Panny Młode 2009 cz. III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 15:34   #3151
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

dzewczyy a co to za choroba? ja ostatnio się dowiedziałam, że mój ginekolog wszystkim mówi, że mają nadżerkę i chce żeby do niego prywatnie przyjśc usunąć za 300zł mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:38   #3152
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzewczyy a co to za choroba? ja ostatnio się dowiedziałam, że mój ginekolog wszystkim mówi, że mają nadżerkę i chce żeby do niego prywatnie przyjśc usunąć za 300zł mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem
Najczęściej wykrywana lub potwierdzana przez cytologię. Ja podobno też mam, ale mi mój ginekolog nie mówił nic o usuwaniu, gdyż to zalezy od stopnia jej zaawansowania.

Edit:
A jest to ubytek w śluzówce macicy (jej uszkodzenie), jak się nie mylę.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:40   #3153
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Najczęściej wykrywana lub potwierdzana przez cytologię. Ja podobno też mam, ale mi mój ginekolog nie mówił nic o usuwaniu, gdyż to zalezy od stopnia jej zaawansowania.

Edit:
A jest to ubytek w śluzówce macicy, jak się nie mylę.
wiem co to jest tylko jak byłam u innej pani doktor(bo mojego nie było) to ona nic nie wspominała o nadżerce a robiła mi cytologię aha i jeszcze lekarz się pytałą czy w ciągu 5 lat planuję ciąże a ja "nie nie nie "

Stary 2008-07-01, 15:43   #3154
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
wiem co to jest tylko jak byłam u innej pani doktor(bo mojego nie było) to ona nic nie wspominała o nadżerce a robiła mi cytologię aha i jeszcze lekarz się pytałą czy w ciągu 5 lat planuję ciąże a ja "nie nie nie "
Właśnie, bo jest takie prawdopodobieństwo, że po ciąży ona zniknie
Stary 2008-07-01, 15:46   #3155
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, bo jest takie prawdopodobieństwo, że po ciąży ona zniknie
nie dam się wrobić w almenty

Stary 2008-07-01, 15:49   #3156
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
nie dam się wrobić w almenty
Hehe co masz na myśli?
Stary 2008-07-01, 15:50   #3157
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe co masz na myśli?
bo ja zawsze mówie do TZ, że jak bym była w ciąży(tfu tfu) to nie ożenię się z nim i nie dam się wrobić w alimenty będzie sam z dzieckiem

Stary 2008-07-01, 15:51   #3158
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Straszne, ale ten lekarz, który zaleca zabieg za 300 zł może naciągać... Widzę, że Ty chyba masz takie podejrzenia, skoro inna lekarka nie nie znalazła...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:53   #3159
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Straszne, ale ten lekarz, który zaleca zabieg za 300 zł może naciągać... Widzę, że Ty chyba masz takie podejrzenia, skoro inna lekarka nie nie znalazła...
bo gadałam z koleżanką i ona mówiła, że każdy kto do niego pójdzie ma nadżerkę tym bardziej, że od razu oferuje prywatnie a nie na książeczkę

Stary 2008-07-01, 15:53   #3160
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja zawsze mówie do TZ, że jak bym była w ciąży(tfu tfu) to nie ożenię się z nim i nie dam się wrobić w alimenty będzie sam z dzieckiem
Hehe nie szantażuj tak tego swojego Lubego bo będzie się bał "coś" skombinować
Stary 2008-07-01, 15:54   #3161
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe nie szantażuj tak tego swojego Lubego bo będzie się bał "coś" skombinować
no i niech się boi on wie, że ja póki co jestem za "głupia", żeby za kogoś być odpowiedzialną
a mój Piotruś za ok 2 godziny ląduje

Stary 2008-07-01, 15:57   #3162
Ana***
Zakorzenienie

Kasiu, a co do nadżerki to lepiej idź się upewnij jeszcze do innego lekarza.
Stary 2008-07-01, 15:59   #3163
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, a co do nadżerki to lepiej idź się upewnij jeszcze do innego lekarza.
obiecałam sobie, że jak dostanę prace to pójde prywatnie bo jak kiedyś byłam to mnie 300zł skasowała za 2 wizyty plus leki

