|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
dzewczyy a co to za choroba? ja ostatnio się dowiedziałam, że mój ginekolog wszystkim mówi, że mają nadżerkę i chce żeby do niego prywatnie przyjśc usunąć za 300zł
mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: A jest to ubytek w śluzówce macicy (jej uszkodzenie), jak się nie mylę. |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i jeszcze lekarz się pytałą czy w ciągu 5 lat planuję ciąże a ja "nie nie nie "
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
nie dam się wrobić w almenty
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja zawsze mówie do TZ, że jak bym była w ciąży(tfu tfu) to nie ożenię się z nim i nie dam się wrobić w alimenty będzie sam z dzieckiem
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Straszne, ale ten lekarz, który zaleca zabieg za 300 zł może naciągać... Widzę, że Ty chyba masz takie podejrzenia, skoro inna lekarka nie nie znalazła...
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że od razu oferuje prywatnie a nie na książeczkę
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szantażuj tak tego swojego Lubego bo będzie się bał "coś" skombinować![]()
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój Piotruś za ok 2 godziny ląduje
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, a co do nadżerki to lepiej idź się upewnij jeszcze do innego lekarza.
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie ma to jak 150zł za wizytę! nie wspomnę o lekach i badaniach...
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie masz tak źle
ja miałam wizytę 150zł- sama konsultacja + leki 100zł za opakowanie starczające na miesiąc + badania, ale nie pamiętam już ceny, około 80zł.Edit: Swoją drogą to paranoja... |
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, kurcze, chciałam pokazać zdjęcia małpek z zoo, ale nie chce mi otworzyć folder...
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wariujecie. Od wczorajszego wieczoru musialam 6 stron przeczytac. Jakoze nie mam na to zasu to zrobilam to pobieznie.
Dzis umowilam sie na mierzenie sukien. Przy okazji obejzalam z bliska suknie, ktora mi sie podoba. Ladna, nawet bardzo. No i dowiedzialam si,ze lepiej kupowac suknie w listopadzie i wtedy zamawiac, o ile podoba sie wam suknia z tegorocznej koleksji, bo w przyszlym roku moze byc problem z jej uszyciem... Tak mi powiedziala babeczka w salonie.Dzis idac umowic sie do przychodni na praktyki przepuszczalam w drzwiach kobiete z noworodkiem w wozku. No i po tym spotkaniu stwierdzilam, ze jak na razie nie dla mnie sa dzieci... Nie moge zniesc zapachu malych dzieci. Drazni mnie on. zis tak mnie draznil, ze myslalam, ze zwymiotuje. Nie wiem dlaczego. No i z TZ na dziecko poczekamy kilka lat. Stwierdzilismy, ze najpier musimy sie pobudowac, by moc gdzie dziecko wychowac. No i sama musze dojrzec do roli matki. ![]() Ja nie choduje a i tak mam juz wlosy do pasa. Nie farbuje. Wlosy odziedziczylam po tatusiu, ktory siwiec zaczal dopiero po 50tce i dopiero teraz zaczely mu sie przezedzac.. Moja mama miala siwe pukle wlsow majac 18 lat... Gdy mialam 13 lat to mialam jeden siwy wlos. Obecnie jakos go nie widze.
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie tu dziewczyny zasuwaja hehe i musiałam się sporo wrócić Sala piękna, naprawde, ma swój klimat, który można łatwo zniszczyć i przeładowac. Świetny pomysł z dekoracją krzeseł dla Was "młodych" , tylko dla gości wyjdzie drogo i może przeładować efekt sali, zapytaj o obrusy, narzutki w jakich kolorach będa by je dostosować do tego różu który planujesz sala piękna pastelowa i to będzie tu pasować, troszke satyny, delikatnego jedwabiu, złota, czerwieni i będzie pięknie Dekoracja stołków gości? np. jakieś kokardy na nogach?? Kącik dla dzieci z kolorowankami np? żeby miały też swoje miejsce, gdzie beda miały się czym zająć Te kwiatki z okien bym ściągła, jakieś swieczniki z widocznymi świeczkami
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
a ja we wrzesniu jak TZ wróc jadę do wrocka do tych salonów w których sa moje upatrzone sukienki
|
