konsultację, póżniej te jej dziewczyny spokojnie dadzą sobie radę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.