Stary 2008-07-01, 16:02   #3164
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
obiecałam sobie, że jak dostanę prace to pójde prywatnie bo jak kiedyś byłam to mnie 300zł skasowała za 2 wizyty plus leki
Wiem co to znaczy, zresztą ja to się już tyle po tych ginach wyjeżdżę, że ... brak słów. Nie ma to jak 150zł za wizytę! nie wspomnę o lekach i badaniach...
Stary 2008-07-01, 16:03   #3165
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co to znaczy, zresztą ja to się już tyle po tych ginach wyjeżdżę, że ... brak słów. Nie ma to jak 150zł za wizytę! nie wspomnę o lekach i badaniach...
niby wizyta 50zł a badanie takie owakie plus leki za 50zł

Stary 2008-07-01, 16:05   #3166
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
niby wizyta 50zł a badanie takie owakie plus leki za 50zł
No to nie masz tak źle ja miałam wizytę 150zł- sama konsultacja + leki 100zł za opakowanie starczające na miesiąc + badania, ale nie pamiętam już ceny, około 80zł.

Edit:
Swoją drogą to paranoja...
Stary 2008-07-01, 16:09   #3167
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie masz tak źle ja miałam wizytę 150zł- sama konsultacja + leki 100zł za opakowanie starczające na miesiąc + badania, ale nie pamiętam już ceny, około 80zł.

Edit:
Swoją drogą to paranoja...
no masakra to widze, że ja miałam lajt, że t6ak pwoiem ale ja to co miesiąc bym musiała się leczyć-ciągłe stany zapalne

Stary 2008-07-01, 16:12   #3168
Ana***
Zakorzenienie

Kurcze, kurcze, chciałam pokazać zdjęcia małpek z zoo, ale nie chce mi otworzyć folder...
Stary 2008-07-01, 16:38   #3169
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, wariujecie. Od wczorajszego wieczoru musialam 6 stron przeczytac. Jakoze nie mam na to zasu to zrobilam to pobieznie.

Dzis umowilam sie na mierzenie sukien. Przy okazji obejzalam z bliska suknie, ktora mi sie podoba. Ladna, nawet bardzo. No i dowiedzialam si,ze lepiej kupowac suknie w listopadzie i wtedy zamawiac, o ile podoba sie wam suknia z tegorocznej koleksji, bo w przyszlym roku moze byc problem z jej uszyciem... Tak mi powiedziala babeczka w salonie.

Dzis idac umowic sie do przychodni na praktyki przepuszczalam w drzwiach kobiete z noworodkiem w wozku. No i po tym spotkaniu stwierdzilam, ze jak na razie nie dla mnie sa dzieci... Nie moge zniesc zapachu malych dzieci. Drazni mnie on. zis tak mnie draznil, ze myslalam, ze zwymiotuje. Nie wiem dlaczego. No i z TZ na dziecko poczekamy kilka lat. Stwierdzilismy, ze najpier musimy sie pobudowac, by moc gdzie dziecko wychowac. No i sama musze dojrzec do roli matki. Cos czuje, ze do 30tki dociagne jako bezdzietna.

Ja nie choduje a i tak mam juz wlosy do pasa. Nie farbuje. Wlosy odziedziczylam po tatusiu, ktory siwiec zaczal dopiero po 50tce i dopiero teraz zaczely mu sie przezedzac.. Moja mama miala siwe pukle wlsow majac 18 lat... Gdy mialam 13 lat to mialam jeden siwy wlos. Obecnie jakos go nie widze.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:42   #3170
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dzieki
oj czas szybko leci a 10 lipiec juz lada dzien

a ty jak widzisz dekoracje do tej sali?
Przepraszam że tak póżno strasznie tu dziewczyny zasuwaja hehe i musiałam się sporo wrócić Sala piękna, naprawde, ma swój klimat, który można łatwo zniszczyć i przeładowac. Świetny pomysł z dekoracją krzeseł dla Was "młodych" , tylko dla gości wyjdzie drogo i może przeładować efekt sali, zapytaj o obrusy, narzutki w jakich kolorach będa by je dostosować do tego różu który planujesz sala piękna pastelowa i to będzie tu pasować, troszke satyny, delikatnego jedwabiu, złota, czerwieni i będzie pięknie Dekoracja stołków gości? np. jakieś kokardy na nogach?? Kącik dla dzieci z kolorowankami np? żeby miały też swoje miejsce, gdzie beda miały się czym zająć Te kwiatki z okien bym ściągła, jakieś swieczniki z widocznymi świeczkami

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:52   #3171
kaska87
Zakorzenienie

a ja we wrzesniu jak TZ wróc jadę do wrocka do tych salonów w których sa moje upatrzone sukienki