#3172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez odrazup po slubie nie czekam ani chwili... bede miala juz 25 lat i chce bobaska ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie masz spaczonefgo poprostu jeszcze nie trafilas na idealne ![]() ja tez bym chciala juz teraz dzidziusia uwielbiam je![]() udanego spotkania ![]() SAMBAdiJANEIRO swietne fotki ![]() [quote=Rybulka;8065531]Nie zauważyłam ich wcześniej! rybulka masz racje podobaja mi sie.. ale ja juz mam swoja wymarzona ![]() Cytat:
![]() tu macvie jej wieksze zdjecie ze strony netowej.. suknia.jpg a tu macie adres kolekcji.. http://www.papilio.ru/en/ aha i sukienka kosztuje okolo 3 tysiecy..
|
|
|
#3173 | |||
|
Rozeznanie
|
heh no mój TŻ też już ma dosyć sporo siwych włosów, a taki młody facet
. Moja mama też zaczeła siwiec w liceum, ale ja chyba (?) na szczęscie odziedziczyłam włosy po moim tacie, który do teraz ma bardzo mało siwych włosów (myśle, że tak jeszcze z rok i powaznie TŻ będzie bardziej siwy od mojego taty, ale ja tam lubie szpakowatych facetów )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te wszystkie oliwki/zasypki... Lubie ten zapach ![]() Samba super fotki ja też chce nad morze
|
|
#3174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
ale niemowlęca kupa śmierdzi jak nic innego na świecie tak mdło blech
![]() dziewczyny znalazłam 2 suknie podobają mi sie i chcę wiedzieć co sądzicie nie lubie sukni ala ptyś ani zbyt skromnych a te uważam, że są pośrednie-obawiam się tylko ile będę kosztowały pierwszaa oto ta druga-swoją droga kocham takie marszczenia na biu ście i delikatną kokardkę pod ![]() jeszcze miałam napisać, że bez bolerka bo nie podoba mi się znalazłam cenę moge tylko pomazyć 6000zł
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-01 o 19:54 Powód: tradycyjnie post pod postem!!! |
|
|
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja slyszalam, ze kupa niemowleca prawie wogole nie pachnie. ![]() Ja i TZ wazymy po tyle samo, chociaz pol roku temu to ja wazylam wiecej od niego. OIbecnie smiga w spodniach, ktore sama sobie kupilam na "szmateksie". Co do nadzerek... Ja tez mialam stwierdzona nadzerke, ktora leki nie daly rady niby wyleczyc. Dobrze, ze trafilam na doktorke, ktora wyslala mnie na kolposkopie. Na kolposkopii facet powiedzial, ze to nie zadna nadzerka a zwykla ektopia gruczolowa, ktora sama zniknie po urodzeniu dziecka. Pozniej poszlam do innej doktorki, tez mnie wyslala na kolposkopie, a na tym badaniu inna pani doktor powiedziala, ze ta nadzerka jest niewielka. Po obejzeniu wyniku moja ta druga lekarka stwierdzila, ze jest tak mala, ze jej leczyc nie trzeba.Ja sama wiem, ze nadzerka to tak na prawde rana na szyjce macicy, ubytek w nablonku, czyli patologia. Jesli nie chce sie goic to albo koagulacja albo zamrazanie. Normalka, aby nie doszlo do powtorych krwawien. Natomiast ektopia gruczolowa to stan fizjologiczny. To przesuniety nablonek, z kanalu szyjki mamcicy na tarcze szyjki macicy pod wplywem wiekszej ilosci estrogenow (takie zjawisko moze zajsc nawet w lonie matki!). DLatego nie wolno jej leczyc, bo to tak jakby wyrywac zdrowego zeba... Tu caly watek o tym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174033
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
druga jest boska
pierwsza tez ładna ale dół moim zdaniem troche zbyt..hmm obszerny....No ale cena je dyskwalifikuje
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do nadżerki to ten lekarz powiedział, że ja mam ja tak po prostu od zawsze, że to samo się zrobiłó więc może mam to co TY i dlatego pytał czy planuję dzieciaka
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl czas, ze kazal mi spodnie zakladac jak wychodzilam sama, ale cóż....mnie sie juz nie zmieni
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
mój na szczęście nie ma nc przeciwko, on mnie lubi w mini
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem

aha i jeszcze lekarz się pytałą czy w ciągu 5 lat planuję ciąże
a ja "nie nie nie

tym bardziej, że od razu oferuje prywatnie a nie na książeczkę

No, ale już go poinstruowałam, że nawet jak mu się nie będzie podobać, ma udawać zachwyt
nie lubie sukni ala ptyś ani zbyt skromnych a te uważam, że są pośrednie-obawiam się tylko ile będę kosztowały pierwsza
OIbecnie smiga w spodniach, ktore sama sobie kupilam na "szmateksie".