Stary 2008-07-01, 17:58   #3172
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no ja k już będziecie mieszkać razem to może na pierdoły nie będzie wydawał, tylko część z tej kasy będzie oddawał Tobie - na konto, a swoje 'kieszonkowe' będzie wydawał
Z drugiej strony jak się mieszka razem, to się widzi jakie są warunki - i nie wierzę, że w sytuacji gdy nie macie na jakieś ekstrawagancje np. kulinarne, on wyda to co ma w kieszeni. WEtedy człowiek myśli inaczej, staje się odpowiedzialny za dwie osoby a nie za siebie samą.
To są troche inne realia, wtedy się widzi ile co kosztuje, i robi się tak by starczyło. I jeszcze przy okazji można zaoszczędzić na jakis ekstra ciuch lub odłożyć na nowy telewizor, chociaż część sumy.
Dogadacie się zobaczysz. Tylko pogadaj z nim jak on to widzi, jeszcze przed ślubem.
madrze prawisz

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja tez odrazup po slubie nie czekam ani chwili... bede miala juz 25 lat i chce bobaska

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Mówię sobie "chill out" i liczę do 10, hehe. A tak serio, zmieniłam trochę nastawienie do życia i na razie się udaje Mówię sobie, że szkoda życia na nerwy.
robie tak samo.. szkoda zrdrowia
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martucha, bardzo oryginalna suknia Jak nie z tej epoki Cudna!

Jadę się dzisiaj zobaczyć z koleżanką, której nie widziałam 5, czy 6 lat! Nasze drogi się jakoś rozeszły, a w sobotę ona znalazła mnie na naszej klasie. Bardzo za nią tęskniłam przez ten czas. Dzisiaj się spotykamy i mam lekkiego cykora... Wiecie, spotkac się z kimś po tylu latach... Ale cieszę się niesamowicie

Dziewczyny, od 3 tygodni szukam dla siebie sandałków i nic nie mogę znaleźć! Ja nie wiem, czy ja mam taki spaczony gust, czy te buty tego lata są jakieś dziwne... Nic mi się nie podoba!

Ja wczoraj opowiadałam TŻowi, że Anula już kupiła suknię. Przyznałam się, że pewnie, gdybym ja kupiła już suknię, to pewnie nie wytrzymałabym i pokazałabym się w niej TŻowi Ale nie chcę tego robić, więc z wyborami zaczekam do końca roku. Ja już tak mam, że TŻowi wszystko muszę pokazać i wypaplać... Ciężko mi będzie pokazać się mu w sukni dopiero w dzień ślubu No, ale już go poinstruowałam, że nawet jak mu się nie będzie podobać, ma udawać zachwyt
My też stramy się o dzidziusia od razu po slubie Jak nam wyjdzie, to będę mamą mając nie skończone 25 lat. Wydaje mi się, że idealnie Szczerze Wam powiem, że chciałabym być w ciązy już teraz. Moja mama ciągle ogląda w sklepach ubranka dla dzieci i powiedziała mi, że chciałaby już być babcią Za to mój tata stwierdził, że mam go nie robić dziadkiem przed 50-tką Teraz ma 47 lat. Mówię mu, że jeśli wszystko pójdzie po mojej i TŻa myśli, to jednak będzie tym dziadkiem przed 50-tką
tak sukienka z rzeminelo z wiatrem
nie masz spaczonefgo poprostu jeszcze nie trafilas na idealne
ja tez bym chciala juz teraz dzidziusia uwielbiam je

udanego spotkania

SAMBAdiJANEIRO
swietne fotki
[quote=Rybulka;8065531]Nie zauważyłam ich wcześniej!
rybulka masz racje podobaja mi sie.. ale ja juz mam swoja wymarzona

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dzis umowilam sie na mierzenie sukien. Przy okazji obejzalam z bliska suknie, ktora mi sie podoba. Ladna, nawet bardzo. No i dowiedzialam si,ze lepiej kupowac suknie w listopadzie i wtedy zamawiac, o ile podoba sie wam suknia z tegorocznej koleksji, bo w przyszlym roku moze byc problem z jej uszyciem... Tak mi powiedziala babeczka w salonie.
bylam w salonie zobaczyc ta moja sukienke i powiedzialy mi too samo.. ze moze brakowac koronki takiej typowej itd.. i ze bezpieczniej bylo by poprostuzamowic teraz bede miala gwarancje ze w przyszlyym roku bedzie... noi sie umowilam - sprowadza ja pod koniec tygodnia bede mierzyc. .zrobie fotki i wam pokaze... jak mi sie spodoba na mnie to biore.. ale bede miala problem zeby sie w niej tz niepoakazc.. bedzie mnie korcic

tu macvie jej wieksze zdjecie ze strony netowej..
suknia.jpg

a tu macie adres kolekcji..
http://www.papilio.ru/en/

aha i sukienka kosztuje okolo 3 tysiecy..
Stary 2008-07-01, 18:09   #3173
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
heh no mój TŻ też już ma dosyć sporo siwych włosów, a taki młody facet. Moja mama też zaczeła siwiec w liceum, ale ja chyba (?) na szczęscie odziedziczyłam włosy po moim tacie, który do teraz ma bardzo mało siwych włosów (myśle, że tak jeszcze z rok i powaznie TŻ będzie bardziej siwy od mojego taty, ale ja tam lubie szpakowatych facetów)

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiem tylko moglby troszke przytyc bo na razie to wazy 3 kg wiecej ode mnie ale pracuje nad tym
mój TŻ waży 10 kg więcej ode mnie ale w sume ja zawsze lubiłam takich szczupłych facetów więc jest ok o ile ja nie zgrubne

Cytat:
Ja miałam nadżerke i miałam ją zamrażaną. Mam ginekologa normlanie z NFZ ale serio spoko koleś. Na zamrażanie szłam do prywatnej przychodni ale on to tak załatwił, że zamiast za 200zł miałam za darmo. Za to wredne baby z recepcji chciały mnie pożreć żywcem w dodatku nie chciały mnie zapisac dopuki on sam do nich nie podszedł i nie wyjaśnił.. ehh.. teraz już w sumie pół roku mineło od czau kiedy ostatnioi byłam u ginekologa i TŻ mnie ściga żebym szła na taką kontrolną cytologie.. eh no pójde bo w sumie to ważna sprawa. Może i dobrze, że TŻ tak mi o tym co chwile przypomina bo sama bym się pewnie nie zapisała na wizyte

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dzis idac umowic sie do przychodni na praktyki przepuszczalam w drzwiach kobiete z noworodkiem w wozku. No i po tym spotkaniu stwierdzilam, ze jak na razie nie dla mnie sa dzieci... Nie moge zniesc zapachu malych dzieci. Drazni mnie on. zis tak mnie draznil, ze myslalam, ze zwymiotuje. Nie wiem dlaczego. No i z TZ na dziecko poczekamy kilka lat. Stwierdzilismy, ze najpier musimy sie pobudowac, by moc gdzie dziecko wychowac. No i sama musze dojrzec do roli matki. Cos czuje, ze do 30tki dociagne jako bezdzietna.
A ja właśnie uwielbiam zapach małych dzieci. Jest słodki Te wszystkie oliwki/zasypki... Lubie ten zapach

Samba super fotki ja też chce nad morze
Stary 2008-07-01, 18:12   #3174
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja miałam nadżerke i miałam ją zamrażaną. Mam ginekologa normlanie z NFZ ale serio spoko koleś. Na zamrażanie szłam do prywatnej przychodni ale on to tak załatwił, że zamiast za 200zł miałam za darmo. Za to wredne baby z recepcji chciały mnie pożreć żywcem w dodatku nie chciały mnie zapisac dopuki on sam do nich nie podszedł i nie wyjaśnił.. ehh.. teraz już w sumie pół roku mineło od czau kiedy ostatnioi byłam u ginekologa i TŻ mnie ściga żebym szła na taką kontrolną cytologie.. eh no pójde bo w sumie to ważna sprawa. Może i dobrze, że TŻ tak mi o tym co chwile przypomina bo sama bym się pewnie nie zapisała na wizyte
Ja też jestem po nadżerce. Lekarka mi ją wypalila i nic nie musialam za to placić, bo bylo to na NFZ. A teraz, odpukać, kilka lat mam wszystko w porządku, no może prócz jajników.
Stary 2008-07-01, 18:13   #3175
kaska87
Zakorzenienie

ale niemowlęca kupa śmierdzi jak nic innego na świecie tak mdło blech

dziewczyny znalazłam 2 suknie podobają mi sie i chcę wiedzieć co sądzicie nie lubie sukni ala ptyś ani zbyt skromnych a te uważam, że są pośrednie-obawiam się tylko ile będę kosztowały pierwsza

a oto ta druga-swoją droga kocham takie marszczenia na biu ście i delikatną kokardkę pod

jeszcze miałam napisać, że bez bolerka bo nie podoba mi się znalazłam cenę moge tylko pomazyć 6000zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (31,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (19,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (24,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (17,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (17,5 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-01 o 19:54 Powód: tradycyjnie post pod postem!!!
Stary 2008-07-01, 18:43   #3176
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bylam w salonie zobaczyc ta moja sukienke i powiedzialy mi too samo.. ze moze brakowac koronki takiej typowej itd.. i ze bezpieczniej bylo by poprostuzamowic teraz bede miala gwarancje ze w przyszlyym roku bedzie... noi sie umowilam - sprowadza ja pod koniec tygodnia bede mierzyc. .zrobie fotki i wam pokaze... jak mi sie spodoba na mnie to biore.. ale bede miala problem zeby sie w niej tz niepoakazc.. bedzie mnie korcic
No wlasnie, tylko kurcze, jesli ja obecnie jestem na diecie i mam zamiar schudnac przynajmniej 5 kg, gdzie jest to bardzo realne, to moge miec pozniej problem ze zwezeniem sukienki. Ni byloby problemu, jakby to bylo po ok 3 cm po boku, ale jesli to bedzie np. 10? Moze to brzydko wygladac...

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
A ja właśnie uwielbiam zapach małych dzieci. Jest słodki Te wszystkie oliwki/zasypki... Lubie ten zapach
Blee

Cytat:
ale niemowlęca kupa śmierdzi jak nic innego na świecie tak mdło blech
A ja slyszalam, ze kupa niemowleca prawie wogole nie pachnie.

Ja i TZ wazymy po tyle samo, chociaz pol roku temu to ja wazylam wiecej od niego. OIbecnie smiga w spodniach, ktore sama sobie kupilam na "szmateksie".

Co do nadzerek... Ja tez mialam stwierdzona nadzerke, ktora leki nie daly rady niby wyleczyc. Dobrze, ze trafilam na doktorke, ktora wyslala mnie na kolposkopie. Na kolposkopii facet powiedzial, ze to nie zadna nadzerka a zwykla ektopia gruczolowa, ktora sama zniknie po urodzeniu dziecka. I zeby jej przypadkiem niczym nie leczyc. Pozniej poszlam do innej doktorki, tez mnie wyslala na kolposkopie, a na tym badaniu inna pani doktor powiedziala, ze ta nadzerka jest niewielka. Po obejzeniu wyniku moja ta druga lekarka stwierdzila, ze jest tak mala, ze jej leczyc nie trzeba.
Ja sama wiem, ze nadzerka to tak na prawde rana na szyjce macicy, ubytek w nablonku, czyli patologia. Jesli nie chce sie goic to albo koagulacja albo zamrazanie. Normalka, aby nie doszlo do powtorych krwawien. Natomiast ektopia gruczolowa to stan fizjologiczny. To przesuniety nablonek, z kanalu szyjki mamcicy na tarcze szyjki macicy pod wplywem wiekszej ilosci estrogenow (takie zjawisko moze zajsc nawet w lonie matki!). DLatego nie wolno jej leczyc, bo to tak jakby wyrywac zdrowego zeba...

Tu caly watek o tym:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174033

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:45   #3177
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

druga jest boska pierwsza tez ładna ale dół moim zdaniem troche zbyt..hmm obszerny....No ale cena je dyskwalifikuje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:47   #3178
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
druga jest boska pierwsza tez ładna ale dół moim zdaniem troche zbyt..hmm obszerny....No ale cena je dyskwalifikuje
no łądne są
a co do nadżerki to ten lekarz powiedział, że ja mam ja tak po prostu od zawsze, że to samo się zrobiłó więc może mam to co TY i dlatego pytał czy planuję dzieciaka

Stary 2008-07-01, 19:31   #3179
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiem tylko moglby troszke przytyc bo na razie to wazy 3 kg wiecej ode mnie ale pracuje nad tym

a co do moich nog to nie wiem czy one takie dlugie Mam tylko 165 wzrostu raczej ta kiecka taka krotka to prezent od Tżta Kupil mi nad morzem, bo ubolewal ze nie chodze w mini
heh...a mój ciągle nosem kręci jak mini założe....i zawsze mówi, bo sie oglądają za toba na ulicy....
byl czas, ze kazal mi spodnie zakladac jak wychodzilam sama, ale cóż....mnie sie juz nie zmieni

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 19:33   #3180
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh...a mój ciągle nosem kręci jak mini założe....i zawsze mówi, bo sie oglądają za toba na ulicy....
byl czas, ze kazal mi spodnie zakladac jak wychodzilam sama, ale cóż....mnie sie juz nie zmieni
mój na szczęście nie ma nc przeciwko, on mnie lubi w mini

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości